Retromaniac Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ξέρεις κανείς που θα βρω εγγυημένα original μπαταρία για το 950 XL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Nokia Care, Skroutz(δεν υπαρχει), μετα κανα Κωτσοβολο και υπολοιπες γνωστες αλυσιδες(θα φανει πως κανω διαφημιση) Μετα κοιτας απο amazon.... https://www.amazon.com/Miscrosoft-RM-1118-Replace-Battery-BV-T4D/dp/B073HVJ5YP/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1500122124&sr=1-2&keywords=lumia+950+xl+battery Επισης χρησιμο το add-on του Coc Browser για μενα που κατεβαζω μουσικη,και παει σφαιρα βλεπω...!! Πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δοκιμαζω αυτες τις μερες ενα android 2-16. Στο μονο που υπερεχει απο το 640 ειναι οι απεριοριστες εφαρμογες του store. Τα windows σαν λειτουργικο ειναι πολυ μπροστα. Με εφαγαν οι (ειδικοι) του φορουμ και πεταξα 170 ευρω. Εχω και μια απορια. Αυτο το facebook γιατι δεν ρολλαρει στο super λειτουργικο.? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ποιο μοντελο πηρες; Για το facebook προφανως δεν ασχολουνται ωστε να το βλετιωσουν και γιαυτο δε ρολλαρει οπως λες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ποιο μοντελο πηρες; Για το facebook προφανως δεν ασχολουνται ωστε να το βλετιωσουν και γιαυτο δε ρολλαρει οπως λες!! Το a5 Το j5 οχι το α 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μη σου φανει παραξενο, αλλα δεν ειναι ακριβο;; Ετσι μου φαινεται!; Επισης δεν εχει αισθητηρα φωτεινοτητας ε; Βλακεια... Αλλα Samsung ρε συ;;; Ολοι με ενα Samsung στο χερι ειναι..μη παρουν μια αλλη μαρκα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μη σου φανει παραξενο, αλλα δεν ειναι ακριβο;; Ετσι μου φαινεται!; Επισης δεν εχει αισθητηρα φωτεινοτητας ε; Βλακεια... Αλλα Samsung ρε συ;;; Ολοι με ενα Samsung στο χερι ειναι..μη παρουν μια αλλη μαρκα!! Το κυριοτερο για μενα είναι λογο δουλειας να μην χανω κλησεις και να εχω καλη ποιοτητα σε αυτές.(παλι κερδιζει το 640 στην συγκριση) ειχε και την καλυτερη οθονη απ όλα σε αυτή την τιμη. Δεν με συγκινει όμως θα το παρουν τα παιδια κι αυτό. Μεγαλη ελλειψη το διπλο χτυπημα για ενεργοποιηση και απενεργοποιηση(αντε τωρα να ψάχνεις εφαρμογες) η οθονη γρηγορης ματιας και δεν παλευεται με τιποτα αυτή η ασπριλα στις εφαρμογες. Τον αισθητηρα φωτηνοτητας ετσι και αλλοιως δεν τον δουλευω ουτε στο 640(είναι πολύ χαμηλη η φωτηνοτητα σε εσωτερικο χωρο για τα γουστα μου. Αλλα ναι το messenger παει σφαιρα το facebook αντιθέτως σβαρνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στο Facebook του android κάτι έχουν κάνει στα τελευταία δυο updates και είναι συνεχόμενα τα κρασαρισματα και τα force close της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στο Facebook του android κάτι έχουν κάνει στα τελευταία δυο updates και είναι συνεχόμενα τα κρασαρισματα και τα force close της εφαρμογής.Λογικά η...Microsoft θα φταίει...Εκεί ( στο μαντρί) είναι ολα φανταστικά...Ειδικά απο το 6 κ πάνο...συγνώμη ορθογραφικό λάθος...επάνω...!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Λογικά η...Microsoft θα φταίει...Εκεί ( στο μαντρί) είναι ολα φανταστικά...Ειδικά απο το 6 κ πάνο...συγνώμη ορθογραφικό λάθος...επάνω...!!!!! Εννοείται, να μην ξεχνάμε ότι της ανήκει και 2% του μετοχικού κεφαλαίου , σίγουρα υπάρχει δάκτυλος... ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ειχα δοκιμασει εκδοσεις 5 και κατι και σαπακια του 15. Μας τα πρειξανε ότι από 6 και πανο πεταει η ομαδα. Αμ δεν είναι ετσι. εχω εγκαταστησει 6 εφαρμογες, Τι λετε θα σηκωσει 54 που εχω στο 640? Ακουω προβλεψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το κυριοτερο για μενα είναι λογο δουλειας να μην χανω κλησεις και να εχω καλη ποιοτητα σε αυτές.(παλι κερδιζει το 640 στην συγκριση) ειχε και την καλυτερη οθονη απ όλα σε αυτή την τιμη. Δεν με συγκινει όμως θα το παρουν τα παιδια κι αυτό. Μεγαλη ελλειψη το διπλο χτυπημα για ενεργοποιηση και απενεργοποιηση(αντε τωρα να ψάχνεις εφαρμογες) η οθονη γρηγορης ματιας και δεν παλευεται με τιποτα αυτή η ασπριλα στις εφαρμογες. Τον αισθητηρα φωτηνοτητας ετσι και αλλοιως δεν τον δουλευω ουτε στο 640(είναι πολύ χαμηλη η φωτηνοτητα σε εσωτερικο χωρο για τα γουστα μου. Αλλα ναι το messenger παει σφαιρα το facebook αντιθέτως σβαρνα Για την φωτεινότητα που λες μπορείς να την ρυθμίσεις απτις Ρυθμίσεις, Έξτρα, Προφίλ χρώματος, Προφίλ Φωτεινότητας (αφού έχεις βάλει τη φωτεινότητα στο αυτόματο) και ρυθμίζεις το slider! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ξέρεις κανείς που θα βρω εγγυημένα original μπαταρία για το 950 XL Πήρα από Nokia care κατεχακη. Δεν λέγεται έτσι ομως το μαγαζί αλλα ειναι επίσημος Microsoft. Η μπαταρία εντάξει και ακριβώς ίδια σαν την αρχική με νεότερη ημερομηνία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ο coc browser υποστηρίζει background play στο YouTube! Δηλαδή παίζει μουσική στο YouTube και ανοίγεις νέα καρτέλα! Πολυ καλο!! Αντικαταστάθηκε με τον edge τώρα!.... ✔✔✔ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το j5 Στην θέση σου θα είχα δώσει άλλο ένα κατοστάρικο και θα έπαιρνα το iPhone SE. Ο καλύτερος επεξεργαστής σε αυτή την κατηγορία τιμής και λόγω λειτουργικού τα 2gb ram είναι τεράστια. Στο αντροιντ τα 2gb ραμ μετά βίας είναι επαρκή. Κάμερα και ποιότητα κατασκευής και αισθητήρων επίσης δεν έχουν γίνει συμβιβασμοί παρόλο που είναι "σχετικά φθηνό" για iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα