Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

preview ==> 15063.447

βαλε ειναι καλλιτερη απο την προηγουμενη, και δουλευει και το hotspot απο το κινητο στο λαπτοπ :-D

(μου κοψανε το σταθερο τηλ και το ιντερνετ, και τωρα σερφαρω μεσω κινητου)

Είναι του διάβολου αυτα τα φοβάμαι εγώ :) θα περιμένω την Επίσημη ΕΠΙΣΗΜΗ!!!:) Ευχαριστώ για λύση απορίας.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Την μπαταρία δοκίμασε. Είναι το πιο συχνό θέμα στο 950. Η πιθανότητα να σου κάνει ρεσετ από άλλο λόγο είναι μικρή.

Είναι του διάβολου αυτα τα φοβάμαι εγώ :) θα περιμένω την Επίσημη ΕΠΙΣΗΜΗ!!! :) Ευχαριστώ για λύση απορίας.

αν εχεις δευτερο κινητο μπορεις να την δοκιμασεις, αν οχι τοτε περιμενε σε καμια βδομαδα που θα γινει επισημη και την κατεβαζεις τοτε.

αν εχεις δευτερο κινητο μπορεις να την δοκιμασεις, αν οχι τοτε περιμενε σε καμια βδομαδα που θα γινει επισημη και την κατεβαζεις τοτε.

το δεύτερο δεν ...ειναι το σούπερ 532 !

Αυτο περνάει τις "απλες" αναμονή λοιπόν. Το περίεργο που εχω κάνει διαπίστωση ειναι οτι αλληλεπίδραση μερικών εφαρμογών ειναι στο άσχετο καταλυτική. Πχ ειδα σαφέστατη βελτίωση στον edge που σε εμένα ειναι το κουσούρι αυτης της έκδοσης,οτι μετα από αναβαθμηση ημερολόγιο κ one note "ηρέμισε" αρκετά.

• Like 1

Παιδιά έχω άπειρα reset με το 950 XL. Κάποια στιγμή είχα βάλει την .413 και νόμιζα ότι λύθηκε αλλά ήταν σύπμτωση. Τα reset ξανάρχισαν. Και στην .447 τα ίδια. Μάλιστα γύρισα με καλώδιο πιο πίσω για να δω αν θα το κάνει σε παλιότερες εκδόσεις. Συνέχισε να το κάνει. Κάποιοι λένε ότι φταίει η μπαταρία, ότι κουνιέται και θέλει λίγο να την στριμώξεις με λίγο χαρτί. Και πάλι τίποτα. Σκέφτομαι μήπως μένει κάποιος κοντά από εσάς καισαριανή, να δοκίμαζα λίγα λεπτά επι τόπου την μπαταρία του. Δεν θέλω να δώσω μία 30ρα και να μην φταίει η μπαταρία....

Χμμ γιατι πολυ φοβαμαι οτι κανει μπαμ για μπαταρια;; Εχεις παρατηρησει να πεφτει το ποσοστο αποτομα; Δλδ απο 50% να πεσει στο 30 ..

Δοκιμασε αν δεν βαριεσαι να βαλεις τα 8.1 και να δεις εκει! Αν δεν κανει κιχ τοτε καποιο θεμα εχουν τα 10...

Ευτυχως στην τελευταια release δεν τα καναν μανταρα...γιαυτο και ημουν επισημα, αλλα επειδη μου λειψαν τα τοσο καιρο updates ειπα να μπω insder!  ;)

• Like 1

το δεύτερο δεν ...ειναι το σούπερ 532 !

Αυτο περνάει τις "απλες" αναμονή λοιπόν. Το περίεργο που εχω κάνει διαπίστωση ειναι οτι αλληλεπίδραση μερικών εφαρμογών ειναι στο άσχετο καταλυτική. Πχ ειδα σαφέστατη βελτίωση στον edge που σε εμένα ειναι το κουσούρι αυτης της έκδοσης,οτι μετα από αναβαθμηση ημερολόγιο κ one note "ηρέμισε" αρκετά.

εχω και το 532  :-D

532 fast 14393.1198==> 15063.2==> 15063.138

532 preview 15063.138==> 15063.414

• Like 1

εχω και το 532 :-D

532 fast 14393.1198==> 15063.2==> 15063.138

532 preview 15063.138==> 15063.414

την 358 σε εμενα κ συνεχίζει να είναι αστέρι, κάτι από αυτά που λέγατε για (προβλήματα) είδα δυστυχώς μόνο στο 550 κ μετά την creator.πρόλαβε κ αυτό ένα μήνα κ κάτι σαν του 532! Ελπίζω να ξανά γίνει!

την 358 σε εμενα κ συνεχίζει να είναι αστέρι, κάτι από αυτά που λέγατε για (προβλήματα) είδα δυστυχώς μόνο στο 550 κ μετά την creator.πρόλαβε κ αυτό ένα μήνα κ κάτι σαν του 532! Ελπίζω να ξανά γίνει!

εγω τα ελεγα αυτα να μην πατε σε 15063 γιατι εχουν προβληματα, αλλα δεν με ακουγατε  :-D

τωρα να φυγετε, να πατε αλλου.. 

(που θα ελεγε και κανενα τρολευ)  :-D

η μπαταρια παντως ειναι ακομα χαλια...

• Like 1

Παιδιά έχω άπειρα reset με το 950 XL. Κάποια στιγμή είχα βάλει την .413 και νόμιζα ότι λύθηκε αλλά ήταν σύπμτωση. Τα reset ξανάρχισαν. Και στην .447 τα ίδια. Μάλιστα γύρισα με καλώδιο πιο πίσω για να δω αν θα το κάνει σε παλιότερες εκδόσεις. Συνέχισε να το κάνει. Κάποιοι λένε ότι φταίει η μπαταρία, ότι κουνιέται και θέλει λίγο να την στριμώξεις με λίγο χαρτί. Και πάλι τίποτα. Σκέφτομαι μήπως μένει κάποιος κοντά από εσάς καισαριανή, να δοκίμαζα λίγα λεπτά επι τόπου την μπαταρία του. Δεν θέλω να δώσω μία 30ρα και να μην φταίει η μπαταρία....

Retro ,πάρε νέα μπαταρία, θα είσαι οκ εγγυημένα. Δεν θα σου δείξει προβλημα κάποιο software. Άστο κάποια ωρα πανω στο φορτιστή και θα δεις ότι δεν κανει ρισετ.

• Like 1

εγω τα ελεγα αυτα να μην πατε σε 15063 γιατι εχουν προβληματα, αλλα δεν με ακουγατε :-D

τωρα να φυγετε, να πατε αλλου..

(που θα ελεγε και κανενα τρολευ) :-D

η μπαταρια παντως ειναι ακομα χαλια...

μα πως γίνεται η αποτροπή της εφαρμογής της αναβάθμισης...αφού κατέβηκε αυτόματα,us usual...:)

μα πως γίνεται η αποτροπή της εφαρμογής της αναβάθμισης...αφού κατέβηκε αυτόματα,us usual... :)

το ειχα γραψει πριν καποιες σελιδες, τωρα δεν γινετε τπτ...

μονο 532 και 535  :-D

Όταν κατεβαίνει νέα έκδοση αν κάνεις σοφτ ρισέτ, τρελαίνεται και δεν περνάει με τίποτα :D

Μόνο με επαναφορά μετά μπορεί να κατέβει.

Δοκιμασμένο από μένα σε δυο κινητά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...