cameranek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε την B2X εφαρμογή για έλεγχο του κινητού. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μου τα βγάζει όλα οκ! Αν και μου έκανε και ένα reset την πρώτη φορά που το δοκίμασα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω γιατι αλλα τις επανεκινησεις τις εχω συσχετισει με την τηλεμετρια. Καποια εφαρμογή δεν δουλευει σωστα μαζευει δεδομενα 200-250mb κανει επανεκινηση, αφαντα αυτά που μαζεψε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Retro εγώ είχα τέτοια θέματα με την προηγούμενη επίσημη. Στην τελευταία εδώ κ λίγες μέρες, διορθώθηκαν και χαίρομαι ξανά τη συσκευή μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δηλ ποσο πιο random updates πια? Ιδιες συσκευες, ιδιο Update εντελως διαφορετικη συμπεριφορα..Αυτα τα βλεπουμε απο περσι..δεν μαθανε ακομα τρομαρα τους? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δεν θελει φιλοσοφικη συζητηση για τα windows ο φιλος. Λυση προσπαθει να βρει στο πρόβλημα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δεν θελει φιλοσοφικη συζητηση για τα windows ο φιλος. Λυση προσπαθει να βρει στο πρόβλημα του. Οταν αντιληφθεις οτι αυτα που λεω τα λεω για την αργοπορια της και τα λαθη της MS και οχι για εσενα τον Olumpiako τον Retro και παει λεγοντας..τοτε θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε...Μεχρι τοτε οποτε βλεπεις το ονομα μου και το ονομα MS δυστυχως κατι σε πιανει λες και σε προσβαλλω προσωπικα.. Επισης τι λυση να του δωσω εγω και εσυ? Ο Retro εχει γνωσεις οσο εγω, εσυ και αλλοι 2 μας παρεα στο τι μπορει να συμβαινει στο κινητο του.. Ξεκαθαρα ειναι θεμα του τι updates δινει η MS..τι στο καλο να κανουμε στο τελος? Να γινουμε και προγραμματιστες στην θεση την δικη της μπας και?Αν ειναι δυνατον.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Οταν αντιληφθεις οτι αυτα που λεω τα λεω για την αργοπορια της και τα λαθη της MS και οχι για εσενα τον Olumpiako τον Retro και παει λεγοντας..τοτε θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε...Μεχρι τοτε οποτε βλεπεις το ονομα μου και το ονομα MS δυστυχως κατι σε πιανει λες και σε προσβαλλω προσωπικα.. Βλέπεις να κολλαει η κουβεντα που πας να ανοίξεις(το γνωστο τροπαριο)με το θεμα ? Μην ακουσεις για πρόβλημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Βλέπεις να κολλαει η κουβεντα που πας να ανοίξεις(το γνωστο τροπαριο)με το θεμα ? Συμπληρωσα και κατι ακομα στο παραπανω θεμα..Ριξε μια ματια αν θελεις.. <<Επισης τι λυση να του δωσω εγω και εσυ? Ο Retro εχει γνωσεις οσο εγω, εσυ και αλλοι 2 μας παρεα στο τι μπορει να συμβαινει στο κινητο του.. Ξεκαθαρα ειναι θεμα του τι updates δινει η MS..τι στο καλο να κανουμε στο τελος? Να γινουμε και προγραμματιστες στην θεση την δικη της μπας και?Αν ειναι δυνατον..>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ειρήνη ημήν! (Σωστά το ειπα; Γιατί δεν είμαι και της εκκλησίας! ) Πάνο, μπορεί να μην το λες προσωπικά για κάποιον, αλλά όντως δεν με βοηθάει κάπου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ειρήνη ημήν! (Σωστά το ειπα; Γιατί δεν είμαι και της εκκλησίας! ) Πάνο, μπορεί να μην το λες προσωπικά για κάποιον, αλλά όντως δεν με βοηθάει κάπου Ναι οκ Retro ..τι μπορει να σε βοηθησει στο θεμα αυτο ομως? Εκτος απο ενα σωστο και οπως πρεπει Update ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Retro εγώ είχα τέτοια θέματα με την προηγούμενη επίσημη. Στην τελευταία εδώ κ λίγες μέρες, διορθώθηκαν και χαίρομαι ξανά τη συσκευή μου....εχει άλλη βγει τωρα κοντά επίσημη;; εγω την 414 έχω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ναι οκ Retro ..τι μπορει να σε βοηθησει στο θεμα αυτο ομως? Εκτος απο ενα σωστο και οπως πρεπει Update ισως? Να βρεθεί κάποιος κοντά να δοκιμάσω την μπαταρία του, όπως ζήτησα Και το b2x ήταν καλή ιδέα που είχα ξεχάσει την υπαρξή της, αλλά δυστυχώς δεν βρήκε κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ...εχει άλλη βγει τωρα κοντά επίσημη;; εγω την 414 έχω.... preview ==> 15063.447 βαλε ειναι καλλιτερη απο την προηγουμενη, και δουλευει και το hotspot απο το κινητο στο λαπτοπ (μου κοψανε το σταθερο τηλ και το ιντερνετ, και τωρα σερφαρω μεσω κινητου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Και εγώ .447 έβαλα γιατί είδα πολλά fixes στο log... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα