panos9553 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ισχυει, τα windows phone δεν πουλαγαν σχεδον ποτε καλα στην premium κατηγορια, την πλειοψηφια των πωλησεων την εκαναν στα entry level κινητα και τα πιο δημοφιλη κινηταν ηταν σειρας 5xx και 6xx. Ελαχιστοι απο αυτους που αγοραζαν windows phone, επελεγαν ναυαρχιδα windows phone, δηλαδη σειρα 9xx ή 1xxx. Ετσι ακριβως ειναι..απλα να προσθεσω κατι.. Τα wp πουλουσαν κυριως στις χαμηλες κατηγοριες λογω του οτι τα wp8 -8.1 ηταν αρκετα ελαφρια και smooth..ειδικα σε σχεση με τα τοτε φθηνα android που ειχαν θεματα..μιλαω για 2013-14 αντε και λιγο 2015. Και οι λιγες premiun συσκευες Lumia αξιζαν και για την καμερα τους..Πλεον δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πλεονεκτημα οπως τοτε.. Και οι android εκδοσεις απο lolipop Και μετα ειναι ανωτερες σε ολα απο τα wm 10 και φυσικα απο καμερες βλεπουμε ποσο μπροστα εχει προχωρησει πλεον ο ανταγωνισμος.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ποιος ανταγωνισμός προχώρησε? Πλάκα κάνουμε? Δύο χρόνια μετα και το 950 έχει ακόμη την καλύτερη κάμερα σε κινητό. Άρα όχι δεν προχώρησε αλλά έχει μείνει στάσιμος. Τώρα με τα πλεονεκτήματα μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια. Για μένα το 950 είναι η καλύτερη επιλογή σαν value for money. Ότι χρειάζομαι το έχω από θέμα εφαρμογών και υπάρχουν πολύ καλές UWP εφαρμογές επίσης. Για άλλους μπορεί να μην τους καλύπτουν βέβαια οπότε ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του και ας μην γενικεύουμε καταστάσεις. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ποιος ανταγωνισμός προχώρησε? Πλάκα κάνουμε? Δύο χρόνια μετα και το 950 έχει ακόμη την καλύτερη κάμερα σε κινητό. Άρα όχι δεν προχώρησε αλλά έχει μείνει στάσιμος. Τώρα με τα πλεονεκτήματα μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια. Για μένα το 950 είναι η καλύτερη επιλογή σαν value for money. Ότι χρειάζομαι το έχω από θέμα εφαρμογών και υπάρχουν πολύ καλές UWP εφαρμογές επίσης. Για άλλους μπορεί να μην τους καλύπτουν βέβαια οπότε ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του και ας μην γενικεύουμε καταστάσεις. Το 950 Ουτε την καλυτερη καμερα σε κινητο εχει και οι εφαρμογες που υπαρχουν καλυπτουν εσενα και ελαχιστους ακομα..οχι ομως την πλειονοτητα...Και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο τα ποσοστα που ειναι πλεον μηδενικα, Αρα δεν γενικευω τιποτα..αντιθετως παρουσιαζω τα πραγματα οπως ακριβως ειναι εκει εξω και τιποτα παραπανω.. Τα 950 ρια εχουν μια εξαιρετικη καμερα οπου ομως πρεπει να αφιερωσεις πολυ χρονο στο Manual ..διοτι πλεον με το αυτοματο τα χρωματα σε αρκετες συνθηκες ειναι για τα πανηγυρια..Η μουσταρδιλα-κιτρινιλα που βγαζει πλεον ειναι ανυποφορη..Ασε που η εστιαση πολλες φορες ειναι αρκετα πιο αργη απο τον ανταγωνισμο..Φυσικα ομως εχει εναν τρομερο φακο οπου θα βγαλεις και τρομερες φωτογραφιες.. Τι σημαινουν ολα αυτα ομως? Οτι για να παρεις μια καλη φωτογραφια με το 950, αρκετα συχνα θα πρεπει να τραβηξεις πολλες ωστε να φτασεις στο επιθυμητο..αντιθετα με τα Galaxy s7-s8, htc 10 - u11 , Google pixels, LG G5 - G6, εχουν σαφεστατα καλυτερες πιθανοτητες για πιο αμεσο γρηγορο και ομορφο αποτελεσμα... Τωρα για το λειτουργικο δεν θα πω τιποτα αλλο, οι υπαρχουσες συσκευες ειναι παρελθον..το τι θα βγαλει η MS του χρονου ή σε 2 χρονια θα το δουμε..Την μαχη αυτη ομως την εχει χασει και την εχει παρατησει απο αρχες του 2016.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το 950 Ουτε την καλυτερη καμερα σε κινητο εχει και οι εφαρμογες που υπαρχουν καλυπτουν εσενα και ελαχιστους ακομα..οχι ομως την πλειονοτητα...Και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο τα ποσοστα που ειναι πλεον μηδενικα, Αρα δεν γενικευω τιποτα..αντιθετως παρουσιαζω τα πραγματα οπως ακριβως ειναι εκει εξω και τιποτα παραπανω.. Τα 950 ρια εχουν μια εξαιρετικη καμερα οπου ομως πρεπει να αφιερωσεις πολυ χρονο στο Manual ..διοτι πλεον με το αυτοματο τα χρωματα σε αρκετες συνθηκες ειναι για τα πανηγυρια..Η μουσταρδιλα-κιτρινιλα που βγαζει πλεον ειναι ανυποφορη..Ασε που η εστιαση πολλες φορες ειναι αρκετα πιο αργη απο τον ανταγωνισμο..Φυσικα ομως εχει εναν τρομερο φακο οπου θα βγαλεις και τρομερες φωτογραφιες.. Τι σημαινουν ολα αυτα ομως? Οτι για να παρεις μια καλη φωτογραφια με το 950, αρκετα συχνα θα πρεπει να τραβηξεις πολλες ωστε να φτασεις στο επιθυμητο..αντιθετα με τα Galaxy s7-s8, htc 10 - u11 , Google pixels, LG G5 - G6, εχουν σαφεστατα καλυτερες πιθανοτητες για πιο αμεσο γρηγορο και ομορφο αποτελεσμα... Τωρα για το λειτουργικο δεν θα πω τιποτα αλλο, οι υπαρχουσες συσκευες ειναι παρελθον..το τι θα βγαλει η MS του χρονου ή σε 2 χρονια θα το δουμε..Την μαχη αυτη ομως την εχει χασει και την εχει παρατησει απο αρχες του 2016.. Panos ...Αν μου επιτρέπεις,συχνά πιστεύω συνδέεις ποσοστό αποδοχής κ κατ' επέκταση πωλήσεων με κάτι επιτυχημένο ή όχι. ΔΕΝ είναι έτσι, ουδεμία σχέση ! Παραδείγματα να φαν κ οι κότες! Στις φωτογραφίες τώρα, κάμερα κακή θεωρώ αυτή που σε καμία περίπτωση δεν βγάζει ( για τα χρήματα του ) κάτι καλό. Αν ήταν καλές κλπ μόνο οι automatic ποιο το νόημα σε τόσες ρυθμίσεις κ επεξεργασία after ...Για κοροϊδία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Panos ...Αν μου επιτρέπεις,συχνά πιστεύω συνδέεις ποσοστό αποδοχής κ κατ' επέκταση πωλήσεων με κάτι επιτυχημένο ή όχι. ΔΕΝ είναι έτσι, ουδεμία σχέση ! Παραδείγματα να φαν κ οι κότες! Στις φωτογραφίες τώρα, κάμερα κακή θεωρώ αυτή που σε καμία περίπτωση δεν βγάζει ( για τα χρήματα του ) κάτι καλό. Αν ήταν καλές κλπ μόνο οι automatic ποιο το νόημα σε τόσες ρυθμίσεις κ επεξεργασία after ...Για κοροϊδία; Η επιτυχία ενός προϊόντος ειναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις πωλησεις που θα κανει..Το αν ενα προιον αξιζε και δεν πετυχε ειναι αλλη συζητηση..πετυχημενο ομως αν δεν πουλησει και δεν το αποδεχτει ο κοσμος δεν ειναι Ουτε κατα διανοια.. Οι ρυθμισεις manual στα smartphones ειναι καλοδεχουμενες για τους ψαγμενους κυριως..το 90% και βαλε θελει φωτογραφιες ευκολες και γρηγορες με ενα κλικ...Ωστε να μην χανει αγαπημενες στιγμες. Οι στιγμες μια φορα υπαρχουν, ο χρονος δεν γυρνα πισω ουτε σταματα..Αν ηθελα να φαω την ωρα μου με τις ρυθμισεις και τα τριποδα θα επερνα μια dslr να κανω την δουλεια μου σαν ανθρωπος, Τοσο απλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το 950 ξαναλέω εχει συνολικά την καλύτερη κάμερα. Έχεις δουλέψει καθόλου την κάμερα του; κιτρινιλες δεν βλεπω αν και γενικά αν θες να τραβήξεις το max απο θεμα ποιότητα και να κανεις συγκρίσεις γιατι να δουλέψεις στο auto? Εφαρμογές όπως mytube, unstream, readit, tweet it, nextgen reader, grover κτλ αλλα και οι ενσωματομενες μπορούν να καλύψουν την μεγάλη πλειοψηφία. Αλλα είπαμε εφαρμογές δεν υπαρχουν. Και για να μην λένε ότι θέλουμε ορίστε μια χθεσινή φωτο όλα αυτόματα http://imgur.com/hl3iYpL Βλέπεις καμια κιτρινίλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Η επιτυχία ενός προϊόντος ειναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις πωλησεις που θα κανει..Το αν ενα προιον αξιζε και δεν πετυχε ειναι αλλη συζητηση..πετυχημενο ομως αν δεν πουλησει και δεν το αποδεχτει ο κοσμος δεν ειναι Ουτε κατα διανοια.. Οι ρυθμισεις manual στα smartphones ειναι καλοδεχουμενες για τους ψαγμενους κυριως..το 90% και βαλε θελει φωτογραφιες ευκολες και γρηγορες με ενα κλικ...Ωστε να μην χανει αγαπημενες στιγμες. Οι στιγμες μια φορα υπαρχουν, ο χρονος δεν γυρνα πισω ουτε σταματα..Αν ηθελα να φαω την ωρα μου με τις ρυθμισεις και τα τριποδα θα επερνα μια dslr να κανω την δουλεια μου σαν ανθρωπος, Τοσο απλα.. Ολοι μυαλό έχουν. Το θέμα είναι η χρήση. Στην μουσική για παράδειγμα υπάρχει επιτυχία κ μέρος αυτής είναι κ στα views YouTube...έχω δει κάτι δύο δις σε κάποια άτομα ,ο θεός να κάμει τραγουδιστές κ πραγματικές ερμηνείες κ φωνές στα ψιλά.... Η διαφήμιση, επίσης κάνει θαύματα. Κ η μίμηση επίσης. Για ανθρώπους άνω των 25 ,(χονδρική προσέγγιση ηλικίας ) θα έπρεπε να είναι στην θέση τους κ λυμένα. Δυστυχώς δεν ...Εχεις ενστάσεις; δεκτές αλλά μην παραγνωρίζεις τον όχλο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μη δινεις σημασια. Ετσι του ειπανε ακουσε διαβασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ολοι μυαλό έχουν. Το θέμα είναι η χρήση. Στην μουσική για παράδειγμα υπάρχει επιτυχία κ μέρος αυτής είναι κ στα views YouTube...έχω δει κάτι δύο δις σε κάποια άτομα ,ο θεός να κάμει τραγουδιστές κ πραγματικές ερμηνείες κ φωνές στα ψιλά.... Η διαφήμιση, επίσης κάνει θαύματα. Κ η μίμηση επίσης. Για ανθρώπους άνω των 25 ,(χονδρική προσέγγιση ηλικίας ) θα έπρεπε να είναι στην θέση τους κ λυμένα. Δυστυχώς δεν ...Εχεις ενστάσεις; δεκτές αλλά μην παραγνωρίζεις τον όχλο ... Μα τι σχεση εχει η επιτυχια ενος τραγουδιου με τα smartphones? Μα τι σχεση εχει η τεχνη με τα smartphones? Ακυρο παραδειγμα.. O οχλος που λες και συγκεκριμενα το 99.7 % εχει γυρισει την πλατη στα wm.. Να ηταν ας πουμε 5-10 % τα wm να σου ελεγα πως εχεις δικιο και πως ακομα δεν τα εχουν ανακαλυψει.. αλλα αυτη η κατρακυλα στα ορια του μηδενος δεν χωρα αμφισβήτηση απο κανενα.. Το 950 ξαναλέω εχει συνολικά την καλύτερη κάμερα. Έχεις δουλέψει καθόλου την κάμερα του; κιτρινιλες δεν βλεπω αν και γενικά αν θες να τραβήξεις το max απο θεμα ποιότητα και να κανεις συγκρίσεις γιατι να δουλέψεις στο auto? Εφαρμογές όπως mytube, unstream, readit, tweet it, nextgen reader, grover κτλ αλλα και οι ενσωματομενες μπορούν να καλύψουν την μεγάλη πλειοψηφία. Αλλα είπαμε εφαρμογές δεν υπαρχουν. Και για να μην λένε ότι θέλουμε ορίστε μια χθεσινή φωτο όλα αυτόματα http://imgur.com/hl3iYpL Βλέπεις καμια κιτρινίλα; Δεν εχει συνολικα την καλυτερη καμερα σε καμια περιπτωση..Φυσικα και την εχω δουλεψει για αυτο αμφισβητω αυτα που γραφεις. Η φωτο σου πολυ ωραια αλλα δεν αντιπροσωπευει αυτα που ειπα..αρα δεν μου λεει κατι.. Σε παραπεμπω στο αντιστοιχο θεμα στο myphone για να δεις ακριβως τι παιζει με τις καμερες αυτη την στιγμη που μιλαμε..