Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

June 13, 2017—KB4022725 (OS Build 15063.413 and 15063.414)

Improvements and fixes

This security update includes quality improvements. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include:

• Addressed issue where the user may need to press the space bar to dismiss the lock screen on a Windows 10 machine to log in, even after the logon is authenticated using a companion device.
  • Addressed issue with slow firewall operations that sometimes results in timeouts of Surface Hub's cleanup operation.
  • Addressed issue with a race condition that prevents Cortana cross-device notification reply from working; users will not be able to use the remote toast activation feature set.
  • Addressed issue where the Privacy Separator feature of a Wireless Access Point does not block communication between wireless devices on local subnets.
  • Addressed issue on the Surface Hub device where using ink may cause a break in the touch trace that could result in a break in inks from the pen.
  • Addressed issue where Internet Explorer 11 may ignore the “Send all sites not included in the Enterprise Mode Site List to Microsoft Edge” policy when opening a Favorites link.
  • Addressed additional issues with time-zone information and Internet Explorer.
  • Security updates to Windows kernel, Microsoft Windows PDF, Windows kernel-mode drivers, Microsoft Uniscribe, Device Guard, Internet Explorer, Windows Shell, and Microsoft Edge. For more information about the security vulnerabilities resolved, please refer to the Security Update Guide.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βλεπω λοιπον να γραφει  ο αλλος...

<<19 μηνες με το 640 και παει τραινο>> 

Και πατε και του κανετε και Like κιολας..Αν ειναι δυνατον δηλαδη ρε παιδια..

Σας ενοχλουν τα συνεχομενα παραπονα..οκ

Σας ενοχλει που τα λεμε συχνα..οκ και αυτο..

Αλλα να γραφει ο αλλος την παραπληροφορηση της χρονιας και να του κανετε και like πραγματικα με ξεπερνα..

Εχω βαρεθει τα hard και τα soft reset με τα 640 ρια..Εχει βουηξει ο τοπος παντου με το ποσα προβληματα εχουν τα ερμα με τα 10 ρια και διαβαζω αυτο το πραγμα..

Και μετα ειναι να απορεις γιατι τις χειροτερες εποχες που τα προβληματα ηταν πολλαπλασια  οπου γραφονταν τα ιδια..

Κατι τελευταιο οι χαρτες διορθωθηκαν ή μηπως δεν εχουμε στήσει σωστα τα κινητα μας παλι?

• Like 4

Αστους ρε συ ζούνε σε μια Β. Κορεα με τα WP και με τον Kim yong un πρόεδρο.

Έτσι χειροκροτουν και αυτοί όταν τους κάνει λεκτικό update για την κλειστή οικονομία της χωρας και ποσο τελεια πάει.

Όλα τέλεια τα βλέπουν.

• Like 1

Λοιπόν. Από κάποιο σημείο κ μετά τα πράγματα σοβαρεύουν. Υπάρχει θέμα στη συνεννόηση . Κ αφού δεν φαίνεται να είναι στη γλώσσα ( Ελληνική) κάτι άλλο υπάρχει,πιο σοβαρό πρόβλημα. Θα έκανα πρόταση να μην απαντώνται τα "άσχημα" κ λοιπά μηνύματα που μας απευθύνονται (ΠΟΤΕ) κ μόνο αν κρίνει το site ότι ξεπερνάει κάποιος όρια να κάνει ότι νομίζει.

Αυτό κ τέλος. Κ κρίμα.

• Like 2

Επισκέπτης

Νομίζω ότι αυτό το θέμα τρένο απαντήθηκε μερικά ποστ παραπάνω στην απάντηση που ξεκινάει "Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις" .

Τώρα για το θέμα χάρτες για πιο λόγο θέλουν όταν κάνεις search μια διεύθυνση αυτό να γίνεται μόνο online είχα πει την υπόθεση μου κατά πόσο πρόκειται για "bug" ή εσκεμμένο όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Μακάρι με το feedback να αλλάξουν απόφαση. 

Στο api "προς τρίτους" βλέπω και σε αυτή και σε παλιότερες εκδόσεις μόνο τον παρακάτω τρόπο να αναζητήσεις διεύθυνση

await MapLocationFinder.FindLocationsAsync(address, null);

που και στην anniversary και στην creators θέλει σύνδεση στο internet για να επιστρέψει  αποτέλεσμα. Δηλαδή περνάνε όλες τις αναζητήσεις διευθύνσεων τρίτων μόνο μέσα από τον σερβερ τους και δεν αφήνουν να γίνουν offline. 

Στο api "προς τρίτους" βλέπω και σε αυτή και σε παλιότερες εκδόσεις μόνο τον παρακάτω τρόπο να αναζητήσεις διεύθυνση

που και στην anniversary και στην creators θέλει σύνδεση στο internet για να επιστρέψει  αποτέλεσμα. Δηλαδή περνάνε όλες τις αναζητήσεις διευθύνσεων τρίτων μόνο μέσα από τον σερβερ τους και δεν αφήνουν να γίνουν offline. 

Κάτσε, γιατί αυτό είναι σοβαρό.

Σε όλες τους τις μέχρι τώρα απαντήσεις στο "Κέντρο Σχολίων" δηλώνουν ξανά και ξανά πως οι "Χάρτες" έχουν φτιαχτεί-αναβαθμιστεί-διορθωθεί ώστε να "προτιμούν μεν την online" αναζήτηση, αλλά σε περίπτωση που αυτή δεν υπάρχει να κοιτάνε προς τους κατεβασμένους.

Οπότε, είτε φίφες μας απαντάνε, είτε δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

Τα έχεις στείλει αυτά? Τους τα έχεις υποδείξει?

• Like 2

Τι εννοεις χαμηλες απαιτησεις?

Πανω από 50 εφαρμογες εχω στο 640

Δεν εχουν ολοι τις ιδιες απαιτησεις με εσενα ωστε να θεωρουν οτι παει τρενο το 640 ή να μην εχουν προβλημα με το αργο messenger ή να θεωρουν λυση να χρησιμοποιουν το facebook μεσω browser οπως προτεινεις κλπ.

Εχουν αλλες απαιτησεις και για αυτο ελαχιστοι επιλεγουν αυτην την πλατφόρμα.

Το οποίο φυσικα δεν σημαίνει οτι πρεπει εσυ να αλλάξεις απο την στιγμή που είσαι ευχαριστημένος.

Νομίζω ότι αυτό το θέμα τρένο απαντήθηκε μερικά ποστ παραπάνω στην απάντηση που ξεκινάει "Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις" .

Τώρα για το θέμα χάρτες για πιο λόγο θέλουν όταν κάνεις search μια διεύθυνση αυτό να γίνεται μόνο online είχα πει την υπόθεση μου κατά πόσο πρόκειται για "bug" ή εσκεμμένο όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Μακάρι με το feedback να αλλάξουν απόφαση. 

Με καλυψε πληρως η απαντηση σου ως προς τους χαρτες, για να ξερουμε κιολας οτι αν δεν αλλαξουν αποφαση Καπουτ η αναζητηση offline..

Απο την αλλη μιας και εκανες την συγκριση με το Lg..εκανα το ιδιο πριν μερες με ενα moto 3gen με to 1gb οπου επαιζε ιδια τιμη με το 640..και ξερεις τι διαπιστωσα?Σε ολα πιο γρηγορο και με διαφορα..Που εχω καταληξει λοιπον εδω και πολυ καιρο? Πως τα wm10 σε Low συσκευες ειναι πλεον χειροτερα απο pure android εκδοσης 6 και πανω..Τα υπολοιπα ας τα κρινει ο κοσμος..

Και εννοειτε πως εξαρταται με το τι συγκρινω για αυτο και αναφερομαι σε ιδιων χαρακηριστικων και τιμης συσκευες..

Απλα οταν διαβαζω εδω και ενα χρονο πως το 640 παει αερας..τρενο και τοσα αλλα..ε δεν γινεται ρε παιδια..΄Η στραβα παει ο γυαλος ή στραβα αλλωνιζουμε...

Με τα 8,1 οντως ηταν ενα καταπληκτικο κινητο...σταθεροτατο..smooth και αξιοπιστο..Επισης οντως παρα τα τοσο προβληματα με τα wm10 ακριβως πριν την cu ειχαν βελτιωθει παρα πολυ τα πραγματα..με την 1066 ημουν ευχαριστημενος και το ειχα πει..αλλα δεν αντεχετε νεα bugs και ξανα μανα τα ιδια..Τι Updates και κουραφεξαλα λοιπον?

Δεν μπορουν να δινουν ενα update καθε 2 μηνες ας πουμε το οποιο θα ειναι τσεκαρισμενο και σταθερο ? Γιατι δινουν συνεχεια updates οπου τα μισα απο αυτα ηταν τσαπατσουλιες? Ειναι παραλογο αυτο που λεω βρε παιδια?

• Like 3

Μια που συγκρινουμε τηλ. αυτες τις μερες επεσε στα χερια μου ενα lg k10 του 2016.

ηταν ποιο αργο απο το 640 του 2015.

Η οθονη δε του 640 πολυ καλυτερη.

Αρα η δεν εχεις το 640 και λες ότι σου κατεβει  η δεν ξερεις να το στησεις.

Πάντως επειδή το 640 XL το έστειλα, αλλά έχω ακόμα το 640.....σε σύγκριση με galaxy s3 απλό με 1gb RAM και custom rom Lollipop, το 640 είναι πιο αργό και χωρίς δυνατότητες multitasking (εκτός αν στις εφαρμογές μετράς το τηλέφωνο και τα μυνήματα, τότε οκ έχει multitasking). Πάντα ξαναφορτώνει τις εφαρμογές.Το s3 έχει και καλύτερη οθόνη (amoled).

Παρ'όλο που παλαιότερα τα υποστήριζα, πλέον η σειρά microsoft με 1gb Ram δεν........

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, πόσα reset κάθε φορά σε μεγάλη αναβάθμιση για να "κάτσει καλύτερα"...Οι παιδικές ασθένειες παραμένουν 1 χρόνο τώρα.

• Like 2

Μια που συγκρινουμε τηλ. αυτες τις μερες επεσε στα χερια μου ενα lg k10 του 2016.

ηταν ποιο αργο απο το 640 του 2015.

Η οθονη δε του 640 πολυ καλυτερη.

Αρα η δεν εχεις το 640 και λες ότι σου κατεβει  η δεν ξερεις να το στησεις.

Δεν νομιζω πως συνεκρινε καποιος προηγουμενως το lg k10 με το lumia 640. Οποτε το "ποιος λεει οτι του κατεβει" ας το κρινουν αλλοι.

Αν κανω λαθος, μπορεις να κανεις quote το σημειο που καποιος μιλησε για το lg k10;

Κατα τα αλλα, το moto g 3rd gen που χρησιμοποιουσα ηταν πιο γρηγορο.

Βεβαια απο την στιγμη που εσυ εισαι ευχαριστημενος, δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξεις.

Απλα θα ηταν καλυτερο για τον διαλογο να λειπουν εκφρασεις του τυπου "λες οτι σου κατεβει".

Δεν νομιζω πως συνεκρινε καποιος προηγουμενως το lg k10 με το lumia 640. Οποτε το "ποιος λεει οτι του κατεβει" ας το κρινουν αλλοι.

Αν κανω λαθος, μπορεις να κανεις quote το σημειο που καποιος μιλησε για το lg k10;

Κατα τα αλλα, το moto g 3rd gen που χρησιμοποιουσα ηταν πιο γρηγορο.

Αλλα απο την στιγμη που εσυ εισαι ευχαριστημενος, δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξεις.

Απλα θα ηταν καλυτερο για τον διαλογο να λειπουν εκφρασεις του τυπου "λες οτι σου κατεβει".

Εγω εβαλα το Κ10.Στο δικο μου συγκριτικο και ειπα αυτά που ειδα.

Βαλε στο moto που λες 50 εφαρμογες και ξαναελα να μου πεις.Λες το χρησιμοποιούσες.Γιατι δεν το χρησιμοποιείς ποια? Χαλασε? δεν δουλευε καλα?Η εισαι απ αυτους που αλλαζουν τηλ δυο τρεις φορες το χρονο ψάχνοντας ram και score στα διαφορα test στο internet?

Κοιτας το facebook και το messenger που οντως δουλευουν καλυτερα και βγαζεις συμπερασμα για ένα τηλεφωνο.

Οσοι πηραν android στην παρεα το 15 ολοι τα εχουν αλλαξει.

Εμεις που πηραμε windows τα εχουμε ακομα και δεν είναι οικονομικος ο λογος.

Κατι λεει αυτό δε νομιζεις?

• Like 1

Πάντως επειδή το 640 XL το έστειλα, αλλά έχω ακόμα το 640.....σε σύγκριση με galaxy s3 απλό με 1gb RAM και custom rom Lollipop, το 640 είναι πιο αργό και χωρίς δυνατότητες multitasking (εκτός αν στις εφαρμογές μετράς το τηλέφωνο και τα μυνήματα, τότε οκ έχει multitasking). Πάντα ξαναφορτώνει τις εφαρμογές.Το s3 έχει και καλύτερη οθόνη (amoled).

Παρ'όλο που παλαιότερα τα υποστήριζα, πλέον η σειρά microsoft με 1gb Ram δεν........

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, πόσα reset κάθε φορά σε μεγάλη αναβάθμιση για να "κάτσει καλύτερα"...Οι παιδικές ασθένειες παραμένουν 1 χρόνο τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι απτό Lollipop 5.0 και μετά έχει στρώσει το android! Τώρα για τα 10ρια είτε είναι πιο βαρια ή δεν είναι καλά optimized από κώδικα!

Το χω καταλάβει και γω ότι σέρνεται λίγο σε σχέση με τα 8.1!

Και γενικώς οι εφαρμογές αργούν να ανοίξουν, είτε θα κρασαρουν...Για multitasking να μην το αναφέρω καλύτερα!

Στο android είναι καλύτερα! Το ξέρω γιατί έχω tablet με Lollipop 5.1 1GB ram και επερξεργαστη RockChip 3120(κατώτερος από MTK ή Snapdragon!!) Άλλα για απλή χρήση πάει καλά!

Οσοι πηραν android στην παρεα το 15 ολοι τα εχουν αλλαξει.

Εμεις που πηραμε windows τα εχουμε ακομα και δεν είναι οικονομικος ο λογος.

Κατι λεει αυτό δε νομιζεις?

Φυσικα και κατι λεει, απλα ειναι μικρο το δειγμα.

Εδω κατι καπως σχετικο:

https://liliputing.com/2015/11/reports-windows-falling-fast.html

This year about 82 percent of Android users who bought a new phone bought one running Android, while 73 percent of iPhone users who switched phones bought a new iPhone. But Ericsson says only about 20 percent of Windows phone users who bought a new phone purchased a model running Windows software. About 60 percent of users switched to Android phones, while about 15 percent switch to iOS.

Η πλειονοτητα που αγορασε windows phone, δεν ξανααγορασε windows phone(μονο 20% ξανααγορασε) αλλα πηγε σε ανωτερες πλατφορμες.

Αντιθετα, η πλειονοτητα που αγορασε android, ξαναγορασε android(82% ξανααγορασε).

Ειναι το λεγομενο user loyaltyμονο 1 στους 5 ξαναεπιλεγει wp αν ειχε πριν wp.

Εγω εβαλα το Κ10.Στο δικο μου συγκριτικο και ειπα αυτά που ειδα.

Βαλε στο moto που λες 50 εφαρμογες και ξαναελα να μου πεις.Λες το χρησιμοποιούσες.Γιατι δεν το χρησιμοποιείς ποια? Χαλασε? δεν δουλευε καλα?Η εισαι απ αυτους που αλλαζουν τηλ δυο τρεις φορες το χρονο ψάχνοντας ram και score στα διαφορα test στο internet?

Κοιτας το facebook και το messenger που οντως δουλευουν καλυτερα και βγαζεις συμπερασμα για ένα τηλεφωνο.

Αρα ειναι ακυρο αυτο που εγραψες περι "λες οτι σου κατεβει"., που μαλιστα δεν βοηθαει στον διαλογο.

Το γιατι δεν κρατησα το moto δεν νομιζω οτι εχει σχεση με την συζητηση, αλλα μπορω να σου πω: ηταν κινητο που πηρα εξαρχης για λιγο επειδη το βρηκα ευκαιρια, μεχρι να παρω καποιο καλυτερο.

Τα περι ram και score, ασχολιαστα.

Τελος, φυσικα δεν κοιταω μονο το facebook και το messenger, αυτα ειναι δικοι σου αφορισμοι.

Συνολικα το κοιταω, οπως φανταζομαι συνολικα το κοιταει και ο περισσοτερος κοσμος και για αυτο ελαχιστοι επιλεγουν windows phone.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...