Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Κάτσε, γιατί αυτό είναι σοβαρό.

Σε όλες τους τις μέχρι τώρα απαντήσεις στο "Κέντρο Σχολίων" δηλώνουν ξανά και ξανά πως οι "Χάρτες" έχουν φτιαχτεί-αναβαθμιστεί-διορθωθεί ώστε να "προτιμούν μεν την online" αναζήτηση, αλλά σε περίπτωση που αυτή δεν υπάρχει να κοιτάνε προς τους κατεβασμένους.

Οπότε, είτε φίφες μας απαντάνε, είτε δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

Τα έχεις στείλει αυτά? Τους τα έχεις υποδείξει?

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που δεν το γνωρίζουν αυτό. Απλά επέτρεπαν μόνο στην δικιά τους εφαρμογή χαρτών να χρησιμοποιεί κάποιο μη δημοσιευμένο πιθανώς api πριν την creators και δούλευε και με offline data. Εγώ δεν έχω βρει τρόπο να διαβάζω από τα offline data ούτε στην creators ούτε στην anniversary. Πχ όταν κλείσω to wifi στο 535 που είναι στην anniversary και ψάξω οδό τάδε δουλεύει στην δικιά τους εφαρμογή χαρτών. Όταν ψάξω από άλλη εφαρμογή με βάση το παράδειγμα κώδικα που δίνουν εδώ

https://blogs.windows.com/buildingapps/2016/04/07/map-apis-and-controls-location-services/#FEp226FPkMaR7frI.97

βγάζει ότι δεν βρήκε κανένα αποτέλεσμα και πρέπει να ανοίξω το wifi για να δουλέψει. Ε στην creators μάλλον κόψαν να χρησιμοποιούν το μη δημοσιευμένο api και στην δικιά τους εφαρμογή και ψάχνει μόνο online. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που δεν το γνωρίζουν αυτό. Απλά επέτρεπαν μόνο στην δικιά τους εφαρμογή χαρτών να χρησιμοποιεί κάποιο μη δημοσιευμένο πιθανώς api πριν την creators και δούλευε και με offline data. Εγώ δεν έχω βρει τρόπο να διαβάζω από τα offline data ούτε στην creators ούτε στην anniversary. Πχ όταν κλείσω to wifi στο 535 που είναι στην anniversary και ψάξω οδό τάδε δουλεύει στην δικιά τους εφαρμογή χαρτών. Όταν ψάξω από άλλη εφαρμογή με βάση το παράδειγμα κώδικα που δίνουν εδώ

https://blogs.windows.com/buildingapps/2016/04/07/map-apis-and-controls-location-services/#FEp226FPkMaR7frI.97

βγάζει ότι δεν βρήκε κανένα αποτέλεσμα και πρέπει να ανοίξω το wifi για να δουλέψει. Ε στην creators μάλλον κόψαν να χρησιμοποιούν το μη δημοσιευμένο api και στην δικιά τους εφαρμογή και ψάχνει μόνο online. 

Αυτά με τους κωδικες δεν τα καταλαβαίνω αλλα εξηγηστε μου αν θελετε γιατι όταν πατησεις σε ένα σημειο του χαρτη κανει κανονικα πλοηγηση? Για offline μιλαμε παντα.

Φυσικα και κατι λεει, απλα ειναι μικρο το δειγμα.

Εδω κατι καπως σχετικο:

https://liliputing.com/2015/11/reports-windows-falling-fast.html

Η πλειονοτητα που αγορασε windows phone, δεν ξανααγορασε windows phone(μονο 20% ξανααγορασε) αλλα πηγε σε ανωτερες πλατφορμες.

Αντιθετα, η πλειονοτητα που αγορασε android, ξαναγορασε android(82% ξανααγορασε).

Ειναι το λεγομενο user loyaltyμονο 1 στους 5 ξαναεπιλεγει wp αν ειχε πριν wp.

Αρα ειναι ακυρο αυτο που εγραψες περι "λες οτι σου κατεβει"., που μαλιστα δεν βοηθαει στον διαλογο.

Το γιατι δεν κρατησα το moto δεν νομιζω οτι εχει σχεση με την συζητηση, αλλα μπορω να σου πω: ηταν κινητο που πηρα εξαρχης για λιγο επειδη το βρηκα ευκαιρια, μεχρι να παρω καποιο καλυτερο.

Τα περι ram και score, ασχολιαστα.

Τελος, φυσικα δεν κοιταω μονο το facebook και το messenger, αυτα ειναι δικοι σου αφορισμοι.

Συνολικα το κοιταω, οπως φανταζομαι συνολικα το κοιταει και ο περισσοτερος κοσμος και για αυτο ελαχιστοι επιλεγουν windows phone.

Δεν ξανααγορασε windows γιατι απλα δεν υπαρχουν συσκευες με windows.Εγω που μου αρεσουν τα windows αμα χαλασει η συσκευή μου τι επιλογες εχω?

Να εισαι σιγουρος ότι ο περισσοτερος κοσμος αυτές τις δυο εφαρμογες κοιταει.

Δεν ξανααγορασε windows γιατι απλα δεν υπαρχουν συσκευες με windows.Εγω που μου αρεσουν τα windows αμα χαλασει η συσκευή μου τι επιλογες εχω?

Να εισαι σιγουρος ότι ο περισσοτερος κοσμος αυτές τις δυο εφαρμογες κοιταει.

Το αρθρο ηταν για το 2015, μια χαρα υπηρχαν συσκευες το 2015, αλλωστε τοτε αγορασες οπως ειπες και εσυ το lumia 640.

Έχω βαρεθεί τις κόντρες αλλά δύο κουβέντες θα τις πω.

Ξεκινάω και το έχω πει πολλές φορές ότι φάτσα μπουκ κ.τ.λ δεν έχω, Κατά τα άλλα έχω πάντα ενα (σχεδόν) ισάξιο τηλέφωνο android μαζί με το 640 (τώρα εδώ και 6 μήνες Samsung galaxy j7 2016) και θεωρώ πολύ καλύτερο λειτουργικό το windows .

Τώρα απλά περιμένω και γι αυτό δεν πήρα το 950 μήπως βγει κάποιο καλύτερο wp γιατί την ζωντανή φωτογραφία δεν την έχει καμία ναυαρχίδα android και αν έχεις παιδί βοηθάει πολύ.

Όποιου του αρέσει Αλλιός πάει αλλού και μας αφήνει στην ησυχία μας.

• Like 3

Παιδιά 930 εδω με την τελευταία επίσημη creators update 15063.414 , να  δοκιμάσω να παω σε fast η ειναι full στα bugs? Ειναι γρήγορη? Τι αλλες διαφορές εχει γενικότερα.

Και ενα μικρο σχόλιο σχετικά με το 640, θα απαντησω για το 640XL που το εχει κολλητός μου. Πάει όντως τρένο με την τελευταία επίσημη έκδοση, βεβαια το fb και το messenger αν ανοίξουν κάνουν 10+ δευτερόλεπτα, απλα εγω μιλάω καθαρά σαν συσκευή - λειτουργικό, οχι εφαρμογές.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινάω και το έχω πει πολλές φορές ότι φάτσα μπουκ κ.τ.λ δεν έχω, Κατά τα άλλα έχω πάντα ενα (σχεδόν) ισάξιο τηλέφωνο android μαζί με το 640 (τώρα εδώ και 6 μήνες Samsung galaxy j7 2016) και θεωρώ πολύ καλύτερο λειτουργικό το windows .

Τώρα απλά περιμένω και γι αυτό δεν πήρα το 950 μήπως βγει κάποιο καλύτερο wp γιατί την ζωντανή φωτογραφία δεν την έχει καμία ναυαρχίδα android και αν έχεις παιδί βοηθάει πολύ.

Btw, το s7 πρέπει να εχει κατι σαν ζωντανή φωτογραφια που λες, motion picture το λεει.

Σε χρηση για φωτογραφιες με παιδια θεωρω οτι το s7 ειναι ανωτερο απο το Lumia 950 λογω οτι τραβαει πιο γρηγορα και οτι γενικοτερα σε αυτοματο βγαζει καλυτερες φωτο. Επισης, σε burst mode(οτι πρεπει για παιδια) δεν σκαλωνει μετα απο λιγο οπως το 950 που επρεπε να σταματησει για να κανει save.

Βεβαια, το 950 για λιγο το χρησιμοποιησα και μπορει απο τοτε να εχει βελτιωθει.

Επεξ/σία από haHa

Έχει βελτιωθεί το 950 και το 640 στην φωτογραφία.

Την ζωντανή φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με s7 είναι πολύ καλύτερή του 950 δοκιμασμένα.

Φυσικά όμως δεν μίλησα για ναυαρχίδες αλλά για συσκευές στυλ 640 και ζωντανή φωτογραφία εκεί βλέπεις διαφορά αφού έχω και συγκρίνω.

• Like 2

μεγάλο πράγμα η ησυχία,Παντού!!!:)

Μόλις δοκίμασα κάτι ακόμα μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής των "Χαρτών", σε FR.

Offline αναζήτηση ακόμα δεν έχει, γενικά.

Αλλά, ειδικά, ακολουθώντας την Ιονία οδό πάνω στο χάρτη, έκλεισα τα δίκτυα και έβαζα αναζήτηση για κάθε μικρό ή μεγάλο χωριό που είχε γύρω-τριγύρω και έβγαζε ήδη το όνομά του στην οθόνη.

Αυτά, τα βρήκε με τη μία...μετά από 5-6 αναζητήσεις, έβαλα στο ξεκάρφωτο Νέα Ιωνία...φυσικά δεν βρήκε τίποτα και πέταξε μήνυμα για σύνδεση.

WTF??

Μόλις δοκίμασα κάτι ακόμα μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής των "Χαρτών", σε FR.

Offline αναζήτηση ακόμα δεν έχει, γενικά.

Αλλά, ειδικά, ακολουθώντας την Ιονία οδό πάνω στο χάρτη, έκλεισα τα δίκτυα και έβαζα αναζήτηση για κάθε μικρό ή μεγάλο χωριό που είχε γύρω-τριγύρω και έβγαζε ήδη το όνομά του στην οθόνη.

Αυτά, τα βρήκε με τη μία...μετά από 5-6 αναζητήσεις, έβαλα στο ξεκάρφωτο Νέα Ιωνία...φυσικά δεν βρήκε τίποτα και πέταξε μήνυμα για σύνδεση.

WTF??

Ισως να σε αφηνει να κανεις search για οτι υπαρχει ηδη cached και ηταν στην οθονη, δηλαδη για τα τριγυρω χωρια.

έλα κερνάω καφέ...

WP_20170606_11_43_20_Pro (2).jpg

Την δροσιά, τη θέα κ την ηρεμία του τοπίου να την έχεις όποτε την χρειάζεσαι!!! Κ να βγάζεις φωτογραφίες με w10 να σκάνε οι οχτροί!!!:)Υ.Γ. Να σε καλά κ για πρόσκληση, είναι σα να δροσίστηκα ήδη!!!!!
  • Like 1

Ισως να σε αφηνει να κανεις search για οτι υπαρχει ηδη cached και ηταν στην οθονη, δηλαδη για τα τριγυρω χωρια.

Αυτό ακριβώς.

Με ποιά "λογική", όμως?

Τα cached, να τα καταλάβω. Τα γύρω-τριγύρω στην οθόνη, από πού κι ως πού?

Το ξεφτιλισμένο, δλδ, πλέον streamάρει όλο το χάρτη μέσω δεδομένων? Εγώ όμως συνέχισα το ελεύθερο ψάξιμο αφού είχα ήδη κλείσει τα δίκτυα. Αν τότε διάβαζε πλέον από τον απόθηκευμένο-κατεβασμένο χάρτη της Ελλάδας όσα φάινονταν στην οθόνη, γιατί όχι και τα παραδίπλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...