JPep04 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Κι εμενα στην RS2 μου φαινεται πιο γρηγορο. flogerako, αν προκειται να πας στην RS2, γνωμη μου ειναι να πας τωρα. Σε 10-15 μερες κυκλοφορει κι επισημα, δεν υπαρχουν πλεον πολλα bugs Καλυτερα να το κανεις οσο το "παραθυρακι" ειναι ακομα ανοιχτο, παρα να ψαχνεσαι μετα 1
imoaix Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) lumia 730 για να παρουμε τo creators update πρεπει να παμε σε slow η fast σωστα? ειμαι σε 14393.953 normal release Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από imoaix 1
teo20net Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Επειδή δεν το ψάχνω πολύ κ δεν γνωρίζω ακριβώς, η 1607(.953) που είμαι τώρα είναι Rs1 σωστά; Για πότε περιμένουμε την Rs2;
flogerakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Για να μην κανω το χορταρεα και γω και να προβλεψω τι θα γινει στο μελλον θα απαντησω στο δευτερο ερωτημα που εθεσε ο φιλος. Δουλεψα αρκετο καιρο την εκδοση που ερχεται. Μπορω να πω και οχι να μαντεψω, οτι το τηλεφωνο ειναι γρηγοροτερο από την rs1. Ένα πρόβλημα ειχα μονο με την πλοηγηση χωρις δεδομενα. Κι εμενα στην RS2 μου φαινεται πιο γρηγορο. flogerako, αν προκειται να πας στην RS2, γνωμη μου ειναι να πας τωρα. Σε 10-15 μερες κυκλοφορει κι επισημα, δεν υπαρχουν πλεον πολλα bugs Καλυτερα να το κανεις οσο το "παραθυρακι" ειναι ακομα ανοιχτο, παρα να ψαχνεσαι μετα Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μόνο αυτό το πρόβλημα εχει, δε λειτουργεί η πλοήγηση χωρίς δεδομένα? Αυτο το πρόβλημα το έχουμε εμεις οι κάτοχοι παλιότερων συσκευων, η υπάρχει και στο 950, hp κτλ? Δηλαδή ειναι θεμα πλατφόρμας και θα λυθει μελλοντικά? Αν παω τωρα τελικώς μου επιτρέπει να φυγω απο fast η slow και να μπω σε release preview? 2
imoaix Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 A word of caution about Insider rings The important thing to remember about the Windows Insider program and Rings is that you can always go up in build numbers for example 10586.218 to 10586.242, but you cannot go back down e.g. 14332.1001 back to 10586.218 without resetting or reflashing your PC and phone, respectively. http://www.windowscentral.com/all-you-need-know-about-windows-insider-rings απο οτι το εψαξα στο net (για οσους εχουμε τηλεφωνα που θα μεινουν εκτος μεγαλων updates) πολλοι προτεινουν να παμε τωρα σε slow η fast (προσωπικα πηγα σε slow ,κατεβαζει 15063.2) για να παρουμε σχεδον rtm creators update πριν κοψουν τις insider αναβαθμισεις
JPep04 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αυτη τη στιγμη, και το slow και το release preview ειναι στο ιδιο build, 15063.2. Εγω πήγα σε release preview αρχικα,περιμενα 1 μερα αλλα δεν το κατεβαζε, μολις αλλαξα σε slow το βρηκε αμεσως updates απ' οσο καταλαβαινω, θα συνεχισουν να ερχονται, ειτε παραμεινεις insider, ειτε οχι Αλλα καντο συντομα, γιατι ηδη βγηκε RS3 για PC
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Slow βάλτο και μόλις την περάσεις release preview. Μην καθησει κανεις fast γιατί θα δώσουν την μεθεπόμενη έκδοση redstone 3 σε λίγες μέρες και θα είναι με bugs πολλά.
imoaix Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 εμεις που μπηκαμε slow η fast κ πηραμε την 15063.2 να παραμεινουμε slow η fast για να παρουμε κανα improvement η να παμε release preview?
imoaix Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 με την ευκαιρια θα ηθελα να γραψω μερικα πραγματακια για την τρεχουσα φημη/μεγαλη πιθανοτητα μεγαλο μερος των συσκευων να μην παρει το creators update πως μεταφραζεται αυτο; πανω απο την μιση βαση των ενεργων χρηστων θα παιρνει μονο security fixes k αργα η γρηγορα (περισσοτερα γρηγορα απο οτι νομιζουν καποιοι) εφαρμογες για να εγκατασταθουν η να αναβαθμιστουν θα χρειαζονται minimum creators update ,που σημαινει με λιγα λογια οτι ακομα κ οι πιο υπομονετικοι κ διαλλακτικοι θα αναγκαστουν να υποβαθμισουν τα τηλεφωνα τους σε backup τηλεφωνα κ να μεταπηδησουν σε android η ios αν δε η ms συνεχισει την ιδια πολιτικη, στο επομενο update λογικα θα μεινουν εκτος τα 640 κ 650 ,ειδικα τα 640 πρεπει να ειναι το top selled phone της windows 10 εποχης οποτε η ηδη πενιχρη βαση θα παει βαθυτερα στα ταρταρα κ η ιστορια με καθε μεγαλο update θα συνεχιζεται κ η οποια βαση χρηστων θα εξαλειφεται συστηματικα ολο κ περισσοτερο φανταζομαι λοιπον οτι ηδη πρεπει να εχετε να αρχισει να συνειδητοποιειτε οτι οσοι δεν πατε σε καποιο surface phone την υποστηριξη ξεχαστε την ,η ms απλα κ αδικαιολογητα σκοτωνει τα lumia ,χωρις καποιο ουσιαστικο λογο, απλα τα σκοτωνει για να αναγκασει τους μαλακες ,ολους εμας δλδ να πληρωσουμε το επομενο πειραμα της μεχρι να το σκοτωσει κ αυτο με τις παλινωδιες της κ την αναξιοπιστια της προσωπικα εχω εδω κ καιρο android κ για δευτερο το lumia που το γουσταρω ομως κ το ενημερωνω ms λοιπον απο εμενα ουτε για αστειο ,τα ψωνια να σου κανουν τα surface phones εγω δεν τους ξαναεμπιστευομαι
flogerakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Περνάω την 10.0.15063.2 στο 930! Θα το δουλέψω μερικές μερούλες και θα σας πω εντυπώσεις! Αυτη ειναι η rtm οπότε υποθέτω οτι στην πορεία με 4-5 updates θα ειναι τέλεια, όπως εγινε και στην Threshold και την RS1.... Update: Περάστηκε το Creators Update στο 930, όσο και να το ζόρισα και να το έψαξα δεν βρήκα κανένα bug η οτιδήποτε κουλό, ολα δουλεύουν άψογα, το τηλέφωνο εγινε πιο γρήγορο και πιο smooth αισθητά, οι χάρτες δουλεύουν άψογα, και εκτός σύνδεσης χωρίς ίντερνετ και δεδομένα κανονικότατα με ελληνική φωνητική πλοήγηση, και οι χάρτες έχουν αρκετές προσθήκες. Έχουν πλέον και μικρότερο μέγεθος απο 285 mb πλέων ειναι στα 203,,, Η κάμερα οταν πατάς το κουμπί ανοίγει σχεδόν ακαριαία, μετά στο καπάκι κλείνει για 1 δευτερόλεπτο και ξανα ανοίγει, όποτε αυτο ειναι προς το παρόν το πρώτο bug που εντόπισα, μικρο το κακό βεβαία. Θα σας ενημερώσω περαιτέρω... Πάντως οι διαφορές και οι προσθήκες ειναι ελάχιστες.... Η γνώμη μου, αναβαθμιστειτε άφοβα! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από flogerakos 3
g13333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Περνάω την 10.0.15063.2 στο 930! Θα το δουλέψω μερικές μερούλες και θα σας πω εντυπώσεις! Αυτη ειναι η rtm οπότε υποθέτω οτι στην πορεία με 4-5 updates θα ειναι τέλεια, όπως εγινε και στην Threshold και την RS1.... Update: Περάστηκε το Creators Update στο 930, όσο και να το ζόρισα και να το έψαξα δεν βρήκα κανένα bug η οτιδήποτε κουλό, ολα δουλεύουν άψογα, το τηλέφωνο εγινε πιο γρήγορο και πιο smooth αισθητά, οι χάρτες δουλεύουν άψογα, και εκτός σύνδεσης χωρίς ίντερνετ και δεδομένα κανονικότατα με ελληνική φωνητική πλοήγηση, και οι χάρτες έχουν αρκετές προσθήκες. Έχουν πλέον και μικρότερο μέγεθος απο 285 mb πλέων ειναι στα 203,,, Η κάμερα οταν πατάς το κουμπί ανοίγει σχεδόν ακαριαία, μετά στο καπάκι κλείνει για 1 δευτερόλεπτο και ξανα ανοίγει, όποτε αυτο ειναι προς το παρόν το πρώτο bug που εντόπισα, μικρο το κακό βεβαία. Θα σας ενημερώσω περαιτέρω... Πάντως οι διαφορές και οι προσθήκες ειναι ελάχιστες.... Η γνώμη μου, αναβαθμιστειτε άφοβα! Κανεις και ένα hardreset και μενεις εκει εχοντας βγει από insider
flogerakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Κανεις και ένα hardreset και μενεις εκει εχοντας βγει από insider Βγήκα ήδη από insider και θα μείνω σε stable... Hard reset δεν κάνω, τρέχει άψογα το κινητό, και δεν θελω να μπω στην διαδικασία 2 μερες να το ξαναστηνω απο την αρχή...
g13333 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Βγήκα ήδη από insider και θα μείνω σε stable... Hard reset δεν κάνω, τρέχει άψογα το κινητό, και δεν θελω να μπω στην διαδικασία 2 μερες να το ξαναστηνω απο την αρχή... Αμα δεν κανεις θα σου τραβάει ότι θελει από την τηλεμετρια χωρις να μπορεις να το περιορισεις. πως βγηκες από insider release ring δεν εισαι?
flogerakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αν εννοείς αυτό εδω το εχω ρυθμίσει, και οποιαδήποτε ρύθμιση γενικότερα εχει σχέση... Τι αλλο μπορεί να τραβήξει? Οχι, ουτε καν release, βγαίνεις τελείως απο insider, και ξεκινάς να παίρνεις κανονικά τα επίσημα updates απο την επόμενη στιγμή που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν...
aris 4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αμα δεν κανεις θα σου τραβάει ότι θελει από την τηλεμετρια χωρις να μπορεις να το περιορισεις. πως βγηκες από insider release ring δεν εισαι? Τι θέλει να πει ο...ποιητής με αυτό; σε άπλα λόγια για εμάς που δε ξέρουμε πολλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα