teo20net Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εξαιρετική εφαρμογή για όσους παραγγέλνουνε συχνά απ' έξω, με notifications σε κάθε μετακίνηση των πακέτων. Packages Tracker https://www.microsoft.com/store/apps/9pn0mhpxh0g6 Δίνει δωρεάν 15 tracking για αρχή αλλα μετά θα την αγοράσω. Αν την είχες ανεβάσει 10 μέρες πριν θα με είχες σώσει από πολύ κόπο αλλα και τώρα μια χαρά είναι.Ευχαριστώ Anamene. Η εφαρμογή είναι καταπληκτική και περιλαμβάνει και τα ΕΛΤΑ. Edit: Μπράβο πάντως, που τις ανακαλύπτετε τέτοιες καλές εφαρμογές; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Έτυχε να παραγγείλω κάτι από amazon και γ' αυτό έχω ψαχτεί λίγο παραπάνω. Πάντως, είναι αυτό το κακό ότι δεν έχει apps το windows store που μας έχουν πρήξει διάφοροι... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Έχει απλά εγώ δεν σκαλίζω πολύ. Έχω κάποιες που κάνω τις βασικές δουλειές αλλα τέτοιες εφαρμογές ούτε που μου έχουν περάσει από το μυαλό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, εκεί που έγραφα, το πληκτρολόγιο στο 950 xl αποφάσισε σήμερα να μαζευτεί προς τα αριστερά.. ξέρει κανείς πως στο @#€%^$ φτιάχνει?? υ.γ. false alarm.. το φτιαξα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 μετά απο πολύ καιρό εδώ ξανά... ανοιξα το 435 και εκανε αναβάθμιση την .1198 νομιζω(την τελευταια stable κοινώς) και απο τότε δεν ανοίγει το store. το εικονίδιό του έχει εξαφανιστεί ενω απο την δευτερη οθονη(με ολα τα προγράμματα)αν το κρατήσω πατημένο μου δίνει την επιλογή "κατάργηση εγκατάστασης" και αν το πατήσω δεν γίνεται τίποτα. Αν πατήσω να ανοίξει η εφαρμογή,κάνει οτι ανοίγει,μένει σε μαύρη οθόνη και με γυρνάει πίσω. τι κάνουμε τώρα; εχω δοκιμάσει soft reset αλλα τίποτα,να φανταστώ πάω για hard reset; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 μετά απο πολύ καιρό εδώ ξανά... ανοιξα το 435 και εκανε αναβάθμιση την .1198 νομιζω(την τελευταια stable κοινώς) και απο τότε δεν ανοίγει το store. το εικονίδιό του έχει εξαφανιστεί ενω απο την δευτερη οθονη(με ολα τα προγράμματα)αν το κρατήσω πατημένο μου δίνει την επιλογή "κατάργηση εγκατάστασης" και αν το πατήσω δεν γίνεται τίποτα. Αν πατήσω να ανοίξει η εφαρμογή,κάνει οτι ανοίγει,μένει σε μαύρη οθόνη και με γυρνάει πίσω. τι κάνουμε τώρα; εχω δοκιμάσει soft reset αλλα τίποτα,να φανταστώ πάω για hard reset; πλησιάζει λογικά αναβάθμιση,ίσως να περιμένεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 μετά απο πολύ καιρό εδώ ξανά... ανοιξα το 435 και εκανε αναβάθμιση την .1198 νομιζω(την τελευταια stable κοινώς) και απο τότε δεν ανοίγει το store. το εικονίδιό του έχει εξαφανιστεί ενω απο την δευτερη οθονη(με ολα τα προγράμματα)αν το κρατήσω πατημένο μου δίνει την επιλογή "κατάργηση εγκατάστασης" και αν το πατήσω δεν γίνεται τίποτα. Αν πατήσω να ανοίξει η εφαρμογή,κάνει οτι ανοίγει,μένει σε μαύρη οθόνη και με γυρνάει πίσω. τι κάνουμε τώρα; εχω δοκιμάσει soft reset αλλα τίποτα,να φανταστώ πάω για hard reset; Δοκίμασε να μπεις στο store από browser και βάλε από εκεί να κατεβάσεις μια οποιαδήποτε εφαρμογή, μήπως και ξεκολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Επιτέλους, μετά από διάφορες αναποδιές σε παραγγελίες, το έχω στα χέρια μου. Lumia 950 XL 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Επιτέλους, μετά από διάφορες αναποδιές σε παραγγελίες, το έχω στα χέρια μου. Lumia 950 XL Νέα συσκευή; με υγεία κ πολλές αναβαθμίσεις ( καλές ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 πλησιάζει λογικά αναβάθμιση,ίσως να περιμένεις! false alarm τελείως ήταν τελικά. Το άφησα λίγη ώρα και λογικά έκανε αναβάθμιση το store μιας και δεν το έχω ξαναδεί έτσι. όλα καλά Δοκίμασε να μπεις στο store από browser και βάλε από εκεί να κατεβάσεις μια οποιαδήποτε εφαρμογή, μήπως και ξεκολλήσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Νέα συσκευή; με υγεία κ πολλές αναβαθμίσεις ( καλές ) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εμένα πάλι μου έχει αλλάξει τα φώτα. Αντιστέκομαι στο hard αλλα δεν βλέπω να το γλυτώνω. Η συσκευή κολλάει ώρες ώρες τραγικά και κάνει 1-2 επανεκκινήσεις τη μέρα σε άσχετες φάσεις. Αυτό πάλι που τώρα τελευταία έχει αρχίσει και ζεστένεται όπως το 930 έκανε παλιά, είναι άλλο κουλό. Το τελευταίο update το κατέστρεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Microsoft removes outdated LinkedIn app from Windows Store Πραγματικα, λες και βγαζει μονη της τα ματια της η MS. Δεν γινεται δικια της εφαρμογη, μαλιστα πολυ σημαντικη για το business κομματι που θελει να προωθησει, να την εγκαταλειπει και αν μην εχει ηδη ετοιμη καινουρια συγχρονη εφαρμογη. Εντωμεταξυ, στις αλλες πλατφορμες η εφαρμογη ειναι εξαιρετικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αν θυμαμαι καλα. γιατι παει πανω απο ενας χρονος που την εβγαλα και πλεον δεν γινεται να το τσεκαρω, η εφαρμογη ηταν της linkedin, οχι της ms και επαιρνε ενημερωσεις του αγιου ποτε. Οποτε καλα κανουν και την βγαζουν απο το store, αφου δεν ασχολουνται ουτε οι ιδιοι με αυτη. Meanwhile, το facebook εχει παρατημενο το messenger του στο store των 8.1, το οποιο δεν δουλευει πια, οι κριτικες του ενος αστεριου και τα μπινελικια πεφτουν βροχη και η ms δεν κανει τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν θυμαμαι καλα. γιατι παει πανω απο ενας χρονος που την εβγαλα και πλεον δεν γινεται να το τσεκαρω, η εφαρμογη ηταν της linkedin, οχι της ms και επαιρνε ενημερωσεις του αγιου ποτε. Οποτε καλα κανουν και την βγαζουν απο το store, αφου δεν ασχολουνται ουτε οι ιδιοι με αυτη. Meanwhile, το facebook εχει παρατημενο το messenger του στο store των 8.1, το οποιο δεν δουλευει πια, οι κριτικες του ενος αστεριου και τα μπινελικια πεφτουν βροχη και η ms δεν κανει τιποτα. To βασικο θεμα ειναι οτι η MS δεν εχει ΗΔΗ καινουρια συγχρονη(προφανως UWP) εφαρμογη για μια δικη της υπηρεσια, παρολο που την εχει αγορασει εδω και 1 χρονο. Μηδεν ενδιαφερον, βγαζει μονη της τα ματια της. Κατα τα αλλα, η εφαρμογη που αφαιρεθηκε ηταν κακη. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα