gnsX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Είσαι σε 7.8 ή 8? Σε 8 1) Yπάρχουν απλά δεν έχουν ενεργοποιηθεί στο ελληνικό market. Βάλε χώρα USA στο κινητό κάνε επανεκκίνηση και κατέβασε κανονικά το NOKIA here maps. Το here drive δεν μπορείς να το κατεβάσεις γιατί ελέγχει τη χώρα από την κάρτα sim. 2) Εντελώς διαφορετική νοοτροπία από όλες τις άλλες πλατφορμες. Ειδικά αν ασχοληθείς λίγο και συνδέσεις τις επαφές σου με τα προφιλ τους σε fb Skype, πραγματικά θα καταλάβεις πόσο μπροστά είναι στη διαχείριση κλήσεων, statuses, mails κλπ. 3) Συμφωνώ 4) Συμφωνώ και επαυξάνω, θα λυθεί όμως στην 8,1 1.Δεν υπάρχει,και εννοώ ότι δεν μπορείς να το έχεις διαθέσιμο,ότι μπορείς να το εγκαταστήσεις και να μην δουλεύει ποιο το νόημα.Υποτίθεται ότι θα γινοταν άμεσα διαθέσιμο σε όλους,@@. 2.Που είναι η λίστα με μόνο αναπάντητες,μόνο εισερχόμενες,διάρκεια τελευταίας κλήσης,διάρκεια εισερχομενων κ΄τλ κτλ 1
stra777 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 καλημέρα εχω ενα προβληματακι με το καινουριο lumia 820 που αγορασα πριν μια βδομαδα περιπου. ενω ολα λειτουργουν αψογα το μονο μείον που βρισκω μεχι στιγμης ειναι η μπαταρια που μπορω να την χαρακτηρισω ...τραγωδία! απο την πρωτη μερα που το πηρα το αφησα να φορτισει ενα 10ωρο περιπου αν και η ενδειξη της φόρτισης ειχε δειξει οτι ειναι οκ απο το πρωτο 2ωρο. Η μπαταρια ενω φορτιζεται καθε μερα σχεδον και την επομένη ειναι ξεφορτιστη και χωρις καμια ιδιαιτερη μεταχείριση(οχι ιντερνετ, καμια φωτο που κ που κλπ). Ενεργοποιησα την εξοικονόμηση μπαταριας απενεργοποιησα 3G kai 4G και αναζήτηση τοποθεσιας και γενικα οτιπηποτε θα μπορουσε να τρωει πορους αλλα η μπαταρια συνεχιζει να μην διαρκει πανω απο μια μερα και χωρις ιδιαιτερη μεταχειριση δλδ τηλ, μηνυματα κ αυτο ειναι ολο τιποτα παραπανω. ξερει κανεισ απο παρομια εμπειρια ειναι ετσι η μπαταρια στο συγκεκριμενο μοντελο?μηπως ειναι ελαττωματική? ευχαριστώ.
blackkiller Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγω φιλε μου εχω το Lumia 800 και με νορμαλ χρηση βγαζει ανετα 3 μερες αποκλειστικα με 2G και με αργη φορτιση μονο με το USB μεσω υπολογιστη και οχι με τον φορτιστη ταξιδιου που δινει μαζι. Με βαση οτι η ΝΟΚΙΑ δινει αυτα τα στοιχεια για εμενα : Διαχείριση ισχύος2 Μοντέλο μπαταρίαςBV-5JW Ισχύς μπαταρίας1450 mAh Τάση μπαταρίας3,7 V Αποσπώμενη μπαταρίαΌχι Χρόνος αναμονής (2G)265 h Μέγιστος χρόνος ομιλίας 2G13.0 h Χρόνος αναμονής (3G)335 h Μέγιστος χρόνος ομιλίας 3G9.5 h Χρόνος αναπαραγωγής μουσικής55 h PMDM VIDEO PBACK TIME6.5 h θα έπρεπε με τις δικες σου προδιαγραφές : Μοντέλο μπαταρίαςBP-5T Ισχύς μπαταρίας1650 mAh Τάση μπαταρίας3,7 V Αποσπώμενη μπαταρίαΝαι Χρόνος αναμονής (2G)360 h Μέγιστος χρόνος ομιλίας 2G15.4 h Χρόνος αναμονής (3G)360 h Μέγιστος χρόνος ομιλίας 3G8.1 h Χρόνος αναπαραγωγής μουσικής61 h PMDM VIDEO PBACK TIME5.6 h Μέγιστος χρόνος περιήγησης μέσω δικτύου Wi-Fi6 h με νορμάλ χρήση να κρατούσε η μπαταρία σου τουλάχιστον 3 - 4 ήμερες. Ειναι και καινουρια ακομη μην το ξεχναμε... Εκτως κ αν στην τρωει κατι αλλο στο backround. Τωρα αν καποιος ξερει κατι αλλο ας βοηθησει.
lepaterious Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 καλημέρα εχω ενα προβληματακι με το καινουριο lumia 820 που αγορασα πριν μια βδομαδα περιπου. ενω ολα λειτουργουν αψογα το μονο μείον που βρισκω μεχι στιγμης ειναι η μπαταρια που μπορω να την χαρακτηρισω ...τραγωδία! απο την πρωτη μερα που το πηρα το αφησα να φορτισει ενα 10ωρο περιπου αν και η ενδειξη της φόρτισης ειχε δειξει οτι ειναι οκ απο το πρωτο 2ωρο. Η μπαταρια ενω φορτιζεται καθε μερα σχεδον και την επομένη ειναι ξεφορτιστη και χωρις καμια ιδιαιτερη μεταχείριση(οχι ιντερνετ, καμια φωτο που κ που κλπ). Ενεργοποιησα την εξοικονόμηση μπαταριας απενεργοποιησα 3G kai 4G και αναζήτηση τοποθεσιας και γενικα οτιπηποτε θα μπορουσε να τρωει πορους αλλα η μπαταρια συνεχιζει να μην διαρκει πανω απο μια μερα και χωρις ιδιαιτερη μεταχειριση δλδ τηλ, μηνυματα κ αυτο ειναι ολο τιποτα παραπανω. ξερει κανεισ απο παρομια εμπειρια ειναι ετσι η μπαταρια στο συγκεκριμενο μοντελο?μηπως ειναι ελαττωματική? ευχαριστώ. Εγω εχω το 820 και μπορω να πω οτι με ολα ανοιχτα μου κραταει..μαλλον εχει καποιο προβλημα η μπαταρια.Ειχα δοκιμασει να τα κλεισω ολα και κρατησε 2 και κατι μερες τωρα κραταει μιαμιση μερα αλλα το φορτιζω τακτικα εγω καλο ειναι να το δεις γιατι οτι και να εχεις σε wp δεν τρωει τοση μπαταρια...ωστε να στην ριχνει αμεσως
stra777 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 καλήμερα ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Ισως χρειαστει καποιες φορες ακομα να γινει πληρης αποφόρτιση της μπαταρίας και μετά να στρώσει η κατάσταση. Πιστευω οτι βλεπω σημάδια βελτιωσης και θελω να πιστευω οτι αυτη ειναι η λυση και οχι ελαττωματικη μπαταρια.
disqualified Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 απο την πρωτη μερα που το πηρα το αφησα να φορτισει ενα 10ωρο περιπου αν και η ενδειξη της φόρτισης ειχε δειξει οτι ειναι οκ απο το πρωτο 2ωρο. δε χρειαζοταν σε καμια περιπτωση να το αφησεις 10ωρο. Καλο δεν προκειται να σου εκανε, επρεπε να το ειχες βγαλει τη στιγμη που το ειδες φορτισμενο (δε λεω να ησουν απο πανω του βεβαια)
akyrt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδιά. Ξέρει κανείς κανένα keylogger που να κάνει για κινητό ΝΟΚΙΑ 610. Ευχαριστώ.
alani123321 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα..μολις πηρα το λουμια 520 και δν εχω καταφερει να το κανω να μου ρχεται ειδοποιηση οταν γινεται κατι στο φβ (στο hotmail ερχεται αλλα χωρις να χτυπαει)..διαβασα οτι εχουν κ αλλοι θεματα μαυτο..τι προτεινετε? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2013 από alani123321
Spiros83 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα μάγκες. Από iphone 3g-3gs πηγα σε Galaxy SII και τώρα σκεφτομαι να δοκιμάσω και τα windows phone. Μπανίζω τα HTC 8x και Nokia Lumia 920. Κυρίως λόγω των ελκυστικών τιμών τους. Γνώμες, απόψεις και συμβουλές? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2013 από Spiros83
8elwADSL Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ενα συν των nokia wp είναι τα exclusive apps τους όπως το here drive αν θες κάτι τέτοιο πας για το 820 καρφωτός. Αυτά τα 2 κινητά είναι ισοδύναμα σε κάποια σημεία είναι καλύτερο το ένα σε κάποια το άλλο. Στα συν του 820 η υποδοχή κάρτας micro sd αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο για αποθήκη δεν μεταφέρονται apps εκεί οπότε αν σκοπεύεις να βάλεις πολλά apps το 8x έχει 16gb ενσωματωμένη αλλά χωρίς επέκταση. Του 820 η μπαταρία και ας είναι μικρότερη κρατάει πιο πολύ το κινητό από ότι του 8x. To 820 υποστηρίζει 4g ενώ το 8x όχι. Εγώ θα πήγαινα για το 8x λόγω 720p ανάλυσης και gorilla glass.
Spiros83 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ενα συν των nokia wp είναι τα exclusive apps τους όπως το here drive αν θες κάτι τέτοιο πας για το 820 καρφωτός. Αυτά τα 2 κινητά είναι ισοδύναμα σε κάποια σημεία είναι καλύτερο το ένα σε κάποια το άλλο. Στα συν του 820 η υποδοχή κάρτας micro sd αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο για αποθήκη δεν μεταφέρονται apps εκεί οπότε αν σκοπεύεις να βάλεις πολλά apps το 8x έχει 16gb ενσωματωμένη αλλά χωρίς επέκταση. Του 820 η μπαταρία και ας είναι μικρότερη κρατάει πιο πολύ το κινητό από ότι του 8x. To 820 υποστηρίζει 4g ενώ το 8x όχι. Εγώ θα πήγαινα για το 8x λόγω 720p ανάλυσης και gorilla glass. Είμαι @@ρας, εννοούσα το Lumia 920... DUH... Ευχαριστώ για την απάντηση, χθες το βράδυ όπως το έψαχνα λίγο, μάλλον θα αποφύγω τα Lumia. Ο λόγος είναι ο υψηλός δείκτης SAR. Ίσως φαίνεται περίεργο, απλά έχω μικρό στο σπίτι σε ηλικία που όλα τείνουν να τα γεύονται... Όντως, οι nokia εφαρμογές, ειδικά στο 920, φαίνονται πολύ καλές. Το 8x φαίνεται επίσης καλό, αλλά μετά την πλαστικούρα του SGS2, θα ήθελα κάτι πιο ποιοτικό. Δε ξέρω αν το 8x είναι τόσο ποιοτικό όσο το Lumia 920, αν και κερδίζει στο ότι είναι πιο compact και ελαφρύ. Εκτός από αυτά τα δύο, παίζει κάτι άλλο με WP8 που προτείνετε?
8elwADSL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μεταξύ 920 και 8x θα έπαιρνα το 920 λόγω διπλάσιου αποθηκευτικού χώρου (32gb) καλύτερης κάμερας και μπαταρίας δεν έχει και ιδιαίτερα υψηλό sar (0,70).Το μόνο αρνητικό ότι είναι βαράκι το άτιμο. Πολύ καλό και με μεγάλη οθόνη είναι το Ativ S βέβαια κλασσικά πλαστικούρα made by sammy https://www.skroutz.gr/s/2725086/Samsung-Ativ-S-I8750-16GB.html?from=catspan
flik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Κατασκευαστικά το 8X μου αρέσει πάρα πολύ. Εννοώ design, διαστάσεις, ποιότητα, βάρος. Αλλά με τα lumia έχεις σίγουρα παραπάνω υποστήριξη, και αργοτερα δε ξέρεις τι μπορεί να έχει exclusive. Αν δεν σε ενοχλεί το βάρος, πήγαινε σε 920. 1
Spiros83 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολύ μαγκες... To SAR νομίζω ότι είναι κάτι πάνω από 1... Δεν είμαι σίγουρος, αλλά http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/15771_Global_Lumia_920_gets_FCC_cert.php εδώ αυτά που διάβασα δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά...
alani123321 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια οταν παω να συνδεθω με το 3g sto net μου λεει αυτο: "Δεν υπαρχει συνδεση δεδομενων......ελεγξτε τις ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλ. και το σημα σας και δοκιμαστε ξανα" Παω ρυθμισεις και ενεργοποιω κοινη χρηση internet και μου βγαζει το παραπανω....ετσι δν μπαινει στο ιντερνετ απτο 3g???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα