Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει σε 7.8 optimus 7 :D 

Και ωραία τραγούδια - μπαίνει στα favorites (ελπίζω μόνο μην τα γυρίσεις σε λαϊκούρες-σκυλάδικα :P ).

Θα το κάνεις και σε mobile version; 

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει σε 7.8 optimus 7 :D

Και ωραία τραγούδια - μπαίνει στα favorites (ελπίζω μόνο μην τα γυρίσεις σε λαϊκούρες-σκυλάδικα :P ).

Θα το κάνεις και σε mobile version; 

Ευχαριστω πολυ ... Λαικουρες με τιποτα ...

Θα υπαρχει ελληνικο κομματι αλλα παντα θα ειναι μικρο !!!

Το σκεφτομαι να το κανω και σε app μονο για WP (παιζει παντου ομως και android & iPhone) και ετσι οπως ειναι 

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα .... Nα ζητησω μια χαρη off topic !!!!
Εφτιαξα αυτο webradio site με την λογικη να παιζει και σε Windows Phones ..
Οποιος θελει ας κανει μια δοκιμη να δει αν παιζει κανονικα στην συσκευη του και ας αφησει ενα σχολιο στο τσατ

Ευχαριστω 

το δοκιμασα στο 820 και παιζει μια χαρα...

Ευχαριστω πολυ ... Λαικουρες με τιποτα ...

Θα υπαρχει ελληνικο κομματι αλλα παντα θα ειναι μικρο !!!

Το σκεφτομαι να το κανω και σε app μονο για WP (παιζει παντου ομως και android & iPhone) και ετσι οπως ειναι 

Καντο σε app καλυτερα ειναι πιστευω....

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια στο 920 και τέλεια μουσική. Βαλε κι ελληνικά φιλάκια να μας απογειώσεις....

App οπωσδήποτε

Όχι φιλάκια αλλα ροκακια.... Η αυτόματη διόρθωση βλεπεις.....

Δημοσ.
Colossus WebRadio WP app ...

Οποιος θελει δοκιμαζει την πρωτη προσπαθεια για μια εφαρμογη WP gia ton staumo ...

Kαι αν θελει γραφει αν τρεχει σωστα ...

Προσοχη ... στη σελιδα του ραδιοφωνο πατηστε πανω στην ονομα του σταθμου για να ξεκινησει...

Κατεβαστε απο ΕΔΩ

Δημοσ.

Την κατέβασα. Ελπίζω κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες να βρω χρόνο να τη δοκιμάσω. Ενημερώνω, μόλις το κάνω, με εντυπώσεις. :) 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάξε στο Bing και θα τις βρείς. Προτιμώ να πάρεις κάνα Lumia 620 η Hauwei Ascend W1 η HTC 8s.

Sent from my Windows Phone 8S by HTC

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.Το έχω δει το 620 αλλά είναι τρελά όμορφο το 800...

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.Το έχω δει το 620 αλλά είναι τρελά όμορφο το 800...

Δεν διαφωνω. Το 800 καίει καρδιές. Όμως στο τέλος μετράει η έκδοση των wp.... Πάρε το 920 που είναι ένα μεγαλύτερο 800αρι (και Ν9) και που είναι σούπερ.....;)

Δημοσ.

Δεν διαφωνω. Το 800 καίει καρδιές. Όμως στο τέλος μετράει η έκδοση των wp.... Πάρε το 920 που είναι ένα μεγαλύτερο 800αρι (και Ν9) και που είναι σούπερ..... ;)

Λόγω bugget δεν πάω εκεί.Το πολύ πολύ έλεγα για 820 αλλά υπερβολή σκέφτηκα για τη δουλειά που το θέλω γιατί σκέφτομαι και για tablet. Όσο έψαξα εχτές βέβαια είδα κάτι ζητήματα με την μπαταρία στα 7.8 λόγω tiles λέει.Ισχύει, έχει διορθωθεί??

Δημοσ.

Colossus WebRadio WP app ...

Οποιος θελει δοκιμαζει την πρωτη προσπαθεια για μια εφαρμογη WP gia ton staumo ...
Kαι αν θελει γραφει αν τρεχει σωστα ...
Προσοχη ... στη σελιδα του ραδιοφωνο πατηστε πανω στην ονομα του σταθμου για να ξεκινησει...

Κατεβαστε απο ΕΔΩ

-------------------------------------------------------------------------------------

Νεα εκδοση της εφαρμογης του ραδιοφωνου μου.....Οποιος θελει ας την δοκιμασει και ας μου πει !!!

Κατεβαστε απο ΕΔΩ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...