Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι και τότε που κόψανε το messenger, ναι έκανα μια χαρά την δουλειά μου, δεν έχω αλλάξει τίποτα, δεν έχει χαλάσει τίποτα, δεν θα το έλεγα και τουμπανάκι όμως, midrange κινητό του 2013 είναι. Τώρα πάω για ανδρόιδ, αλλά δεν μου αρέσουν οι τηλεοράσεις, και δυστυχώς όλα τα midrange κινητά είναι κτήνη σε μέγεθος 

Άλλο λεω τουμπανακι.

Αν διαβασεις ποιο πισω θα το δεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Crash, restart και άνοιγμα-->Πράσινη οθόνη με γραμμές σήμερα. Επανεκκίνηση ξανά και διορθώθηκε. Retromaniac, τα φώτα σου φίλε. Σε τι δρόμο βαδίζουμε;

Παρακαλώ θερμά, Panos358347, μην λάβεις υπόψιν σου το παραπάνω μνμ :)

• Like 2

Ένα πρόβλημα που παρατηρώ με το 640xl είναι καθώς βλέπω youtube τόσο από monument και edge όσο και από awesome tube, βλέπω ένα βίντεο και πχ μετά από ένα λεπτό κόβεται και αργεί πολύ το buffering, σε σημείο που πρέπει να προχωρήσω το βίντεο ή να κάνω refresh το βίντεο. Αυτό συμβαίνει είτε είμαι κοντά στο router είτε πιο μακριά, με το desktop το wifi πάει σφαίρα και δεν έχω θέματα στο youtube και το router είναι στον ίδιο χώρο, με το κινητό πάλι και κοντά να το έχω η κατάσταση είναι κάπως αφόρητη. Δεν χρησιμοποιώ το κινητό πολύ συχνά για youtube αλλά όταν το χρησιμοποιώ ξεκίνησα να δίνω βάση στο πρόβλημα, έχει τύχει σε κανέναν ή έπεσα σε περίπτωση ; Διακοπές του internet δεν έχω ποτέ, 12 mbps download και 1mb upload έχω (γεια σου Ελλαδάρα με τις ταχύτητές σου :D) αλλά στο pc και στο ps3 δεν έχω κανένα θέμα, το κινητό μας τα χαλάει και ενώ ψάχνω στον γούγλη άκρη δεν βγάζω. 

ΥΓ, επίσης ο edge έχει μαμηθεί στα forceclose, στα αυτόματα refresh καθώς κάνω scroll και στα κολλήματα :devil:, μόνο με monument βγάζω άκρη πλέον.

• Like 2

Σε Client for Youtube και myTube, συμβαίνει και σε μένα κάποιες φορές να κάνει buffering για πάντα κ να πρέπει να το προχωρήσω μπροστά η πίσω, αλλα νομίζω είναι θέμα app. Στο Youtube μέσω edge δεν μου έχει συμβεί.

• Like 2

Ένα πρόβλημα που παρατηρώ με το 640xl είναι καθώς βλέπω youtube τόσο από monument και edge όσο και από awesome tube, βλέπω ένα βίντεο και πχ μετά από ένα λεπτό κόβεται και αργεί πολύ το buffering, σε σημείο που πρέπει να προχωρήσω το βίντεο ή να κάνω refresh το βίντεο. Αυτό συμβαίνει είτε είμαι κοντά στο router είτε πιο μακριά, με το desktop το wifi πάει σφαίρα και δεν έχω θέματα στο youtube και το router είναι στον ίδιο χώρο, με το κινητό πάλι και κοντά να το έχω η κατάσταση είναι κάπως αφόρητη. Δεν χρησιμοποιώ το κινητό πολύ συχνά για youtube αλλά όταν το χρησιμοποιώ ξεκίνησα να δίνω βάση στο πρόβλημα, έχει τύχει σε κανέναν ή έπεσα σε περίπτωση ; Διακοπές του internet δεν έχω ποτέ, 12 mbps download και 1mb upload έχω (γεια σου Ελλαδάρα με τις ταχύτητές σου :D) αλλά στο pc και στο ps3 δεν έχω κανένα θέμα, το κινητό μας τα χαλάει και ενώ ψάχνω στον γούγλη άκρη δεν βγάζω.

ΥΓ, επίσης ο edge έχει μαμηθεί στα forceclose, στα αυτόματα refresh καθώς κάνω scroll και στα κολλήματα :devil:, μόνο με monument βγάζω άκρη πλέον.

ναι κ εμένα το κάνει αρκετές φορές στο YouTube απο edge...γενικα είναι το μόνο πρόβλημα που "έπαθε"(κακός browser) το τηλέφωνο ( 550 ) μετά το περιβόητο creators...κρίμα,οτιδήποτε άλλο κάνω χρήση πάει καλά.
  • Like 4

Crash, restart και άνοιγμα-->Πράσινη οθόνη με γραμμές σήμερα. Επανεκκίνηση ξανά και διορθώθηκε. Retromaniac, τα φώτα σου φίλε. Σε τι δρόμο βαδίζουμε;

Μάλλον είναι θέμα μπαταρίας και σ'εμένα. Σήμερα άρχισε τα κουλά, από το 100% στο 44 σε 10 λεπτά και στο 28% σε μισή ώρα. Τι κάνουμε με μπαταρία, γνωρίζει κανείς; Ψάχνω Amazon αλλά Ελλάδα δεν στέλνει κανείς.

• Like 1

Μάλλον είναι θέμα μπαταρίας και σ'εμένα. Σήμερα άρχισε τα κουλά, από το 100% στο 44 σε 10 λεπτά και στο 28% σε μισή ώρα. Τι κάνουμε με μπαταρία, γνωρίζει κανείς; Ψάχνω Amazon αλλά Ελλάδα δεν στέλνει κανείς.

Μπορει να καλυπτεται εντος εγγυησης το προβλημα, κοιταξε το.

Μου έχει πέσει η συσκευή 2 φορές, με αποτέλεσμα κάποια μικρά μεν σημαδάκια, αρκετά δε για να μου αρνηθούν οποιαδήποτε επισκευή.

Γενικά δεν είμαι ο τύπος που αφήνει τη συσκευή του για έλεγχο. Άρα ψάχνω after market και μάλιστα άμεσα αλλα Ελλάδα δεν βρίσκω κάτι. Κάποια ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει πέσει η συσκευή 2 φορές, με αποτέλεσμα κάποια μικρά μεν σημαδάκια, αρκετά δε για να μου αρνηθούν οποιαδήποτε επισκευή.

Γενικά δεν είμαι ο τύπος που αφήνει τη συσκευή του για έλεγχο. Άρα ψάχνω after market και μάλιστα άμεσα αλλα Ελλάδα δεν βρίσκω κάτι. Κάποια ιδέα;

Τα σημαδακια αν ειναι απλα σημαδακια δεν ειναι προβλημα, εκτος αν ειναι σπασιματα.

Τραβα ενα reset πριν το πας για ελεγχο/επισκευη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τελος, μπορεις απλα να ρωτησεις αν ειναι εντος εγγυησης το θεμα μπαταριας, γιατι συχνα οι μπαταριες εχουν 6 μηνες εγγυηση αντι για την 1 ετους  εγγυηση ή 2 ετη που εχει το υπολοιπο κινητο.

Aν δεν βρισκεις Ελλαδα, κοιτα απο ebay Αγγλιας για μπαταρια located στην Αγγλια και γρηγορη αποστολη, πχ δες αυτο το search:

https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_nkw=lumia+950+battery&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=0&_udlo=&_udhi=&_ftrt=901&_ftrv=1&_sabdlo=&_sabdhi=&_samilow=&_samihi=&_sargn=-1%26saslc%3D1&_fsradio2=%26LH_LocatedIn%3D1&_salic=3&LH_SubLocation=1&_sop=12&_dmd=1&_ipg=50

Απο αυτο το search, εδω καποιος που στελνει Ελλαδα:

http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Microsoft-BV-T5E-Akku-Lumia-950-LTE-3000mAh-Accu-Battery-NEU-/201959334196?hash=item2f05b6e134:g:AD4AAOSwwzhZR-Ko#shpCntId

Λογικα σε 4-5 μερες θα την εχεις στα χερια σου.

Κοιταξα σε amazon.de και amazon.co.uk και ενω εχουν μπαταρια για lumia 950/950xl δεν τις στελνουν Ελλαδα.

----------------------------------------

Σε αλλα νεα:

LinkedIn releases its official Windows 10 app

Eιναι απλα ενα web wrapper και οχι native εφαρμογη ουτε ειναι UWP.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Πανω  απο μια βδομαδα που δοκιμαζω το αλλο λειτουργικο και δεν καταφερε ακομα να με κερδισει.

Αν εξαιρεσεις τις αμετρητες εφαρμογες(μεταξυ αυτων και παρα πολυ σαβουρα που σου κανουν την συσκευη κολ@@@@)

δεν εχει κατι άλλο αξιο προσοχης.

• Like 3

Πανω  απο μια βδομαδα που δοκιμαζω το αλλο λειτουργικο και δεν καταφερε ακομα να με κερδισει.

Αν εξαιρεσεις τις αμετρητες εφαρμογες(μεταξυ αυτων και παρα πολυ σαβουρα που σου κανουν την συσκευη κολ@@@@)

Μιας και ρωτουσες καποια πραγματα ..

Μπορεις να κατεβασεις δεκαδες launcer και να το προσαρμοσεις οπως επιθυμεις...Χρωματα- icons-σχεδια ..Χαμος απο δυνατοτητες επιλογων..Δοκιμασε αν θες τον Nova για αρχη και δεν θα χασεις...

Μεσα στις αμετρητες εφαρμογες φυσικα και θα υπαρχει και σαβουρα..Δεν σου ειπε ομως κανεις να τις κατεβασεις...Γιατι στα windows store δεν υπαρχει σαβουρα με το τσουβαλι? Χιλιαδες fake απο γνωστες εφαρμογες που ελειπαν απο την πλατφορμα..γιατι δεν λες για αυτες? Ε?

Και ξαναλεω πως και εμενα το Ui των wm μου αρεσει περισσοτερο αλλα τι να κανουμε?? Ατιμη κενωνια η MS το κατουρησε το λειτουργικακι και μας διωχνει...Κριμας..

• Like 1

Μάλιστα... χρωματα κ καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς !!! Το εχω ψιλό καταλάβει απο καιρό .Μια το οτι είχε να βάζεις την φάτσα σου στο φόντο ( πιο πολλή επιφάνεια καθαρή να φαίνεται ),μία άλλη τα πιασάρικα ονοματάκια με γλυκίσματα , το σήμα κατατεθέν το πράσινο ρομποτάκι , βάλε κ Facebook Instagram κ ο κύκλος κλείνει με τα σουπερ τηλέφωνα της μιας κ μοναδικής κορεατικής εταιρείας...ε...:)

Πανω απο μια βδομαδα που δοκιμαζω το αλλο λειτουργικο και δεν καταφερε ακομα να με κερδισει.

Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος πέρα από τα 20 plus ψάχνει δεκάδες εφαρμογές;;; " λογικά" κανείς! Τέτοια εποχή μας είχαν πρήξει που δεν ειχε Pokémon...Σοβαρότατη απώλεια.Κ πόσα άλλα δεύτερα!!!
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...