Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Monument και Coc coc browser με διαφορά οι καλύτεροι browsers σε σχέση με τον edge! Απλα ο coc coc σε μένα έκανε force close και αυτό λόγω μνημης(άνοιγα tabs και γεμιζε!)Είμαι σίγουρος δηλαδή ότι είναι απ'αυτό!)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Monument και Coc coc browser με διαφορά οι καλύτεροι browsers σε σχέση με τον edge! Απλα ο coc coc σε μένα έκανε force close και αυτό λόγω μνημης(άνοιγα tabs και γεμιζε!)Είμαι σίγουρος δηλαδή ότι είναι απ'αυτό!)

Ειδικοί δεν είμαστε,αλλά έχω την εντύπωση οτι ότι κ να βάλουμε"παιγνίδι" κάνει ο βασικός,δηλαδή ο edge...οι άλλοι ειναι καλοί για τις ρυθμίσεις,παραμετροποίηση κλπ . Αν δεν γίνει να μπορείς να αλλάξεις το ποιος θα είναι αυτος μπροστά ( όπως στον υπολογιστή) τότε η δουλειά είναι μισή για μένα.

Κ βασικά πριν φάει σκάλωμα ο edge εμένα με βόλευε...

ΥΓ. Αυτό το να γράφει αράδες για να πειστεί το 0,1 % να κλείσει με αφήνει έκπληκτο.

Ούτε μετοχές στην Google να ειχε κ φοβάται πιθανό come back!!!:)

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Corrected!  :-D

ΥΓ. Αυτό το να γράφει αράδες για να πειστεί το 0,1 % να κλείσει με αφήνει έκπληκτο.
Ούτε μετοχές στην Googl MS να ειχε κ φοβάται  ελπίζει πιθανό come back!!! :)

Τωρα νομιζω ανταποκρινεται καλυτερα σε αυτα που συνεχιζει και γραφει ο g13333: 

Παντως ειδοποιήσεις στο facebook χωρις να είμαι μεσα σε αυτό δεν εχω.

Αντίθετα στα windows χωρις εφαρμογή και χωρις να είμαι μεσα εχω κανονικα ειδοποιήσεις.

Να την βρασω τετοια εφαρμογή.

Ασε που καθετι που κατεβάζεις ζηταει ένα σωρο δικαιώματα για να δουλεψει.

Η σαβουρα που θα κατεβασεις  στα windows δεν εχει καμια επιπτωση στην λειτουργια του τηλεφωνου.(την διαγραφεις και καθαρισες)

Αντίθετα απέναντι την πατησες.

Τις πρωτες μερες η ελευθερη ram επαιζε από 840 ως 1.1 giga με τον καθαρισμο αυτης.

Μετα από μια βδομαδα παει από 640 ως 1.1

Εχω εγαταστησει μονο 6 εφαρμογες.(Χωρις μεσα σε αυτές να είναι το viber το whats up και η ασφαλεια συσκευης)

Με 50 εφαρμογες μετα από 6 μηνες 1 χρονο τι θα γινεται?

B)

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2

Ποιο είναι το νεότερο σχετικά με τα windows κινητά; Υπάρχει κάποιο πλάνο για λοντς νέων συσκευών, ή περιμένουμε γι αυτό που είχε ανακοινώσει η μικροσοφτ fully featured windows 10 for ARM?   

• Like 1

Ειμαι σίγουρος εσείς οι δύο γνωστοί άγνωστοι,έχετε ήδη εκτυπώσει τα γνωστά μακάβρια χαρτάκια ( τα μωβ μαύρα) κ περιμένετε την ανακοίνωση της πολυπόθητης λήξης.Για να τα κολλήσετε στις κολώνες!!!!! :) :):)

• Like 2

Παιδιά μια ερώτηση, όταν έχω αθόρυβο το κινητό υπάρχει τρόπος να παίρνω κλήσεις με ήχο από επαφές που θα έχω επιλέξει;

Nαι.

Το βαζεις σε quiet hours και βαζεις τις επαφες που θελεις να εχεις ηχο στην breakthrough list.

http://www.wpxbox.com/use-quiet-hours-windows-10-mobile/

• Like 4

Nαι.

Το βαζεις σε quiet hours και βαζεις τις επαφες που θελεις να εχεις ηχο στην breakthrough list.

http://www.wpxbox.com/use-quiet-hours-windows-10-mobile/

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

• Like 2

Παντως το mail του οτε που εχω εδώ και πολλα χρονια δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει στο σουπερ λειτουργικο.

Αντίθετα στα windows δουλευει ρολοι.

Γενικα στα mail μηνυματα ημερολογιο τα windows είναι πολύ μπροστα και σαν λειτουργια και σαν εμφανιση σχετικα με τις αντιστοιχες της google.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ο monument browser είναι το διαμαντάκι του σημερινού λειτουργικού , μέσα σε λίγες μέρες κατάφεραν να προσθέσουν fluent design και νυχτερινή πλοήγηση. Τους βλέπω αν καταφέρουν να προσθέσουν και extensions, σιγά σιγά να περνούν και μερίδιο στο desktop.

Επεξ/σία από anamenos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος έγραψε πιο πίσω ότι o Coc παίζει Youtube video στο backround, νομίζω ο Ολυμπιακός. Ισχύει; Σε εμένα δεν παίζει πάντως.

Επεξ/σία από teo20net
  • Like 1

Επισκέπτης

Παντως το mail του οτε που εχω εδώ και πολλα χρονια δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει στο σουπερ λειτουργικο.

Αντίθετα στα windows δουλευει ρολοι.

Γενικα στα mail μηνυματα ημερολογιο τα windows είναι πολύ μπροστα και σαν λειτουργια και σαν εμφανιση σχετικα με τις αντιστοιχες της google.

Κατέβασε το outlook, θα σου δουλέψει με λογαριασμό οτε. Θα συναντήσεις και bugs αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει σχετικά καλά. Αν δεν τα καταφέρεις πες μου να τσεκάρω τι ρυθμίσεις του έχω βάλει.

Κατέβασε το outlook, θα σου δουλέψει με λογαριασμό οτε. Θα συναντήσεις και bugs αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει σχετικά καλά. Αν δεν τα καταφέρεις πες μου να τσεκάρω τι ρυθμίσεις του έχω βάλει.

Όλα καλα, Δουλεψε με το outlook.

Τωρα εχω τρεις εφαρμογες για το ιδιο πραγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...