Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι προσφορά είναι αυτή στα 399;

Επίσης τώρα είδα ότι εξαφανίστηκαν όλες οι Lumia σχεδόν συσκευές από το skroutz. Πως θα αντικαταστήσω το 950 μου με καινούριο 950 τώρα; Κρίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις κατάστημα Wind κοντά σου, κατεβαίνεις και ρωτάς εκεί απευθείας.

Λίγες οι πιθανότητες (είναι ξεστοκάρισμα από αποθήκες κάθε μαγαζιού, όχι κεντρική), αλλά εκτός από λίγο χρόνο δεν χάνεις κάτι.

Αν έχεις κατάστημα Wind κοντά σου, κατεβαίνεις και ρωτάς εκεί απευθείας.

Λίγες οι πιθανότητες (είναι ξεστοκάρισμα από αποθήκες κάθε μαγαζιού, όχι κεντρική), αλλά εκτός από λίγο χρόνο δεν χάνεις κάτι.

Τι προσφορά είναι αυτή στα 399;

Επίσης τώρα είδα ότι εξαφανίστηκαν όλες οι Lumia σχεδόν συσκευές από το skroutz. Πως θα αντικαταστήσω το 950 μου με καινούριο 950 τώρα; Κρίμα.

Στα καταστηματα που ειχαν στοκ, εδιναν το Lumia 950 XL dual sim στα 99€.

Δυστυχως δεν βρηκα πουθενα διαθεσιμο, μερικοι συμφορουμιτες το βρηκαν και το πηραν στα 99€.

Έχω βαρεθεί τις κόντρες αλλά δύο κουβέντες θα τις πω.

Ξεκινάω και το έχω πει πολλές φορές ότι φάτσα μπουκ κ.τ.λ δεν έχω, Κατά τα άλλα έχω πάντα ενα (σχεδόν) ισάξιο τηλέφωνο android μαζί με το 640 (τώρα εδώ και 6 μήνες Samsung galaxy j7 2016) και θεωρώ πολύ καλύτερο λειτουργικό το windows .

Τώρα απλά περιμένω και γι αυτό δεν πήρα το 950 μήπως βγει κάποιο καλύτερο wp γιατί την ζωντανή φωτογραφία δεν την έχει καμία ναυαρχίδα android και αν έχεις παιδί βοηθάει πολύ.

Όποιου του αρέσει Αλλιός πάει αλλού και μας αφήνει στην ησυχία μας.

Με το j7 2016 πραγματικά απορώ. Σε κατώτερες συσκευές έχω δει ανώτερες επιδόσεις απ το 640. Το s4 mini πχ το αφήνει πολύ πίσω κ με ίδιο επεξεργαστή. Μόνο σε μπαταρία είναι καλύτερο το 640, αλλά δεν έχει κ τιποτα να την τρώει.

Στα καταστηματα που ειχαν στοκ, εδιναν το Lumia 950 XL dual sim στα 99€.

Δυστυχως δεν βρηκα πουθενα διαθεσιμο, μερικοι συμφορουμιτες το βρηκαν και το πηραν στα 99€.

κοίτα στις αγγελίες...  :-D

Microsoft Lumia 950 XL Dual Sim Λευκο "Σφραγισμενο" - €160

"Σφραγισμενη Συσκευασια" Σημερινο με αποδειξη αγορας

:devil:  :devil:  :devil:  :devil:

• Like 2

κοίτα στις αγγελίες...  :-D

Microsoft Lumia 950 XL Dual Sim Λευκο "Σφραγισμενο" - €160

"Σφραγισμενη Συσκευασια" Σημερινο με αποδειξη αγορας

:devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Δυστυχως οι εργαζομενοι στις εταιριες αυτες τα παιρνουν και τα πουλανε μετα μεσα απο site οπως το insomnia. Που να προλαβει κανεις να αγορασει?

Επισκέπτης

Αυτή η προσφορά είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Σχεδόν κανένας δεν είχε την δυνατότητα να αγοράσει την συσκευή. Καλά καλά δεν κατάφεραν να την βρουν άτομα που γύρισαν μεγάλο αριθμό καταστημάτων. Αν κάτι δεν βγει στο σάιτ της εταιρείας να μπορείς να το αγοράσεις για εύλογο χρονικό διάστημα δεν είναι προσφορά. 

Με το j7 2016 πραγματικά απορώ. Σε κατώτερες συσκευές έχω δει ανώτερες επιδόσεις απ το 640. Το s4 mini πχ το αφήνει πολύ πίσω κ με ίδιο επεξεργαστή. Μόνο σε μπαταρία είναι καλύτερο το 640, αλλά δεν έχει κ τιποτα να την τρώει.

Η μπαταρία του j7 είναι πολύ καλή όντος.

Λέω πάντα με την χρήση που κάνω εγώ με τις σχεδόν ίδιες εφαρμογές (χωρίς facebook messenger που δεν έχω,το λειτουργικό είναι καλύτερο για εμένα και το σημαντικό (άσχετα που κάπου το χαλάνε) πέρνεις αναβαθμίσεις 2 χρόνια τώρα στην Samsung τίποτα τουλάχιστον ακόμα.

Βασικό επίσης είναι η ζωντανή φωτογραφία.

Εγώ την είχα πάθει την black friday με την τότε προσφορά του Γερμανού για 950 XL, όπου μου είχαν δεσμεύσει το ποσό μέχρι που ανακάλυψα οτι τελικά έδωσαν τα κινητά σε διάφορους που είχαν πάει.επί τόπου. Εν τέλει μου επέστρεψαν τα 200 ευρώ και μου έδωσαν ακόμη ενα voucher με την ίδια τιμή.

• Like 1

Εγώ την είχα πάθει την black friday με την τότε προσφορά του Γερμανού για 950 XL, όπου μου είχαν δεσμεύσει το ποσό μέχρι που ανακάλυψα οτι τελικά έδωσαν τα κινητά σε διάφορους που είχαν πάει.επί τόπου. Εν τέλει μου επέστρεψαν τα 200 ευρώ και μου έδωσαν ακόμη ενα voucher με την ίδια τιμή.

πάλι καλά!

Κατι τελευταιο για οσους ενδιαφερουν ακομα τα wm με τις υπαρχουσες συσκευες..

https://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-that-it-has-no-plans-to-move-windows-10-mobile-off-of-the-feature2-branch

Κατι τελευταιο για οσους ενδιαφερουν ακομα τα wm με τις υπαρχουσες συσκευες..

https://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-that-it-has-no-plans-to-move-windows-10-mobile-off-of-the-feature2-branch

Δεν θα πω πως περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από την ms. Όσοι έχουμε wp ας τα κρατήσουμε λοιπόν όσο μας βολεύουν στα όσα κάνουμε, αν πάλι όχι η αλλαγή σε android ή ios θα είναι η μόνη λύση, από το να περιμένουμε σωτηρία από την ms η οποία σαφώς και δεν θα έρθει η αλλαγή θα είναι υποχρεωτική σε τέτοια περίπτωση. Θα το κρατήσω λοιπόν το wp μου μέχρι να κρατάει η μπαταρία ένα μισάωρο :D, εκτός αν γίνω πιο απαιτητικός χρήστης και δεν με καλύπτει πια το windows mobile. Η κατάσταση είναι τέτοια που δεν σημαίνει όμως υποχρεωτική αλλαγή και υποχρεωτική σπατάλη χρημάτων αν δεν συντρέχει λόγος, ωστόσο αν συντρέχει αυτό έλειπε να κάθεται να ταλαιπωρείται κάποιος με ένα wp. 

• Like 2

Δεν θα πω πως περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από την ms. Όσοι έχουμε wp ας τα κρατήσουμε λοιπόν όσο μας βολεύουν στα όσα κάνουμε, αν πάλι όχι η αλλαγή σε android ή ios θα είναι η μόνη λύση, από το να περιμένουμε σωτηρία από την ms η οποία σαφώς και δεν θα έρθει η αλλαγή θα είναι υποχρεωτική σε τέτοια περίπτωση. Θα το κρατήσω λοιπόν το wp μου μέχρι να κρατάει η μπαταρία ένα μισάωρο :D, εκτός αν γίνω πιο απαιτητικός χρήστης και δεν με καλύπτει πια το windows mobile. Η κατάσταση είναι τέτοια που δεν σημαίνει όμως υποχρεωτική αλλαγή και υποχρεωτική σπατάλη χρημάτων αν δεν συντρέχει λόγος, ωστόσο αν συντρέχει αυτό έλειπε να κάθεται να ταλαιπωρείται κάποιος με ένα wp. 

Συμφωνω σε ολα οσα λες..και εγω θα το κρατησω μεχρι να μην ανοιγει..Γιατι κακα τα ψεματα η μπαταρια του 640 ακομα και μετα απο 2 χρονια και 3 μηνες ειναι βραχος..Το μεγαλυτερο ατου αυτου του κινητου...

Και για δευτερη συσκευη θα ειναι μπομπα και να παει να μπιπ η MS με τις καγκουριες της..σκασιλα μας να πουμε..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...