aris 4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 http://www.windowscentral.com/win10-controller-todays-myappfree-dealΕγώ ακόμη vista έχω!!! Άρα δεν...!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Νομίζω κάνει...για δοκίμασε! Επισης δοκίμασε να βάλεις 10ρια...πανε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Νομίζω κάνει...για δοκίμασε! Επισης δοκίμασε να βάλεις 10ρια...πανε καλά! Με πρώτη ευκαιρία όρεξης θα το ψάξω! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Θεωρω πως δεν ειναι ακριβως στα χερια της MS το αν θα ερθει κοσμος ξανα πισω. Οι χρηστες δεν εφυγαν τοσο γιατι δεν υπηρχε υποστηριξη απο την MS(ασχετα αν στο παρελθον εχει κρεμασει αρκετους χρηστες), εφυγαν κυριως γιατι δεν υπηρχε υποστηριξη απο τους devs. Στην MS ευθυνη μπορουμε κυριως να ριξουμε που αργουσε να βγαλει κινητα(τα 950,950xl βγηκαν μισο χρονο μετα τον αντιστοιχο ανταγωνισμο) ή οτι δεν εβγαλε καθολου επομενα κινητα με τους 2 επομενης γενιας επεξεργαστες(snapdragon 820 και 835). Αυτο απομακρυνε χρηστες που εψαχναν το κορυφαιο και παρομοια ειναι και η κατασταση στα low και mid end κινητα. Δεν ειναι λοιπον τοσο προβλημα το θεμα υποστηριξης του λειτουργικου προς παλιοτερες συσκευες, μιας και τα παει καλα σχετικα η MS τελευταια σε αυτο το θεμα. Λες ωραια πραγματακια παλι, απλα η γνωμη μου ειναι λιγακι διαφορετικη. Θα μιλησω για τις κινησεις των 10ριων και μετα, γιατι αν πω για πιο πισω θα ξημερωσουμε. Απο Σεπτεβρη του 2015 και μετα ειχα αρχισει να αντιλαμβανομαι το οτι εκει στην MS πετανε χαρταετο απλα δεν ηθελα να το πιστεψω ακομα. Αρα ηταν θεμα κυριως υποστηριξης του λειτουργικου της και μετα κατεληξε σε θεμα των devs οπως ηταν λογικο και επομενο. Τα wm10 ακομα και οταν βγηκαν με τα 950 ρια, βρισκονταν σε μια απαραδεκτη γεματα προβληματα εκδοση τοτε και Ηδη ειχαν καθυστερησει αρκετα σε σχεση με τα 10 ρια των pc... Οταν λοιπον βγηκαν τα πρωτα reviews για τις νεες συσκευες (950 - 950 xl ) Νοεμβριο- Δεκεμβριο 2015 και εβλεπα ζωντανα να κανει το κινητο restart, να μην ανταποκρινεται, να κολλαει , η μπαταρια να πεφτει νερο...εκει επιβεβαιωθηκαν οι αρχικοι μου φοβοι...Το τι θαψιμο επεσε απο ΟΛΟΥΣ τους reviewers δεν περιγραφεται...που πας ρε MS ενω κανεις μια νεα αρχη με τα 10 ρια και βγαζεις τις ναυρχιδες των 550-650 ευρω με ενα λειτουργικο pre pre Alpha?? Ουτε καν beta δεν ηταν...Πρωτο ακυρο αυτο... Συσκευες mid range της προκοπης δεν εβγαλε ΟΥΤΕ μια...Βγαζει Lumia 550 ενω ηδη ειχε τα 535-540-730-640-830 ...ελεος, και βγαζει μονο το 650 με χαρακτηριστικα του 100ρικου απλα ειχε καλη κατασκευη στα 250 ευρω ομως.. Δευτερο ακυρο αυτο... Και το 3ο ακυρο ηταν ενα συνδυασμός..του οτι τα wm 10για ενα μεγαλο διαστημα μεσα στο 2016 ηταν γεματα προβληματα που τους πηρε τοσο πολυ καιρο να διορθώσουν ακομα και βασικα θεματα(αυτο δειχνει το ποσα λιγα ατομα ειχαν διαθεσei για το developing του λειτουργικου)...και οτι απο αρχες του 2016 απο Marketing ηταν για τα πανηγυρια...Τα παραταμε ελεγε επισημα στελεχος, τελος τα Lumia ο αλλος, τα επομενα χρονια θα ασχοληθουμε ξανα ο αλλος..μιλαμε για marketing απο τα Lidl. Ασε που πουλησαν για ακομα μια φορα τους πελατες τους με το Update των 10 ριων στις παλιοτερες συσκευες ενω το ειχαν υποσχεθει επισημα. Ρεζουμε.... Ειναι ξεκαθαρο πλεον πως ακομα και πριν βγαλουν τα 950ρια υπηρχαν αρκετες διαφωνιες εκει μεσα κορυφαιων στελεχων...απο τοτε φανηκε πως οι ποροι που διατεθηκαν το ενδιαφερον και η σοβαροτητα ηταν ελλιπέστατα...Ειναι ξεκαθαρο πλεον πως τα wm 10 μεχρι τωρα ειναι μια εντελως δοκιμαστικη εκδοση και πως Ολοι μας ακομα και με τις επισημες εκδοσεις απλα τεσταραμε το <<πειραμα>>της σαν beta testers.. Αν ηταν στο χερι του Nadella θα τα ειχε εξαφανισει απο την πρωτη μερα... Ηταν λες και βγηκαν τα 10 ρια με τα 950 με το ζορι βρε παιδι μου..αντε και αμαν και οτι προκυψει... Και τελος... το οτι εχουν αφησει στον αερα το Mobile εδω και κανα χρονο χωρις ουτε μια σοβαρη αναφορα σε αυτο σαν ακυβέρνητο καραβι μπας και βελτιωθει το αρνητικο κλιμα ..απωθεί καθημερινά ακομα και τους τελευταιους υποστηρικτες devs που εκαναν την φιλοτιμη τους προσπαθεια και την τιμησαν με τις εφαρμογες τους. Αν λοιπον δεν ενδιαφερει μια φορα την MS το ιδιο της το λειτουργικο ε τοτε τους υπολοιπους δεν τους αφορα 10..Ετσι δεν παει? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από panos9553 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 πως βλέπεται τις καινούργιες εκδόσεις; η σταθερή 14393.1066 πιστεύω είναι αρκετά καλή, και μου αρέσει περισσότερο από την φαστ 15063.138 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Κάποτε το έβγαλε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο η Microsoft. Αλλά τώρα είναι αλήθεια. Βγήκε το dosbox σαν uwp. Μέχρι και Windows 3.1 μπορείτε να βάλετε. Μόνο που έχει 2 ευρώ. Αλλά έχει και δοκιμαστική έκδοση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 πως βλέπεται τις καινούργιες εκδόσεις; η σταθερή 14393.1066 πιστεύω είναι αρκετά καλή, και μου αρέσει περισσότερο από την φαστ 15063.138 Μία χαρά δείχνει . Όπως οι περισσότερες από καλοκαίρι κ μετά. Νομίζω είναι οκ κατά 90% σε λειτουργικότητα με περιστασιακά ίσως θέματα μεμονωμένα ανά μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 πως βλέπεται τις καινούργιες εκδόσεις; η σταθερή 14393.1066 πιστεύω είναι αρκετά καλή, και μου αρέσει περισσότερο από την φαστ 15063.138 Η fast είναι η rtm, οπότε σου αρέσει δεν σου αρέσει εκεί θα πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 σήμερα ξαφνικά στο 640 όλη η οθόνη έγινε γκρι και για 10 δευτερόλεπτα περίπου δεν λειτουργούσε τίποτα,ευτυχώς όμως άνοιξε πάλι από μόνο του. δεν ξέρω αν φταίει το update που πήρε χτες αλλά δεν το είχε ξανακάνει αυτό ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Στην προηγούμενη μου κόλλησε το 950 2-3 φορές, έσβηνε κ άνοιγε. Με την καινούρια, χθες βράδυ ενώ χρησιμοποιούσα τον edge, μια από τα ίδια. Κόλλησε, έσβησε και άνοιξε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλό είναι μετά από αναβάθμιση να γίνεται ένα soft reset. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλό είναι μετά από αναβάθμιση να γίνεται ένα soft reset.Δε φαίνεται κακή ιδέα αυτό. Θα το υιοθετήσω με ή χωρίς υποψία θεμάτων!Εξάλλου ότι λύση δίνεται για σπίτι(hard-soft reset) κ βγάζει από τρεχάματα σε service κλπ είναι προτιμότερη ! Κ ας υπάρχει κ ολίγη ταλαιπωρία και γρίνια, (όχι η διαπίστωση που είναι θεμιτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 το night light, για ξεκουραστη νυχτερινη χρηση της οθονης, πότε λετε να το παρουμε παιδια στα κινητά μας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 το night light, για ξεκουραστη νυχτερινη χρηση της οθονης, πότε λετε να το παρουμε παιδια στα κινητά μας ? Δεν ξέρω πότε, αλλά μέχρι τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις στο χρωμάτων και βάλε warm colors στο full, για την νύχτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Η fast είναι η rtm, οπότε σου αρέσει δεν σου αρέσει εκεί θα πας Άμα θέλω σήμερα ξαφνικά στο 640 όλη η οθόνη έγινε γκρι και για 10 δευτερόλεπτα περίπου δεν λειτουργούσε τίποτα,ευτυχώς όμως άνοιξε πάλι από μόνο του. δεν ξέρω αν φταίει το update που πήρε χτες αλλά δεν το είχε ξανακάνει αυτό ποτέ.Μου το έχει κάνει ένα 640χλ με προηγούμενη έκδοση , οπότε μάλλον τυχαία είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα