Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 550 δεν έχει double tap to wake και με ενοχλεί :D

Έχω δίπλα δίπλα στο κρεβάτι για να βλέπω την ώρα, ένα 640, ένα 640χλ και το 650.

Πατάω και στα τρία και μόνο στο 650 ανοίγει αμέσως :D στα άλλα μπορεί να χρειαστώ μερικές φορές ακόμα.

Δηλαδή από τα τρία το μακρύτερο :D

Σου εχω" λύση"!!!

'θα κοιτας ωρα απο glance screen!!!

Εεεε;;;

:)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το double tap και σε εμένα κάνει κουλά. Στο κλείσιμο λειτουργεί αλλά στο άνοιγμα ποτέ.

Οπότε αναγκάζομαι και ανοίγω το ψυγείο από την χειρολαβή κανονικά. :whistle:

Χούμορ κάνω, χούμορ. No offence.

• Like 4

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ τωρα το ειδα!!

Οσοι τραβατε βιντεο και κανει σπασιματα, απενεργοποιηστε το digital video stabilization απτις ρυθμισεις καμερας.

Για οσους δεν το ξερουν!

• Like 3

καλημερα παιδια.

μπορει καποιος να μου προτεινει τροπο, να βαλω το viber του 2017 (wm10) στο 1020 μου, που εχω να τρεχει wm10 10586.107?

εχει την παλια εκδοση του viber και δεν λεει να βρει ενημερωση με τιποτα.

μηπως αν προχωρησω μερικες ακομα wm10 εκδοσεις όλο το λειτουργικο, βρει την νεα αναβαθμιση του viber ?

• Like 1

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ τωρα το ειδα!!

Οσοι τραβατε βιντεο και κανει σπασιματα, απενεργοποιηστε το digital video stabilization απτις ρυθμισεις καμερας.

Για οσους δεν το ξερουν!

Καλημερα!! Βρε συ αυτο το θεματακι το κουβεντιαζαμε απο περσι Αυγουστο με Σεπτέμβρη και δεν εχει διορθωθει ακομα στα 640 ρια τουλαχιστον..Και θυμαμαι πως Ειχε παρει αναβαθμιση η καμερα εκεινες τις μερες και ειμαι σε καποια γενεθλια και παω να τραβηξω μια έκπληξη  που καναμε σε μια φιλη..Ολο το βιντεο βγηκε με σπασιματα και ο ηχος με την εικονα δεν συμβάδιζαν..Δεν χρειάζεται  να σου πω το πως αισθάνθηκα εκεινη την στιγμη..το αφηνω στην φαντασια σου..

Το ασχημο ηταν οτι ειχαν βγει μαζεμενα Updates για την καμερα εκεινες τις μερες και το ειχα παρει χαμπαρι οτι κατι δεν παει καλα, ετσι απενεργοποιουσα το dvs καθε φορα, ελα μου ομως που μετα απο καθε update η βλακεια ενεργοποιουνταν απο μονη της..και ετσι την πατησα και στην παραπανω εκπληξη..

Αυτο το θεματακι το ειχα δει και υπαρχει ακομα σε 3 διαφορετικα 640 ρια..

Οταν το ελεγα εγω ομως τοτε δεν επερνα Likes σαν εσενα γιατι λεγανε πως δεν εχω στησει σωστα την συσκευη μου..ΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλημερα παιδια.

μπορει καποιος να μου προτεινει τροπο, να βαλω το viber του 2017 (wm10) στο 1020 μου, που εχω να τρεχει wm10 10586.107?

εχει την παλια εκδοση του viber και δεν λεει να βρει ενημερωση με τιποτα.

μηπως αν προχωρησω μερικες ακομα wm10 εκδοσεις όλο το λειτουργικο, βρει την νεα αναβαθμιση του viber ?

Καλημερα, πρεπει να πας σε anniversary εκδοση και κατω για να εχεις το τελευταιο viber και skype...

• Like 1

Καλημερα!! Βρε συ αυτο το θεματακι το κουβεντιαζαμε απο περσι Αυγουστο με Σεπτέμβρη και δεν εχει διορθωθει ακομα στα 640 ρια τουλαχιστον..Και θυμαμαι πως Ειχε παρει αναβαθμιση η καμερα εκεινες τις μερες και ειμαι σε καποια γενεθλια και παω να τραβηξω μια έκπληξη  που καναμε σε μια φιλη..Ολο το βιντεο βγηκε με σπασιματα και ο ηχος με την εικονα δεν συμβάδιζαν..Δεν χρειάζεται  να σου πω το πως αισθάνθηκα εκεινη την στιγμη..το αφηνω στην φαντασια σου..

Το ασχημο ηταν οτι ειχαν βγει μαζεμενα Updates για την καμερα εκεινες τις μερες και το ειχα παρει χαμπαρι οτι κατι δεν παει καλα, ετσι απενεργοποιουσα το dvs καθε φορα, ελα μου ομως που μετα απο καθε update η βλακεια ενεργοποιουνταν απο μονη της..και ετσι την πατησα και στην παραπανω εκπληξη..

Αυτο το θεματακι το ειχα δει και υπαρχει ακομα σε 3 διαφορετικα 640 ρια..

Οταν το ελεγα εγω ομως τοτε δεν επερνα Likes σαν εσενα γιατι λεγανε πως δεν εχω στησει σωστα την συσκευη μου..ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλημερα, πρεπει να πας σε anniversary εκδοση και κατω για να εχεις το τελευταιο viber και skype...

σε ευχαριστω πολύ !

(αντε παλι ξανα-μανα μετονομασια το πολυπαθο 1020, σε 950. κριση ταυτοτητας θα μου παθει.

ΥΓ.υπαρχει κινδυνος, σε μια απ τις αναβαθμισεις από 10586 προς anniversary, η lumia camera να παψει να λειτουργει ?

ΥΓ2. υπαρχει ο ιδιος κινδυνος, για απώλεια της δυναοτητας της offline πλοηγησης ?

ΥΓ3. ενα 950xl, που εχω, σε ποια εκδοση να το "αφησω", ωστε να λειτουργει κανονικά η offline πλοηγηση?

τωρα το εχω σε latest_fast και εχω το γνωστο πρόβλημα της μη λειτουργικης offline πλοηγησης.

• Like 1

σε ευχαριστω πολύ !

Τιποτα βρε να σαι καλα..Ειχω ενα 820 που ειχε μεινει στην 10586 και με το γνωστο κολπακι το πηγα σε cu..εχασα glance screen βεβαια αλλα τουλαχιστον εχω τα τελευταια Updates εφαρμογων..ή οτι δινεται ακομα τελοςπαντων...

σε ευχαριστω πολύ !

(αντε παλι ξανα-μανα μετονομασια το πολυπαθο 1020, σε 950. κριση ταυτοτητας θα μου παθει.

ΥΓ.υπαρχει κινδυνος, σε μια απ τις αναβαθμισεις από 10586 προς anniversary, η lumia camera να παψει να λειτουργει ?

ΥΓ2. υπαρχει ο ιδιος κινδυνος, για απώλεια της δυναοτητας της offline πλοηγησης ?

ΥΓ3. ενα 950xl, που εχω, σε ποια εκδοση να το "αφησω", ωστε να λειτουργει κανονικά η offline πλοηγηση?

τωρα το εχω σε latest_fast και εχω το γνωστο πρόβλημα της μη λειτουργικης offline πλοηγησης.

Πήγαινε fast, δουλεύουν όλα πολύ καλά.

σε ευχαριστω πολύ !

H lumia camera δεν λειτουργει στην cu..θα στην κατεβασει αν το δοκιμασεις, ισως σε αφησει να τραβηξεις καμια φωτο αλλα αμεσως με το που θα την ανοιγεις θα σε παραπεμπει στην νεα καμερα των wm 10.

Και μετα την cu υπαρχει και το προβλημα της offline πλοηγησης..

Τελος στο 950 xl δεν μπορεις να του σταματησεις τα Updates ωστε να εχεις offline Πλοηγηση..Πλεον ειτε σε fast ειτε σε preview release ειτε στην επισημη δεν υπαρχει offline πλοηγηση..Μετα απο ψαξιμο που εκανα πλεον θεωρω πως αυτο δεν πρόκειται να αλλαξει, τουλαχιστον στους Ελληνικους χαρτες . Ζεις με αυτο..

Αρα , το 1020 το πάω στην 14394.1066, την οποια μόλις βρήκε,ως 950 ονομασμένο.

Αυτη νομίζω είναι μια απ τις anniversary άρα λογικά θα βρω το νέο Viber.

.αμεσως μόλις την πάρει,δοκιμάζω Lumia camera και χάρτες.

Άμα δουλεύουν όλα καλά ,ανάβω k ένα κερί και μένω ως έχει

Εννοείται ότι προτιμώ το 1020 μακράν από το 950xl.

• Like 1

Γιατι αυτο?

Κυρίως λογω της καμερας του, πιο ωραιου σχεδιου(υποκειμενικο), φυσικης προαστασιας του φακου της καμερας (δυσευρετο πλεον χαρακτηριστικο εν ετει 2017).

Και αν τελικα καταφερω να το εχω με μια καλη wm10 rom, με το νεο viber( το χρησιμοποιουν μελη της οικογενειας μου και δεν λενε να μετακινηθουν προς whatsapp) και με χαρτες όπου να λειτουργει υποδειγματικα η offline πλοηγηση, πραγματικα ισως το αποσυρω και απ την αγγελια όπου το εχω και το χρησιμοποιω για βασικη συσκευη οσο αντεξει.

σκεφτομαι μαλιστα να παρω και μια μπαταρια για οταν η τωρινη δεν αποδιδει πια, αν και νομιζω οτι θα ειναι διαθεσιμες για 1-2 χρονια ακομα.

ΥΓ. το 950xl, σε κρισιμες στιγμες, με απογοητευσε (σε διαδοχικες λήψεις, κόλλαγε στο "αποθηκευση", ενω σε ληψη βιντεο, σταματησε λογω υπερθερμανσης).

Τιποτα βρε να σαι καλα..Ειχω ενα 820 που ειχε μεινει στην 10586 και με το γνωστο κολπακι το πηγα σε cu..εχασα glance screen βεβαια αλλα τουλαχιστον εχω τα τελευταια Updates εφαρμογων..ή οτι δινεται ακομα τελοςπαντων...

το ξερεις φανταζομαι οτι πολυ ευκολα μπορεις να εχεις και παλι glance screen ετσι ?

μεσω της εφαρμογης interop unlock...

Κυρίως λογω της καμερας του, πιο ωραιου σχεδιου(υποκειμενικο), φυσικης προαστασιας του φακου της καμερας (δυσευρετο πλεον χαρακτηριστικο εν ετει 2017).

Και αν τελικα καταφερω να το εχω με μια καλη wm10 rom, με το νεο viber( το χρησιμοποιουν μελη της οικογενειας μου και δεν λενε να μετακινηθουν προς whatsapp) και με χαρτες όπου να λειτουργει υποδειγματικα η offline πλοηγηση, πραγματικα ισως το αποσυρω και απ την αγγελια όπου το εχω και το χρησιμοποιω για βασικη συσκευη οσο αντεξει.

σκεφτομαι μαλιστα να παρω και μια μπαταρια για οταν η τωρινη δεν αποδιδει πια, αν και νομιζω οτι θα ειναι διαθεσιμες για 1-2 χρονια ακομα.

ΥΓ. το 950xl, σε κρισιμες στιγμες, με απογοητευσε (σε διαδοχικες λήψεις, κόλλαγε στο "αποθηκευση", ενω σε ληψη βιντεο, σταματησε λογω υπερθερμανσης).

το ξερεις φανταζομαι οτι πολυ ευκολα μπορεις να εχεις και παλι glance screen ετσι ?

μεσω της εφαρμογης interop unlock...

Αυτο με την καμερα του 950xl να το βλεπουν εδω καποιοι που οταν ελεγα πως η καμερα του 640 μετα την αναβαθμιση σε wm 10 μου εκανε πολλα νερα, οπως η συνεχομενη αποθηκευση που λες, οπως το βιντεο που κολλαει καθως και οτι πολλες φορες ιδιως τις πρωτες ληψεις ακομα και τωρα τις χανω..βγαζει μια μαυρη εικονα και δεν υπαρχουν..Αρα αν εχει αυτα τα θεματα το 950 φανταστειτε ποσο πιο εντονα ηταν και ειναι στα Low 640...

Ευχαριστω για την υπενθυμιση του interop unclock...Θα το κοιταξω να δω...

Συμφωνώ...

Πολύ επιγραμματικά:

Ρυθμισεις->ενημέρωση και ασφαλεια->για προγραμματιστές ->ενεργοποιείς τα πάντα.

Μετά πας στο 127.0.0.1 από τον edge, και εγκαθιστάς αρχικά ένα ενα τα dependencies και μετά το interop unlock app.ισως και το glance screen.

Μετά πας interop unlock, tweaks,restore glance screen.

Υγ.αφου πρώτα έχεις κάνει copy paste τα missing glance screen files στο .C data shared oem public φάκελο μνήμης κινητού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...