Μπορω να σου ανεβασω εδω απο 10 φωτογραφιες στο auto με κιτρινιλα που νομιζεις οτι ειναι μουσταρδα... Ξαναλεω στο auto ειναι κατωτερη του ανταγωνισμου λογω χαλια drivers της καμερας..δεν γνωριζω μονο αν ηταν ετσι απο την αρχη.. Με manual σιγουρα παιζει στις κορυφαιες αλλου χανει αλλου κερδιζει... Μη δινεις σημασια. Ετσι του ειπανε ακουσε διαβασε. Ετσι ακριβως οπως τα λες..Εσυ που κανεις τα παντα με τον edge Και που ελεγες οτι οι εφαρμογες ειναι αχρηστες..Μας διαβαζει ο κοσμος να ξερεις.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Pano , εάν δεν μπορείς (ή δεν θέλεις) να δεις τις ομοιότητες δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Εσύ έχεις δίκιο σε κάποια θέματα που αφορούν λάθη της Microsoft, αλλα χάνεις δάσος ( για εμενα ) . Μην ξανά πάμε σε τούτο κ τ άλλο επί μέρους . Κρίμα τις λέξεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μα τι σχεση εχει η επιτυχια ενος τραγουδιου με τα smartphones? Μα τι σχεση εχει η τεχνη με τα smartphones? Ακυρο παραδειγμα.. O οχλος που λες και συγκεκριμενα το 99.7 % εχει γυρισει την πλατη στα wm.. Να ηταν ας πουμε 5-10 % τα wm να σου ελεγα πως εχεις δικιο και πως ακομα δεν τα εχουν ανακαλυψει.. αλλα αυτη η κατρακυλα στα ορια του μηδενος δεν χωρα αμφισβήτηση απο κανενα.. Δεν εχει συνολικα την καλυτερη καμερα σε καμια περιπτωση..Φυσικα και την εχω δουλεψει για αυτο αμφισβητω αυτα που γραφεις. Η φωτο σου πολυ ωραια αλλα δεν αντιπροσωπευει αυτα που ειπα..αρα δεν μου λεει κατι.. Σε παραπεμπω στο αντιστοιχο θεμα στο myphone για να δεις ακριβως τι παιζει με τις καμερες αυτη την στιγμη που μιλαμε..Μπορω να σου ανεβασω εδω απο 10 φωτογραφιες στο auto με κιτρινιλα που νομιζεις οτι ειναι μουσταρδα... Ξαναλεω στο auto ειναι κατωτερη του ανταγωνισμου λογω χαλια drivers της καμερας..δεν γνωριζω μονο αν ηταν ετσι απο την αρχη.. Με manual σιγουρα παιζει στις κορυφαιες αλλου χανει αλλου κερδιζει... Ετσι ακριβως οπως τα λες..Εσυ που κανεις τα παντα με τον edge Και που ελεγες οτι οι εφαρμογες ειναι αχρηστες..Μας διαβαζει ο κοσμος να ξερεις.. Με αυτά που λες μου δινεις την εντυπωση πως δεν εχεις δουλεψει ουτε την καμερα του 950 ουτε το ιδιο το κινητο και απλα αναπαράγεις διαφορα πραγματα που διαβασες στο Myphone. Επειδή δεν σε βολευει η φωτο μου δεν σου λεει κατι? Ωραια λογική Ανέβασε ότι θες αλλα αυτό δεν αλλάζει τι βλεπω εγω στο κινητο μου. Και εγω στην πλειοψηφία με auto βγαζω και αν θες ανεβαζω και άλλες. Παντως όταν μιλαμε για καλυτερη καμερα και τα Manual settings θα τα παρεις υποψιν. Μερικα συγκριτικά με τον ανταγωνισμο με auto settings http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22121_Camera_head_to_head_Lumia_950X.php http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22208_A_three_way_imaging_challenge_.php http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22195_Camera_head_to_head_Lumia_950_.php 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Με αυτά που λες μου δινεις την εντυπωση πως δεν εχεις δουλεψει ουτε την καμερα του 950 ουτε το ιδιο το κινητο και απλα αναπαράγεις διαφορα πραγματα που διαβασες στο Myphone. Επειδή δεν σε βολευει η φωτο μου δεν σου λεει κατι? Ωραια λογική Ανέβασε ότι θες αλλα αυτό δεν αλλάζει τι βλεπω εγω στο κινητο μου. Και εγω στην πλειοψηφία με auto βγαζω και αν θες ανεβαζω και άλλες. Παντως όταν μιλαμε για καλυτερη καμερα και τα Manual settings θα τα παρεις υποψιν. Μερικα συγκριτικά με τον ανταγωνισμο με auto settings http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22121_Camera_head_to_head_Lumia_950X.php http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22208_A_three_way_imaging_challenge_.php http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22195_Camera_head_to_head_Lumia_950_.php Αφου αμφισβητήσεις αυτα που σου λεω το ιδιο μπορω να κανω και εγω με την φωτο που ανεβασες..οτι και καλα δεν την εβγαλες στο auto ή εβγαλες καμια δεκαρια μεχρι να σου κατσει μια καλη, δεν το ειπα ομως... Αλλα θα ηθελα να σου διεκρινησω πως δεν λεω τιποτα που να μην εχω τσεκαρει και εγω ο ιδιος... Τωρα βαζεις για συγκριση καμερων απο ενα site με ονομα all about windows Phone και περιμενεις να το παρω ως αντικειμενικο? Τον Steve Litchfield που κανει το συγκριτικο τον εχεις υποψιν σου? Ηταν και all about symbian καποτε..Ουτε καν σχολιαζω παραπερα γιατι ειναι κριμα για τα συγκρινομενα τηλεφωνα.. Αυτη την στιγμη τα 950 ρια εχουν μεινει πισω σε ολους τους τομεις, μα σε Ολους ομως..Τιμιες συσκευες στα 150 για μετεχειρα αλλα και παλι πουλιουνται με το ζορι εδω στις αγγελιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Φυσικα και τον ξερω από την εποχη των Symbian και παντα ηταν αντικειμενικος με μεγαλο κολλημα στις καμερες των κινητών. Κανει reviews για όλα τα κινητα οποτε σιγουρα είναι πιο εγκυρος από εσενα και εμενα. Μην κολας λοιπον στην σελιδα οι φωτο υπαρχουν εκει να συγκρινεις και μονος σου αν θες. Συνολικα όπως ειπα η καμερα του 950 είναι καλυτερη σε ποιοτητα. Μην ξεχναμε το 950 είναι και κινητο 2 χρονων και παρολα αυτά ο ανταγωνισμος ακομη αγκομαχαει να το ξεπερασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Φυσικα και τον ξερω από την εποχη των Symbian και παντα ηταν αντικειμενικος με μεγαλο κολλημα στις καμερες των κινητών. Κανει reviews για όλα τα κινητα οποτε σιγουρα είναι πιο εγκυρος από εσενα και εμενα. Μην κολας λοιπον στην σελιδα οι φωτο υπαρχουν εκει να συγκρινεις και μονος σου αν θες. Συνολικα όπως ειπα η καμερα του 950 είναι καλυτερη σε ποιοτητα. Μην ξεχναμε το 950 είναι και κινητο 2 χρονων και παρολα αυτά ο ανταγωνισμος ακομη αγκομαχαει να το ξεπερασει. Δεν ειναι αντικειμενικα τα αποτελεσματα του και δεν τον εμπιστευομαι..τοσο απλα.. Μπορω να σου βαλω αλλα Reviews που το 950 βγαινει κατω απο s7 ιδιως απο s8 , htc 10 - u11, pixel, lg g5 -g6... Αν θελεις να επιμενεις οτι το 950 εχει την κορυφαια καμερα ειναι δικαιωμα σου...αλλα οι υπολοιποι εχουμε ματια και βλεπουμε.. Δες εδω μουσταρδιλα σχεδον σε ολες τις φωτογραφιες.. https://www.youtube.com/watch?v=TsTyrnWwPK8 Το sony xz εχει πολυ καλυτερα και φυσικα χρωματα.. Επισης δες και στο Βιντεο ποσο αργει να εστιασει το 950 και που την χανει αρκετες φορες..επισης απο σταθεροτητα το sony ειναι ετη φωτος μπροστα.. Κατα τα αλλα η καλυτερη καμερα ε? Και φαντασου πως υπαρχουν και καλυτερα καμεροτηλεφωνα απο το sony... Καλο απογευμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Βαλε ότι θες αλλα οι φωτο τα λενε όλα. Ισως του χρονου καταφερουν να το ξεπερασουν. Για την ωρα απολαμβανω την καλυτερη καμερα, το wireless charging, micro SD support, εξωτερική μπαταρία και φανταστική οθόνη σε ένα από τα καλύτερα value for money πακέτα ever. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα