Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την δροσιά, τη θέα κ την ηρεμία του τοπίου να την έχεις όποτε την χρειάζεσαι!!! Κ να βγάζεις φωτογραφίες με w10 να σκάνε οι οχτροί!!!:)Υ.Γ. Να σε καλά κ για πρόσκληση, είναι σα να δροσίστηκα ήδη!!!!!

Στα 300 μέτρα από το σπίτι μου είναι στο Κιάτο , καλή παρέα και θηλυκή παρέα ψάχνω... Λεφτά τα έφαγα σε Windows Phones πριν μου τα φάει η εφορία :D
  • Like 2
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς.

Με ποιά "λογική", όμως?

Τα cached, να τα καταλάβω. Τα γύρω-τριγύρω στην οθόνη, από πού κι ως πού?

Το ξεφτιλισμένο, δλδ, πλέον streamάρει όλο το χάρτη μέσω δεδομένων? Εγώ όμως συνέχισα το ελεύθερο ψάξιμο αφού είχα ήδη κλείσει τα δίκτυα. Αν τότε διάβαζε πλέον από τον απόθηκευμένο-κατεβασμένο χάρτη της Ελλάδας όσα φάινονταν στην οθόνη, γιατί όχι και τα παραδίπλα?

Δεν ξερω, πραγματικα πιστευω πως εν ετει 2017 το offline search δεν ειναι στις προτεραιοτητες των εταιρειων.

Γνωριζουν οτι η συντριπτικη πλειοψηφια εχει ενα data plan, οποτε προσπαθουν να προσφερουν οσο το δυνατον καλυτερα στοιχεια.

Δημοσ.

Στα 300 μέτρα από το σπίτι μου είναι στο Κιάτο , καλή παρέα και θηλυκή παρέα ψάχνω... Λεφτά τα έφαγα σε Windows Phones πριν μου τα φάει η εφορία :D

΄΄ελα ρε "σχεδον" πατριδα, Ξυλοκαστριωτης εδω.

Εγω ξαναεφερα μολις το αγαπημενο 1020 σε 10αρια. καλα χρυσα τα 8.1 αλλα αλλο πραγμα τα 10αρια.

ετοιμαζομαι για συγκριτικες ληψεις μεταξυ 950xl και 1020(βαφτισμενου 950).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω, πραγματικα πιστευω πως εν ετει 2017 το offline search δεν ειναι στις προτεραιοτητες των εταιρειων.

Γνωριζουν οτι η συντριπτικη πλειοψηφια εχει ενα data plan, οποτε προσπαθουν να προσφερουν οσο το δυνατον καλυτερα στοιχεια.

Να συμφωνήσω μαζί σου, προφανώς.

Περισσότερο κόπο έκαναν όμως για να το βγάλουν, τρώνε γκρίνια, και δηλώνουν πως το φτιάχνουν κιόλας...αυτό είναι το αξιοπερίεργο.

Άσε που άλλο να αναζητάς το τάδε ντέλι κι άλλο πράγματα 1ης ανάγκης (βενζινάδικα, νοσοκομεία κλπ) τα οποία θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμα.

Στην ίδια λογική, η απλή αναζήτηση διεύθυνσης ή τοπονύμιου, δεν μπορεί να εξαρτάται από data...για όνομα δηλαδή.

Τα παραπάνω στοιχεία, προφανώς να το καταλάβω.

Δημοσ.

΄΄ελα ρε "σχεδον" πατριδα, Ξυλοκαστριωτης εδω.

Εγω ξαναεφερα μολις το αγαπημενο 1020 σε 10αρια. καλα χρυσα τα 8.1 αλλα αλλο πραγμα τα 10αρια.

ετοιμαζομαι για συγκριτικες ληψεις μεταξυ 950xl και 1020(βαφτισμενου 950).

Όποτε θες έλα να πιούμε καφέ :D

Βάζω σε λίγο άλλη μια φωτογραφία από το 640χλ

Δημοσ.

Να συμφωνήσω μαζί σου, προφανώς.

Περισσότερο κόπο έκαναν όμως για να το βγάλουν, τρώνε γκρίνια, και δηλώνουν πως το φτιάχνουν κιόλας...αυτό είναι το αξιοπερίεργο.

Άσε που άλλο να αναζητάς το τάδε ντέλι κι άλλο πράγματα 1ης ανάγκης (βενζινάδικα, νοσοκομεία κλπ) τα οποία θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμα.

Στην ίδια λογική, η απλή αναζήτηση διεύθυνσης ή τοπονύμιου, δεν μπορεί να εξαρτάται από data...για όνομα δηλαδή.

Τα παραπάνω στοιχεία, προφανώς να το καταλάβω.

Μωρε συμφωνω οτι η απλη αναζητηση διευθυνσης δεν μπορει να εξαρταται απο data, αλλα πραγματικα πιστευω οτι το προβλημα αφορα ελαχιστους χρηστες.

Δημοσ.

WP_20170614_20_24_17_Pro.jpg

Λιμάνι Κιάτου

εκεί είσαι ; καλά κάτι μου θύμιζε το τοπίο...:)

Έτσι πρέπει,να τα τρώμε ( όταν υπάρχουν) κ τα λεφτά κ τα νιάτα για όσους είναι ή νιώθουν έτσι! Οσο για παρέα έχε το νου σου σε τραπέζι που θα έχει κάνα Nokia ή Microsoft...κ με πρόσχημα το...λειτουργικό....!!!):Υγ ελπίζω να μην έχει τσούχτρες που άκουσα για Κορινθιακό κ αν το φέρει τύχη να κατέβω κ φέτος καμία φορά!:)
Δημοσ.

Άρη οι γυναίκες όπως ξέρεις παίρνουν μόνο φουτσοφών ή κανένα σαμσούν :D

Οπότε ατύχησα :D

Εσύ από που είσαι;

Βλέπω που κολυμπάν χωρίς πρόβλημα, φάλαινες έχει πάντως :D

• Like 1
Δημοσ.

Άρη οι γυναίκες όπως ξέρεις παίρνουν μόνο φουτσοφών ή κανένα σαμσούν :D

Οπότε ατύχησα :D

Εσύ από που είσαι;

Βλέπω που κολυμπάν χωρίς πρόβλημα, φάλαινες έχει πάντως :D

Με ψόφησες με φάλαινα!! Θα φέρω απόχη μαζί!!!:) Ε... Που αλλού από την πιο άσχημη πρωτεύουσα πανευρωπαϊκά! Όσο για το τι κουβαλά ο γυναικείος πληθυσμός....εσυ την μια κ μοναδική ψάχνεις!!!

Α!! Κ κάτι άσχετο μετά από reset κ επαναφορά καθαρή όχι backup τι έκανα λάθος κ βγήκαν πάλι οι σελίδες που είχα αποθηκεύσει στον edge; ήθελα καθαρισμό...

Δημοσ.

Με ψόφησες με φάλαινα!! Θα φέρω απόχη μαζί!!! :) Ε... Που αλλού από την πιο άσχημη πρωτεύουσα πανευρωπαϊκά! Όσο για το τι κουβαλά ο γυναικείος πληθυσμός....εσυ την μια κ μοναδική ψάχνεις!!!

Α!! Κ κάτι άσχετο μετά από reset κ επαναφορά καθαρή όχι backup τι έκανα λάθος κ βγήκαν πάλι οι σελίδες που είχα αποθηκεύσει στον edge; ήθελα καθαρισμό...

Eιναι synced με το account σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν οντως ισχυει η προσφορα για το 950 στα 99 ευρά, ε γαμω τα λεφτά μου δηλαδη!!!! Γαμω!

Προσφοραρα για εμενα τον καμμενο!!  :-D  :ph34r:  :shifty:

Θα το φανταζομαι μονο στα ονειρα μου!.......

Επεξ/σία από olimpiakos 7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...