Mpiftekis Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καπου καποιος ειχε αναφερει αυτο το προβλημα! Εισαι fast/slow? Δεν είμαι τίποτα αν και έχω W10 mobile 10.0.14393.1066 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μου έκανε αναβάθμιση το Facebook!!! Και δουλεύει! Της Microsoft είναι, είμαι σε 640 με την πριβιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δοθηκε και επισημα το creators update https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-creators-update-now-rolling-out-to-regular-windows-10-mobile-users/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Επίσης είπαν για όσους οι συσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται μπορούν να το πάρουν από release preview ring... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δοθηκε και επισημα το creators update https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-creators-update-now-rolling-out-to-regular-windows-10-mobile-users/ Πάντως επίσημα δεν βρίσκει τίποτα, μόνο με πριβιού βρίσκει νέα έκδοση και κατεβάζει. Μόλις το δοκίμασα σε 640 πριβιού και κατευθείαν την βρήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δοθηκε και επισημα το creators update https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-creators-update-now-rolling-out-to-regular-windows-10-mobile-users/ Στα λογια μονο. Καποιο πρόβλημα εχουν. Απ ότι διαβαζω στα διαφορα forum κανενας δεν εχει παρει αναβαθμιση επισημα, Περιμενουμε να ξημερωσει στο αμερικα για να το λυσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Στα λογια μονο. Καποιο πρόβλημα εχουν. Απ ότι διαβαζω στα διαφορα forum κανενας δεν εχει παρει αναβαθμιση επισημα, Περιμενουμε να ξημερωσει στο αμερικα για να το λυσουν Αν δεν ήταν trolling από κάποια άτομα διάβασα σε σχόλια εκτός συνόρων για Ιταλία,νότια Αφρική Κ αργεντινή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Επίσης είπαν για όσους οι συσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται μπορούν να το πάρουν από release preview ring... Στο 735, ανεπίσημα δεν μου έρχεται σε preview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Στο 735, ανεπίσημα δεν μου έρχεται σε previewΟ χρόνος τους ανά την υφήλιο ίσως είναι διαθέσιμος αναρχικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Κάτσε να γυρίσω και region και να δοκιμάσω πάλι... Edit: Μπα, ούτε Αμερική... περίεργο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 εγώ το πείρα κανονικά guys. 640 XL 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Παλικαρια λοιπον..μου εχει ερθει σε preview η 15063.251 σε 2 640 ρια...ειναι μια χαρα..μπαταρια κομπλε εδω και 1,5 μερα που τσεκαρα..Φυσικα εκτος απο λεπτομερειες δεν θα δειτε ουδεμια διαφορα σε χαρακτηριστικα..βεβαια βλεπω μια καλυτερη σταθεροτητα σε σχεση με την 1066 που αν και καλη μου εκανε καποια κουλα και στα 2 640 ξαναλεω..Αρα μεχρι στιγμης η 251 εκατσε μπομπα... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!! Θελετε να σας πω ομως και κατι πιπερατο?? Περασα την 15063.251 και στο <<παμπαλαιο>> και <<παλιατζουρα>> κατα πολλους lumia 820...με τον γνωστο τροπο και να Ευχαριστησω δημοσιως τον Flogerako για τον οδηγο του!!! (Που ξερω οτι καπου εδω γυρω ειναι)... Και ερχεται λοιπον, η αμηχανη στιγμη οπου ο δεινόσαυρος παταει κατω το 640 σε ταχυτητα ανοιγματος παρα πολλων εφαρμογων...και φανταστειτε οτι δεν ειναι δουλεμενο το λειτουργικο για αυτη την συσκευη ετσι?? Οποιος πηρε την αποφαση να αφησει τα 820-920-1020 εκτος Τοτε ηταν ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣΣΣΣΣ...δεν εχω να πω τιποτα αλλο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 εγώ το πείρα κανονικά guys. 640 XL Εσένα το παίρνει επίσημα. Στο 735 προσπαθώ μέσα από Insider Preview. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Εμένα δεν μου έρχετε τπτ. Μόνο το skype που επιτέλους έγινε skype από skype preview. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Παλικαρια λοιπον..μου εχει ερθει σε preview η 15063.251 σε 2 640 ρια...ειναι μια χαρα..μπαταρια κομπλε εδω και 1,5 μερα που τσεκαρα..Φυσικα εκτος απο λεπτομερειες δεν θα δειτε ουδεμια διαφορα σε χαρακτηριστικα..βεβαια βλεπω μια καλυτερη σταθεροτητα σε σχεση με την 1066 που αν και καλη μου εκανε καποια κουλα και στα 2 640 ξαναλεω..Αρα μεχρι στιγμης η 251 εκατσε μπομπα... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!! Θελετε να σας πω ομως και κατι πιπερατο?? Περασα την 15063.251 και στο <<παμπαλαιο>> και <<παλιατζουρα>> κατα πολλους lumia 820...με τον γνωστο τροπο και να Ευχαριστησω δημοσιως τον Flogerako για τον οδηγο του!!! (Που ξερω οτι καπου εδω γυρω ειναι)... Και ερχεται λοιπον, η αμηχανη στιγμη οπου ο δεινόσαυρος παταει κατω το 640 σε ταχυτητα ανοιγματος παρα πολλων εφαρμογων...και φανταστειτε οτι δεν ειναι δουλεμενο το λειτουργικο για αυτη την συσκευη ετσι?? Οποιος πηρε την αποφαση να αφησει τα 820-920-1020 εκτος Τοτε ηταν ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣΣΣΣΣ...δεν εχω να πω τιποτα αλλο... αφου μπαινει μια χαρα,γιατι δεν την δινει και επισημα και η νοκια και πρεπει να την περναμε εμεις με δικο μας ρισκο?σορυ που ρωταω αλλα οντως ειμαι ασχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα