jim_p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω ποσο καιρο ειναι ετσι, αλλα το media center remote ειναι πλεον τζαμπα. Εγω το ειχα τσιμπησει πριν 2+ χρονια που ηταν δωρεαν για μια μερα, ενω κανονικα ηταν επι πληρωμη (2Ε εκανε νομιζω). Εχει δουλεψει δηλαδη σε 3+ εκδοσεις του kodi και δουλευει ακομα.Αν εχετε λοιπον kodi, και ψαχνετε ενα feature full remote control, προτιμηστε το γιατι ειναι το μονο αξιοπιστο. Τα υπολοιπα μπροστα του ειναι ερασιτεχνικες προσπαθειες https://www.microsoft.com/en-us/store/p/media-center-remote/9wzdncrdqz3d 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Σκαλωμα γραμματοσειρας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σκαλωμα γραμματοσειρας Normal καταστάσεις για Windows 10 Mobile Ειδικά με οικονομία μπαταρίας αρχίζουν τα ζόρια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Normal καταστάσεις για Windows 10 Mobile Ειδικά με οικονομία μπαταρίας αρχίζουν τα ζόρια...Σε εμενα το μόνο"σπαστικό" είναι το θέμα με την κύληση στο ίντερνετ.δυστυχώς μετά το update που πήραν οι 13 "τυχερές" συσκευές ...Κ μέσα σ αυτή το μικρούλι της παρέας το 550 ...Σε άλλες σελίδες πιο άσχημα σε άλλες λίγο, αλλά smooth δεν ...παραμείνει....κ κρίμα κ χρόνο -σπάταλη σε hard reset ( 2 ) που του έκανα ...ισως κάποια στιγμή φτιάξει.Αλλο κουσούρι δεν ξέρω να πω . Το 532 με την "απλή "αναβάθμιση που τρώει ακόμη με εντυπωσιάζει πως πάει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σε εμενα το μόνο"σπαστικό" είναι το θέμα με την κύληση στο ίντερνετ.δυστυχώς μετά το update που πήραν οι 13 "τυχερές" συσκευές ...Κ μέσα σ αυτή το μικρούλι της παρέας το 550 ...Σε άλλες σελίδες πιο άσχημα σε άλλες λίγο, αλλά smooth δεν ...παραμείνει....κ κρίμα κ χρόνο -σπάταλη σε hard reset ( 2 ) που του έκανα ...ισως κάποια στιγμή φτιάξει.Αλλο κουσούρι δεν ξέρω να πω . Το 532 με την "απλή "αναβάθμιση που τρώει ακόμη με εντυπωσιάζει πως πάει!!! Aπο μπαταρια πως παει; Το δικο μου ειναι πολυ χειροτερα σε σχεση με πριν 1 χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Aπο μπαταρια πως παει; Το δικο μου ειναι πολυ χειροτερα σε σχεση με πριν 1 χρονο. Όλα τα άλλα ( συμπεριλαμβάνω κ απόδοση μπαταρίας) είναι άνω μέσου όρου .ΥΓ ξέχασα μέτρια απόδοση Facebook,αλλά αυτό δεν είναι του τηλεφώνου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 ΥΓ ξέχασα μέτρια απόδοση Facebook,αλλά αυτό δεν είναι του τηλεφώνου. Άρη σε κατηγορώ για φανμπόι. Φυσικά και φταίει το τηλέφωνο και η Microsoft. Και βασικά τώρα θα έγραφα ένα κατεβατό που θα κατέληγε στο τι είναι η ζωή, τι ο άνθρωπος αλλα βαριέμαι. Αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Οποιος χρησιμοποιεί onenote, αναβαθμιστηκε και ειναι πραγματικά εξαιρετικό στη χρήση πλέον. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Νέο build στο fast ring http://windowscentral.com/windows-10-mobile-build-15226-now-rolling-out-insiders-fast-ring 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αυτη η λεξη οσο και χειροτερευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αυτη η λεξη οσο και χειροτερευει ωραίο είναι καλλιτεχνικό ποια έκδοση έχεις και πιο κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 ωραίο είναι καλλιτεχνικό ποια έκδοση έχεις και πιο κινητό; Microsoft 650 και εβαλα την τελευταια εκδοση σε φαστ ειμαι απο την προηγουμενη αρχισαν αυτα τα κουλα μονο σε αυτη τη λεξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 σε φαστ υπαρχουν προβληματακια στην γλωσσα, δεν το ξερεις; βαλτο σε USA την γλωσσα και μετα ξαναγυρισε σε ελληνικα, μηπως στρωσει σε 650 fast 15223.0==> 15226.0 κατεβαζω την νεα εκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 σε φαστ υπαρχουν προβληματακια στην γλωσσα, δεν το ξερεις; βαλτο σε USA την γλωσσα και μετα ξαναγυρισε σε ελληνικα, μηπως στρωσει σε 650 fast 15223.0==> 15226.0 κατεβαζω την νεα εκδοση Θα το αφησω ετσι ειναι γιατι ειμαι κουκλι και με βλεπει τα χανει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Θα το αφησω ετσι ειναι γιατι ειμαι κουκλι και με βλεπει τα χανει up to you 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα