g13333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 g13333 Οπως βλεπουμε ολοι οταν σου πεταω εγκυρες συγκρισεις με στοιχεια το γυρνας στην καραγκουνα...Πολλοστη φορα που το κανεις εξαλου ..Αλλα δε βαριεσαι..Αυτοι που ξερουν καταλαβαινουν...και αυτοι που καταλαβαινουν ξερουν..Το 640 σου και το νου σου μοναχα..μην κακοπεσεις με κανα παλιοXiaomi... Δηλαδη αυτό είναι το καλο τωρα εισαι σιγουρος? Εφαρμογή θα μου πεις καμια ? Σοβαρα μιλαω. Αφου δεν ηξερα τοσο καιρο ότι αυτό το παλιο 640 ειχε κουμπια και δεν παλευεται η καινουργια κατασταση. Μονο μην μου πεις ότι δεν υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δηλαδη αυτό είναι το καλο τωρα εισαι σιγουρος? Εφαρμογή θα μου πεις καμια ? Σοβαρα μιλαω. Αφου δεν ηξερα τοσο καιρο ότι αυτό το παλιο 640 ειχε κουμπια και δεν παλευεται η καινουργια κατασταση. Μονο μην μου πεις ότι δεν υπαρχει. Ξαναγραφω εδω για να το δεις... Περιμενω απο εσενα το κινητο με 2500-3000 μπαταρια που κραταει περισσοτερο ή το ιδιο απο το note 4...Το ειπες ναι ή οχι? Και περιμενω βιντεακι οπου να εξηγει οτι το Note 4 εχει κακη ποιοτητα κατασκευης...Το ειπες ναι ή οχι? Τα ανεφερες και τα δυο λοιπον..Αποδειξε τα μας τωρα...Σε περιμενουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Πάντως το...περιβόητο 0.1 % είναι τόσο μεγάλο αγκάθι στον πισινό του 99.9 που δεν αφήνει να χαρούν το googlοφωνο τους ...χιχιχιχιχιχιχιχχι !!! Το τελευταίο ηθελα καιρό να το γράψω ( laughter) τωρα είμαι ok 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ξαναγραφω εδω για να το δεις... Περιμενω απο εσενα το κινητο με 2500-3000 μπαταρια που κραταει περισσοτερο ή το ιδιο απο το note 4...Το ειπες ναι ή οχι? Και περιμενω βιντεακι οπου να εξηγει οτι το Note 4 εχει κακη ποιοτητα κατασκευης...Το ειπες ναι ή οχι? Τα ανεφερες και τα δυο λοιπον..Αποδειξε τα μας τωρα...Σε περιμενουμε... https://www.youtube.com/watch?v=ledFGmzyMww https://www.youtube.com/watch?v=MQazwoEssN0 Φαινεται η διαφορα ποιοτητας Αληθεια αυτό το xiaomi πως κανει απαγωγη θερμότητας. Για αυτό δεν τα επερναν μαζι τωρα με τον καυσωνα οι κατοχοι? Αυτό δεν είναι κινητο μια μπαταρια είναι ολοκληρο. Εχω και με 950 αμα θες (για αυτό που εκανες θεμα που δεν ειχε υγρο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Επειδη εχω μπερδευτει με σας.. Για low end κατηγορια μην κοιτατε Samsung.. Πηγαιντε Motorola καλη ωρα και δε ξερω και γω ποια αλλη μαρκα!! Τωρα αδερφε G13333 τι συγκρινεις Samsung με Xiaomi??Ειναι σα να μου λες Lada με Lamborghini!! Φυσικα Xiaomi ειναι καλυτερα τα πραγματα.. cpu,οθονη,μπαταρια και οτι αλλο... Μη συγκρινεις τωρα 170 ευρω Samsung με ποσα φθηνοτερα εχει το Xiaomi..Η κατασκευη αποτι διαβαζω ειναι μια χαρα και δεν θα πω αν οχι καποτε αγορασω Xiaomi!! Μη νομιζεις επειδη ειναι κινεζικο(κινεζικη μπαταρια) και τετοια...Ειναι καλα τηλεφωνα σε σχεση με τα low end Samsung!! Επισης αποτι καταλαβα συγκρινεις κινητο και λειτουργικο μαζι G133333....Για android και Windows phone που ελεγες πριν..Μη νομιζετε, ουτε 1gb ram καλα καλα δε φτανει για τα 10ρια τωρα και εννοειται ουτε σε android(και αυτο το λεω μιας και εχω ταμπλετ με 1gb ram) Επισης Πανο δεν αποφασισε να παρει μονος του το Samsung..Ρωτησε στο thread Android και του πανε εδω τα παιδια να παρει Samsung(αν καταλαβα σωστα;!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ledFGmzyMww https://www.youtube.com/watch?v=MQazwoEssN0 Φαινεται η διαφορα ποιοτητας Εδω συγκρινεις σε ποιοτητα το s8 των 700 ευρω με το Xiaomi των 160 ευρω...Ουτε καν κοιταζω τα βιντεακια.. Αρα αυτο με την κακη ποιοτητα του xiaomi το εχασες προφανως με την παραπανω αντιδεοντολογικη συγκριση.. Περιμενω και το κινητο με 2500-3000 μπαταρια που κραταει περισσοτερο ή το ιδιο απο το note 4... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Οπως ειπε ο Πανος δυστυχως εδω συγκρινεις 800+ ευρω κινητο οπου τα υλικα θα ναι υψηλοτερης ποιοτητας με κινητο 160 ευρω! Ειπαμε τωρα νταξει! Οχι δε παιρνω το μερος του Πανου μη σου περασει αυτο απτο μυαλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Επειδη εχω μπερδευτει με σας.. Για low end κατηγορια μην κοιτατε Samsung.. Πηγαιντε Motorola καλη ωρα και δε ξερω και γω ποια αλλη μαρκα!! Τωρα αδερφε G13333 τι συγκρινεις Samsung με Xiaomi??Ειναι σα να μου λες Lada με Lamborghini!! Φυσικα Xiaomi ειναι καλυτερα τα πραγματα.. cpu,οθονη,μπαταρια και οτι αλλο... Μη συγκρινεις τωρα 170 ευρω Samsung με ποσα φθηνοτερα εχει το Xiaomi..Η κατασκευη αποτι διαβαζω ειναι μια χαρα και δεν θα πω αν οχι καποτε αγορασω Xiaomi!! Μη νομιζεις επειδη ειναι κινεζικο(κινεζικη μπαταρια) και τετοια...Ειναι καλα τηλεφωνα σε σχεση με τα low end Samsung!! Επισης αποτι καταλαβα συγκρινεις κινητο και λειτουργικο μαζι G133333....Για android και Windows phone που ελεγες πριν..Μη νομιζετε, ουτε 1gb ram καλα καλα δε φτανει για τα 10ρια τωρα και εννοειται ουτε σε android(και αυτο το λεω μιας και εχω ταμπλετ με 1gb ram) Επισης Πανο δεν αποφασισε να παρει μονος του το Samsung..Ρωτησε στο thread Android και του πανε εδω τα παιδια να παρει Samsung(αν καταλαβα σωστα;!) Πολυ σωστα τα λες.. Δεν ανεφερε καπου ο g13333 οτι ρωτησε εδω και του ειπαν τα παιδια να παει στο j5... Αν και τωρα το ειδα οτι ειπε οτι τον εφαγαν οι (ειδικοι) του φορουμ και πεταξε 170 ευρω. Βεβαια δεν βρηκα πουθενα θεμα εδω δικο του ωστε να δουμε τι του ειπαν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Εδω συγκρινεις σε ποιοτητα το s8 των 700 ευρω με το Xiaomi των 160 ευρω...Ουτε καν κοιταζω τα βιντεακια.. Αρα αυτο με την κακη ποιοτητα του xiaomi το εχασες προφανως με την παραπανω αντιδεοντολογικη συγκριση.. Περιμενω και το κινητο με 2500-3000 μπαταρια που κραταει περισσοτερο ή το ιδιο απο το note 4... Η προχειροδουλειά φαινεται όπως και να το κανεις. Θα σου βρω φθηνοτερο να μην εχεις παραπονο. https://www.youtube.com/watch?v=ropjsqKkZUE Ακομα και το παλιο 640 είναι ποιο μελετημενο. Ενταξη τωρα? Για την μπαταρια αυριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Η προχειροδουλειά φαινεται όπως και να το κανεις. Θα σου βρω φθηνοτερο να μην εχεις παραπονο. Περιμενω να μου βρεις μια σοβαρη και δικαιη συγκριση ετσι? Που να φαινεται οτι εχει κακη ποιοτητα κατασκευης το Note. Οχι σαν την απο πανω προφανως.. Και φυσικα το κινητο με 2500-3000 μπαταρια που κραταει περισσοτερο ή το ιδιο απο το note 4. Και μετα ρωτα με οτι θες και οπου μπορω να σε βοηθησω με τις εφαρμογες που ψαχνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Περιμενω να μου βρεις μια σοβαρη και δικαιη συγκριση ετσι? Που να φαινεται οτι εχει κακη ποιοτητα κατασκευης το Note. Οχι σαν την απο πανω προφανως.. Και φυσικα το κινητο με 2500-3000 μπαταρια που κραταει περισσοτερο ή το ιδιο απο το note 4. Και μετα ρωτα με οτι θες και οπου μπορω να σε βοηθησω με τις εφαρμογες που ψαχνεις.. To j7 σου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ρε μάγκες, καμιά άκρη για δωμάτιο Χαλκιδική, πρώτο πόδι, 10-21 Αυγούστου έχουμε; Έχω φάει τον κόσμο και είναι τα πάντα γεμάτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtSixes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ασχέτως τι διαβάζουμε κατά καιρούς, το συγκεκριμένο λειτουργικό δεν ενδείκνυται για χαμηλά σπεκς. Ο 410 πρέπει να είναι 40% γρηγορότερος στο antutu από τον 400αρη οπότε κάπως σώζεται η κατάσταση. Αν σου είχε και 1gb ραμ ούτε μουσική δεν θα μπορούσες να ακούσεις με αυτό το τηλέφωνο χωρίς να κρασάρει μόλις άνοιγες κάποιες σελίεδες στον browser. Στο 1gb λαγκάρει ακόμα και το UI. Πατάς να πας home screen και εμφανίζονται με δόσεις τα εικονίδια και το widget. Μια καθαρή εικόνα του πως είναι το android αν χρησιμοποίησες ένα κινητό των 100 ευρώ το 2011. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Η προχειροδουλειά φαινεται όπως και να το κανεις. Θα σου βρω φθηνοτερο να μην εχεις παραπονο. https://www.youtube.com/watch?v=ropjsqKkZUE Ακομα και το παλιο 640 είναι ποιο μελετημενο. Ενταξη τωρα? Για την μπαταρια αυριο Ειναι προχειροδουλεια το xiaomi note 4 που ειναι απο αλουμινιο και με εξαιρετικη συναρμολογηση..σε σχεση με το φτηνιαρικο πλαστικουρα 640 που τριζει οταν το κρατησεις λιγακι πιο δυνατα? G1333 Μας διαβαζει κοσμος εδω περα.. τι ειναι αυτα που γραφεις? Τα βιντεακια που ανεβαζεις εχεις καταλαβει τι δειχνουν? Σε ποιο σημειο αναφερθηκε σε αυτα κακη ποιοτητα? Με το θεμα ποιοτητα κατασκευης αστο το χασες...εισαι ηδη 0 στα 2 στα παραδειγματα που εδωσες.. To j7 σου κανει? J7 ειπες? Ποιου ετους?? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2017 από panos9553 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μια καθαρή εικόνα του πως είναι το android αν χρησιμοποίησες ένα κινητό των 100 ευρώ το 2011. Για snapdragon 400 λεω με λολιποπ 5.0.2. Σαν αυτο που εχω στην κατοχη μου και χρησιμοποιω απο τον Μάιο του 2015 καθημερινα. Οποτε μαλλον εχω εικονα για τι πραγμα μιλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα