Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 650.   Του έκανα από τις ρυθμίσεις όταν πέρασα το creators, σκεφτόμουν αν με το recovery tool είναι πιο αποτελεσματικό.  Για μένα η built 297 είναι η πιο γρήγορη έως τώρα...   Λίγο χειρότερη η μπαταρία σε σχέση με το anniversary.

αν δεν εχεις προβληματα, το αφηνεις οπως ειναι  :-D

αν κανεις επαναφορα απο υπολογιστη σε παει στο 650 με την σειρα...

10586.494

14393.1066

15063.297

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω μια απορια αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει να την λυσω.

Ποια ειναι η συνηθισμενη ταχυτητα  δικτυου σε ενα τηλ. με 3g (H+) μιλαω για το 640 συγκεκριμενα

• Like 1

Εχω μια απορια αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει να την λυσω.

Ποια ειναι η συνηθισμενη ταχυτητα  δικτυου σε ενα τηλ. με 3g (H+) μιλαω για το 640 συγκεκριμενα

Αλλο το 3G και αλλο το Η+... ΤΟ 3G ειναι γυρω στα 2 mbps ενω το H+ γυρω στα 20 mbps  και παραπάνω...

• Like 2

Symbol Name Generation Download Speeds UK Date G GPRS 2G 0.1 Mb/s 2000 E EDGE 2.5G 0.4 Mb/s 2006 3G 3G 3G 2 Mb/s 2003 H HSDPA 3.5G 7.2 Mb/s 2006 H+ HSDPA+ 3.75G 21 Mb/s 2011 LTE LTE / 4G 4G 100 Mb/s 2013

Δηλαδη με το H+ αμα μετραω με το speed test 5-6 mb/s μεσο ορο να ανησυχω ? Αυτά που παραθεσες τα ξερω. Για το 640 θελω να μαθω .

E

Δηλαδη με το H+ αμα μετραω με το speed test 5-6 mb/s μεσο ορο να ανησυχω ? Αυτά που παραθεσες τα ξερω. Για το 640 θελω να μαθω .

Ισως ειναι θεμα παροχέα η τοποθεσίας.... Εγω προσωπικά σε σημειο με full σήμα εχω πιασει και 30+ mbps

• Like 1

E

Ισως ειναι θεμα παροχέα η τοποθεσίας.... Εγω προσωπικά σε σημειο με full σήμα εχω πιασει και 30+ mbps

Κ εγώ το ίδιο πιστεύω - εχω δει. Με αποκορύφωμα σχεδόν 50 !!! Το H+ ειναι το καλύτερο πριν το 4g
  • Like 1

24e2k38.png

4G+ 375Mbps (2016) 5G ...2018-19 35.46 gigabits per second

εαν η κυψελη που ειναι συνδεδεμενο το τηλεφωνο και εχει μεγαλη κινηση πεφτει κατα πολυ η ταχυτητα

• Like 1

Ρε παιδιά μια γρήγορη απορία, απο χθές το απογευμα δε δουλεύει κανένα Notification , ούτε καν τα μηνύματα δε μου δείχνει...
έκανα soft reset 2-3 φορές τίποτα, έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα...

Και γω επίσημα τελευταία είμαι και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις!

μερικές φορές κάνει ότι να ναι... έστρωσε μετά απο καμια 10 soft reset ... και ήρθαν 100 notification με την μία...

• Like 2

μερικές φορές κάνει ότι να ναι... έστρωσε μετά απο καμια 10 soft reset ... και ήρθαν 100 notification με την μία...

Ορίστε τι παραπονιέσαι; Θα έχεις κάτι να διαβάζεις στην παραλία..... Για αυτό το κάνει η Microsoft. Έρχεται το καλοκαίρι! :D :P

• Like 5

Επισκέπτης

Ελπίζω μόλις φορτώσω την Ι.Χ. ατζέντα στο κινητό τώρα που την ψιλοτελείωσα και ανοίξω τις ειδοποιήσεις να μην έχω παρόμοια μεταφυσική εμπειρία :blink: 

my_UWPapp.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...