aris 4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Η επιλογή των καταναλωτων δεν είναι ελευθερη. Σε κανουν να νομιζεις πως είναι. Προσεξτε διαλογο σε κατάστημα ηλεκτρονικων. Αυτό του λεω ποσο εχει?(ενοουσα το 650) Απαντηση. Αυτό δεν είναι καλο παρε αυτό στην ιδια τιμη(μου εδειχνε ένα xiaomi) Φαινεται εκει είναι η καλη προμηθεια τωρα. Μου εχει τυχει και με ηλεκτρικη κουζινα. ZANUSSI θελω του ελεγα siemens και θυγατρικες της μου εδειχνε. Πρέπει ή να ζει κανείς σε σκήνη στον Αμαζόνιο ή να είναι νεαρός σε ηλικία ( μυαλό) για να μην αντιλαμβάνεται τα αυτονόητα. Η κατεύθυνση της μάζας είναι κοινή πρακτική. Άλλωστε η διαφήμιση δεν θα ήταν κλειδί για αύξηση πωλήσεων...θα μίλαγε μόνο του το προϊόν. Κ στο στοιχείο μας ( τηλέφωνο) θα δει οποίος θέλει πολλά... Ένα από αυτά η HTC που έχει καλά προϊόντα αλλά πωλήσεις πάτο. Ενώ η γνωστή σε όλους σαμ ότι κάνει ακόμη κ πατάτα το πουλάει για θαύμα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Πρέπει ή να ζει κανείς σε σκήνη στον Αμαζόνιο ή να είναι νεαρός σε ηλικία ( μυαλό) για να μην αντιλαμβάνεται τα αυτονόητα. Η κατεύθυνση της μάζας είναι κοινή πρακτική. Άλλωστε η διαφήμιση δεν θα ήταν κλειδί για αύξηση πωλήσεων...θα μίλαγε μόνο του το προϊόν. Κ στο στοιχείο μας ( τηλέφωνο) θα δει οποίος θέλει πολλά... Ένα από αυτά η HTC που έχει καλά προϊόντα αλλά πωλήσεις πάτο. Ενώ η γνωστή σε όλους σαμ ότι κάνει ακόμη κ πατάτα το πουλάει για θαύμα.... Εχω για τη σαμυ στις τηλεοράσεις πολύ καλο περιστατικο αλλα δεν είναι το καταλληλο σημειο για να το αναπτύξω. Όχι ότι τα σαμυ δεν είναι κορυφεα προιοντα σε ολους τους τομεις για να μην παρεξηγηθούμε. Για την χειραγωγιση της αγορας μιλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Επίσης ξέχασα να αναφέρω την συνηθισμένη πρακτική της λάσπης. Λέει κάποιος κάτι το παίρνει το τίποτα το πλάθει με την λάσπη κ το επιστρέφει ελπίζων να κολλήσει κάπου. Η χώρα άλλωστε έφτασε εκεί που έφτασε με την" βοήθεια" τους...Από πολιτικούς,δημοσιοϋπαλληλικό συνάφι ,αχόρταγους επιχειρηματίες κ πάει λέγοντας... Εχω για τη σαμυ στις τηλεοράσεις πολύ καλο περιστατικο αλλα δεν είναι το καταλληλο σημειο για να το αναπτύξω. Όχι ότι τα σαμυ δεν είναι κορυφεα προιοντα σε ολους τους τομεις για να μην παρεξηγηθούμε. Για την χειραγωγιση της αγορας μιλαω. συμφωνώ απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Επίσης ξέχασα να αναφέρω την συνηθισμένη πρακτική της λάσπης. Λέει κάποιος κάτι το παίρνει το τίποτα το πλάθει με την λάσπη κ το επιστρέφει ελπίζων να κολλήσει κάπου. Η χώρα άλλωστε έφτασε εκεί που έφτασε με την" βοήθεια" τους...Από πολιτικούς,δημοσιοϋπαλληλικό συνάφι ,αχόρταγους επιχειρηματίες κ πάει λέγοντας... +1 ... Το σύνηθες από όσους δηλώνουνε απογοήτευση,ή απλά ειναι haters κ πάντα μιλούν για νούμερα ,πχ 0.5 ...Οτι αυτά αντιστοιχούνε σε κάποια λίγα μεν ,εκατομμύρια δε... ... Με...αντίστοιχη"λογική" χώρες πολύ μικρές κ φτωχές,που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ,"καλό" είναι να τις εξαφανίσουν οι πολλοί και...μεγάλοι! Δεν μπορώ να φανταστώ αυτά τα μυαλά σε κρίσιμα πόστα... Γιατί βρε αδελφέ είναι βάρος στην κοινωνία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δεν θυμάμαι,όχι μόνο εδώ ,με αυτό το θέμα ( Window Phones) αλλά παντού, που έχουν χυθεί τόνοι μελάνι κ τα τελευταία χρόνια ώρες επάνω στο πληκτρολόγιο...κ λέγεται το αυτονόητο ( , δεν σ' αρέσει; "κάνε την"! Αλλά στην Ελλάδα που κάνει ο πληθυσμός της το ένα λάθος πάνω στο άλλο ζητάω πολλά... Όχι ότι η υπόλοιπη ανθρωπότητα πάει πίσω. Η Microsoft είναι κομμάτι της. Αν εγώ "αγαπώ" τα δικά της προβλήματα σε σχέση με άλλων είναι γούστο μου κ καπέλο μου.