Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως θα γινει να μεινουμε στην 1066 με το 640? Γνωρίζεις καποιο τροπο η θα παρουμε το βυσσινο θελουμε δε θελουμε?

Η 1066 ηταν η καλυτερη  που ειχα στο κινητο μου μεχρι στιγμης. Τι ηθελα και εκανα το Update στo CU?

Εσυ ποια εκδοση εχεις τωρα?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η 1066 ηταν η καλυτερη  που ειχα στο κινητο μου μεχρι στιγμης. Τι ηθελα και εκανα το Update στo CU?

Εσυ ποια εκδοση εχεις τωρα?

Την 15063.297 εχω.

Το μονο πρόβλημα που εχω είναι η πλοηγηση χωρις δεδομενα.

Μονο για αυτό αν μπορουσα θα εμενα στην 1066 αλλα δοκιμασα και δεν γινεται.

Για αυτό ρωταω αν υπαρχει καποιος τροπος

Το fluent desing έρχεται και σε μας!!!!

http://windowscentral.com/microsofts-fluent-design-system-coming-windows-10-mobile-too

Σε ένα ενδιαφέρον στατικό από το statcounter, δείχνει ότι σήμερα οι ενεργές συσκευές windows στην Ελλάδα αντιστοιχούν στο 2.44% του συνόλου ενώ ένα χρόνο πριν στο 4%. Δλδ σίγουρα δεν είμαστε οι 6-7 που μας έχουν κατηγορήσει ανά περιόδους. Παρόλα αυτά, η έλλειψη συσκευών στην αγορά, έχει μειώσει το ποσοστό αυτό

http://gs.statcounter.com/os-market-share/mobile/greece

Δεν ειμαστε 6-7 αλλα ειμαστε 7-8..Ελα βρε anamene Κοροιδευομαστε μεταξυ μας? Εμεις και ο κουκος ημασταν και ειμαστε, απλα τωρα η διαφορα ειναι πως αυτη τη στιγμη τα wm 10 σε σχεση με τα wp 8- 8.1  ειναι στην χειροτερη κατασταση απο αποψη σοβαρης υποστηριξης και ιδιως απο παρουσια συσκευων. Το θεμα ειναι ληξαν εδω πολυ καιρο, αφηστε τα ποσοστα για το android-ios...Οταν ξαναασχοληθει η MS σοβαρα με το mobile τα ξαναλεμε...

Έχει δοκιμάσει κανείς το Instagram live; Είχα ξαναρωτήσει στο παρελθόν αλλά δεν υπήρχε κάποιος να γνωρίζει. Όταν κάνω live μετάδοση, ο ήχος είναι διακοπτόμενος κάθε μισό δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παρακολουθήσεις. Lumia 950 είναι η συσκευή μου. Έχω δοκιμάσει με 3g/wifi κλπ και διάφορες άλλες ρυθμίσεις χωρίς αποτέλεσμα.

• Like 1

Έχει δοκιμάσει κανείς το Instagram live; Είχα ξαναρωτήσει στο παρελθόν αλλά δεν υπήρχε κάποιος να γνωρίζει. Όταν κάνω live μετάδοση, ο ήχος είναι διακοπτόμενος κάθε μισό δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παρακολουθήσεις. Lumia 950 είναι η συσκευή μου. Έχω δοκιμάσει με 3g/wifi κλπ και διάφορες άλλες ρυθμίσεις χωρίς αποτέλεσμα.

δεν ειναι μονο το inst ειναι και το viber αν βαλεις διπλα ενα 950 και ενα andρoid των 150 euro θα δεις οτι στο android λειτουργει σωστα σε βιντεοκληση ειτε με 3/4 g ειτε με γραμμη adsl /vdsl ενω στα win phones ειναι σαν να υπαρχει περιορισμος;κινησης δεδομενων απο τους σερβερς στα windows phones.το store εκανε που εκανε ποση ωρα να ανοιξει να κατεβασει εφαρμογες με ταχυτητες προ 10 ετιας τωρα αναβοσβηνει και η οθονη  τουλαχιστον σε μενα.ειναι σε καλο δρομο παντως η μς

• Like 1

Θα σε νοιαζει σε λιγο καιρο οταν τελειωσουν τα win phones,εκτος και βγαλει νεα μοντελα με την καλυτερη υποστηριξη, εφαρμογες 2 δις καλογραμμενες για σενa η microsoft,η τελος πας σε iphone αλλα δυσκολο απο τα 200 ευρω να κανεις την υπερβαση στα 900.

Δεν με νοιάζει το Android. Η ερώτησή μου αφορά Windows Mobile.

Θα σε νοιαζει σε λιγο καιρο οταν τελειωσουν τα win phones,εκτος και βγαλει νεα μοντελα με την καλυτερη υποστηριξη, εφαρμογες 2 δις καλογραμμενες για σενa η microsoft,η τελος πας σε iphone αλλα δυσκολο απο τα 200 ευρω να κανεις την υπερβαση στα 900.

Για το live feature του Instagram που ρώτησα σε Windows Mobile γνωρίζεις κάτι;

• Like 1

Δεν ξέρω αν είναι περιορισμός της συσκευής σου Ολυμπιακέ. Εγώ το έχω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Απλά ενώ η μετάδοση εικόνας είναι άψογη, ο ήχος είναι σπασμωδικός και διακοπτόμενος. 

• Like 1

Με το recovery tool αναλόγως ποιο κινητό έχεις ή θα σε πάει στα 8 ή στα 10!

Για μένα κάνε απτις ρυθμίσεις!

Επίσης η .297 είναι η χειρότερη build!! Χειρότερη και απτή build του περασμενου καλοκαιριού που είχαμε battery drain τότε..Μόλις μου γκριζαρε η οθόνη!

Ο Edge στο YouTube τον....κυριολεκτικά!

Ενώ έχω καλή ταχύτητα από internet 11mbps(download) κολλάνε τα βίντεο ενώ από εφαρμογή αντίστοιχη είναι μα χαρά! Έλεος!!

• Like 1

Το 650.   Του έκανα από τις ρυθμίσεις όταν πέρασα το creators, σκεφτόμουν αν με το recovery tool είναι πιο αποτελεσματικό.  Για μένα η built 297 είναι η πιο γρήγορη έως τώρα...   Λίγο χειρότερη η μπαταρία σε σχέση με το anniversary.

• Like 1

Live στο Instagram δεν έχω!..

https://www.neowin.net/news/some-users-are-getting-access-to-instagram-live-video-on-windows-10-mobile

σταδιακα θα δωθει αναφερει η ειδηση απο τον ιανουαριο.τωρα μπορει να την παρεις και σε κανα χρονο  μπορει και καθολου,το πιο πιθανο ειναι να μην ενημερωθει ξανα η εφαρμογη οποτε να μην εχουν γενικα οι περισσοτεροι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...