N3CR4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Παίδες έχετε περάσει όλοι το update σε windows phone 7.8; Γιατί εμένα το zune δεν μου βγάζει το update;
blackkiller Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ναι ολοι. Μεσω Zune κανονικά. Αλλα να δεν το χεις πάρει ακομη λόγω καθυστέρησης του Zune η της Vodafone - Wind, καν το μέσω Nokia Care Suite που το εχει πάντα αμεσα.
zorans Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ναι ολοι. Μεσω Zune κανονικά. Αλλα να δεν το χεις πάρει ακομη λόγω καθυστέρησης του Zune η της Vodafone - Wind, καν το μέσω Nokia Care Suite που το εχει πάντα αμεσα. Και οι υπολοιποι χωρις ΝΟΚΙΑ καθόμαστε και περιμένουμε;
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 και εμενα ηρθε ειδοποιηση για το update το εκανα και λυθηκε το προβλημα με ενα live tile που ειχα. Σε LG optimus 7
blackkiller Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Και οι υπολοιποι χωρις ΝΟΚΙΑ καθόμαστε και περιμένουμε; Κοίταξε να δεις, το τελευταίο "fixed" 7.8 έγινε άμεσα σχεδόν σε όλους Απο κει και περα όποιος δεν θελει να περιμένει υπάρχει και το forced update
disqualified Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Και οι υπολοιποι χωρις ΝΟΚΙΑ καθόμαστε και περιμένουμε; Χωρις NOKIA δεν περιμενα καθολου, για την 7.8 η ειδοποιηση μου ηρθε απο την πρωτη μερα, οπως διαβασες και πιο πριν και η τωρινη αμεσως μου ηρθε 1
zorans Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Χωρις NOKIA δεν περιμενα καθολου, για την 7.8 η ειδοποιηση μου ηρθε απο την πρωτη μερα, οπως διαβασες και πιο πριν και η τωρινη αμεσως μου ηρθε Εμενα φαινεται με εχει φτυσμένο η microsoft. Λες να φταιει που για κανα 6μηνο ειχα σουταρει τα windows και πέρασα σε linux; 1
colossusr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δωρεαν εφαρμογες και οχι μονο Data and WiFi Tile Ημερολογιο 2
blackkiller Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εχω αντικαταστήσει εδω και καιρο το ημερολόγιο των Windows Phone, με το ημερολόγιο που δινει ο φιλος παραπάνω και μπορώ να πω με σιγουριά πως πρόκειται για το καλύτερο ημερολόγιο σε Windows Phone...!!! Άπειρες επιλογές παραμετροποίησης, και εμφάνιση ολων των ελληνικών εορτών ταυτόχρονα...! 1
colossusr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εχω αντικαταστήσει εδω και καιρο το ημερολόγιο των Windows Phone, με το ημερολόγιο που δινει ο φιλος παραπάνω και μπορώ να πω με σιγουριά πως πρόκειται για το καλύτερο ημερολόγιο σε Windows Phone...!!! Άπειρες επιλογές παραμετροποίησης, και εμφάνιση ολων των ελληνικών εορτών ταυτόχρονα...! Συμφωνω απολυτα ... απο την πρωτη εκδοση το εχω και εγω Και στην νεα εκδοση εχει υποστηριξη για μεγαλο tile και πολλες νεες δυνατοτητες ..και ειναι ΔΩΡΕΑΝ !!
blackkiller Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Lumia 800 και εχω περασμένη την τελευταία 7,8 (7.10.8862.144). Μετά το update παρατήρησα ενα πολύ cool νεο feature στο κινητό Οταν μπαίνεις σε άλμπουμ και επιλέξεις να δεις μια φωτο, εαν κανεις την αντίθετη κίνηση του zoom με τα διο δάκτυλα δηλαδή να τα κλείσεις αντι να τα επέκτεινεις αρχίζει και σου βγάζει με σειρά - λωρίδα της φώτο σαν καρποσταλ! και ειναι πολυ ωραιο! Το παρατήρησα σήμερα, και 3 μήνες σχεδόν που εχω το κινητό δεν το ειχα δει καν! Υπήρχε η τωρα το πρόσθεσαν με το update....???
atropa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 εμένα μετα το τελευταίο update στα win 7.8 (7.10.8862.144) το insomnia app μου κάνει ρεσταρτ το κινητό.. (lg optimus 7) το app ανοιγει κανονικα αλλα 5 στης 10 φορες που θα πατησω μια επιλογη μεσα στο app βαραει ρεσταρτ.
disqualified Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Lumia 800 και εχω περασμένη την τελευταία 7,8 (7.10.8862.144). Μετά το update παρατήρησα ενα πολύ cool νεο feature στο κινητό Οταν μπαίνεις σε άλμπουμ και επιλέξεις να δεις μια φωτο, εαν κανεις την αντίθετη κίνηση του zoom με τα διο δάκτυλα δηλαδή να τα κλείσεις αντι να τα επέκτεινεις αρχίζει και σου βγάζει με σειρά - λωρίδα της φώτο σαν καρποσταλ! και ειναι πολυ ωραιο! Το παρατήρησα σήμερα, και 3 μήνες σχεδόν που εχω το κινητό δεν το ειχα δει καν! Υπήρχε η τωρα το πρόσθεσαν με το update....???Υπήρχε εμένα μετα το τελευταίο update στα win 7.8 (7.10.8862.144) το insomnia app μου κάνει ρεσταρτ το κινητό.. (lg optimus 7) το app ανοιγει κανονικα αλλα 5 στης 10 φορες που θα πατησω μια επιλογη μεσα στο app βαραει ρεσταρτ. Το δοκιμασα λιγο τωρα και δεν εγινε τιποτα παρομοιο, αλλα δεν χρησιμοποιω γενικα την εφαρμογη. Σε optimus 7 παντα
blackkiller Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 εμένα μετα το τελευταίο update στα win 7.8 (7.10.8862.144) το insomnia app μου κάνει ρεσταρτ το κινητό.. (lg optimus 7) το app ανοιγει κανονικα αλλα 5 στης 10 φορες που θα πατησω μια επιλογη μεσα στο app βαραει ρεσταρτ. Αν την ειχες ήδη εγκατεστημένη απο πριν, καντην απεγκατάσταση εντελώς, και ξαναπέρασε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα