Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα ξεχάσει τελείως! :D

Λεπόν, ότι που την έβαλα. 

Στην αρχική οθόνη όταν πατάω το «?» μου βγάζει ένα κενό διαφανές κουτάκι. 

Όταν πατάω το radio (το εικονίδιο του play κοιτάει πάνω :P ) δείχνει στην αρχή να φορτώνει κάτι αλλά δεν κάνει τίποτα. Πατάω play από την κάτω μπάρα, επίσης τίποτα. Stop και μετά play, τίποτα ξανά. 

Το κουμπάκι για το website δουλεύει κανονικά και ακούω χωρίς πρόβλημα τη μουσική. 

Όλα αυτά με το optimus 7 σε 7.8 

Edit:

Κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι μετά που θα κλείσω τη μουσική, δεν κλείνει το control (αυτό που εμφανίζεται όταν πατάμε τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης από τα πλάγια) ούτε με το stop music! Αυτό γίνεται ότι έχω το site από τον IE είτε από την εφαρμογή σου :) 

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είχα ξεχάσει τελείως! :D

Λεπόν, ότι που την έβαλα. 

Στην αρχική οθόνη όταν πατάω το «?» μου βγάζει ένα κενό διαφανές κουτάκι. 

Όταν πατάω το radio (το εικονίδιο του play κοιτάει πάνω :P ) δείχνει στην αρχή να φορτώνει κάτι αλλά δεν κάνει τίποτα. Πατάω play από την κάτω μπάρα, επίσης τίποτα. Stop και μετά play, τίποτα ξανά. 

Το κουμπάκι για το website δουλεύει κανονικά και ακούω χωρίς πρόβλημα τη μουσική. 

Όλα αυτά με το optimus 7 σε 7.8 

Edit:

Κάτι άλλο που παρατήρησα, είναι ότι μετά που θα κλείσω τη μουσική, δεν κλείνει το control (αυτό που εμφανίζεται όταν πατάμε τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης από τα πλάγια) ούτε με το stop music! Αυτό γίνεται ότι έχω το site από τον IE είτε από την εφαρμογή σου :)

Οταν πατησεις το εικονιδιο του ραδιοφωνου και σε παει στο ραδιοφωνο τοτε πανω-πανω (ακριβως πανω απο το βελακι με μπλε γραμματα) εχει το ονομα του σταθμου ...

μολις το πατησεις παιζει ..μετα δουλευουν και τα πληκτρα απο κατω ...

Εμενα σε τιτανα με 7.8 custon δεν μενει τιποτα στον ηχο μολις βγεις ...

Για ξαναδοκιμασε το

Δημοσ.

Σωστός. Άρα αυτό ήταν βελάκι και όχι play-που-κοιτούσε-πάνω, όπως νόμιζα. :D 

Τώρα είναι ok :D 

Για το edit μην δίνεις σημασία, έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να του κάνω κάποιο reset γιατί έχω και κάτι άλλα κουλά. :)

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός. Άρα αυτό ήταν βελάκι και όχι play-που-κοιτούσε-πάνω, όπως νόμιζα. :D

Τώρα είναι ok :D

Για το edit μην δίνεις σημασία, έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να του κάνω κάποιο reset γιατί έχω και κάτι άλλα κουλά. :)

Ευχαριστω που το δοκιμασες και μου εγραψες !!!!

Δημοσ.

Παιδιά, έχεις κανείς πάρει το samsung ativ s να μας πεί εντυπώσεις? Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να τρέξει εφαρμογές lumia?

Δημοσ.

To viber και το whatsup τις εφαρμογες θα τις φτιαξουνε ποτε...??να ερχονται ολα στην ωρα τους κ οχι οποτε γουσταρει το κινητό..ειναι εφαρμογες που γλιτωνεις αρκετα χρηματα γιαυτο τις χρεισιμοποιω αρκετα...:D

• Like 2
Δημοσ.

παιδες ειμαι σε αναζητηση συσκευης με max 300Ε κ στην κορυφη της λιστας ειναι το Samsung ativ x.Ο μονος μου ενδιασμος για να κανω την αγορα ειναι η πληρης αγνοια για τα window phone 8.

Εχω μερικες αρωτησεις:

1.Το μαρκετ απο εφαρμογες γενικα μετα απο 2-3 χρονια πλεον σε τι επιπεδο ειναι??

2.Για αναπαραγωγη video υπαρχει διαθεσιμος καποιος αξιοπρεπης player που να δειχνει υποτιτλους???

3.Υπαρχει η δυνατοτοτητα αναπαραγωγης divx hd(mkv) ???? 

4.υποστηριζει καποια συσκευη με 8αρια mhl για συνδεση της συσκυης με την tv????

Δημοσ.

καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους χάρτες της νόκια. Ενδιαφέρομαι για το huawei w1 και έχω διαβάσει πως όλα τα windows phone κινητά θα μπορούν να έχουν τους χάρτες (nokia maps/πλέον here maps?), ισχύει αυτό? δηλαδή σε περίπτωση που αγοράσω κάποιο μη-lumia smartphone θα μπορώ να κατεβάσω τους χάρτες;

Δημοσ.

καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους χάρτες της νόκια. Ενδιαφέρομαι για το huawei w1 και έχω διαβάσει πως όλα τα windows phone κινητά θα μπορούν να έχουν τους χάρτες (nokia maps/πλέον here maps?), ισχύει αυτό? δηλαδή σε περίπτωση που αγοράσω κάποιο μη-lumia smartphone θα μπορώ να κατεβάσω τους χάρτες;

Ναι φίλε μου, ισχύει 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν χάρτες για Ελλάδα;

update:

1.Χάρτες ΝΟΚΙΑ για Ελλάδα σε πλην ΝΟΚΙΑ δεν υπάρχουν,μας έχουν κλασμένους

2.Η διαχείριση κλήσεων είναι άθλια

3.Σχεδόν μηδενικές GPS εφαρμογές για Ελλάδα με καλή υποστήριξη Ελληνικών

4.Αυτό το να πηγαίνει πίσω-πίσω για κλείσιμο της εφαρμογής είναι βλακώδες

Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.

Κατά τ' άλλα πολύ smooth λειτουργικό

Επεξ/σία από gnsX
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

update:

Είσαι σε 7.8 ή 8?
Δημοσ.
ektor7, on 06 Jul 2013 - 2:45 PM, said:

Είσαι σε 7.8 ή 8?

update:

1) Yπάρχουν απλά δεν έχουν ενεργοποιηθεί στο ελληνικό market. Βάλε χώρα USA στο κινητό κάνε επανεκκίνηση και κατέβασε κανονικά το NOKIA here maps. Το here drive δεν μπορείς να το κατεβάσεις γιατί ελέγχει τη χώρα από την κάρτα sim.

2) Εντελώς διαφορετική νοοτροπία από όλες τις άλλες πλατφορμες. Ειδικά αν ασχοληθείς λίγο και συνδέσεις τις επαφές σου με τα προφιλ τους σε fb Skype, πραγματικά θα καταλάβεις πόσο μπροστά είναι στη διαχείριση κλήσεων, statuses, mails κλπ.

3) Συμφωνώ

4) Συμφωνώ και επαυξάνω, θα λυθεί όμως στην 8,1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...