anamenos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Πολυ σωστη σκεψη γενικοτερα, απλα εχω την εντυπωση πως ειδικα στα android tablets ξεθωριαζει η μπογια τους, αυτο βλεπω και διαβαζω γενικοτερα.. Αντε κανουν για κανα παιδακι να παιζει εκει περα. Δεν καταλαβαινω την χρησιμοτητα τους για εναν μαθητη λυκειου-φοιτητη και ενηλικα γενικοτερα..Windows tablets ειναι θεωρω η χρυση τομη για ψυχαγωγια και δουλεια...Λιγο πιο οικονομικα να ηταν μοναχα.. Κατά την άποψη μου τα android tablets, ειδικότερα αυτά των 7' η 8' είναι πολύ καλά ως ebook readers, αλλά ως εκεί. Το android είναι πολύ καλό λειτουργικό στα κινητά, αλλά σε μεγαλύτερες οθόνες δεν έχει να προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μετα από ολιγοημερη δοκιμη το παρατησα το android και ξαναγυρισα στο 640. Καλη συσκευή με καλες καμερες μπαταρια και απιστευτη οθονη είναι το j5 αλλα αυτή η ευκολια και πρακτικοτητα που σου δινουν τα windows δεν υπαρχει. Δεν θελω να βιαστουν μερικοι να πουν ότι είναι θεμα συσκευης δεν κρινω ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογών. Για δευτερο τηλεφωνο καλο είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_projection Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μετα από ολιγοημερη δοκιμη το παρατησα το android και ξαναγυρισα στο 640. Καλη συσκευή με καλες καμερες μπαταρια και απιστευτη οθονη είναι το j5 αλλα αυτή η ευκολια και πρακτικοτητα που σου δινουν τα windows δεν υπαρχει. Δεν θελω να βιαστουν μερικοι να πουν ότι είναι θεμα συσκευης δεν κρινω ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογών. Για δευτερο τηλεφωνο καλο είναι. εγω θυσιαζομαι παντως κ στο κανω τραμπα με ενα 730 πενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μετα από ολιγοημερη δοκιμη το παρατησα το android και ξαναγυρισα στο 640. Καλη συσκευή με καλες καμερες μπαταρια και απιστευτη οθονη είναι το j5 αλλα αυτή η ευκολια και πρακτικοτητα που σου δινουν τα windows δεν υπαρχει. Δεν θελω να βιαστουν μερικοι να πουν ότι είναι θεμα συσκευης δεν κρινω ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογών. Για δευτερο τηλεφωνο καλο είναι. Καθε φυσιολογικός άνθρωπος αυτό θα έκανε. Κ δεν είναι σωστό γιατί ηταν υπέρ του 640 , αλλά γιατί ηταν καθαρά επιλογή σου. Εγω προσωπικά δεν πάω π.χ. Apple k Samsung, να μου χάριζαν,θα τα έστελνα αδιάβαστα , ή πώληση ή χάρισμα. Το android για κάποιους θα ειναι επιλογή ανάγκης .κ - ( παύλα) !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καθε φυσιολογικός άνθρωπος αυτό θα έκανε. Κ δεν είναι σωστό γιατί ηταν υπέρ του 640 , αλλά γιατί ηταν καθαρά επιλογή σου. Εγω προσωπικά δεν πάω π.χ. Apple k Samsung, να μου χάριζαν,θα τα έστελνα αδιάβαστα , ή πώληση ή χάρισμα. Το android για κάποιους θα ειναι επιλογή ανάγκης .κ - ( παύλα) !!! +1 Ακριβως, ο καθενας κραταει/επιλεγει αυτο που του αρεσει/βολευει. Μπορει μονο ενα πολυ μικρο ποσοστο να επιλεγει wp και η αγορα να τους εχει γυρισει την πλατη, αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα για καποιον που τον βολευουν περισσοτερο (ή οτι πρεπει και αυτος να παρει αυτο που προτιμανε οι περισσοτεροι). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μετα από ολιγοημερη δοκιμη το παρατησα το android και ξαναγυρισα στο 640. Καλη συσκευή με καλες καμερες μπαταρια και απιστευτη οθονη είναι το j5 αλλα αυτή η ευκολια και πρακτικοτητα που σου δινουν τα windows δεν υπαρχει. Δεν θελω να βιαστουν μερικοι να πουν ότι είναι θεμα συσκευης δεν κρινω ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογών. Για δευτερο τηλεφωνο καλο είναι. Ειναι απολυτως σεβαστη η αποψη σου και η επιλογη σου... Και ειλικρινα ελπιζω να βρισκεις συσκευες με το λειτουργικο που σε εξυπηρετει και στο μελλον.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 +1 Ακριβως, ο καθενας κραταει/επιλεγει αυτο που του αρεσει/βολευει. Μπορει μονο ενα πολυ μικρο ποσοστο να επιλεγει wp και η αγορα να τους εχει γυρισει την πλατη, αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα για καποιον που τον βολευουν περισσοτερο (ή οτι πρεπει και αυτος να παρει αυτο που προτιμανε οι περισσοτεροι). Πολύ σωστή η παρατήρηση, θα ήθελα να προσθέσω πάντως, αν κάποιος θέλει να συνεχίσει με windows και έχει λίγα λεφτά στην άκρη αν αγοράσετέ το Lumia 950 XL (idol 4 pro , HP Elite X3 κτλ) θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά από τα ποιο αδύνατα κινητά. Προσωπικά διακρίνω αρκετή διαφορά στην απόκριση εν σχέση με το άλλο μου κινητό το Lumia 640 XL και κυρίως δεν υπάρχει το forced closed εφαρμογών όπως facebook και messenger, λόγω extra ram βεβαίως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 εγω θυσιαζομαι παντως κ στο κανω τραμπα με ενα 730 πενα Να προτεινες κανα 650 ναι. Το 730 είναι παλιο ουτε εγγυηση ουτε τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 https://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-feature2-complete-changelog Να ψηθω και να μπαινω Fast Ring ή (slow) σιγα σιγα ή ακοομα; Ειμαι release preview(τελευταια εκδοση) τωρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 https://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-feature2-complete-changelog Να ψηθω και να μπαινω Fast Ring ή (slow) σιγα σιγα ή ακοομα; Ειμαι release preview(τελευταια εκδοση) τωρα! Στο Lumia 950 XL είναι πολύ stable το version στο fast ring. Δεν είμαι σίγουρος όμως τι παίζει με άλλες συσκευές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Λεω να παω fast μονο και μονο για τα τοσα fixes! Επισης εντυπωση μου κανει αυτο εδω κυριως ' Under low memory conditions, additional app launches will cause the OS to run out-of-memory and the device will restart unexpectedly to recover. This fix detects the condition and blocks app launches until memory is freed up. ' 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Για θυμηστε μου, αν μπω fast/slow μπορώ μετά να μπω release? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Για θυμηστε μου, αν μπω fast/slow μπορώ μετά να μπω release? Οχι...μονο με καλωδιο γυρνας πισω..Ασε που κατα 99% η εκδοση που ειναι σε Fast δεν θα δωθει επισημα στα 640 ρια...Το ταξιδι τους τελειωσε με το cu update.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ή εκτός και αν είναι stable η εκδοση fast ring και κάνω επαναφορά , θα μπω release και θα περιμένω το επόμενο update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Χτες μου εγιναν τα πρωτα παραπονα για το 640 που αναβαθμησα σε wm10. Πρωτον, κολλαει σε εκνευριστικο βαθμο καποιες φορες. Υπαρχει καπου το "οικονομια μπαταριας" οπως υπαρχει στα wp8.1 για να κλεισω οτι θελει να τρεξει στο background? Το αλλο θεμα ηταν πως κατα τη διαρκεια μιας κλησης, η οποια ισως να ηταν και μεσω viber ή καποιας αλλης παρομοιας εφαρμογης, το τηλεφωνο επανεκκινησε, εβγαλε τα γνωστα γραναζια και εκανε μια ενημερωση που ηθελε. Ξεκαθαριζω απο τωρα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανω hard reset και να χασω το χρονο μου ξαναστηνοντας το απο την αρχη. Hard reset εγινε οταν εγινε η αναβαθμηση απο 8.1 σε 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα