Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, μπορω με καποιο τροπο να βλεπω στο viber τα emoticons και τα stickers που μου στελνουν πχ απο iphone; εχω το lumia 900 με wp 7.8
ευχαριστω

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Πρόσφατα απόκτησα ένα HTC 8s , υπάρχει κάποια εφαρμογή επεξεργασίας & μεταφοράς επαφων απο άλλο κινητό ?? 

Ευχαριστώ :-D

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο HTC 7 Trophy με OS 7,απ' όσο κατάλαβα δεν μπορώ να εγκαταστήσω Whatsapp 

Πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε 7.5 για να το εγκαταστήσω? 

Η αναβάθμιση γίνεται μέσω του Zune? 

Επίσης, επειδή έχω πάρει το τηλέφωνο από φίλο γιατί το δικό μου (OS Android) τα έπαιξε, μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο δεδομένων της παλιάς συσκευής μου (Samsung) ή θέλει το δικό του καλώδιο υποχρεωτικά? Ευχαριστω εκ των προτερών.

Δημοσ.

Παιδια μωλις πηρα το lumia 925 και εχω καποιες ερωτησεις.Οταν αγορασω καποια εφαρμογη σε ποιο acount αποθηκευετε για να μην ξανααγοραζω μετα απο φορματ;ποιες εφαρμογες ειναι must για τα windows phone

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω φτιάξει θέμα γιατι έχω πρόβλημα με το FB chat, όσοι ξέρετε μπείτε ν απαντήσετε.

Sent from my Windows Phone 8S by HTC

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο HTC 7 Trophy με OS 7,απ' όσο κατάλαβα δεν μπορώ να εγκαταστήσω Whatsapp 

Πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε 7.5 για να το εγκαταστήσω? 

Η αναβάθμιση γίνεται μέσω του Zune? 

Επίσης, επειδή έχω πάρει το τηλέφωνο από φίλο γιατί το δικό μου (OS Android) τα έπαιξε, μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο δεδομένων της παλιάς συσκευής μου (Samsung) ή θέλει το δικό του καλώδιο υποχρεωτικά? Ευχαριστω εκ των προτερών.

ναι λογικά θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση, η τελευταια που μπορεί να έχει ειναι η 7.8 

ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε micro-usb καλώδιο

παιδια καλησπερα. ξερει κανεισ γιατι στο htc 8x δε μου εμφανιζει τις ειδοποιησεις για κλησεισ και μηνυματα του viber στο live tile? ευχαριστω!!

Δεν έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο το battery saver έτσι; Τσέκαρε και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής

Δημοσ.

ναι λογικά θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση, η τελευταια που μπορεί να έχει ειναι η 7.8 

ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε micro-usb καλώδιο

Δεν έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο το battery saver έτσι; Τσέκαρε και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής

ναι εχω ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας.αλλα οχι ποαντα. μονο οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι χαμηλη !!

ναι εχω ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας.αλλα οχι ποαντα. μονο οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι χαμηλη !!

και στις ρυθμισεις της εφαρμογης ειναι ολα ενεργοποιημενα

Δημοσ.

μήπως αυτό σου συμβαίνει μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη εγω εχω επιλεξει οικονομια μπαταριας οταν πεφτει κατω απο 20%. παεολα αυτα μονο αν συνδεθω και κανω refresh βλεπω τα μηνθματα και τισ ειδοποιησεις. 

Δημοσ.

πήγαινε στα backround tasks και απενεργοποιησε όσα δεν σου χρειάζονται, μπορεί να είναι ενεργοποιημένα πράγματα που δεν τα έχεις καν ως tiles

δε το καταλαβα αυτο. μεσδα στο viber εννοεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...