soteras Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μετά από αναβάθμιση στα Windows 10 και 20 μέρες καλής λειτουργίας το κινητό μια μέρα απλά πέθανε.Δεν ανταποκρίνετε κανένα κουμπί για να ανοίξει είτε σε κανονική λειτουργία είτε σε επαναφοράς.Το μόνο σημάδι ζωής είναι όταν το συνδέω στον υπολογιστή να κάνει το θόρυβο.Δοκίμασα κάποιες πατέντες με επαναφορά είτε με το πρόγραμμα είτε με γραμμή εντολών και δεν είδα άσπρη μέρα.Υπάρχει άλλος τρόπος επαναφοράς του ? (όσο έχει ακόμα μπαταρία γιατί μετά δεν το βλέπω να το επαναφέρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν κρατήσεις πατημένο το volume down μαζί με το power button για 15 δευτερόλεπτα κάνει δονηση; Αν ναι μπορεις να δοκιμάσεις τον τελευταιο τρόπο που περιγραφει https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/wiki/mdlumia-mdsettings/how-to-soft-and-hard-reset-your-windows-phone/4ec36474-c21e-4aec-ad1b-30f3afaf824d Αλλιώς το μοναδικό που μπορει να λειτουργήσει ειναι να το ξαναφλασαρεις με το windows device recovery tool https://support.microsoft.com/en-us/help/12379/windows-10-mobile-device-recovery-tool-faq Σε περιπτωση που δεν γινεται αυτο μαλλον παιζει θεμα hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν κρατήσεις πατημένο το volume down μαζί με το power button για 15 δευτερόλεπτα κάνει δονηση; Αν ναι μπορεις να δοκιμάσεις τον τελευταιο τρόπο που περιγραφει https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/wiki/mdlumia-mdsettings/how-to-soft-and-hard-reset-your-windows-phone/4ec36474-c21e-4aec-ad1b-30f3afaf824d Αλλιώς το μοναδικό που μπορει να λειτουργήσει ειναι να το ξαναφλασαρεις με το windows device recovery tool https://support.microsoft.com/en-us/help/12379/windows-10-mobile-device-recovery-tool-faq Σε περιπτωση που δεν γινεται αυτο μαλλον παιζει θεμα hardware. Έχω δοκιμάσει και τους 2 τρόπυος και κάτι άλλα που λεγαν να κρατω πατημενα και και αλλά δεν το περιεργο ειναι οτι οταν το βαλω στον υπολογιστη κανει ο υπολογιστη το παπ παπ οτι διαβαζει και στη διαχειριση το βγαζει σαν emegergency Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 https://mspoweruser.com/microsoft-removes-phone-call-related-apis-windows-10-fall-creators-update/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 https://mspoweruser.com/microsoft-removes-phone-call-related-apis-windows-10-fall-creators-update/ Και το ρεζουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Και το ρεζουμε?? Ντεν έχει (αυτο)κινητό καρντιά μου https://www.youtube.com/watch?v=_apr_3k0Q50 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 To ρεζουμε: Η ms αφαιρει κωδικα απο τα windows 10 που προοριζοταν για κλησεις, αποστολη μηνυματων κλπ, οποτε ακομα και αν βγαλει windows 10 για arm, δεν θα ειναι για συσκευες που θα μπορουν να κανουν κλησεις, να στειλουν μηνυματα κλπ, κοινως για τηλεφωνα. Με πιο απλα λογια, κατι surface phones και τα συναφη, θα μεινουν στα ονειρα αυτων που ακομα ελπιζουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_projection Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 εμενα παντως το τηλεφωνο συμπεριφερεται τελεια κ παει σφαιρα - μπαλα κλπ επειδη ξερω να το στηνω ps αγαπαω κ στηριζω την ms οποτε θα της τα ακουμπησω αβλεπι στο νεο της πειραμα οτι κ να λενε οι διαφοροι καταστροφολογοι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Και το ρεζουμε??Ψάχνεις ρεζουμέ ή το πολυπόθητο τέλος panos Panay;;;! Χάχα που λες κ συ φίλε!!!:) Έχω ξανά αναφερθεί σε αυτό το τέλος....Εδώ κ ο τελευταίος κινέζος κατασκευαστής ,που πουλάει λιγότερα τεμάχια στο android απ' αυτά που έχει στην αρένα η Ms επιμένει γιατί το μέλλον ( οποίο κ να είναι αυτό) είναι κινητό!!! Δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτό. Έως κ ο πιο φτωχός(σχεδόν) έχει επικοινωνία παγκόσμια . Τα windows phones με την παρούσα λογική μπορεί ίσως να τελειώσουνε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα βγούνε οριστικά έξω . Μπορεί να γίνει διάλειμμα. Έχουν όμως πείρα κ τεχνογνωσία . Κ λογικά θα πάρει πάλι ευκαιρία για πίτα (όχι γύρο) !!! Αν όχι κ μείνουν μόνο στα των επιχειρήσεων κ σπίτι....θα είναι ΧΑΖΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill1312 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Έχω ένα Nokia Lumia 610 μήπως ξέρετε πώς μπορώ να περάσω τις επαφές στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 εμενα παντως το τηλεφωνο συμπεριφερεται τελεια κ παει σφαιρα - μπαλα κλπ επειδη ξερω να το στηνω ps αγαπαω κ στηριζω την ms οποτε θα της τα ακουμπησω αβλεπι στο νεο της πειραμα οτι κ να λενε οι διαφοροι καταστροφολογοι Χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενος φυσικα για την συσκευη σου..αληθεια ποια εχεις? Τωρα για το θεμα στησιματος...δηλαδη τι παραπανω- καλυτερα εκανες εσυ σε σχεση με ολους τους υπολοιπους στο στησιμο ας πουμε?? Ψάχνεις ρεζουμέ ή το πολυπόθητο τέλος panos Panay;;;! Χάχα που λες κ συ φίλε!!! :) Έχω ξανά αναφερθεί σε αυτό το τέλος....Εδώ κ ο τελευταίος κινέζος κατασκευαστής ,που πουλάει λιγότερα τεμάχια στο android απ' αυτά που έχει στην αρένα η Ms επιμένει γιατί το μέλλον ( οποίο κ να είναι αυτό) είναι κινητό!!! Δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτό. Έως κ ο πιο φτωχός(σχεδόν) έχει επικοινωνία παγκόσμια . Τα windows phones με την παρούσα λογική μπορεί ίσως να τελειώσουνε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα βγούνε οριστικά έξω . Μπορεί να γίνει διάλειμμα. Έχουν όμως πείρα κ τεχνογνωσία . Κ λογικά θα πάρει πάλι ευκαιρία για πίτα (όχι γύρο) !!! Αν όχι κ μείνουν μόνο στα των επιχειρήσεων κ σπίτι....θα είναι ΧΑΖΟ! Εγω δεν ψαχνω κανενα πολυποθητο τελος..ισα ισα ολο αυτο το διαστημα Τονιζα πως με αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανει η MS το τελος των wm10 δεν ειναι μακρυα..και απλα επεσα μεσα...παντα ηθελα την MS σαν τριτο παιχτη..η ιδια μαλλον δεν το πολυθελει απο οτι φαινεται και εχει επικεντρωθει αλλου...Προβλημα της..Απλα το τι ΘΑ κανει..το ποτε ΘΑ το κανει..και γιατι ΘΑ το κανει που τα λεει εδω και καμια 5-6 χρονια τα βαρεθηκα και τα ακουω βερεσέ πλεον..οπως και πολλοι αλλοι που την υποστηριζαμε...απο εδω και περα ριξε καμια κλεφτη ματια σε θεματα androids-iphone γιατι windows smartphone θα κανεις καιρο να δεις..Καλο βραδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 εμενα παντως το τηλεφωνο συμπεριφερεται τελεια κ παει σφαιρα - μπαλα κλπ επειδη ξερω να το στηνω ps αγαπαω κ στηριζω την ms οποτε θα της τα ακουμπησω αβλεπι στο νεο της πειραμα οτι κ να λενε οι διαφοροι καταστροφολογοι Σόρρυ κιολας αλλά τι έκανες παραπανω από όλους τους άλλους έβαλες τις εφαρμογουλες/ρυθμισεις να μην τρεχει απο πισω ότι άχρηστο έχει μέσα/ρυθμίσεις βολικότητας σου.Τι άλλο έχει το συστημο το οποίο λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενος φυσικα για την συσκευη σου..αληθεια ποια εχεις? Τωρα για το θεμα στησιματος...δηλαδη τι παραπανω- καλυτερα εκανες εσυ σε σχεση με ολους τους υπολοιπους στο στησιμο ας πουμε?? Εγω δεν ψαχνω κανενα πολυποθητο τελος..ισα ισα ολο αυτο το διαστημα Τονιζα πως με αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανει η MS το τελος των wm10 δεν ειναι μακρυα..και απλα επεσα μεσα...παντα ηθελα την MS σαν τριτο παιχτη..η ιδια μαλλον δεν το πολυθελει απο οτι φαινεται και εχει επικεντρωθει αλλου...Προβλημα της..Απλα το τι ΘΑ κανει..το ποτε ΘΑ το κανει..και γιατι ΘΑ το κανει που τα λεει εδω και καμια 5-6 χρονια τα βαρεθηκα και τα ακουω βερεσέ πλεον..οπως και πολλοι αλλοι που την υποστηριζαμε...απο εδω και περα ριξε καμια κλεφτη ματια σε θεματα androids-iphone γιατι windows smartphone θα κανεις καιρο να δεις..Καλο βραδακι Πάντα έτσι τελειώνει με υγεία να έχουμε κ μέλλον κ θα δείξει - δούμε!!! Επίσης καλό βράδυ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αυτό που βλέπω από την δική μου φθηνή συσκευή είναι οτι πάει πολύ καλά σε σχέση με τα σπεκς του. Με μια καλή κάρτα δεν εχω συναντήσει σοβαρά προβλήματα. Σοβαρά προβλήματα εννοώ να ανοίγεις τον browser και να κρασαρει το deezer επειδη η συσκευή εχει 1 gb ram, να βγαζει insufficient space μετά την 4η εγκατεστημένη εφαρμογή και αλλα τετοια χαρουμενα που μου κανει αλλη συσκευή παρομοιων σπεκς. Απο εκει και περα σιγουρα το iphone μου ειναι καλύτερο (σαν συσκευή και πληθώρα διαθέσιμων εφαρμογών) αλλα και εκεί πάνω κάτω τον ιδιο αριθμό εφαρμογών χρησιμοποιώ όποτε μετά απο δυομιση σχεδον χρονια χρησης βλεπω μηδέν λογους να παροπλισω το 535. Παιζει να ειναι τα πιο value for money λεφτα που εχω δωσει σε κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εγώ πάντως, με το 1020 64αρα εκδοση, ονομασμενο 950, σε latest_fast_release, δηλωνω υπερικανοποιημενος. κανεναν λογο να το παροπλισω δεν βλεπω, ισα ισα που εχω βαλει στην ακρη το 950xl για χαρη του. πειραξα και μια τιμη στο virtual memory του, από 256 σε 512. δεν ξερω βεβαια αν "αξιοποιει" πραγματικα αυτη την αλλαγη το λειτουργικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα