g13333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αν εννοείς αυτό εδω το εχω ρυθμίσει, και οποιαδήποτε ρύθμιση γενικότερα εχει σχέση... Τι αλλο μπορεί να τραβήξει? Οχι, ουτε καν release, βγαίνεις τελείως απο insider, και ξεκινάς να παίρνεις κανονικά τα επίσημα updates απο την επόμενη στιγμή που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν... Αυτό εννοω . Την τελευταια φορα που το δοκιμασα δεν σε αφηνε να ρυθμισεις το τι θα στελνεις. Ακομα δεν σε αφηνε να βγεις από insider παρα μονο για ορισμενο χρονικο διάστημα. Τι θέλει να πει ο...ποιητής με αυτό; σε άπλα λόγια για εμάς που δε ξέρουμε πολλά! ? 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εχω και γω θεμα με τις ειδοποιησεις απτο Viber!! Το χω ανοιχτο στο παρασκηνιο + ανοιχτο με την εξοικονομησης ενεργειας και παλι δεν μου ρχεται ειδοποιηση... Ακομα και μετα που ειχα αποσυνδεθει και συνδεθηκα παλι τα ιδια!
Retromaniac Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Τώρα σε αφήνεις να βγεις τελείως από insider χωρίς hard reset. Σας προτείνω να παρακολουθείτε τις νέες insider από πιο branch είναι. Αν είναι rs2 να μπαίνετε για λίγο για να πάρετε το update και να βγαίνετε πάλι. 3
aris 4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αυτό εννοω . Την τελευταια φορα που το δοκιμασα δεν σε αφηνε να ρυθμισεις το τι θα στελνεις. Ακομα δεν σε αφηνε να βγεις από insider παρα μονο για ορισμενο χρονικο διάστημα. ? Περι τηλεμετρίας ήταν η ερώτηση κ με το hard reset.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Όταν είσαι σε ινσαιντερ δεν σε αφήνει να βάλεις την τηλεμετρία στο basic.
aris 4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Όταν είσαι σε ινσαιντερ δεν σε αφήνει να βάλεις την τηλεμετρία στο basic.Οκ ,εν μέρει κατάλαβα, εγώ δε βγαίνω από stable πότε,άρα με αφορά κ λιγότερο. Ευχαριστώ για απάντηση!
g13333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δηλαδη τωρα το release ring σε βγαζει από insider? Μπηκα ξανα insider για να δω από πρωτο χερι όλα αυτά που συζητάμε. Πραγματικα σου δινει την επιλογή να βγεις από insider και να εισαι στην 63.2 όπως και εκανα. Πριν καμια βδομαδα στην 63.2 μπορουσα να διαγραψω τις περισσοτερες εφαρμογες της Microsoft. Τωρα δεν μου δινει τετοια επιλογή. Βεβαια ειχα κανει και hard reset στην 63.2. Θα το δοκιμασω και επανέρχομαι. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2017 από g13333 1
Retromaniac Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εννοείς το Release Preview; Όχι. Έχει επιλογή να βγει τελείως... 1
greengr21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εκδοση 10.0.15043.0 insider γιατι δε μου βγαζει update καθολου?ειμαι σε slow
Retromaniac Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μπες σε φαστ Δηλαδη τωρα το release ring σε βγαζει από insider? Μπηκα ξανα insider για να δω από πρωτο χερι όλα αυτά που συζητάμε. Πραγματικα σου δινει την επιλογή να βγεις από insider και να εισαι στην 63.2 όπως και εκανα. Πριν καμια βδομαδα στην 63.2 μπορουσα να διαγραψω τις περισσοτερες εφαρμογες της Microsoft. Τωρα δεν μου δινει τετοια επιλογή. Βεβαια ειχα κανει και hard reset στην 63.2. Θα το δοκιμασω και επανέρχομαι. Μόνο μετά από hard reset έχεις την επιλογή να κάνεις remove. Γιατί γίνονται με τον τρόπο που χρειάζεται install με το hard reset.
jardan Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Γνωρίζει κάποιος κανένα πολύγλωσσο λεξικό (όχι μεταφραστή) που να υποστηρίζει "Share" (να εμφανίζεται στο μενού) και να δουλεύει offline? Ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα δεν έχει τέτοια δυνατότητα (μόνο οι μεταφραστές)... Θέλω να το χρησιμοποιήσω με ebook reader. Από λεξικό έχω το https://www.microsoft.com/en-us/store/p/dictionary-pro/9wzdncrdfctr Υπάρχει τρόπος να το προσθέσω εγώ στο "Share menu"? Ευχαριστώ
Retromaniac Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Όχι δεν υπάρχει τρόπος. Πρέπει να πει η εφαρμογή στο λειτουργικό ότι μπορεί να δεχτεί δεδομένα. Καλή η ιδέα σου πάντως.
greengr21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 γινεται απο insider να παω σε release αμα βγει η creators?
JPep04 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Γνωρίζει κάποιος κανένα πολύγλωσσο λεξικό (όχι μεταφραστή) που να υποστηρίζει "Share" (να εμφανίζεται στο μενού) και να δουλεύει offline? Ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα δεν έχει τέτοια δυνατότητα (μόνο οι μεταφραστές)... Θέλω να το χρησιμοποιήσω με ebook reader. Από λεξικό έχω το https://www.microsoft.com/en-us/store/p/dictionary-pro/9wzdncrdfctr Υπάρχει τρόπος να το προσθέσω εγώ στο "Share menu"? Ευχαριστώ Εγώ χρησιμοποιουσα το Perfect Dictionary κάποτε, δεν θυμαμαι ομως αν ειχε share .. https://www.microsoft.com/en-us/store/p/perfect-dictionary/9wzdncrd2ljv
jardan Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Όχι δεν υπάρχει τρόπος. Πρέπει να πει η εφαρμογή στο λειτουργικό ότι μπορεί να δεχτεί δεδομένα. Καλή η ιδέα σου πάντως. Απορώ πως και δεν το έχει κάνει κανείς ως τώρα. Είναι βαρετό να πρέπει να κάνεις αντιγραφή - επικόλληση κάθε φορά... Και υπάρχουν αρκετά δωρεάν λεξικά, π.χ. stardict (αμφιλεγόμενα μεν...). Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς, προσφέρομαι ως beta tester. Εγώ χρησιμοποιουσα το Perfect Dictionary κάποτε, δεν θυμαμαι ομως αν ειχε share .. https://www.microsoft.com/en-us/store/p/perfect-dictionary/9wzdncrd2ljv Δυστυχώς δεν έχει, χθες το κοιτούσα... Και αν δεν κάνω λάθος, από το stardict παίρνει λεξικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα