Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι προχειροδουλεια το xiaomi note 4 που ειναι απο αλουμινιο και με εξαιρετικη συναρμολογηση..σε σχεση με το φτηνιαρικο πλαστικουρα 640 που τριζει οταν το κρατησεις λιγακι πιο δυνατα?

G1333 Μας διαβαζει κοσμος εδω περα.. τι ειναι αυτα που γραφεις? 

Τα βιντεακια που ανεβαζεις εχεις καταλαβει τι δειχνουν? Σε ποιο σημειο αναφερθηκε σε αυτα  κακη ποιοτητα? 

Με το θεμα ποιοτητα κατασκευης αστο το χασες...εισαι ηδη  0 στα 2 στα παραδειγματα που εδωσες..

J7 ειπες? Ποιου ετους??

Το μεσα σου δειχνω σε όλα την πλακετα δεν εννοω το πειριτιλιγμα.

Του 16  το j7 αλλα και το j5 καλα παει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μεσα σου δειχνω σε όλα την πλακετα δεν εννοω το πειριτιλιγμα.

Του 16  το j7 αλλα και το j5 καλα παει.

Περα απο το οτι η πλακετα ειναι μια χαρα, Πες που αναφερθηκε στα βιντεακια οτι ειναι χαμηλης ποιοτητας η πλακετα?Η βαλε ενα link που να λεει για κακη ποιοτητα του Note 4..

Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολεισαι με αυτο ενω μιλαμε για ποιοτητα κατασκευης..Δηλ. σασι-κασα, πισω καπακι, συναρμολογηση, τριγμοι, ποιοτητα κουμπιων κλπ...Οπου το note 4 ειναι μεταλλικο παντου πολυ καλο αλουμινιο..2,5 d γυαλι, τα κουμπια εντασης εφαρμοζουν τελεια και δεν τριζουν..

Κοιτα τι εδω τι λεει για ποιοτητα κατασκευης...

https://techvalue.gr/xiaomi-redmi-note-4x-review-18744/

Παρόλη τη μεγάλη οθόνη 5.5″, το κράτημα του κινητού είναι ευχάριστο χάρις τις όμορφες καμπύλες που υπάρχουν στη πλάτη. Η μπροστινή όψη του Xiaomi Redmi Note 4X δεν πάει πίσω. Στις άκρες, το γυαλί είναι 2.5D, που υποδηλώνει ελαφριά κυρτότητα ώστε να χαρίζει μια πιο premium πινελιά στο χειρισμό, αλλά και στην εμφάνισή του. Η κατασκευή του είναι μεταλλική, αλλά η αίσθηση που αφήνει στο χέρι θυμίζει κάτι μεταξύ μετάλλου και γόμας, το οποίο μου άρεσε γιατί δεν ένιωθα το παγωμένο μέταλλο τόσο έντονα.

Και προσεξε και αυτο..

Το παράδοξο είναι πως τα κουμπιά έντασης και ενεργοποίησης εφαρμόζουν άψογα, ενώ άλλα κινητά με τριπλάσια τιμή, όπως το Huawei P10 – ακόμα και εν έτει 2017 – αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα

Αρα ουτε καν το εχεις πιασει στα χερια σου και απλα πεταξες εκει μια κοτσανιτσα μπας πιασει αλλα δεν σου εκατσε...

Οτι πανε καλα απο μπαταρια τα j7 συμφωνω...Αλλα και παλι απεχουν αρκετα απο αυτη του Note 4..

Βρε εσυ χωρις παρεξηγηση..

Εχεις πει 2 πραγματα εντελως ΛΑΘΟΣ..Και καθεσαι ακομα κι τωρα με λογια και νουμερα εντελως δικα σου και βιντεακια ασχετα ή μη δικαια ( s8 vs note 4 Αν ειναι δυνατον) να υποστηριξεις τι ακριβως?

Πες οκ ηταν λαθος αυτα που ειπα να παμε παρακατω..τοσο ευκολο ειναι..

Φίλε Πάνο γιατί τόσο defend σε ότι έχει να κάνει με το android στο thread των Windows; Τόσο κακή εμπειρία σου έχουν προσφέρει τα Windows και υπάρχει τόσος αρνητισμός τελευταία;

• Like 3

Φίλε Πάνο γιατί τόσο defend σε ότι έχει να κάνει με το android στο thread των Windows; Τόσο κακή εμπειρία σου έχουν προσφέρει τα Windows και υπάρχει τόσος αρνητισμός τελευταία;

Εαν δεν ειναι δεσμευμένος , παντρεμένος κλπ μάλλον έπεσε χυλόπιτα από ύπαρξη που έκανε χρήση Windows Mobile...

Hahahaha !!!

• Like 1

Καμια σχεση...απλα κανω επισημανσεις σε λανθασμενα σχολια και συμπερασματα..

Ασχετως λειτουργικου, οσα λεμε πρεπει να εχουν μια επαφη με την πραγματικοτητα.

Σκασιλα μου και το android και η MS η xiaomi..Οταν ομως δημιουργουνται εντυπωσεις με εκτος τοπου κριτηρια θα πω την γνωμη μου...

Εαν δεν ειναι δεσμευμένος , παντρεμένος κλπ μάλλον έπεσε χυλόπιτα από ύπαρξη που έκανε χρήση Windows Mobile...

Hahahaha !!!

Με κανεις και χαμογελαω καθε μερα με τα σχολια σου και την προσοχή μου δινεις..Ολα τα Likes μου δικα σου!! :-D  B)

Μην τρελαθούμε κιόλας, εδώ και 6 μήνες υπάρχει μαζί μου το 640 δίπλα με j7 του 16 ,Δεν θα κάνω συγκρίσεις μου αρέσει πολύ το λειτουργικό των wp.

Θεωρώ όμως απαράδεκτο κινητό του 2016 να μην παίρνει αναβάθμιση (j7) που είχε διπλάσια και τιμή από το 640 που παίρνει αναβάθμιση (έστω και κάποιες φορές με μικροπροβλήματα)δύο χρόνια μετά.

Τώρα για τα χιαομι Ναι καλά τηλέφωνα για μπαταρία αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, κάμερα δε πολύ χάλια.

Παιδιά αν η Microsoft αφήσει το λειτουργικό την κάναμε.

• Like 2

Ας δεχτουμε οτι εκανα χαζομαρα και επρεπε να παρω το σουπερ xiaomi.

Παμε παρακατω. 

Αυτο το διπλο χτυπημα πως θα το εχω? υπαρχει απεναντι και αν ναι ποσα επρεπε να πληρωσω?

Η οθονη γρηγορης ματιας?

Η απιστευτη διαχειρηση και ο τροπος των ειδοποιήσεων των windows 

Η απλοτητα του λειτουργικου?

Αυτή την ασπριλα των εφαρμογών και του μενου πως θα την αλλαξω?/

Είναι ορισμενα πραγματα που τα windows είναι απλα σε άλλο επιπεδο.

• Like 3

Ας δεχτουμε οτι εκανα χαζομαρα και επρεπε να παρω το σουπερ xiaomi.

Παμε παρακατω.

Αυτο το διπλο χτυπημα πως θα το εχω? υπαρχει απεναντι και αν ναι ποσα επρεπε να πληρωσω?

Η οθονη γρηγορης ματιας?

Η απιστευτη διαχειρηση και ο τροπος των ειδοποιήσεων των windows

Η απλοτητα του λειτουργικου?

Αυτή την ασπριλα των εφαρμογών και του μενου πως θα την αλλαξω?/

Είναι ορισμενα πραγματα που τα windows είναι απλα σε άλλο επιπεδο.

Για το double tap υπάρχει εφαρμογή, για την ασπριλα πιστεύω ότι λύνεται πάλι με εφαρμογη(ή απτις ρυθμισεις) για τα υπόλοιπα δεν ξέρω !]}

Για το double tap υπάρχει εφαρμογή, για την ασπριλα πιστεύω ότι λύνεται πάλι με εφαρμογη(ή απτις ρυθμισεις) για τα υπόλοιπα δεν ξέρω !]}

Ρωτησα διπλα και μου ειπαν τα παιδια ότι ολες οσες εχουν δοκιμασει είναι για τα μπαζα,

• Like 1

Ρε παιδιά, δεν μπορώ να συνδεθώ στο skype, μου βγάζει 

Ooops, please check your network settings and try again

έχω nokia lumia 620, OS version: 8.10.14219.341

Καλησπερα φιλε..δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο..Το skype καθως και το messenger του facebook δεν λειτουργουν πλεον στα wp 8.1.

• Like 2

Καλησπερα φιλε..δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο..Το skype καθως και το messenger του facebook δεν λειτουργουν πλεον στα wp 8.1.

Το messenger app ναi έχει κοπεί εδώ και καιρό η υποστήριξη από το facebook, τι να κάνουμε... αλλά το skype που είναι από την ίδια την microsoft? smh

• Like 1

Δηλαδη με το 620 εκανες την δουλεια σου εδώ και 4μιση 5 χρονια?(του 12-13 μοντελο δεν είναι?)

μπαταρια εχεις αλλαξει?

Θελω να δω και το πολυδιαφημισμενο τουμπανακι σε 4-5 χρονια.

Δηλαδη με το 620 εκανες την δουλεια σου εδώ και 4μιση 5 χρονια?(του 12-13 μοντελο δεν είναι?)

μπαταρια εχεις αλλαξει?

Θελω να δω και το πολυδιαφημισμενο τουμπανακι σε 4-5 χρονια.

Μέχρι και τότε που κόψανε το messenger, ναι έκανα μια χαρά την δουλειά μου, δεν έχω αλλάξει τίποτα, δεν έχει χαλάσει τίποτα, δεν θα το έλεγα και τουμπανάκι όμως, midrange κινητό του 2013 είναι. Τώρα πάω για ανδρόιδ, αλλά δεν μου αρέσουν οι τηλεοράσεις, και δυστυχώς όλα τα midrange κινητά είναι κτήνη σε μέγεθος 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...