Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να κανω ενα feedback,μετα απο το hard reset,σταματησαν ολα τα προβληματα με το κινητο(lumia 435) και ανταποκρινεται οπως οταν το ειχα παρει τον μαιο του 2015.Ισως να ειναι τα καλυτερα 60 ευρω που εχω δωσει σε κινητο ποτε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γινεται απο insider να παω σε release αμα βγει η creators?

εχει βγει η creators update για τα κινητά (είναι η κανονική rtm που θα κυκλοφορήσει επίσημα, προς το παρόν όμως για insiders) και είναι η έκδοση 10.0.15063, και πιο συγκεκριμένα αυτη την στιγμή είμαστε στην έκδοση 10.0.15063.2. (μπορείς να διαβάσεις τις εντυπώσεις μου απο το 930 που την πέρασα χθες στα παραπάνω σχόλια) Αν την περάσεις τώρα η και επίσημα σε λίγες ήμερες μπορείς ειτε να το βάλεις σε release ειτε να βγεις τελείως από insider και να είσαι σε stable. Αν την συσκευή σου την εχει αφήσει εκτός η microsoft, σου προτείνω να την περάσεις οσο προλαβαίνεις γιατι αργα η γρήγορα θα το κόψει απο το insider η microsoft οπως εκανε και παλιότερα με την σειρά Χ20...

• Like 2

Για να κανω ενα feedback,μετα απο το hard reset,σταματησαν ολα τα προβληματα με το κινητο(lumia 435) και ανταποκρινεται οπως οταν το ειχα παρει τον μαιο του 2015.Ισως να ειναι τα καλυτερα 60 ευρω που εχω δωσει σε κινητο ποτε.

Μια χαρά λοιπόν!

1ο παραπονο του κατοχου του 640 μετα τη μεταβαση στα 10,

Οταν κλεινει το wifi, μετα απο 10-15 λεπτα ξανανοιγει απο μονο του και ξανασυνδεεται. Πως απενεργοποιει αυτη τη συμπεριφορα?

• Like 1

ειναι σε fast 15063.138

κατεβαζω και ελληνικα !!

attachicon.gifwp_ss_20170411_fast greek.png

οκ την βρήκε κατεβάζω και εγώ...! μια ερώτηση τι ακριβώς ειναι αυτο που κατεβάζεις στην φώτο? και σε εμενα το κατεβάζει... γιατι εγω δεν εχω κανένα θεμα με τα ελληνικά γενικότερα...

οκ την βρήκε κατεβάζω και εγώ...! μια ερώτηση τι ακριβώς ειναι αυτο που κατεβάζεις στην φώτο? και σε εμενα το κατεβάζει... γιατι εγω δεν εχω κανένα θεμα με τα ελληνικά γενικότερα...

δεν εχω ιδέα  :-D

στην φαστ είναι πάντως, θα δείξει η νεκροψία  :-D

σε preview είναι 14393.1066

post-201896-0-13313200-1491935081_thumb.png

• Like 1

Τις "εισαγωγικές" της RS3 κατεβάζεις.

Σε fast, κιόλας, θα έχεις θέματα πιστεύω με τόσο πρώιμα Build, από κάποιο σημείο και μετά.

Εγώ έχω "γυρίσει" σε RP και αναμένω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...