olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Camera360 Sight Camera Windows Sight Windows Όλα αυτόματα χωρίς φλας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ακόμη ένα πολύ ωραίο άρθρο περί CShell και continuum. https://www.windowscentral.com/microsofts-next-version-continuum-what-it-should-have-been-start 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αγαπάμε cshell 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Βγήκε νέα φαστ 15222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Όλο προβλήματα είναι η 15063.297 σε 640xl και ειδικότερα : Ο edge στο youtube πολλές φορές κάνει refresh μόνος του, το ένα refresh μετά το άλλο μόλις πατήσω play στο βίντεο, μετά από play τσουπ reset Στον edge ενώ κάνω browsing και έχω ανοιχτό groove music η μουσική πηγαίνει αυτόματα σε pause μερικές φορές και άλλες φορές κλείνει τελείως Η μπαταρία πέφτει τραγικά πιο εύκολα Ο monument τρώει συχνά forceclose χωρίς λόγο Απογοήτευση γενικά, αντί να διορθώσουν πράγματα τα έκαναν σαλάτα στο εν λόγω update. ελπίζουμε σε βελτιώσεις λοιπόν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Όλο προβλήματα είναι η 15063.297 σε 640xl και ειδικότερα : Στην 297 είχα τρομερά προβλήματα με το 950. Πάρα πολλά τυχαία reset, freezing στο unlocking, freezing την ώρα που χτύπαγε, πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας. Έβαλα την 332 και σώθηκα. Μπες σε preview να την πάρεις και ξαναβγές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και η ειρωνεία είναι ότι είχα κάνει restore defaults πριν λίγο καιρό επειδή νόμιζα ότι χρειαζόταν, αλλά τελικά η .297 κάνει τη ζημιά. Είχα ξεχάσει να ασχοληθώ με την έννοια της preview, θα την εγκαταστήσω και θα πω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Η 332 είναι ένα από τα καλυτέρα build εδώ και πολύ καιρό, είναι η φάση που λες: Δεν γίνεται, κάτι θα χαλάσουν στο επόμενο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Η 332 είναι ένα από τα καλυτέρα build εδώ και πολύ καιρό, είναι η φάση που λες: Δεν γίνεται, κάτι θα χαλάσουν στο επόμενο...Εγώ σταύρωσα δάχτυλα, πρόταση να κάνετε το ίδιο , να μας αφήσουν ( αν δεν γίνεται αλλιώς) σε μία καλή!!! :) : ΥΓ το 532 που δεν μπορούσε να πάρει την "Καλή" ακόμη πάει όπως πάντα, δηλαδή σφαίρα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 αρη ευτυχώς να λες που κολλήσανε στην 14393.1198 και δεν παιρνει το 532 και το το 535 τις "καλες" πάντως η preview 15063.332 αρχίζει να στρώνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Παντως η 10.0.15222.0 που εχω , αν και fast παει πολυ καλα. Δεν αλλαζουν τιποτα μονο διορθωσεις κανουν απ ότι φαινεται. Μια που αναφερθηκε. Υπαρχει τροπος να γυρισουμε και να μεινουμε στην (καλη) εκδοση 14393.1198? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 αρη ευτυχώς να λες που κολλήσανε στην 14393.1198 και δεν παιρνει το 532 και το το 535 τις "καλες" πάντως η preview 15063.332 αρχίζει να στρώνει Μακάρι να στρώσει η επόμενη επίσημη! Η creative η...Παπαρήγα η καλή!!! Μιας κ το 550 που είχα προλάβει να προμηθευτώ τέλος Μαρτίου για ασφάλεια την πήρα με το " ζόρι" ,ήταν στα 13 τυχερά ( λεμε ) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Παντως η 10.0.15222.0 που εχω , αν και fast παει πολυ καλα. Δεν αλλαζουν τιποτα μονο διορθωσεις κανουν απ ότι φαινεται. Μια που αναφερθηκε. Υπαρχει τροπος να γυρισουμε και να μεινουμε στην (καλη) εκδοση 14393.1198? δεν έχω βρει τρόπο να κρατάω μια παλιά έκδοση, αν κάποιος βρει κάτι, έχω κινητά να κάνω δοκιμές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 δεν έχω βρει τρόπο να κρατάω μια παλιά έκδοση, αν κάποιος βρει κάτι, έχω κινητά να κάνω δοκιμές Υποθέτω ότι αν το δηλώσεις ως 730, όπως δηλώνουν τις παλιές συσκευές ως καινούργιες για να παίρνουν την νεότερη έκδοση, τότε θα μείνει στην προηγούμενη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εξαιρετική εφαρμογή για όσους παραγγέλνουνε συχνά απ' έξω, με notifications σε κάθε μετακίνηση των πακέτων. Packages Tracker https://www.microsoft.com/store/apps/9pn0mhpxh0g6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα