olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εγώ πάντως, με το 1020 64αρα εκδοση, ονομασμενο 950, σε latest_fast_release, δηλωνω υπερικανοποιημενος. κανεναν λογο να το παροπλισω δεν βλεπω, ισα ισα που εχω βαλει στην ακρη το 950xl για χαρη του. πειραξα και μια τιμη στο virtual memory του, από 256 σε 512. δεν ξερω βεβαια αν "αξιοποιει" πραγματικα αυτη την αλλαγη το λειτουργικο. Για δοκίμασε να κάνεις ένα restart και δες αν η αλλαγή που έκανες παρέμεινε απείραχτη...
Locke_John Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Για δοκίμασε να κάνεις ένα restart και δες αν η αλλαγή που έκανες παρέμεινε απείραχτη... εχω κανει μερικα restart εδω και 3-4 ημερες που πειραξα την τιμη. μολις το ξαναελεγξα: "στοιχεια συστηματος και δεσμευμενα στοιχεια"¨Εικονικη μνημη: 512 MB. δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αν "αξιοποιείται", αλλα εστω και "ψυχολογικα" εχω κανει ότι μπορούσα. αυτο που δεν ξερω (δεν θυμαμαι), ειναι αν τα υπολοιπα στοιχεια της registry μεταξυ των 950 και 950xl , ειναι ιδια.ωστε να βρισκει μελλοντικα updates το 1020. αλλαξα την τιμη από 950xl σε 950 μονο και μονο για να ξεχωριζω τις ληψεις καμερας μου, οταν ανεβαζω στο onedrive ή μοιραζομαι στο flickr, μεταξυ του 950xl που επισης κατεχω και του 1020 που εχω μετονομασει σε 950 (από 950xl που το ειχα). 1
dark_projection Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εμενα παντως το τηλεφωνο συμπεριφερεται τελεια κ παει σφαιρα - μπαλα κλπ επειδη ξερω να το στηνω ps αγαπαω κ στηριζω την ms οποτε θα της τα ακουμπησω αβλεπι στο νεο της πειραμα οτι κ να λενε οι διαφοροι καταστροφολογοι ρε παιδες αστειακι ηταν να διασκεδασουμε λιγο την κατασταση πειραμα εγραψα κ πιστεψα οτι θα ηταν φανερη η ειρωνια 2
Locke_John Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 μπορει κανεις να επιβεβαιωσει ότι οι παρακατω τιμές ειναι οι σωστες για "950" lumia ?Registry Tree -> HKLM -> System -> Platform -> DeviceTargetingInfo and changed the values as following: PhoneManufacturer value to “MicrosoftMDG”PhoneManufacturerModelName to RM-1085_113025PhoneHardwareVariant to RM-1085PhoneModelName to Lumia 950
tsatsosj Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενος φυσικα για την συσκευη σου..αληθεια ποια εχεις? Τωρα για το θεμα στησιματος...δηλαδη τι παραπανω- καλυτερα εκανες εσυ σε σχεση με ολους τους υπολοιπους στο στησιμο ας πουμε?? Εγω δεν ψαχνω κανενα πολυποθητο τελος..ισα ισα ολο αυτο το διαστημα Τονιζα πως με αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανει η MS το τελος των wm10 δεν ειναι μακρυα..και απλα επεσα μεσα...παντα ηθελα την MS σαν τριτο παιχτη..η ιδια μαλλον δεν το πολυθελει απο οτι φαινεται και εχει επικεντρωθει αλλου...Προβλημα της..Απλα το τι ΘΑ κανει..το ποτε ΘΑ το κανει..και γιατι ΘΑ το κανει που τα λεει εδω και καμια 5-6 χρονια τα βαρεθηκα και τα ακουω βερεσέ πλεον..οπως και πολλοι αλλοι που την υποστηριζαμε...απο εδω και περα ριξε καμια κλεφτη ματια σε θεματα androids-iphone γιατι windows smartphone θα κανεις καιρο να δεις..Καλο βραδακι 1
flogerakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 εγώ πάντως, με το 1020 64αρα εκδοση, ονομασμενο 950, σε latest_fast_release, δηλωνω υπερικανοποιημενος. κανεναν λογο να το παροπλισω δεν βλεπω, ισα ισα που εχω βαλει στην ακρη το 950xl για χαρη του. πειραξα και μια τιμη στο virtual memory του, από 256 σε 512. δεν ξερω βεβαια αν "αξιοποιει" πραγματικα αυτη την αλλαγη το λειτουργικο. Το ξερετε παιδιά πως οταν πειράξουμε και ανεβάσουμε την Virtual Memory, δεν ξερω στην περίπτωση του 1020, αλλα σε κάποια μοντέλα δουλεύει κανονικά η κλήση και η βίντεο κλήση στο messenger... 1
panos9553 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενος φυσικα για την συσκευη σου..αληθεια ποια εχεις? Τωρα για το θεμα στησιματος...δηλαδη τι παραπανω- καλυτερα εκανες εσυ σε σχεση με ολους τους υπολοιπους στο στησιμο ας πουμε?? Εγω δεν ψαχνω κανενα πολυποθητο τελος..ισα ισα ολο αυτο το διαστημα Τονιζα πως με αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανει η MS το τελος των wm10 δεν ειναι μακρυα..και απλα επεσα μεσα...παντα ηθελα την MS σαν τριτο παιχτη..η ιδια μαλλον δεν το πολυθελει απο οτι φαινεται και εχει επικεντρωθει αλλου...Προβλημα της..Απλα το τι ΘΑ κανει..το ποτε ΘΑ το κανει..και γιατι ΘΑ το κανει που τα λεει εδω και καμια 5-6 χρονια τα βαρεθηκα και τα ακουω βερεσέ πλεον..οπως και πολλοι αλλοι που την υποστηριζαμε...απο εδω και περα ριξε καμια κλεφτη ματια σε θεματα androids-iphone γιατι windows smartphone θα κανεις καιρο να δεις..Καλο βραδακι Τι θελει να πει ο ποιητης??
tsatsosj Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τι θελει να πει ο ποιητης?? ακυρο φιλε ,δεν βρηκα και διαγραφη,και τωρα δεν θυμαμαι και τι ηθελα να γραψω να πω και γω τοτε οτι είμαι αρκετα ευχαριστημένος με το 950xl,ερχόμενος από adroid αλλα δεν εχω και πολλες απαιτησεις και κατεβαζω τις επισημες ενημερώσεις. Με λενε Γιαννη και είμαι καλά... 1
Locke_John Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το ξερετε παιδιά πως οταν πειράξουμε και ανεβάσουμε την Virtual Memory, δεν ξερω στην περίπτωση του 1020, αλλα σε κάποια μοντέλα δουλεύει κανονικά η κλήση και η βίντεο κλήση στο messenger... πάω να το δοκιμάσω ! edit: Δεν ειδα καμια τετοια δυνατοτητα. να γινοταν να ενεργοποιηθει και η εγγραφη κλήσης.. δεν μου φαινεται "αδυνατο" να προστεθει ως tweak στην εφαρμογάρα interop_unlock. Εχω στειλει tweet στον δημιουργο της εφαρμογής αλλά χωρίς απάντηση. 1
just getting started Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 15063.322 για το Release Preview Ring Ψάχνω να βρω change log και δεν βρισκω Σκέφτομαι να το βάλω φαστ γιατί αυτή τη στιγμή έχω μερικά bus από την creators και μετά. Πριν ήμουν τέλεια, αν γινόταν θα εμένα στην 1066 Αν το βάλω φαστ, μπορώ μετά να ξανά γυρίσω release? 1
Retromaniac Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ψάχνω να βρω change log και δεν βρισκω Σκέφτομαι να το βάλω φαστ γιατί αυτή τη στιγμή έχω μερικά bus από την creators και μετά. Πριν ήμουν τέλεια, αν γινόταν θα εμένα στην 1066 Αν το βάλω φαστ, μπορώ μετά να ξανά γυρίσω release? Μονο με καλώδιο 1
palawiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ψάχνω να βρω change log και δεν βρισκω Σκέφτομαι να το βάλω φαστ γιατί αυτή τη στιγμή έχω μερικά bus από την creators και μετά. Πριν ήμουν τέλεια, αν γινόταν θα εμένα στην 1066 Αν το βάλω φαστ, μπορώ μετά να ξανά γυρίσω release? https://support.microsoft.com/de-de/help/4020102/windows-10-update-kb4020102 Ψιλοαδιάφορες διορθώσεις διάφορων προβλημάτων έχει Επεξ/σία 26 Μαΐου 2017 από palawiaris 1
Retromaniac Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 https://support.microsoft.com/de-de/help/4020102/windows-10-update-kb4020102 Ψιλοαδιάφορες διορθώσεις διάφορων προβλημάτων έχει Αυτό είναι για το desktop 2
johnieXoX Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 χαλια η 297. κολλήματα συνέχεια. τώρα δεν εμφανιζει mails στα notifications.. κρίμα. Η 1066 ήταν τέλεια στο 950xl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα