psyaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 γεια σας, μπορω με καποιο τροπο να βλεπω στο viber τα emoticons και τα stickers που μου στελνουν πχ απο iphone; εχω το lumia 900 με wp 7.8ευχαριστω
g_kor06 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα , Πρόσφατα απόκτησα ένα HTC 8s , υπάρχει κάποια εφαρμογή επεξεργασίας & μεταφοράς επαφων απο άλλο κινητό ?? Ευχαριστώ
TopoDim80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Στο HTC 7 Trophy με OS 7,απ' όσο κατάλαβα δεν μπορώ να εγκαταστήσω Whatsapp Πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε 7.5 για να το εγκαταστήσω? Η αναβάθμιση γίνεται μέσω του Zune? Επίσης, επειδή έχω πάρει το τηλέφωνο από φίλο γιατί το δικό μου (OS Android) τα έπαιξε, μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο δεδομένων της παλιάς συσκευής μου (Samsung) ή θέλει το δικό του καλώδιο υποχρεωτικά? Ευχαριστω εκ των προτερών.
georsev Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδια μωλις πηρα το lumia 925 και εχω καποιες ερωτησεις.Οταν αγορασω καποια εφαρμογη σε ποιο acount αποθηκευετε για να μην ξανααγοραζω μετα απο φορματ;ποιες εφαρμογες ειναι must για τα windows phone
evo92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά έχω φτιάξει θέμα γιατι έχω πρόβλημα με το FB chat, όσοι ξέρετε μπείτε ν απαντήσετε. Sent from my Windows Phone 8S by HTC
dimosthenis1984 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα. ξερει κανεισ γιατι στο htc 8x δε μου εμφανιζει τις ειδοποιησεις για κλησεισ και μηνυματα του viber στο live tile? ευχαριστω!!
disqualified Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Στο HTC 7 Trophy με OS 7,απ' όσο κατάλαβα δεν μπορώ να εγκαταστήσω Whatsapp Πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε 7.5 για να το εγκαταστήσω? Η αναβάθμιση γίνεται μέσω του Zune? Επίσης, επειδή έχω πάρει το τηλέφωνο από φίλο γιατί το δικό μου (OS Android) τα έπαιξε, μπορώ να το συνδέσω με το καλώδιο δεδομένων της παλιάς συσκευής μου (Samsung) ή θέλει το δικό του καλώδιο υποχρεωτικά? Ευχαριστω εκ των προτερών. ναι λογικά θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση, η τελευταια που μπορεί να έχει ειναι η 7.8 ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε micro-usb καλώδιο παιδια καλησπερα. ξερει κανεισ γιατι στο htc 8x δε μου εμφανιζει τις ειδοποιησεις για κλησεισ και μηνυματα του viber στο live tile? ευχαριστω!! Δεν έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο το battery saver έτσι; Τσέκαρε και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής
dimosthenis1984 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 ναι λογικά θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση, η τελευταια που μπορεί να έχει ειναι η 7.8 ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε micro-usb καλώδιο Δεν έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο το battery saver έτσι; Τσέκαρε και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής ναι εχω ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας.αλλα οχι ποαντα. μονο οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι χαμηλη !! ναι εχω ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας.αλλα οχι ποαντα. μονο οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι χαμηλη !! και στις ρυθμισεις της εφαρμογης ειναι ολα ενεργοποιημενα
disqualified Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 μήπως αυτό σου συμβαίνει μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη ή πάντα
dimosthenis1984 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 μήπως αυτό σου συμβαίνει μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη εγω εχω επιλεξει οικονομια μπαταριας οταν πεφτει κατω απο 20%. παεολα αυτα μονο αν συνδεθω και κανω refresh βλεπω τα μηνθματα και τισ ειδοποιησεις.
disqualified Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Για να το σιγουρέψουμε οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται ακόμα και όταν το κινητό είναι ικανοποιητικά φορτισμένο ετσι;
dimosthenis1984 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Για να το σιγουρέψουμε οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται ακόμα και όταν το κινητό είναι ικανοποιητικά φορτισμένο ετσι; ακριβως...
disqualified Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 πήγαινε στα backround tasks και απενεργοποιησε όσα δεν σου χρειάζονται, μπορεί να είναι ενεργοποιημένα πράγματα που δεν τα έχεις καν ως tiles
dimosthenis1984 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 πήγαινε στα backround tasks και απενεργοποιησε όσα δεν σου χρειάζονται, μπορεί να είναι ενεργοποιημένα πράγματα που δεν τα έχεις καν ως tiles δε το καταλαβα αυτο. μεσδα στο viber εννοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα