g13333 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Παντως ειδοποιήσεις στο facebook χωρις να είμαι μεσα σε αυτό δεν εχω. Αντίθετα στα windows χωρις εφαρμογή και χωρις να είμαι μεσα εχω κανονικα ειδοποιήσεις. Να την βρασω τετοια εφαρμογή. Ασε που καθετι που κατεβάζεις ζηταει ένα σωρο δικαιώματα για να δουλεψει. Η σαβουρα που θα κατεβασεις στα windows δεν εχει καμια επιπτωση στην λειτουργια του τηλεφωνου.(την διαγραφεις και καθαρισες) Αντίθετα απέναντι την πατησες. Τις πρωτες μερες η ελευθερη ram επαιζε από 840 ως 1.1 giga με τον καθαρισμο αυτης. Μετα από μια βδομαδα παει από 640 ως 1.1 Εχω εγαταστησει μονο 6 εφαρμογες.(Χωρις μεσα σε αυτές να είναι το viber το whats up και η ασφαλεια συσκευης) Με 50 εφαρμογες μετα από 6 μηνες 1 χρονο τι θα γινεται? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από g13333 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Παντως ειδοποιήσεις στο facebook χωρις να είμαι μεσα σε αυτό δεν εχω. Αντίθετα στα windows χωρις εφαρμογή και χωρις να είμαι μεσα εχω κανονικα ειδοποιήσεις. Να την βρασω τετοια εφαρμογή. Ασε που καθετι που κατεβάζεις ζηταει ένα σωρο δικαιώματα για να δουλεψει. Η σαβουρα που θα κατεβασεις στα windows δεν εχει καμια επιπτωση στην λειτουργια του τηλεφωνου.(την διαγραφεις και καθαρισες) Αντίθετα απέναντι την πατησες. Eτσι ακριβως ειναι τα πραγματα, κλασεις ανωτερη η εμπειρια χρησης του facebook στα windows mobile. ΝΟΤ! Ξεχασες να γραψεις ξανα για τις χαμενες κλησεις που εχουν ... τα ανδροειδη κινητα .(οτι να ναι!) Αλλα για να κανουμε και λιγο χαβαλε, το βασικοτερο ειναι οτι ξεχασες να γραψεις για το αλλο παραμυθι με τους δρακους (τοσα γραφεις, αυτο σου ξεφυγε;; ) Και τελος, ξεχασες να απαντησεις στο αλλο σχετικο: Ρε μάγκες, καμιά άκρη για δωμάτιο Χαλκιδική, πρώτο πόδι, 10-21 Αυγούστου έχουμε; Έχω φάει τον κόσμο και είναι τα πάντα γεμάτα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Haha, ευχαριστώ για το προηγούμενο Post σου για την μπαταρία. Έλεγα να βρώ κάτι πιο άμεσα για να μην μπλέκω με ebay αλλα δεν με βλέπω να γλυτώνω. Ελλάδα δεν βρίσκω τίποτα. Edit-->Μόλις βρήκα. http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=17756143#/shopGroupId/17756143 Ακριβή αλλα θα τα σκάσω να τελειώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Haha, ευχαριστώ για το προηγούμενο Post σου για την μπαταρία. Έλεγα να βρώ κάτι πιο άμεσα για να μην μπλέκω με ebay αλλα δεν με βλέπω να γλυτώνω. Ελλάδα δεν βρίσκω τίποτα. Edit-->Μόλις βρήκα. http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=17756143#/shopGroupId/17756143 Ακριβή αλλα θα τα σκάσω να τελειώνω. Αν δεν είναι αυθεντική, θα την απεφευγα. Συνήθως είναι της πλακας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αν δεν είναι αυθεντική, θα την απεφευγα. Συνήθως είναι της πλακας. Μόλις το πρόσεξα. Και για μια στιγμή πήγα να χαρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Eιναι απλα ενα web wrapper και οχι native εφαρμογη ουτε ειναι UWP. Το έχουν μπλέξει λίγο τι είναι UWP. Όταν ένα app στέλνει τις ειδοποιήσεις στο action center και στο tile στα windows 10 σίγουρα χρησιμοποιεί API της UWP οπότε τουλάχιστον μέρος του κώδικα είναι και UWP. Επίσης η παρουσίαση του περιεχομένου σε webview control πάλι δεν συνεπάγεται πουθενά ότι η εφαρμογή δεν είναι uwp. Πρακτικά δεν υπάρχει λόγος η συγκεκριμένη εφαρμογή να μην είναι uwp εξολοκλήρου σε όλο το κομμάτι του κώδικα. Μόλις την δούμε από κοντά ενδεχομένως θα μπορεί να καταλάβουμε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το έχουν μπλέξει λίγο τι είναι UWP. Όταν ένα app στέλνει τις ειδοποιήσεις στο action center και στο tile στα windows 10 σίγουρα χρησιμοποιεί API της UWP οπότε τουλάχιστον μέρος του κώδικα είναι και UWP. Επίσης η παρουσίαση του περιεχομένου σε webview control πάλι δεν συνεπάγεται πουθενά ότι η εφαρμογή δεν είναι uwp. Πρακτικά δεν υπάρχει λόγος η συγκεκριμένη εφαρμογή να μην είναι uwp εξολοκλήρου σε όλο το κομμάτι του κώδικα. Μόλις την δούμε από κοντά ενδεχομένως θα μπορεί να καταλάβουμε καλύτερα. Mακαρι να παιζει και σε τηλεφωνα και σε desktop απροσκοπτα η εφαρμογη, γιατι ειναι απαραιτητη σε αρκετους επαγγελματιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πανο γιατί μπαίνεις στο winmobile συζήτηση; αφού είσαι ανδροιδες! Χαχαχα Την συγκριση μεταξυ wm vs android την ξεκινησε για πολλοστη φορα ο g13333, απλα οταν λεει κατι που δεν ισχυει νοιωθω την αναγκη να επεμβω...χαχαχα Παντως ειδοποιήσεις στο facebook χωρις να είμαι μεσα σε αυτό δεν εχω. Αντίθετα στα windows χωρις εφαρμογή και χωρις να είμαι μεσα εχω κανονικα ειδοποιήσεις. Να την βρασω τετοια εφαρμογή. Ασε που καθετι που κατεβάζεις ζηταει ένα σωρο δικαιώματα για να δουλεψει. Η σαβουρα που θα κατεβασεις στα windows δεν εχει καμια επιπτωση στην λειτουργια του τηλεφωνου.(την διαγραφεις και καθαρισες) Αντίθετα απέναντι την πατησες. Τις πρωτες μερες η ελευθερη ram επαιζε από 840 ως 1.1 giga με τον καθαρισμο αυτης. Μετα από μια βδομαδα παει από 640 ως 1.1 Εχω εγαταστησει μονο 6 εφαρμογες.(Χωρις μεσα σε αυτές να είναι το viber το whats up και η ασφαλεια συσκευης) Με 50 εφαρμογες μετα από 6 μηνες 1 χρονο τι θα γινεται? Ψαξε λιγο τις ρυθμισουλες των ειδοποιησεων και θα το ρυθμισεις..Ασχολησου λιγακι με το λειτουργικο και μετα κραξε..Ουτε μια βδομαδα δεν το χεις το ερμο..Επισης μην συγκρινεις το πως διαχειριζεται την ram το android σε σχεση με τα wm..Αλλη φιλοσοφια το ενα αλλη το αλλο.. Απο την αλλη για το messenger πες μας λιγο..ειναι πιο γρηγορο-σταθερο απο αυτο των wm 10?? Επισης μιας και λες λες λες χωρις στοιχεια κατι απλα για να εντυπωσιασεις εδω την παρεα... Για ριξε μια ματια στο βιντεακι.. https://www.youtube.com/watch?v=H24OKMGKYPw&t=0s Galaxy s5, 3,5 ετων συσκευη..με android 6.0.1 και Update ασφαλειας Μαρτιο 2017...και κοιτα ποσο αξιοπρεπεστατα παει..Δες το βιντεακι λοιπον και πες μου.. Αυτο ειναι απαντηση στο τελευταιο που ειπες στο πως θα πηγαινει η συσκευη σε κανα χρονο..και για την υποστηριξη που φωναζεις συνεχεια.. Και κατι ακομα για οσους ακομα ηλπιζαν οτι θα παρουν τα υπαρχοντα high end ( 950 ρια - hp x3 - alcatel) full arm 10ρια..Στο χρονοντουλαπο λοιπον.. https://www.windowscentral.com/expected-you-will-not-be-able-run-full-windows-10-arm-phone Τουλαχιστον η MS βγηκε και ειπε κατι επισημο μετα απο κατι χρονους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Τελικά βρήκα μπαταρία απο Amazon αλλα λόγω του ότι την βλέπω να θέλει πάνω απο 10 μέρες να έρθει, είπα να κάνω επιτέλους ένα hard reset στην συσκευή, αφού δεν έχω κάνει καθόλου για πάνω απο 6 μήνες και όλα τα νέα updates. Είχαμε αναφερθεί και πιο πίσω αλλα δεν το συγκράτησα. Είπαμε απλά hard reset κρατώντας τα κουμπιά στο πλάι, σωστά; Καλώδιο και επαναφορά μέσω recovery tool, αν δεν κάνω λάθος είπαμε ότι δεν είναι απαραίτητο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μόλις το πρόσεξα. Και για μια στιγμή πήγα να χαρώ. Δες εδω περα που ψαχνουν και αρκετοι αλλοι και λογικα θα παραγγειλουν απο εκει.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423689&page=132 Βρε παιδια εκατσα και μετρησα πανω απο δεκα ατομα με 950 ρια στο Myphone που τους κανουν restart ασταματητα..και καποιων δεν εχει κλεισει ουτε εξαμηνο το κινητο..τι στο καλο? Ολων τωρα κρεμασαν οι μπαταριες? Ή φταιει κατι αλλο? Τελικά βρήκα μπαταρία απο Amazon αλλα λόγω του ότι την βλέπω να θέλει πάνω απο 10 μέρες να έρθει, είπα να κάνω επιτέλους ένα hard reset στην συσκευή, αφού δεν έχω κάνει καθόλου για πάνω απο 6 μήνες και όλα τα νέα updates. Είχαμε αναφερθεί και πιο πίσω αλλα δεν το συγκράτησα. Είπαμε απλά hard reset κρατώντας τα κουμπιά στο πλάι, σωστά; Καλώδιο και επαναφορά μέσω recovery tool, αν δεν κάνω λάθος είπαμε ότι δεν είναι απαραίτητο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Πηγαινε απλα στις ρυθμισεις και κανε επαναφορα απο εκει..δεν χρειαζεσαι στο 950 να το συνδεσεις με pc διοτι ειχε προεγκατεστημενα τα 10 ρια...Απλα μην επαναφερεις καποιο save εκτος απο μηνυματα επαφες κλπ..Στηστο καθαρο απο την αρχη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ Πάνο. Ψάχνω ποια είναι η τελευταία official αλλα έχει χαθεί πολύ πίσω και δεν το βρίσκω. Η .483 που έχω τώρα είναι η τελευταία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ Πάνο. Ψάχνω ποια είναι η τελευταία official αλλα έχει χαθεί πολύ πίσω και δεν το βρίσκω. Η .483 που έχω τώρα είναι η τελευταία; Ναι η 483 ειναι η τελευταια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ναι η 483 ειναι η τελευταια.. Μετά απο hard reset δεν έπρεπε να με πάει σε κάποια προηγούμενη και στη συνέχεια να περάσει στην .483. Ρωτάω για να μην τελειώσω το σετάρισμα και χρειαστεί να το ξανακάνω απο την αρχή μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οχι! Επαναφορα ρυθμισεων θα κανεις απλως!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μετά απο hard reset δεν έπρεπε να με πάει σε κάποια προηγούμενη και στη συνέχεια να περάσει στην .483. Ρωτάω για να μην τελειώσω το σετάρισμα και χρειαστεί να το ξανακάνω απο την αρχή μετά. Οχι..με επαναφορα μενεις στην εκδοση που εισαι πριν κανεις το hard reset..Αν εβαζες καλωδιο θα σε πηγαινε στις αρχικες 10.586 κλπ και θα σου κατεβαζε αρκετες..Πιστευω αυτο που εγραψα να ειναι κατανοητο και να μην σε μπερδεψα , οτι θες ελευθερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα