Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, το LinkedIn είναι κακό πλέον (πλέον=πάνω από δύο χρόνια τώρα).

Κοντεύει να καταντήσει FB.

Full spam, άσχετα επί ασχέτων στο κομμάτι αντιστοίχισης δεξιοτήτων-εργασίας και αντί για "like", "congratulate".

Ας το συμμαζέψει πρώτα αυτό η MS, και μετά ας βγάλει και την εφαρμογή (ναι, κακώς εγκαταλείπει την πλατφόρμα της, δεν χρειάζεται κάθε φορά διευκρίνιση).

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, το LinkedIn είναι κακό πλέον (πλέον=πάνω από δύο χρόνια τώρα).

Κοντεύει να καταντήσει FB.

Full spam, άσχετα επί ασχέτων στο κομμάτι αντιστοίχισης δεξιοτήτων-εργασίας και αντί για "like", "congratulate".

Ας το συμμαζέψει πρώτα αυτό η MS, και μετά ας βγάλει και την εφαρμογή (ναι, κακώς εγκαταλείπει την πλατφόρμα της, δεν χρειάζεται κάθε φορά διευκρίνιση).

Το αν ειναι ή οχι κακο ειναι καπως ασχετο. Εχει 500m users και δυστυχως δεν εχει παρουσια πια στα windows phone, παρολο που ειναι δικια της υπηρεσια.

Κατα τα αλλα, ακουμε τα καθε fanboys να μας δασκαλευουν οτι δεν λειπουν εφαρμογες απο την πλατφορμα κλπ. Η πραγματικοτητα ομως τους εκθετει.

Επεξ/σία από haHa

Κάποια στιγμή θα ήθελα , σαν άνθρωπος κ εγώ να μπω σε sites που αφορούν ios κ android ( το οποίο μιας κ έχω κάνει χρήση στο παρελθόν μου δίνει δικαιολογία) κ να πω τα... Δικά μου, τα όποια δικά μου ....

Ετσι να χαρώ κ γω με την " φασαρία" που θα γίνει γύρω από το ονοματάκι μου ,έστω κ αρνητικά!:)

• Like 2

Κάποια στιγμή θα ήθελα , σαν άνθρωπος κ εγώ να μπω σε sites που αφορούν ios κ android ( το οποίο μιας κ έχω κάνει χρήση στο παρελθόν μου δίνει δικαιολογία) κ να πω τα... Δικά μου, τα όποια δικά μου ....

Ετσι να χαρώ κ γω με την " φασαρία" που θα γίνει γύρω από το ονοματάκι μου ,έστω κ αρνητικά! :)

Και γιατι δεν μπαινεις;;  :P

Συζητηση κανουμε εδω για τα windows phone και σχολιαζουμε 3 ατομα ενα αρθρο/ειδιηση απο το site mspoweruser.

Εξαιρουνται αυτοι που δεν θελουν να κανουν συζητηση και σχολιαζουν ασχετα πραγματα λογω εμμονων.

Συζήτηση=μπαίνω να τους αποδείξω(τρίψω στα μούτρα) ότι παλιά είχα δίκιο με αναφορά σε λανθασμένα επιχειρήματα. Όλο αυτό καλυμμένο με τον μανδύα του σχολιασμου είδησης..

• Like 2

Επισκέπτης

Κατεβάστε την εφαρμογή από την βιβλιοθήκη μέχρι να βγει η καινούργια όσοι την χρειάζεστε.

Παλιότερα είχε γίνει θέμα εδώ σε καμιά δεκαριά μυνήματα όταν είχε βγάλει την εφαρμογή του cnn και βασικά υπήρχε ανώτερη εναλλακτική όπως να βάλει κάποιος το Newsflow και να έχει ρυθμιζόμενες ειδοποιήσεις και live tile από οποιαδήποτε ειδησιογραφική πηγή που δίνει περιεχόμενο σε rss χωρίς ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβάστε την εφαρμογή από την βιβλιοθήκη μέχρι να βγει η καινούργια όσοι την χρειάζεστε.

Παλιότερα είχε γίνει θέμα εδώ σε καμιά δεκαριά μυνήματα όταν είχε βγάλει την εφαρμογή του cnn και βασικά υπήρχε ανώτερη εναλλακτική όπως να βάλει κάποιος το Newsflow και να έχει ρυθμιζόμενες ειδοποιήσεις και live tile από οποιαδήποτε ειδησιογραφική πηγή που δίνει περιεχόμενο σε rss χωρίς ούτε διαφημίσεις ούτε τίποτε.

H εφαρμογη που αφαιρεθηκε ηταν κακη, πραγματικα ειναι καλυτερα μεσω browser.

Πρεπει η MS να βγαλει καινουρια/συγχρονη εφαρμογη, προφανως UWP.

Συζήτηση=μπαίνω να τους αποδείξω(τρίψω στα μούτρα) ότι παλιά είχα δίκιο με αναφορά σε λανθασμένα επιχειρήματα. Όλο αυτό καλυμμένο με τον μανδύα του σχολιασμου είδησης..

Αν θελεις να συζητησεις μαζι με τους υπολοιπους για την ειδηση, εχει καλως. Οι εμμονες σου που οδηγουν σε μηνυματα σου που αναγκαζονται οι moderators να τα σβηνουν δεν βοηθουν τον διαλογο και ειναι ασχετα με την συζητηση.

Επεξ/σία από haHa

Την άποψη ότι θα αποφεύγω ( κ το αποφεύγω σχεδόν στο απόλυτο επί τις %) ότι δεν μ' αρέσει ή θεωρώ επιζήμιο για πνευματική κ " χρηματική" ηρεμία μου , το έχω σχεδόν αναλύσει σε σχόλια πάνω στο θέμα μας μεταξύ εμού κ του Πάνου επί το πλείστον. Φίλτατε με το nickname haha θα έλεγα για να μπορώ να πάρω λίγο περισσότερο σοβαρά τα λεγόμενα σας για τα λάθη της Ms να με πείσεις ότι δεν έχεις εσύ έμμονες ιδέες με άυλα ή πρόσωπα...

Υ.Γ. Δεν οφείλεις να το κάνεις. Αποψή μου που απλά την καταγράφω ...

• Like 1

Την άποψη ότι θα αποφεύγω ( κ το αποφεύγω σχεδόν στο απόλυτο επί τις %) ότι δεν μ' αρέσει ή θεωρώ επιζήμιο για πνευματική κ " χρηματική" ηρεμία μου , το έχω σχεδόν αναλύσει σε σχόλια πάνω στο θέμα μας μεταξύ εμού κ του Πάνου επί το πλείστον. Φίλτατε με το nickname haha θα έλεγα για να μπορώ να πάρω λίγο περισσότερο σοβαρά τα λεγόμενα σας για τα λάθη της Ms να με πείσεις ότι δεν έχεις εσύ έμμονες ιδέες με άυλα ή πρόσωπα...

Φιλε aris 4, δεν με ενδιαφερουν τετοιες συζητησεις(ουτε φανταζομαι τους συμφορουμιτες), ειδικα απο την στιγμη που καποιοι καταφευγουν σε μηνυματα που πρεπει να σβηστουν.  Τα προσωπικα του καθενος δεν ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει τους υπολοιπους στο thread.

Μπορουμε ομως ευχαριστως να συζητησουμε (οπως καναμε 4 αλλα ατομα) περι τις ειδησης ή αλλο σχετικο θεμα με τα wp.

Αν θελεις να συζητησεις μαζι με τους υπολοιπους για την ειδηση, εχει καλως. Οι εμμονες σου που οδηγουν σε μηνυματα σου που αναγκαζονται οι moderators να τα σβηνουν δεν βοηθουν τον διαλογο και ειναι ασχετα με την συζητηση.

Σβήστηκε προφανώς μετά από αναφορά δική σου (Σιγά μην μπήκε ο HAL9000, που το έσβησε, να δει στο τοπικ τι γίνεται από μόνος του). Και σβήστηκε γιατί εγώ δεν κρύβομαι, ούτε πάω ύπουλα, ονοματίζω. Προφανώς έκανες report και τα υπόλοιπα μηνύματα, που έγραφα πολύ χειρότερα, αλλά επειδή δεν χρειάστηκε να ξαναγράψω το ονομά σου την γλίτωσαν. Επίσης δεν σβήστηκαν ούτε τα δικά σου που έγραφες και εσύ χειρότερους χαρακτηρισμούς απλά γιατί δεν ονομάτισες. Τόσο πολύ φοβάσαι ότι όλοι θα σε καταλάβουν ή σε έχουν ήδη καταλάβει πόσο υποκριτής και ύπουλος είσαι;

Κάνε report και αυτό....

Σβήστηκε προφανώς μετά από αναφορά δική σου (Σιγά μην μπήκε ο HAL9000, που το έσβησε, να δει στο τοπικ τι γίνεται από μόνος του). Και σβήστηκε γιατί εγώ δεν κρύβομαι, ούτε πάω ύπουλα, ονοματίζω. Προφανώς έκανες report και τα υπόλοιπα μηνύματα, που έγραφα πολύ χειρότερα, αλλά επειδή δεν χρειάστηκε να ξαναγράψω το ονομά σου την γλίτωσαν. Επίσης δεν σβήστηκαν ούτε τα δικά σου που έγραφες και εσύ χειρότερους χαρακτηρισμούς απλά γιατί δεν ονομάτισες. Τόσο πολύ φοβάσαι ότι όλοι θα σε καταλάβουν ή σε έχουν ήδη καταλάβει πόσο υποκριτής και ύπουλος είσαι;

Κάνε report και αυτό....

Ενδιαφερον τι μπορει να προκαλεσει μια συζητηση μερικων ατομων για ενα αρθρο/ειδηση αν καποιος εχει εμμονες.

Δεν θα σε ακολουθησω παντως(οι προσωπικες εμμονες του καθενος δεν ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει τους υπολοιπους στο thread), καλη συνεχεια. Για να κανουμε και λιγο χαβαλε, ελπιζω με αυτο το ξεσπασμα να κοιμηθεις καλυτερα το βραδυ!  :P

Αρη κοιταξε να δεις...Ο γραπτος λογος ειναι περιεργος..τι θελω να πω? Οτι πολλες φορες αλλιως γραφουμε κατι και αλλιως περναει εδω περα. Δεν περνα στους αλλους ο τονος της φωνης μας και οι εκφρασεις του σωματος μας ωστε να καταλαβουμε ακριβως τα λεγομενα μας..Ετσι δεν ειναι?

Με πιο απλα λογια αν θες μια απο εμενα μια <<εξομολογηση>> δεν εχω με κανεναν κατι προσωπικο απλα ηθελημενα τα χωνω στην MS με την πρωτη αφορφη...για πιο λογο ομως?  Γιατι ακουγονταν διθυραμβοι για το τι ΘΑ κανει και το τι ΜΕΓΑΛΟ σχεδιο εχει για το Mobile και δεν με βγαζω απεξω..μεχρι αρχες του 2016 τα ιδια ελεγα και εγω..Αλλα οταν ειδα πιο καθαρα απο αρχες του 2016 ξαναλεω..πως ολο αυτο ειναι μια φαση εντελως BETA και εβλεπα ξεκαθαρα πως η MS ειχε αφησει μια ΧΟΥΦΤΑ ανθρωπους στο τμημα developing για τα wm10 και πως τα Bugs εδιναν και επερναν..

Tο αλλωτε σταθεροτατο - smoothato 640, με τα wm10 αρχισε να συμπεριφερεται σαν android με εκδοση απο εποχες του 2010, ε τοτε αρχισα να προβληματιζομαι...Ειχαν ξεκινησει σε beta τα wm10 απο αρχες του 2015 και φτασαμε μεσα 2017 και ακομα σκανε bugs απο το πουθενα..

Ετσι λοιπον οταν δειλα δειλα αρχισα να γραφω απο περσι τετοια εποχη για τα στραβα που εβλεπα αρχισα να δεχομαι μια επιθεση απο καποιους και δεν μιλαω για αυτους που ειχαμε ομορφες συζητησεις, το αντιθετο μαλιστα..

Εγω εγραφα για τις ανησυχιες μου για το λειτουργικο και τα στραβα που εβλεπα σε 3 διαφορετικα 640 και καποιοι με ειρωνευονταν και ελεγαν πως δεν εχω στησει σωστα την συσκευη μου..Εβλεπα τα ιδια bugs σε 3 διαφορετικα 640 το αντιλαμβανεσαι?? 

Τεσπα η ουσια ειναι μια..πως η MS σαν τριτος παιχτης στο Mobile πηρε ποδι για τα καλα..οι αλλοι 2 κανουν παρτυ και δεν πιστευουν το ποσα λαθη εχει κανει..Διοτι τα wm ειχαν τρομερες προοπτικες..

Απλα να ξεκαθαρισω πως εγω δεν ειρωνευομαι και ουτε προσβαλλω ατομα απο εδω διοτι δεν εχω κανενα μα κανενα προσωπικο, αυτο ελειπε κιολας..Στην MS Ομως μαγκες οταν εχω δικιο θα της τα χωνω..μεχρι να αλλαξει ροτα...

Αυτα τα ολιγα και δεν χρειαζεται να τρωγομαστε μεταξυ μας για εταιρειες..Διαφωνει κανεις?

• Like 3

εγω παντως οπως εξελισσονται τα πραγματα κ με το μελλον που δεν βλεπω να υπαρχει, αν δεν ειχα αναγκη τις 2 κουτσες εφαρμογες για το mi band 2 θα ειχα γυρισει το 730 στα 8.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...