Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου ειναι ιδιο με αυτη την αποτυχια εδω

http://www.insomnia.gr/_/articles/internet/skype/%CE%B7-microsoft-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-skype-%CF%83%CF%84%CE%BF-r12211

Θα εβγαζα screenshot απο το συστημα μου που το εχω αναγκαστικα, αλλα δεν θελω να φανουν οι συνομιλιες μου.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνουν ακόμη κάνα δυο χρόνια υπομονή και μετά να την αποσύρουν; Δεν βλέπουν ότι οι ενεργές συσκευές Windows ακόμη και σήμερα το 75% αυτών είναι Windows 8 - 8.1; Microsoft και Marketing είναι έννοιες που δεν σχετίζονται κάπου, τουλάχιστον στο θέμα mobile...

• Like 4
Δημοσ.

Αφου ειναι ιδιο με αυτη την αποτυχια εδω

http://www.insomnia.gr/_/articles/internet/skype/%CE%B7-microsoft-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-skype-%CF%83%CF%84%CE%BF-r12211

Θα εβγαζα screenshot απο το συστημα μου που το εχω αναγκαστικα, αλλα δεν θελω να φανουν οι συνομιλιες μου.

Οπτικά μόνο, των windows 10 είναι UWP native...

Γιατί δεν κάνουν ακόμη κάνα δυο χρόνια υπομονή και μετά να την αποσύρουν; Δεν βλέπουν ότι οι ενεργές συσκευές Windows ακόμη και σήμερα το 75% αυτών είναι Windows 8 - 8.1; Microsoft και Marketing είναι έννοιες που δεν σχετίζονται κάπου, τουλάχιστον στο θέμα mobile...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έπρεπε να την αποσύρει...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά είναι ένα απο τα πολλά κουλά που έχει κάνει η Ms. Και συμφωνώ με το κράξιμο σε αυτή την περίπτωση.

Παρόλα αυτά περιμένω με ανυπομονησία ένα συγκεκριμένο μέλος να δώσει μια απάντηση στο οργισμένο post του jim_p, για να δώ μέχρι που θα φτάσει ο σχολιασμός. Παρακαλώ η απάντηση να είναι τουλάχιστον 450-500 λέξεις. Θα τις διαβάσω όλες μία προς μία.

Έχω εξοπλιστεί κατάλληλα και περιμένω...

PopCorn.ico

Edit--> Έλα αφού πάτησες και like στο post...Ρίχτα να γουστάρουμε!!! :-D

Επεξ/σία από teo20net
  • Like 5
Δημοσ.

Γενικά είναι ένα απο τα πολλά κουλά που έχει κάνει η Ms. Και συμφωνώ με το κράξιμο σε αυτή την περίπτωση.

Παρόλα αυτά περιμένω με ανυπομονησία ένα συγκεκριμένο μέλος να δώσει μια απάντηση στο οργισμένο post του jim_p, για να δώ μέχρι που θα φτάσει ο σχολιασμός. Παρακαλώ η απάντηση να είναι τουλάχιστον 450-500 λέξεις. Θα τις διαβάσω όλες μία προς μία.

Έχω εξοπλιστεί κατάλληλα και περιμένω...

PopCorn.ico

Edit--> Έλα αφού πάτησες και like στο post...Ρίχτα να γουστάρουμε!!! :-D

Επειδη ειλικρινα μου αρεσε η πινελια σου και το χιουμορ σου θα απαντησω..χεχεχε

Με κατι ασχετο ομως.. που μολις ειδα τυχαια και εκλαψα μολις το ειδα..

http://appleinsider.com/articles/16/01/26/microsoft-windows-phone-chief-joe-belfiore-tweets-from-an-apple-iphone

Τον θυμασαι τον Joe που ηταν ηγετικο προσωπο στην εξελιξη και προωθηση των Windows phones ? Που Γεναρη 2016 oπου μολις ειχαν κυκλοφορησει τα WM 10 ανεβαζε tweets απο iphone...XAXAXAXA...

• Like 1
Δημοσ.

Στα δικά μου μάτια κ σκέψη αυτό λέγεται απόλυτη ελευθέρια κ " δημοκρατία"...Η ανθρωπότητα θέλει αρκετές εκατονταετίες (κ αν ) να αναπτύξει παιδεία για να καταλάβει τα αυτονόητα ...

Αν εγώ εργάζομαι σε γαλακτοβιομηχανία θα πρέπει ντε κ καλά να πίνω γάλα κ να τρώω γιαούρτια...

Κ όποιο άλλο παράδειγμα προς χρήση...

Υ.Γ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :)

• Like 1
Δημοσ.

βιντεο και φωτο κανενα προβλημα. 

Πλοηγηση offline χωρις δεδομενα δεν υπαρχει εκτος αν υπηρχε ο προορισμος αποθηκευμενος στο ιστορικο.

Παντως αυτό το παραμυθι με το video παλιωσε βρειτε κατι άλλο να κραξετε,

Με το ζορι πρόβλημα πως θα γινει.

Για το 640 λεω.

Για να το λεει ο g13333, δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα, ασχετα με το τι γραφουν αλλοι χρηστες:

Οσοι τραβατε βιντεο και κανει σπασιματα, απενεργοποιηστε το digital video stabilization απτις ρυθμισεις καμερας.

Για οσους δεν το ξερουν!

:whistle:  :whistle:

• Like 2
Δημοσ.

Στα δικά μου μάτια κ σκέψη αυτό λέγεται απόλυτη ελευθέρια κ " δημοκρατία"...Η ανθρωπότητα θέλει αρκετές εκατονταετίες (κ αν ) να αναπτύξει παιδεία για να καταλάβει τα αυτονόητα ...

Αν εγώ εργάζομαι σε γαλακτοβιομηχανία θα πρέπει ντε κ καλά να πίνω γάλα κ να τρώω γιαούρτια...

Κ όποιο άλλο παράδειγμα προς χρήση...

Υ.Γ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :)

Εχεις ασχοληθει με επιχειρησεις marketing ή κατι σχετικο και το λες αυτο ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ? Αν οχι το προσπερνω..αν ναι ομως τοτε αυτο το υπονοουμενο για την παιδεια θα επρεπε να το επεξεργαστεις λιγακι καλυτερα πριν το αναφερεις..

Φυσικα και ο Belfiore θα χρησιμοποιησει Οτι ανταγωνιστικο λειτουργικο- συσκευη υπαρχει εκει εξω ωστε να συγκρινει και να φτιαξει καποιο προιον καλυτερο, ΕΝΝΟΕΙΤΕ αυτο...Αλλα το να ανεβαζει και tweets απο ανταγωνιστικο προιον ξεπερνα τα ορια της λογικης και των βασικων αρχων του Marketing..Ιδιως οταν αυτος ηταν o ΑΝΘΡΩΠΟΣ των wm10...Αλλο δοκιμαζω ανταγωνιστικο προιον και αλλο το διαφημιζω...Ποσο πιο αυτονοητο?

Υ.Γ.

Βεβαια πριν μερες συγκρινες την <<καημενη - φτωχια>> την MS με την ταλαιπωρημένη Ελλαδα..τα λογια περισσεύουν.

.

Δημοσ.

Το τι λαμβάνει ο εγκέφαλος του κάθε ενός από εμάς για σωστό κ τι λάθος, είναι για μελέτη ...Να περιλαμβάνει περισσότερο τα τελευταία χρόνια,που η τεχνολογία ( κ καλά) τον βοηθά να αντιληφθεί περισσότερα προς όφελος του,αλλά κ των γύρω του.

Δημοσ.

Το τι λαμβάνει ο εγκέφαλος του κάθε ενός από εμάς για σωστό κ τι λάθος, είναι για μελέτη ...Να περιλαμβάνει περισσότερο τα τελευταία χρόνια,που η τεχνολογία ( κ καλά) τον βοηθά να αντιληφθεί περισσότερα προς όφελος του,αλλά κ των γύρω του.

Με απολυτη ειλικρίνεια και σεβασμο απεναντι σου..προσπαθω να καταλαβω τι θες να πεις και δεν τα καταφερνω, δεν βγαζει κανενα νοημα αυτο που γραφεις..

Επισης για τα παραδειγματα που αναφερεις κατα καιρους...τι σχεση εχουν τα ανθρωπινα δικαιωματα..η ελευθερια, και η φτωχη η Ελλαδα με τον ΚΟΛΟΣΣΟ MS και τα κινητα της..μπορεις να μου το εξηγησεις?..

Δημοσ.

Για να το λεει ο g13333, δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα, ασχετα με το τι γραφουν αλλοι χρηστες:

:whistle:  :whistle:

Γιατι πρεπει να εχω οποσδηποτε προβλημα?

Θες δεν θες το μονο πρόβλημα που εχω είναι οι χαρτες.

Εχεις δει το video που τραβάει το 640 χωρις ψηφιακη σταθεροποιηση σε οθονη 32 ιντζων?

Ξερεις πολλα τηλεφωνα του 15 αυτης της τιμης να τραβανε καλυτερο?

Μαθατε ολοι την ψηφιακη σταθεροποιηση.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι πρεπει να εχω οποσδηποτε προβλημα?

Θες δεν θες το μονο πρόβλημα που εχω είναι οι χαρτες.

Εχεις δει το video που τραβάει το 640 χωρις ψηφιακη σταθεροποιηση σε οθονη 32 ιντζων?

Ξερεις πολλα τηλεφωνα του 15 αυτης της τιμης να τραβανε καλυτερο?

Μαθατε ολοι την ψηφιακη σταθεριποιηση.

Α δηλ. τωρα εχει προβλημα με την σταθεροποιηση ε?..Ειδες που ενα ενα τα λες απέξω απέξω? Δεν πειραζει ομως ο καιρος γαρ εγγυς..

Δημοσ.

Α δηλ. τωρα εχει προβλημα με την σταθεροποιηση ε?..Ειδες που ενα ενα τα λες απέξω απέξω? Δεν πειραζει ομως ο καιρος γαρ εγγυς..

Το πρόβλημα ποιο ακριβως ειναι?

Δεν τραβας καλο video με το 640?

Ξερεις καποιο καλυτερο του 15 σε αυτά τα χρηματα?

Με την σταθεροποιηση κανει σπασιματα όταν τραβας.

Στην αναπαραγωγή μετα είναι ενταξει και δεν εχει καμια διαφορα με το video που τραβηχτηκε χωρις σταθεροποιηση.

Εκτος  αν το χερι σου παει σαν να εχεις παρκινσον οποτε δεν σε σωζει όχι το 640 αλλα ουτε επαγγελματικη καμερα.

Αυτό το να βρουμε οποσδηποτε πρόβλημα εκει που δεν υπαρχει δεν το καταλαβα ποτε,

Να μου πεις για τους χαρτες να πω ναι εχει δικαιο.

Για το video και τις φωτο όμως δεν το δεχομαι γιατι εχουν ένα πολύ καλο επιπεδο παρολο που το τηλ. κοντευει 2μιση χρονια στην αγορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...