Δεν πάω να πείσω άλλους να ανέβουν στο όχημα της . Εν αντιθέσει με κάποιους που έχουν βαλθεί να βάλουν λουκέτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το android σχολιάζουμε εδώ μέσα ή το windows mobile; Μήπως βρίσκομαι σε λάθος topic; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Διαβαζω μερικες φορες για αλλα τηλεφωνα. Μερικες απο τις κριτικες λενε. Μπαταρια τουμπανο.(4000+). Ασχετα αν δεν κραταει πανω από μιαμιση μερα σε πραγματικη χρηση. πυρινες ενα σωρο. κλησεις . Ε δεν ακούγομαι ουτε ακουω καλα τον άλλο. GPS όχι και τοσο καλο αλλα δεν πειραζει. Φωτογραφιες-video δεν λεει αλλα ουτε αυτό πειραζει. ποιοτητα κατασκευης (δεν εννοω τα μεταλικα καπακια) προστασια οθονης με gorilla glass ουτε για αστειο. Ελληνικα? Να βουμε την καλη rom και όχι τι μαιμουδενια Αλλα το messenger k facebook το πανε σφαιρα. Τι ακριβως θελουμε από ένα τηλεφωνο τελικα? Όλα τα παραπανω δεν είναι δικα μου. Τα γραφουν χρηστες διπλα. Δεν θελω να σκέφτομαι τι θα γινονταν εδώ μεσα αν είχαμε το 1δεκατο των προβλημάτων που εχουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το android σχολιάζουμε εδώ μέσα ή το windows mobile; Μήπως βρίσκομαι σε λάθος topic; Μπα, για τιποτα απο τα 2. Συζηταμε για το που εφτασε η Ελλαδα και αλλες παρομοιες κοινωνικου περιεχομενου συζητησεις! ...Με...αντίστοιχη"λογική" χώρες πολύ μικρές κ φτωχές,που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ,"καλό" είναι να τις εξαφανίσουν οι πολλοί και...μεγάλοι! Δεν μπορώ να φανταστώ αυτά τα μυαλά σε κρίσιμα πόστα... Γιατί βρε αδελφέ είναι βάρος στην κοινωνία... ...Αλλά στην Ελλάδα που κάνει ο πληθυσμός της το ένα λάθος πάνω στο άλλο ζητάω πολλά... ...Η χώρα άλλωστε έφτασε εκεί που έφτασε με την" βοήθεια" τους...Από πολιτικούς,δημοσιοϋπαλληλικό συνάφι ,αχόρταγους επιχειρηματίες κ πάει λέγοντας... Καμια φορα συζηταμε και για ηλεκτρικες κουζινες zanussi ή crash test κινητων lenovo! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Διαβαζω μερικες φορες για αλλα τηλεφωνα. Μερικες απο τις κριτικες λενε. Μπαταρια τουμπανο.(4000+). Ασχετα αν δεν κραταει πανω από μιαμιση μερα σε πραγματικη χρηση. πυρινες ενα σωρο. κλησεις . Ε δεν ακούγομαι ουτε ακουω καλα τον άλλο. GPS όχι και τοσο καλο αλλα δεν πειραζει. Φωτογραφιες-video δεν λεει αλλα ουτε αυτό πειραζει. ποιοτητα κατασκευης (δεν εννοω τα μεταλικα καπακια) προστασια οθονης με gorilla glass ουτε για αστειο. Ελληνικα? Να βουμε την καλη rom και όχι τι μαιμουδενια Αλλα το messenger k facebook το πανε σφαιρα. Τι ακριβως θελουμε από ένα τηλεφωνο τελικα? Όλα τα παραπανω δεν είναι δικα μου. Τα γραφουν χρηστες διπλα. Δεν θελω να σκέφτομαι τι θα γινονταν εδώ μεσα αν είχαμε το 1δεκατο των προβλημάτων που εχουν Διαδήλωση!!! Ξέρω κ τα παιδιά που θα ήταν αρχή,κρατώντας πανό με αντίστοιχα συνθήματα αφορισμού!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Lumia for ever! Στο 640xl δεν μου βγάζει αναβάθμιση σήμερα, τι παίζει; είμαι official 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Σε σταθερή δεν έχει αναβάθμιση, μόνο σε Release Preview ==> 15063.447 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Lumia for ever! Στο 640xl δεν μου βγάζει αναβάθμιση σήμερα, τι παίζει; είμαι official ουτε σε μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Σε σταθερή δεν έχει αναβάθμιση, μόνο σε Release Preview ==> 15063.447 Κάτι θα βγει κ για μας τους οπαδούς του επίσημου update.. Πάντως όσα εγώ κάνω χρήση κ η μπαταρία είναι οκ . Ο edge με "καεί" ...κρίμα του...Αναμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω η κάμερα μου κολλάει κ στο YouTube κάνει ότι ναναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Στο youtube εχω και γω θεμα, οταν μπαινει full screen αναβοσβηνει η οθονη μεχρι να βγω..μετα στρωνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα