olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Teoo χαχαχαχχαχα!! Σαρκαστικος είρωνας!! Να σας ρωτησω τωρα κατι αλλο...επειδη το HDR στην καμερα δεν φαινεται ΟΥΤΕ με τα κυαλια(δυστυχως) απο εναλλακτικη εφαρμογη τι εχουμε;; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2017 από olimpiakos 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν εγώ έχω χαμηλές απατήσεις από κάμερα κινητών ,συγκεκριμένα να αναφέρω απο δική μου εμπειρία,το hdr ειναι καλό. Τόσο όσο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Όχι είναι καλο το HDR της κάμερας, απλα ενώ βγάζω υποτίθεται ότι κάνει επεξεργασία, ε αυτό παίρνει αιώνες και ενδέχεται εν τέλει να εξαφανιστεί έτσι στο άκυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Όχι είναι καλο το HDR της κάμερας, απλα ενώ βγάζω υποτίθεται ότι κάνει επεξεργασία, ε αυτό παίρνει αιώνες και ενδέχεται εν τέλει να εξαφανιστεί έτσι στο άκυρο!Εννοείς αυτο που αναφέρει σαν τελικες πινελιες ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το πρόβλημα που έχω είναι 99.9% hw. Το βάζεις στον φορτιστή και συνεχίζει επανεκινησεις και κολλήματα? Αν ναι, ξεκινάς με τα γνωστά βήματα (εργοστασιακες κτλ)και βλεπουμε. Έβαλες νέα μπαταρία? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εννοείς αυτο που αναφέρει σαν τελικες πινελιες ;Αυτή η παπαρια!!! ✔ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αυτή η παπαρια!!! ✔ Δεν έτυχε σε εμένα,ισως δεν κανω κ " βαρια" χρηση ,δηλαδή μαζεμενα πολλά τραβήγματα φωτο κλπ ...στο δια ταύτα. Οι διαπιστώσεις μου . Δεν μπορώ να παραβλέψω την τιμή, στα με πολύ φως πλάνα τέλεια. Στις πιο σκοτεινές φασεις ...ε...αν ειχα δώσει χρήματα για κινητό οσα ενα 950 ,σίγουρα θα ήμουν ενα κλικ πιο αυστηρώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Teoo χαχαχαχχαχα!! Σαρκαστικος είρωνας!! :ph34r: Να σας ρωτησω τωρα κατι αλλο...επειδη το HDR στην καμερα δεν φαινεται ΟΥΤΕ με τα κυαλια(δυστυχως) απο εναλλακτικη εφαρμογη τι εχουμε;; HDR Photo camera lite 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για πειτε μια αξιοπιστη εφαρμογη για τον καιρο που να εχει και live tile... Την θελω για το 640 με wm10 του φιλου μου επειδη η μαμα εφαρμογη δεν βρισκει την τοποθεσια του (Βολος ή Βελεστινο), ουτε με την αναζητηση, ουτε με τη χρηση του location. Και δεν βγαινει κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για πειτε μια αξιοπιστη εφαρμογη για τον καιρο που να εχει και live tile... Την θελω για το 640 με wm10 του φιλου μου επειδη η μαμα εφαρμογη δεν βρισκει την τοποθεσια του (Βολος ή Βελεστινο), ουτε με την αναζητηση, ουτε με τη χρηση του location. Και δεν βγαινει κιολας τωρα εβαλα βελεστινο 39 βαθμούς εχει.Κατι δεν κανει καλα στις ρυθμισεις. Εφαρμογες εχει αρκετες για τον καιρο. Εχω δοκιμασει πολλες από αυτές αλλα διαχειρηση μπαταριας όπως η ενσωματωμενη δεν ειχε καμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το βάζεις στον φορτιστή και συνεχίζει επανεκινησεις και κολλήματα? Αν ναι, ξεκινάς με τα γνωστά βήματα (εργοστασιακες κτλ)και βλεπουμε. Έβαλες νέα μπαταρία? Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτε με γυναίκα και παιδιά στο σπίτι. Τρέχω όλη την ώρα... Αύριο το πρωί που θα είμαι ελεύθ.. εεε μόνος θα το δοκιμάσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για πειτε μια αξιοπιστη εφαρμογη για τον καιρο που να εχει και live tile... Την θελω για το 640 με wm10 του φιλου μου επειδη η μαμα εφαρμογη δεν βρισκει την τοποθεσια του (Βολος ή Βελεστινο), ουτε με την αναζητηση, ουτε με τη χρηση του location. Και δεν βγαινει κιολας Velestino και Volos όπως τα γράφω βρισκω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Volos όπως τα γράφω βρισκω!!Το β με κ ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ αστο καλο σου με πεθανες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω παιδια, θα το τσεκαρω την επομενη φορα που θα πεσει στα χερια μου το 640. Meanwhile... Microsoft’s Skype for Windows Phone Is Dead http://news.softpedia.com/news/microsoft-s-skype-for-windows-phone-is-dead-516788.shtml 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα