Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ...

Πολύ επιγραμματικά:

Ρυθμισεις->ενημέρωση και ασφαλεια->για προγραμματιστές ->ενεργοποιείς τα πάντα.

Μετά πας στο 127.0.0.1 από τον edge, και εγκαθιστάς αρχικά ένα ενα τα dependencies και μετά το interop unlock app.ισως και το glance screen.

Μετά πας interop unlock, tweaks,restore glance screen.

Υγ.αφου πρώτα έχεις κάνει copy paste τα missing glance screen files στο .C data shared oem public φάκελο μνήμης κινητού.

Σε ευχαριστω πολυ λεβεντια...!! Θα τσεκαρω μετα να δω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αύριο θα πάω σε βαφτίσια. Θα τραβήξω βίντεο να δούμε σπασίματα (γελάμε) και το λεγόμενο "φορτώνει" (εδώ γελάω πιο δυνατά) και επίσης τα κιτρινα που βλέπουν κάποια μάτια. Γιατί μερικοί δεν νιώθουν. Και όχι τίποτα άλλο, γράφει ο χριστιανός και αντί να βοηθήσουμε, κάποιος κάπου κάποτε είχε το ίδιο. Και θα μου κάνει και παραθεση παλιά μηνύματα για να μου τι αποδείξη. Βέβαια σε εμένα το 950xl για κάποιο λόγο δουλεύει σε offline η πλοήγηση. Εγώ δεν πιάνομαι όμως. Λειτουργούν καλά οπότε δεν υπάρχει λόγος να συμφωνήσει κάποιος, αφού έτσι δεν θα κράξει και δεν θα βγάλει την πίεση και τον καημό που νιώθει.

Για τους χάρτες θα βγάλω και βίντεο γιατί έχω βαρεθεί να ακούω τις ίδιες βλακειες. Να δούμε μετά το επόμενο που θα βρεθεί για κράξιμο. Πήγα σήμερα από Συβοτα, στις πηγες αχερωντα, χωρίς δεδομένα ΜΟΝΟ ΜΕ GPS, και ο άλλος μας λέει δεν δουλεύει.. Τι να πω εγώ τώρα..

Προς τον φίλο με το 1020. Στις πρώτες εκδόσεις το 950 xl τα έκανε αυτά αλλα φτιάξανε. Δεν έχει πρόβλημα πλέον.

• Like 3

Εμ βασικά καλημέρα σας...

Είχα offline χάρτες και είχα μια χαρά περιήγηση!

Αν άλλαξε κάτι τώρα δε ξέρω!

Για τα σπασίματα τουλ εγώ τα έχω, λύση, απλα κλείνω το digital stabilization video!

Για το φορτώνει μήπως εννοείς όταν κλείσει ξαφνικά η εφαρμογή;

Γιατί αν εννοείς αυτό μου το κάνει συχνά με το Instagram και είναι θέμα μνήμης, γεμίζει η ορισμένη μνήμη για τις εφαρμογές!

Για τις εφαρμογές νομίζω είναι limit app ram κάπου στα 600mb ή και παραπάνω αν δεν κάνω λάθος! Υποθέτω όλα τα υπόλοιπα πάνε στο λειτουργικό ώστε να μην κρασαρει και το λειτουργικό μαζί...(άλλο που όταν δείξει φόρτωση κάποιες φορές loadάρει σα να μην υπάρχει αύριο, μένει εκεί, και εν τέλει κάνω restart!)

• Like 1

Εμ βασικά καλημέρα σας...

Είχα offline χάρτες και είχα μια χαρά περιήγηση!

Αν άλλαξε κάτι τώρα δε ξέρω!

Για τα σπασίματα τουλ εγώ τα έχω, λύση, απλα κλείνω το digital stabilization video!

Για το φορτώνει μήπως εννοείς όταν κλείσει ξαφνικά η εφαρμογή;

Γιατί αν εννοείς αυτό μου το κάνει συχνά με το Instagram και είναι θέμα μνήμης, γεμίζει η ορισμένη μνήμη για τις εφαρμογές!

Για τις εφαρμογές νομίζω είναι limit app ram κάπου στα 600mb ή και παραπάνω αν δεν κάνω λάθος! Υποθέτω όλα τα υπόλοιπα πάνε στο λειτουργικό ώστε να μην κρασαρει και το λειτουργικό μαζί...(άλλο που όταν δείξει φόρτωση κάποιες φορές loadάρει σα να μην υπάρχει αύριο, μένει εκεί, και εν τέλει κάνω restart!)

Καλη σου μερα!!

Μαλλον καποιοι εχουν μπερδεψει βασικα πραγματα  απο αυτα που λεμε Olimpiake και δημιουργουνται παρερμηνιες..

Πρωτα απο ολα εγω και ο Ολυμπιακος μιλαμε για σπασιματα στο βιντεο του LUMIA 640 οταν ειναι ενεργοποιημενο το dvs και Μονο και οχι  στο 950 που πανε να συγκρινουν.

Επισης αλλο η offline πλοηγηση και αλλο η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ή γνωστων σημειων κλπ που πλεον ειναι οτι να ναι. Με απλα λογια πλεον χρειαζεσαι δεδομενα για να εχεις σωστη και ακριβης αναζητηση ωστε να γινει η πλοηγηση. 

Και τελος τα συνεχομενα φορτωση και loading screens που τα συνανταμε συνεχως και αδιαλείπτως πλεον, αναφερονται στο LUMIA 640..Αυτο ελειπε κιολας συσκευες που καποιοι τις αγορασαν 650-700 ευρω οπως το 950- 950 xl  να ειχαν αυτα τα θεματα...

Αρα καποιοι διαβαστε καλυτερα τι γραφουμε και μετα πεταξτε μπιχτουλες..

• Like 2

βιντεο και φωτο κανενα προβλημα. 

Πλοηγηση offline χωρις δεδομενα δεν υπαρχει εκτος αν υπηρχε ο προορισμος αποθηκευμενος στο ιστορικο.

Παντως αυτό το παραμυθι με το video παλιωσε βρειτε κατι άλλο να κραξετε,

Με το ζορι πρόβλημα πως θα γινει.

Για το 640 λεω.

• Like 1

Καλη σου μερα!!

Μαλλον καποιοι εχουν μπερδεψει βασικα πραγματα  απο αυτα που λεμε Olimpiake και δημιουργουνται παρερμηνιες..

Πρωτα απο ολα εγω και ο Ολυμπιακος μιλαμε για σπασιματα στο βιντεο του LUMIA 640 οταν ειναι ενεργοποιημενο το dvs και Μονο και οχι  στο 950 που πανε να συγκρινουν.

Επισης αλλο η offline πλοηγηση και αλλο η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ή γνωστων σημειων κλπ που πλεον ειναι οτι να ναι. Με απλα λογια πλεον χρειαζεσαι δεδομενα για να εχεις σωστη και ακριβης αναζητηση ωστε να γινει η πλοηγηση. 

Και τελος τα συνεχομενα φορτωση και loading screens που τα συνανταμε συνεχως και αδιαλείπτως πλεον, αναφερονται στο LUMIA 640..Αυτο ελειπε κιολας συσκευες που καποιοι τις αγορασαν 650-700 ευρω οπως το 950- 950 xl  να ειχαν αυτα τα θεματα...

Αρα καποιοι διαβαστε καλυτερα τι γραφουμε και μετα πεταξτε μπιχτουλες..

Για τους χαρτες εννοεις, οτι πχ εβαζες offline αναζητηση Λευκαδα ας πουμε και δεν στο βγαζε ή τα βγαζε λαθος; Κατι τετοιο λες;

Για τα loading ειναι θεμα μνημη ram, και γενικοτερα οσες συσκευες με 1 gb ram υπαρχουν πιστευω οτι το παθαινουν συχνα αυτο!

• Like 1

βιντεο και φωτο κανενα προβλημα. 

Πλοηγηση offline χωρις δεδομενα δεν υπαρχει εκτος αν υπηρχε ο προορισμος αποθηκευμενος στο ιστορικο.

Παντως αυτό το παραμυθι με το video παλιωσε βρειτε κατι άλλο να κραξετε,

Με το ζορι πρόβλημα πως θα γινει.

Για το 640 λεω.

Μολις τωρα δοκιμασα 3 διαφορετικα Lumia 640 , 2 με την τελευταια επισημη και το 3ο με την preview release 15063.447.

Και στα 3 οταν τραβας βιντεο full hd με την ψηφιακη σταθεροποιηση βιντεο ενεργοποιημενη το βιντεο κανει σπασιματα και ο ηχος δεν συγχρονιζεται.

Ξαναλεω για να ειμαι ξεκαθαρος... full hd με την ψηφιακη σταθεροποιηση βιντεο ενεργοποιημενη.

Αυτο εχει εμφανιστει απο καποια updates καπου τον Σεπτεμβριο 2016 και δεν λυθηκε ΠΟΤΕ..ενω πριν τον Σεπτεμβριο δεν υπηρχε.

Αρα σε παρακαλω μην μιλας για παραμυθια οταν το θεμα αυτο το εχω δει σε οσα 640ρια εχω βρει μπροστα μου ολο αυτο το διαστημα...και δεν ηταν λιγα (ειχαν μοσχοπουλησει τα ατιμα και οχι αδικα εννοείτε.

Και φυσικα μαζι με τα κινητα ακουγα και τα παραπονα γνωστων και χρηστων για διαφορα θεματα μετα την αναβαθμιση σε wm 10 ακομα και πριν καμια βδομαδα...αλλη συζητηση αυτη ομως)

Για τους χαρτες εννοεις, οτι πχ εβαζες offline αναζητηση Λευκαδα ας πουμε και δεν στο βγαζε ή τα βγαζε λαθος; Κατι τετοιο λες;

Για τα loading ειναι θεμα μνημη ram, και γενικοτερα οσες συσκευες με 1 gb ram υπαρχουν πιστευω οτι το παθαινουν συχνα αυτο!

Για τους χαρτες ειναι οπως ακριβως το εγραψες...

Μπαινω αυτη την στιγμη χωρις δεδομενα ετσι? Με ενεργοποιημενη τοποθεσια...βρισκει αμεσα το στιγμα μου και το που ειμαι ακριβως..ωραια μεχρι εδω? 

Παω στην αναζητηση και παταω Λευκαδα μιας και το ειπες σαν παραδειγμα...και τι μηνυμα μου βγαζει?

Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του ορου αναζητησης Λευκάδα στην περιοχη εκτος συνδεσης. 

Δηλ. τι σοι πληγηση θα κανεις χωρις δεδομενα πλεον? Κανουμε πλακα μεταξυ μας? Offline πλοηγηση ΚΑΠΟΥΤ εκτος αν ο προορισμος ηταν αποθηκευμενος στο ιστορικο οπως πολυ σωστα ειπε και ο g13333.

Οσο για τα loading φυσικα και φταιει η μνημη πλεον αλλα φταιει και το optimization ομως...Διοτι με την εκδοση 1066 αν θυμαστε ειχα αρχισει να ευχαριστιέμαι την συσκευη μου και το ειχα  αναφερει 2-3 φορες...Αλλα μετα την cu τα γκρεμισανε παλι ολα λες και προσθεσανε και τιποτα της προκοπης για να γινει βαρυτερο το λειτουργικο, κυριως Bug fixes ηταν αλλα και παλι σαλατα τα εκαναν χωρις λογο...Ειναι να απορεις..

• Like 1

Οι χάρτες χωρίς δεδομένα δουλεύουν κανονικά αν έχεις κατεβάσει πχ το χάρτη Ελλάδα. Η αναζήτηση δουλεύει κανονικά, οχι ομως βολικά. Δηλαδή, αν για παράδειγμα κλείσετε τα δεδομένα, έχετε κατεβάσει το χάρτη Ελλάδας και κάνετε αναζήτηση πχ. χαλκιδα, θα βγάλει μυνημα ότι δεν το βρίσκει και να συνδεθείτε στο ιντερνετ. Αν γράψεις πχ chalkida, πάλι το ίδιο. Πρέπει εντέλει να γράψεις Χαλκίδα, έτσι ακριβώς. Για να το δει όπως ειναι αποθηκευμένο. Θα δοκιμάσω στο γκοογλε μου εάν χωρίς δεδομένα σε αποθκευμενη περιοχή κανει κανονική αναζήτηση αντίστοιχα με παραπλησιες ονομασίες.

Οι χάρτες χωρίς δεδομένα δουλεύουν κανονικά αν έχεις κατεβάσει πχ το χάρτη Ελλάδα. Η αναζήτηση δουλεύει κανονικά, οχι ομως βολικά. Δηλαδή, αν για παράδειγμα κλείσετε τα δεδομένα, έχετε κατεβάσει το χάρτη Ελλάδας και κάνετε αναζήτηση πχ. χαλκιδα, θα βγάλει μυνημα ότι δεν το βρίσκει και να συνδεθείτε στο ιντερνετ. Αν γράψεις πχ chalkida, πάλι το ίδιο. Πρέπει εντέλει να γράψεις Χαλκίδα, έτσι ακριβώς. Για να το δει όπως ειναι αποθηκευμένο. Θα δοκιμάσω στο γκοογλε μου εάν χωρίς δεδομένα σε αποθκευμενη περιοχή κανει κανονική αναζήτηση αντίστοιχα με παραπλησιες ονομασίες.

δεν τιθεται θεμα δοκιμασιας!αλλο το 1 % της ms αλλο της google (100%)με street view!το ενα πληρες το αλλο στον κατηφορο προς το τελειωμα

Επίσης ένα άλλο bug/πρόβλημα έχω με τον Edge.. Όταν μπαίνω fb ή insomnia η σελίδα είναι μικρή σε γραμματοσειρά και δεν πατιέται τίποτα ή να το πω αλλιώς είναι μικρό το scaling?? Εάν κάνω επαναφόρτωση διορθώνεται!!

Το 'χει κανένας;

Επίσης ένα άλλο bug/πρόβλημα έχω με τον Edge.. Όταν μπαίνω fb ή insomnia η σελίδα είναι μικρή σε γραμματοσειρά και δεν πατιέται τίποτα ή να το πω αλλιώς είναι μικρό το scaling?? Εάν κάνω επαναφόρτωση διορθώνεται!!

Το 'χει κανένας;

Πρόβλημα ναι , αυτό όχι. Περιμένω οπως εχω ξανα γράψει το update μηπως πάρει την αίσθηση σκαλώματος στην κίνηση πάνω κάτω που έχει,άλλοτε λίγο άλλοτε περισσότερο σε κάποια sites.Α...κ κάθε 20-30 σελίδες κολλάει κ πρέπει να κλείσω edge k να ξανα φορτώσω!:)
  • Like 1

Το 'χει κανένας;

Ναι το κανει που και που, σε άλλες σελίδες επίσης.

• Like 1

Ευχαριστω παιδια, θα το τσεκαρω την επομενη φορα που θα πεσει στα χερια μου το 640.

Meanwhile...

Microsoft’s Skype for Windows Phone Is Dead

http://news.softpedia.com/news/microsoft-s-skype-for-windows-phone-is-dead-516788.shtml

Πιθανόν δεν χρησιμοποιεί windows 10 ούτε στο pc και δεν ξέρει ότι υπάρχει άλλη εφαρμογή εδώ και μήνες για τα δεκάρια. Έχει την συμπάθεια μου ο αρθρογράφος, δύσκολα να βγει το μεροκάματο στις μέρες μας  :-D

Καλά, θα φάει κράξιμο στα σχόλια που αγνοεί ότι υπάρχει uwp skype. Ήδη ξεκίνησε ένας από κάτω...

Ακολουθει οργισμενο ποστ.

Χρειαστηκα σημερα το skype στο κινητο (wp8.1) για να δω ενα μηνυμα απο καποιον βλακα που βαρεθηκε να στειλει ενα sms. Το ξαναεγκατεστησα λοιπον, γιατι το ειχα πεταξει εδω και 2 χρονια σχεδον απο το κινητο, και πηγα να κανω login κανονικα. Δεν με αφησε λεγοντας να ελεγξω τις ρυθμισεις του δικτυου και να ξαναδοκιμασω, οι οποιες προφανως ηταν μια χαρα, μιας και ημουν συνδεδεμενος με wifi.

Αρα οντως κοψανε (= αχρηστεψανε) την εφαρμογη για wp8.1. Το διαπιστωσα και πριν λιγο, τσεκαροντας τη σελιδα της στο store απο το pc, οπου λεει οτι ειναι μονο για w10 και wm10

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/skype/9wzdncrfj364

Γιατι λοιπον την εχουν ακομα παρατημενη στο store, μαζι με την αλλη πλεμπα το messenger? Τοσο κουλη ειναι η ms που δεν μπορει να αφαιρεση δικη της εφαρμογη απο το δικο της store?

Και ναι, στα... μου για τα 10 και για το οτι ειναι uwp.

Μισο, εχει κι αλλο. Αυτη εδω ειναι η uwp εκδοση της εφαρμογης? Ολοκληρη ms και βγαζει ΔΙΚΗ ΤΗΣ εφαρμογη για ΔΙΚΟ ΤΗΣ λειτουργικο η οποια δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο εναν απλο web wrapper που ανοιγει τη σελιδα web.skype.com? Ετσι ακριβως ειναι και η "εφαρμογη" του skype για λινουξ. Ολοκληρη ms δηλαδη, με απειρα resources, και φτιαχνει εφαρμογη που θα εφτιαχνε ενας ερασιτεχνης με μηδεν γνωσεις προγραμματισμου?

https://www.theregister.co.uk/2016/03/24/microsoft_introduces_yet_another_skype_for_windows_10/

Είναι uwp κανονική και όχι web wrapper. Επίσης το άρθρο έλεγε λανθασμένα ότι κόψανε και την windows 10. Αυτό σχολιάσαμε και όχι το γεγονός για το 8.1. Είναι γνωστό ότι η microsoft παρατάει το silverlight που είναι οι εφαρμογές για 8.1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...