Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως υπάρχει σχετικό app ώστε να μπορείς να έχεις 160 χαρακτήρες. Μόνο τα lumia έχουν αυτη την επιλογή στις ρυθμίσεις.

Για πλοήγηση υπάρχει δωρεάν το copilot αλλα δεν το έχω δοκιμάσει. Όταν έχεις lumia δεν έχεις τέτοιες ανησυχίες.....:)

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το htc locations δε το βρισκω στο μαρκετ και το navigon εχει 70ε ! και κατια λλο. γιατι στο μηνυμα με ελληνικουσ χαρακτηρες υποστηριζει μονο 60 ανα μηνυμα? ευχαριστω!

Το location ακομη να το βγαλει για τα wp8 και δεν ειναι σίγουρο αν θα το βγάλει τελικα!

Δημοσ.

το htc locations δε το βρισκω στο μαρκετ και το navigon εχει 70ε ! και κατια λλο. γιατι στο μηνυμα με ελληνικουσ χαρακτηρες υποστηριζει μονο 60 ανα μηνυμα? ευχαριστω!

ρυθμισεις--->δικτυο+ και το αλλαζεις εκει που λεει για χαρακτηρες sms

Δημοσ.

παιδια βρηκα το Ascend w1 απο εξωτερικο και θελω να το παρω αλλα δεν εχει την ελληνικη γλωσσα μεσα.Μπορω με καποιο τροπο να βαλω ελληνικα;;

ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καλώ επαφές;

Μόλις έπιασα το πρώτο μου WP κινητό και έχοντας συνηθήσει στο quick dial του iPhone μου φαίνεται μανούρα να πρέπει να κινούμε κάθε φορά μέσα από τόσα μενού για να πάρω ένα τηλέφωνο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις έπιασα το πρώτο μου WP κινητό και έχοντας συνηθήσει στο quick dial του iPhone μου φαίνεται μανούρα να πρέπει να κινούμε κάθε φορά μέσα από τόσα μενού για να πάρω ένα τηλέφων

Πας στις επαφές που θες, πατάς παρατεταμένα πάνω τους και τις καρφιτσώνεις στην έναρξη. Οπότε με ένα "ταπ" τηλεφωνείς.

Δημοσ.

Μόλις έπιασα το πρώτο μου WP κινητό και έχοντας συνηθήσει στο quick dial του iPhone μου φαίνεται μανούρα να πρέπει να κινούμε κάθε φορά μέσα από τόσα μενού για να πάρω ένα τηλέφωνο.

υπάρχει και το Lightning dial

Δημοσ.

παιδια καμια εφαρμογη για αναπαραγωγη video?? δεν μπορω να βρω τιποτα και εχω πελαγωσει!! :wacko: :wacko: :wacko:

τι εννοείς δικέ μου;

Κατεβάστε τα angry birds, ειναι δωρεαν. Αν δεν σας τα εμφανίζει το store γραψτε rovio και θα τα βρείτε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...