g13333 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Εχω μια απορια . Γιατι το 640 βγαζει καλυτερο score στο antutu από το j5 που εχει δυνατοτερο επεξεργαστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 http://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/ καπου εδω στο 0,1 % εφτασε το ποσοστο οποτε αναμενεται και τερματισμος του λειτουργικου καμια εφαρμογη δεν ενημερωνεται πλεον,και οι παλιες ειναι απαρχαιωμενες ανεμενεται ενημερωση απο την μς για την πληρη διακοπη απο οσα γραφονται περιμενε η μσ να πεσουν στα3 εκατομμυρια συσκευες ενεργες τωρα επεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Microsoft Kills Another Windows Phone Dream: No Full Windows 10 on Mobile http://news.softpedia.com/news/microsoft-kills-another-windows-phone-dream-no-full-windows-10-on-mobile-517047.shtml Ποτε ειχε πει η ms για full windows σε κινητο? Να σταματησω να διαβαζω softpedia αν ειναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Εχω μια απορια . Γιατι το 640 βγαζει καλυτερο score στο antutu από το j5 που εχει δυνατοτερο επεξεργαστη? Ευκολη απαντηση..Συγκρινεις μιλα με πορτοκαλια..Και διαφορετικο λειτουργικο..αλλα κυριως συγκρινεις εντελως διαφορετικες εκδοσεις του antutu..Στα wm 10 εχει να αναβαθμιστει κανα χρονο και ειναι σε beta ακομα... Απο την αλλη μπορεις να μου απαντησεις κατι? Γιατι το lumia 820 που δεν πηρε 10 ρια βγαζει 31.000 και το lumia 640 βγαζει 28 και κατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 http://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/ καπου εδω στο 0,1 % εφτασε το ποσοστο οποτε αναμενεται και τερματισμος του λειτουργικου καμια εφαρμογη δεν ενημερωνεται πλεον,και οι παλιες ειναι απαρχαιωμενες ανεμενεται ενημερωση απο την μς για την πληρη διακοπη απο οσα γραφονται περιμενε η μσ να πεσουν στα3 εκατομμυρια συσκευες ενεργες τωρα επεσε Nαι ε? Κάποιο λάθος θα γίνεται στο κινητό μου τότε και αναβαθμίζεται >90% όσων έχω (και δεν εννοώ τις MS εφαρμογές, οι οποίες αναβαθμίζονται συνεχώς όλες). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Nαι ε? Κάποιο λάθος θα γίνεται στο κινητό μου τότε και αναβαθμίζεται >90% όσων έχω (και δεν εννοώ τις MS εφαρμογές, οι οποίες αναβαθμίζονται συνεχώς όλες). Συνηθως οταν γινεται μια ενημερωση εφαρμογης πρεπει να υπαρχει προοδος στην σταθεροτητα στη λειτουργικοτητα μιας εφαρμογης εδω γινεται το αντιθετο με την ms ,τα βλεπουν ολοι και μετανιωνουν την ωρα και τη στιγμη που αγορασαν ms phones.εδω γινονται αναβαθμισεις του λειτουργικου και καθε φορα παει απο το κακο στο χειροτερο.τωρα δε που επεσε στο 0.1 τοις εκατο ποιος θα γραψει εφαρμογες; ενα messenger περιμενε ο κοσμος να μπει κληση βιντεοκληση και ουτε καν ανοιγει σαν εφαρμογη που απαιτει 2 gb ram στο viber εκει ερχονται οι ειδοποιησεις οταν και οποτε θελουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Κάποιος έγραψε πιο πίσω ότι o Coc παίζει Youtube video στο backeound, νομόζω ο Ολυμπιακός. Ισχύει; Σε εμένα δεν παίζει πάντως. Teo ναι εγω εγραψα,εμενα επαιζε(background εννουσα να ανοιξεις αλλη καρτελα) ενω επαιζε το youtube, αλλα ενω επαιζε και ημουν facebook ξερω γω σταματαγε, παω στην καρτελα του youtube και την ξαναφορτωνε(αραγε εμενε εκτος μνημης; ) Αν περιηγηθω στο insomnia δεν σταματαει.. Κατι τετοια κουλα, το κυριοτερο ηταν τα κλεισιματα του ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά στο μέσεντζερ και στο βάιμπερ του 535 και επειδή έχει συγχρονισμό με την Cortana του PC έρχονται ταυτόχρονα και στο notification center στο pc μου χωρίς να έχω εγκατεστημένες εκεί τις εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Συνηθως οταν γινεται μια ενημερωση εφαρμογης πρεπει να υπαρχει προοδος στην σταθεροτητα στη λειτουργικοτητα μιας εφαρμογης εδω γινεται το αντιθετο με την ms ,τα βλεπουν ολοι και μετανιωνουν την ωρα και τη στιγμη που αγορασαν ms phones.εδω γινονται αναβαθμισεις του λειτουργικου και καθε φορα παει απο το κακο στο χειροτερο.τωρα δε που επεσε στο 0.1 τοις εκατο ποιος θα γραψει εφαρμογες; ενα messenger περιμενε ο κοσμος να μπει κληση βιντεοκληση και ουτε καν ανοιγει σαν εφαρμογη που απαιτει 2 gb ram στο viber εκει ερχονται οι ειδοποιησεις οταν και οποτε θελουν. Προφανως ΔΕΝ εχεις κινητο με window 10 και απορω γιατι τοση κακια. Δεν ειναι ολα ροδινα φυσικα αλλα μην φτασουμε και στο αλλο ακρο οπως εσυ. Έχω το 535 απο τον Ιανουαριο του 2015. Ξερεις ποσες φορες μου κολλησε ή χρειαστηκε να κανω επανεκκινηση? Λιγοτερες απο 10. Μην αναμασατε οτι @@ρια γραφουν στο ιντερνετ χωρις να εχετε οι ιδιοι εμπειρια χρησης. Οπως ειπα και πριν προφανως δεν ειναι ολα ροδινα. Αλλα προσωπικα skype, viber & WhatsApp μου δουλευουν μια χαρα. Με τον momentus browser σερφαρω κανονικοτατα. Μουσικη ακουω χωρις προβληματα. Δεν νομιζω το 90% των χρηστων να θελει κατι παραπανω απο ενα κινητο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Παιδια από 435,535 και 640χλ, το πιο σταθερό με win10 είναι το 435 , φοβερό και είναι με δυο πυρήνες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Παιδια από 435,535 και 640χλ, το πιο σταθερό με win10 είναι το 435 , φοβερό και είναι με δυο πυρήνες. Εκτος απο το 550 που εχω από τέλος Μάρτη, έχω κ το αδελφάκι του 435 ,το 532 με σχεδόν ίδια όλα τους.Ναι είναι απίστευτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ευκολη απαντηση..Συγκρινεις μιλα με πορτοκαλια..Και διαφορετικο λειτουργικο..αλλα κυριως συγκρινεις εντελως διαφορετικες εκδοσεις του antutu..Στα wm 10 εχει να αναβαθμιστει κανα χρονο και ειναι σε beta ακομα... Απο την αλλη μπορεις να μου απαντησεις κατι? Γιατι το lumia 820 που δεν πηρε 10 ρια βγαζει 31.000 και το lumia 640 βγαζει 28 και κατι?? Δεν γνωρίζω ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Όσο βρίσκεται στο προσκήνιο το android και το ios μιας και εκεί παίζονται όλα τα λεφτά είναι λογικό να πέφτει χαντάκωμα στο windows mobile, ειλικρινά αν δεν ήμουν ψαγμένος με τεχνολογία θα έκανα το ίδιο μέχρις ότου να μου αλλάξει κάποιος ψαγμένος γνώμη, πιστεύω πως είναι λογικό. Επειδή τυγχάνει να τα ψάχνω αυτά βλέπω πως μέσα στα κάποια μειονεκτήματα των windows phones έχουν και αρκετά θετικά που τα android δεν έχουν τα οποία έχουμε πει πεντακόσιες φορές. Τα θετικά που έχουν αυτά τα τηλέφωνα σε καμία περίπτωση δεν αναιρούν τις πατάτες και τις γκάφες της ms που έχει κάνει, την όλη αδιαφορία που έχει δείξει σαν εταιρεία να διορθώσει τυχόν ατασθαλίες του λειτουργικού. Το ότι αυτή η πλατφόρμα κρατά ακόμη γερά και θα συνεχίσει να κρατά δεν κάνει την microsoft καλή εταιρεία απλά δείχνει αυτό πως παρόλες τις γκάφες αυτές της εταιρείας, το wp έχει γερά θεμέλια και πατάει γερά, είναι αρκετά θετικό το ότι βγαίνουν ακόμη updates, σαφώς και δεν λύουν όλα τα προβλήματα αλλά έστω και αυτές οι ελάχιστες βελτιώσεις είναι χρήσιμες. Απευθύνεται σε μια μειοψηφία αυτό το λειτουργικό, συνειδητά θα πάρει κάποιος ένα τέτοιο κινητό και πολύ απλά αντί να πέφτει hate αν κάποιος δεν γουστάρει πάει σε android και ios, απλά τα πράγματα . Ίσως αυτό το 0,1 % κάτι ξέρει που μένει ακόμη με wp, είναι ένα ελάχιστο ποσοστό, μια μειοψηφία "ασήμαντη" κατά κάποιο τρόπο (μεταφορικά μιλώντας πάντα) μπροστά στα πολύ μεγαλύτερα ποσοστά κατόχων android και ios αλλά δεν θα σβήσουν τόσο εύκολα τα συγκεκριμένα κινητά, αυτό είναι σίγουρο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Σημ. 0.1% νέων αγοραστών , οι εν ενεργεία χρήστες σίγουρα είναι κοντά στο 1.5%. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Σημ. 0.1% νέων αγοραστών , οι εν ενεργεία χρήστες σίγουρα είναι κοντά στο 1.5%.Κ όπως έλεγε κ ο Λογοθετίδης με το Φωτοπουλο. στην ταινία...τι είναι η θυμαριά ; χωριουδάκι, ΑΛΛΑ ΚΟΜΒΟΣ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα