Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παω στα 8 και επειτα μπαινω release!

Εσύ φίλε μου πιο πολύ χαρούμενος είσαι που κάνεις διάφορα κόλπα κ χαλαρώνεις παίζοντας παρά με τα επίσημα μόνο updates! Χαρά την υπομονή σου!:)εγώ μόνο ότι βάλει στα επίσημα!!
  • Like 2
Δημοσ.

Εσύ φίλε μου πιο πολύ χαρούμενος είσαι που κάνεις διάφορα κόλπα κ χαλαρώνεις παίζοντας παρά με τα επίσημα μόνο updates! Χαρά την υπομονή σου! :)εγώ μόνο ότι βάλει στα επίσημα!!

Ναι οντως... μονο επισημες για <<ηρεμη>> χρηση..fast and slow μονο για καμια δευτερη συσκευη και παει λεγοντας..

• Like 2
Δημοσ.

Ακομα κατεβαιναν μολις μπηκα στα 8... 

Να τα βαλω επισημα μεσω advisor ή να μπω insider σε release?

Θα σε φαω κατεργαρη ε?? Σε λιγες μερες ερχετε επισημα και κανεις απο τωρα ζουζουνιες?

Με advisor πηγαινε..Ηρεμα και πολιτισμενα..χεχε

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα κατεβαιναν μολις μπηκα στα 8... 

Να τα βαλω επισημα μεσω advisor ή να μπω insider σε release?

Στην 14393.1066 θα πας. Την τριτη ερχεται η αναβαθμιση επισημα αν μιλαμε για το 640.

Κατι άλλο αν θες με ακους. 

Η αναβαθμιση χωρις καρτα sim μεσα και γλωσσα αυτή που βγαζει πρωτα το τηλεφωνο.

Οσες φορες εκανα ετσι την αναβαθμιση ποτε δεν ειχα προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαινω επισημα...Επισης ναι Αρη εχω ελευθερο χρονο και με τρωει η περιεργεια αν σε slow ειναι καλυτερα απο release..Και αφου βλεπω οτι δεν παει παω στα 8χταρια και μπαινω στα 10! 

• Like 1
Δημοσ.

θρυλεε να βαλεις insider για να μπεις στα 10 πιο γρηγορα, δοκιμασμενο απο μενα.

Μολις μπεις 10 δεν χρειαζετε να βαλεις insider. Βάλε μονο την τελευταια επισημη 1066.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαινω επισημα...Επισης ναι Αρη εχω ελευθερο χρονο και με τρωει η περιεργεια αν σε slow ειναι καλυτερα απο release..Και αφου βλεπω οτι δεν παει παω στα 8χταρια και μπαινω στα 10!

Η περιέργεια σκότωσε το τηλέφωνο!!!:) ( χιουμορ)πάλι καλά που είναι Microsoft κ αντέχουν τα πάντα( διαφήμιση) !!! Κ εγώ αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος έτσι θα έκανα. Τώρα...αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!:)
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...