Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μπω release preview ή ακόμα υπάρχει πρόβλημα με τα insider??

Σε πάω μεγάλε!!!

Κατ' ευθείαν στην ουσία της σελίδας!!! Κ άσε το σύμπαν να καίγεται! Κ εγώ μαζί σου! Προσπαθώ βεβαίως να πω σε κάποιους να είναι με λιγότερη πώρωση ... Ο καθένας με ότι έχει!:)

• Like 3
Δημοσ.

Νατος κι ο άλλος. Ειπα και γω.

Για να μην ξεχνιωμαστε. 19 μηνες με το 640 και παει τραινο.

Κάθε μερα και καλυτερο. Δεν μου δινει αφορμή να το πεταξω.

Να μπω release preview ή ακόμα υπάρχει πρόβλημα με τα insider??

Ειμαι fastring και πεταει το εργαλειο.

Προχωρα και μη φοβάσαι τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε μερα και καλυτερο.

Το ίδιο έχω. Τραίνο δεν παει. Fb και messenger πολύ κακα port.

Το messenger έχει τύχει να κάνει και 9 δευτερόλεπτα να ανοίξει.

Είχα και μπαγκς, το χειρότερο ήταν όταν έκανες κλήση και έσβηνε η οθόνη μετά δεν ξανα- αναβε ώστε να πατήσω τέλος κλήσης. Πήγα να το σπάσω. Έκανα βέβαια hard reset το οποίο πήρε και μια ώρα να σεταριστει πάλι...

• Like 2
Δημοσ.

Είχα και μπαγκς, το χειρότερο ήταν όταν έκανες κλήση και έσβηνε η οθόνη μετά δεν ξανα- αναβε ώστε να πατήσω τέλος κλήσης. Πήγα να το σπάσω. Έκανα βέβαια hard reset το οποίο πήρε και μια ώρα να σεταριστει πάλι...

Για τις εφαρμογες του facebook τα εχουμε πει.

facebook από τον browser(ας μου πει καποιος τι παραπανω κανει η εφαρμογή).

Το messenger οντως αργει αν δεν είναι στη μνημη.(το messenger beta είναι ποιο γρηγορο).

Αλλα προβλήματα δεν εχω.

Αν τωρα καποιος δεν βολευεται με τις εφαρμογες του facebook απλα αλλαζει τηλεφωνο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις , Lg gpad snapdragon 400 1gb ραμ στο άλλο λειτουργικό το deezer και το Spotify κρασάρει μόλις ανοίγεις τον browser και αρχίζεις να σερφάρεις. Εφαρμογές με 8gb αποθηκευτικό χώρο δεν μπορείς να εγκαταστήσεις πάνω από 4-5. Έχω αναγκαστεί να μην έχω πλεον ούτε το excel για να έχει χώρο η συσκευή και στα τελευταία update χτύπησε πάλι το insufficient storage space και δεν μπόρεσα να κάνω update το outlook. Στο τέλος δεν θα έχω καμιά εφαρμογή μέσα για να έχει επαρκή χώρο. Για messenger ούτε για αστείο. Στην δεύτερη εφαρμογή στο background πάντα κάνει resuming. Σπανια παροπλίζω συσκευή σε τόσο σύντομο διάστημα αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο ταμπλετ θα αντικατασταθεί με το ipad 2017.

Δημοσ.

iOS είναι η λύση δυστυχώς, αφού το φτάσε εκεί η MS. Εγώ 2 φορές την τίμησα. Ένα 535 και 640L.

Android δεν μαρεσει θέλω ομοιογένεια. Είναι τόσες εκδόσεις εκεί έξω με μεγάλο fragmentation. Κάθε εταιρία τα δικά της. Άσε πιυ θα το παρατήσει η Google με το Φούξια OS που ετοιμάζει. Οι κινέζοι θα το συνεχισουν με δικο τους store. Κατά το 2020 βλέπω την Google να αποσυρεται από android.

• Like 1
Δημοσ.

Mε φτηνοτερη συσκευη 560 ευρω πως γινεται να ειναι η λυση το ios?

Πληρώνεις αλλα παίρνεις gtr skyline όπως και να το κάνουμε. Αναβαθμίσεις για 5 χρονια τουλάχιστον, πολλές εφαρμογές, σωστές εφαρμογές, γενικά έχει πέσει χρήμα πολύ, με τους επιτυχημενους πάω πια, οι "περιπέτειες" είναι για άλλες ηλικίες πια.

Θα δώσεις μια φορά αλλα μετά από 2-3 χρονια αλλαγή κινητού.

Υπάρχει και το skroutz, όχι plaisio και Γερμανός για τιμές καλύτερες.

• Like 1
Δημοσ.

Πληρώνεις αλλα παίρνεις gtr skyline όπως και να το κάνουμε. Αναβαθμίσεις για 5 χρονια τουλάχιστον, πολλές εφαρμογές, σωστές εφαρμογές, γενικά έχει πέσει χρήμα πολύ, με τους επιτυχημενους πάω πια, οι "περιπέτειες" είναι για άλλες ηλικίες πια.

Θα δώσεις μια φορά αλλα μετά από 2-3 χρονια αλλαγή κινητού.

Υπάρχει και το skroutz, όχι plaisio και Γερμανός για τιμές καλύτερες.

Εγώ προσωπικά θα εξαντλήσω τα περιθώρια του w10 στα τηλέφωνα της Ms ακόμη κ με μανιβέλα!!:)
  • Like 3
Δημοσ.

Απλα να ξεκαθαρισω πως εγω δεν ειρωνευομαι και ουτε προσβαλλω ατομα απο εδω διοτι δεν εχω κανενα μα κανενα προσωπικο, αυτο ελειπε κιολας..Στην MS Ομως μαγκες οταν εχω δικιο θα της τα χωνω..μεχρι να αλλαξει ροτα...

Αυτα τα ολιγα και δεν χρειαζεται να τρωγομαστε μεταξυ μας για εταιρειες..Διαφωνει κανεις?

+1000

Δεν χρειάζεται λογω εμμονων μερικοι να προχωρανε σε παραληλημα/προσωπικους χαρακτηρισμους με επακόλουθο σβησμενα μηνύματα.

Κάθε μερα και καλυτερο. Δεν μου δινει αφορμή να το πεταξω.

Ειμαι fastring και πεταει το εργαλειο.

Προχωρα και μη φοβάσαι τιποτα.

Πολυ θετικο οτι εισαι ευχαριστημενος.

Απλα ελαχιστοι εχουν τοσο χαμηλες απαιτησεις(ωστε να θεωρουν οτο παει τρενο το 640 κλπ) και ελαχιστοι επιλεγουν αυτην την πλατφόρμα.

Το οποίο φυσικα δεν σημαίνει οτι πρεπει εσυ να αλλάξεις απο την στιγμή που είσαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

+1000

Δεν χρειάζεται λογω εμμονων μερικοι να προχωρανε σε παραληλημα/προσωπικους χαρακτηρισμους με επακόλουθο σβησμενα μηνύματα.

Πολυ θετικο οτι εισαι ευχαριστημενος.

Απλα ελαχιστοι εχουν τοσο χαμηλες απαιτησεις(ωστε να θεωρουν οτο παει τρενο το 640 κλπ) και ελαχιστοι επιλεγουν αυτην την πλατφόρμα.

Το οποίο φυσικα δεν σημαίνει οτι πρεπει εσυ να αλλάξεις απο την στιγμή που είσαι ευχαριστημένος.

Τι εννοεις χαμηλες απαιτησεις?

Πανω από 50 εφαρμογες εχω στο 640

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...