ektor7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια οταν παω να συνδεθω με το 3g sto net μου λεει αυτο: "Δεν υπαρχει συνδεση δεδομενων......ελεγξτε τις ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλ. και το σημα σας και δοκιμαστε ξανα" Παω ρυθμισεις και ενεργοποιω κοινη χρηση internet και μου βγαζει το παραπανω....ετσι δν μπαινει στο ιντερνετ απτο 3g??? Δοκίμασε καποια απο τρικ που προτινουν σ'αυτο το θρεντ!http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/223675-lumia-520-3g-network-problem.html
mpikoz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Είχε κανείς θέμα με φουσκωμένα δεδομένα στο λογαριασμό; προσπαθώ να βρω πια εφαρμογή είναι 1
kostasff Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το sar του 920 ειναι 0,70 και δεν το λες υψηλό.....
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Είχε κανείς θέμα με φουσκωμένα δεδομένα στο λογαριασμό; προσπαθώ να βρω πια εφαρμογή είναι Αν εχεις nokia,δοκιμασε το nokia counters!http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/counters/dd91f5d5-9cf8-4d1d-8fba-beaa01fafa47
dimosthenis1984 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 παιδια καλησπερα.. πως μπορω να κανω το μηνυμα στο htc 8x να ειναι κανονικα 160 χαρακτηρεσ? ευχαριστω !
colossusr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 παιδια καλησπερα.. πως μπορω να κανω το μηνυμα στο htc 8x να ειναι κανονικα 160 χαρακτηρεσ? ευχαριστω ! Πηγαινε στις Ρυθμισεις / Δικτυο + και διαλεξε στο "Συνολο χαρκτηρων SMS" το "Μειωμενο" και θα εισαι ενταξει ... Μπεδρευτε πολυς κοσμος και διαλεγει το "Πληρες" ενω το σωστο ειναι "Μειωμενο"
skiabox Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ψάχνω για θήκη για το nokia lumia 620 παιδιά.Καμιά ιδέα;
alani123321 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ψάχνω για θήκη για το nokia lumia 620 παιδιά.Καμιά ιδέα; https://www.skroutz.gr/s/3425944/Puro-Silicone-Cover-Clear-Lumia-620.html Eχω την αντιστοιχη για το lumia 520, ειναι πολυ καλη, το πεταω αφοβα απο δω και απο κει (που λεει ο λογος).. Εχω βαλει να μου ρχονται mail για τα inbox sto φβ και αλλες φορες ερχονται και αλλες οχι..Κατι παιζει με το ποτε ειμαι συνδεδεμενος στο φβ ( γτ οταν ειμαι συνδεδεμενος δν ερχεται mail)..To εχω πειραξει πολυ και δν εχω βγαλει ακρη..Το χω να μν τρεχει καμια εφαρμογη και ουτε εχω ανοιγμενο φβ στο πισι και δν μου ρχεται ειδοποιηση... Καμια λυση? Για τις ειδοποιησεις εσεις τι εχετε? Οι ειδοποιησεις απτο φβ app της microsoft δν λειτουργουν παντως σε μενα (δν ξερω αν υπαρχει θεμα η κανω κατι λαθος)..Χρησιμοποιω τωρα το φβ for windows phone που ουσιαστικα μπαινει απτον explorer..
infacto18 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 ρε παιδιά συγνώμη κιολας αλλά έχω ένα θέμα με το htc hd2 που έχω στην κατοχή μου...τρέχει στo λογισμικό windows mobile 6.5 professional και υποτίθεται μπορείς να του περάσεις ακομα και αAndroid 4.2.2 το θέμα ειναι οτι για κάπιον αγνοστο λόγο δεν μπορώ να του κανς format σε fat32 στην καρτα sd εννοώ...τι πρέπει να κάνω..δεν μπορώ ουτε ενα app να κατεβάσω γιατί το store του win6.5 εχει καταργηθεί...(συγνώμη αλλά το θεωρείσα σχετικό και χρειάζωμαι βοηθεια...)
ektor7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 ρε παιδιά συγνώμη κιολας αλλά έχω ένα θέμα με το htc hd2 που έχω στην κατοχή μου...τρέχει στo λογισμικό windows mobile 6.5 professional και υποτίθεται μπορείς να του περάσεις ακομα και αAndroid 4.2.2 το θέμα ειναι οτι για κάπιον αγνοστο λόγο δεν μπορώ να του κανς format σε fat32 στην καρτα sd εννοώ...τι πρέπει να κάνω..δεν μπορώ ουτε ενα app να κατεβάσω γιατί το store του win6.5 εχει καταργηθεί...(συγνώμη αλλά το θεωρείσα σχετικό και χρειάζωμαι βοηθεια...)Τη sd τη φορμαρεις απο το pc,αν δε μπορεις απο το τηλεφωνο!Ερωτηση: Θες να μεινεις στα windows mobile 6.5 ή να πας σε android ή windows phone 7.8? Στο λιγκ που σου δίνω μπορεις να βρεις τα παντα για το hd2,απο εφαρμογες για τα wm6.5,μεχρι και το πως να περασεις android και wp7.8! http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531 Ακομη ενα link πως μπορεις να περασεις τα android! http://www.insomnia.gr/wiki/_/smartphones/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82-android-%cf%83%ce%b5-htc-hd2-r273 Καλο διαβασμα!
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 παιδια καλησπερα.. πως μπορω να κανω το μηνυμα στο htc 8x να ειναι κανονικα 160 χαρακτηρεσ? ευχαριστω !
flik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Samsung έχεις; Γιατί η nokia βγάζει το πάρα πολύ καλό nokia drive, και έχω την εντύπωση πως και η htc βγάζει για τα κινητά της το htc locations.
disqualified Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 καμμια καλη εφαρμογη πλοηγησης?? εχει βγαλει η navigon
dimosthenis1984 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 το htc locations δε το βρισκω στο μαρκετ και το navigon εχει 70ε ! και κατια λλο. γιατι στο μηνυμα με ελληνικουσ χαρακτηρες υποστηριζει μονο 60 ανα μηνυμα? ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα