Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Πιθανόν δεν χρησιμοποιεί windows 10 ούτε στο pc και δεν ξέρει ότι υπάρχει άλλη εφαρμογή εδώ και μήνες για τα δεκάρια. Έχει την συμπάθεια μου ο αρθρογράφος, δύσκολα να βγει το μεροκάματο στις μέρες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Microsoft’s Skype for Windows Phone Is Dead http://news.softpedia.com/news/microsoft-s-skype-for-windows-phone-is-dead-516788.shtml Καλά, θα φάει κράξιμο στα σχόλια που αγνοεί ότι υπάρχει uwp skype. Ήδη ξεκίνησε ένας από κάτω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Λιγο τρολλ μιας και νεκρα το thread... Το L930 εχει σαρωση ιριδας ματιου απ'οταν το βαλανε, σωστα;; Ε στον γαλαξια S8 τωρα μπηκε η καινοτομια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Είχε και το ανατιναγμενο σάρωση ίριδας (δυο καινοτομιες δηλαδή) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 χαχαχαχ αυτο ηταν καλοο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Και γινόταν αυτό που λένε "τα μάτια σου βγάζουν φωτιές". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Παρατηρω οτι το double-tap ειναι λιγο αναπηρο...εννοω οτι δεν ακουει ορισμενες φορες το διπλο χτυπημα, εκτος και αν θελει συγκεκριμενη γωνια χεριου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Παρατηρω οτι το double-tap ειναι λιγο αναπηρο...εννοω οτι δεν ακουει ορισμενες φορες το διπλο χτυπημα, εκτος και αν θελει συγκεκριμενη γωνια χεριου!Το παθαίνει το 640 αυτό Μόνο στο 650 δουλεύει αμέσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Το παθαίνει το 640 αυτό Μόνο στο 650 δουλεύει αμέσως Σε εμενα ( 550 ) άψογο double tap, no problem ΥΓ για το κλείσιμο ε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δεν ειμαι τρελος τοτε!! Οταν κλεινει με διπλο δεν εχω θεμα, θεμα εχω οταν ανοιξει με διπλο ταπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δεν ειμαι τρελος τοτε!! Οταν κλεινει με διπλο δεν εχω θεμα, θεμα εχω οταν ανοιξει με διπλο ταπ! Τα έχεις κ τα δυο βρε θηρίο σε μια συσκευή; Εγώ το awake στο 532'κ το close στο 550... !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_projection Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 lumia 730 τελευταια release preview στο σβησιμο με double tap στην μπαρα των πληκτρων δεν ειχα ποτε θεμα (αυτο ελειπε) στο double tap to wake η τελευταια εχει μια υστερηση αλλα πλην καποιων release builds παντα ειχα μικρο η μεγαλο θεμα ,απο τα 8.1 ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τα έχεις κ τα δυο βρε θηρίο σε μια συσκευή; Εγώ το awake στο 532'κ το close στο 550... !!! Και στο 532 εχει και τα δυο, για ανοιγμα και κλεισιμο!! Τωρα για το 550 δεν ξερω! Για ψαξε αποκλειεται να εχει μονο 1 ! lumia 730 τελευταια release preview στο σβησιμο με double tap στην μπαρα των πληκτρων δεν ειχα ποτε θεμα (αυτο ελειπε) στο double tap to wake η τελευταια εχει μια υστερηση αλλα πλην καποιων release builds παντα ειχα μικρο η μεγαλο θεμα ,απο τα 8.1 ακομα Μια καθυστερηση εχει ναι, αλλα δεν πιανει και σωστα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Το 532 έχει πλήκτρα εκτός οθόνης.Αν κάποια στιγμή το ανοίξω θα το ψάξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τα έχεις κ τα δυο βρε θηρίο σε μια συσκευή; Εγώ το awake στο 532'κ το close στο 550... !!!Το 550 δεν έχει double tap to wake και με ενοχλεί Δεν ειμαι τρελος τοτε!! Οταν κλεινει με διπλο δεν εχω θεμα, θεμα εχω οταν ανοιξει με διπλο ταπ! Έχω δίπλα δίπλα στο κρεβάτι για να βλέπω την ώρα, ένα 640, ένα 640χλ και το 650.Πατάω και στα τρία και μόνο στο 650 ανοίγει αμέσως στα άλλα μπορεί να χρειαστώ μερικές φορές ακόμα. Δηλαδή από τα τρία το μακρύτερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα