teo20net Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Όχι άλλο το ένα και άλλο το άλλο..οι μ****ιες πληρώνονται! Ακριβώς έτσι. Δεν νιώθεις σαν να πήρες το αίμα σου πίσω; ..... (facepalm-twice) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Retro, αν θέλεις γνώμη για καινούργια εφαρμογή με εγγυημένα πολλά downloads, βγάλε μια universal με benchmark test. Δώσε 95% έμφαση στην εμφάνιση και στα εφέ και 5% στην ουσία. Θα πάει περίφημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μετα απο πρηξιμο μιας εβδομαδας, αποφασισα να βαλω στο 640 του φιλου μου w10 μονο και μονο για τον messenger. Μολις τελειωσε η ενημερωση, και ειπα πριν κανω το hard reset να δω αν αλλαξε τιποτα απο αυτα που λεω εδω, βλεποντας τα πραγματα αποκλειστικα σαν Μητσος http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/page-482?do=findComment&comment=55219365 Προς το παρον, μια απο τα ιδια βλεπω, οποτε μπορω να πω οτι δεν θα πηγαινα ξανα σε wp... Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από jim_p 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω, κάνει την κλασική μ@λ@κια - πουστι@ (όπως τόσα χρόνια κάνει η καλή microsoft με δικαιολογίες του κόλου) και πετάει εξω συσκευές οπως το 930, 830 κτλ, ο οποίες απ οτι διαβάζω εδω μεσα και στο windows central, δεν έχουν κανένα θέμα με την rs2, ίσα ισα πάνε πιο γρήγορα, και τα bugs ου υπάρχουν ειναι θεμα λειτουργικού γιατι τα εχουν και τα hp και τα 950. Αν εγώ οταν βγει η τελική επίσημη έκδοση, και τα περάσω μέσω insider στο 930, και δεν εχω κανένα πρόβλημα, τι πρόβλημα θα υπάρχει εστω και στην μετέπειτα πορεία? Δηλαδή να το κάνω, υπάρχει κάποιο οποιοδήποτε ρίσκο γενικότερα και αν ναι πιο ειναι αυτο...? Πάντως μεταξύ μας, η microsoft οσο κια να αγαπω το λειτουργικό της, με πούλησε με το 800 που δεν πηρε τα 8, με πούλησε με το 820 που δεν πηρε τα 10, με πουλάει τωρα με την RS2 την οποία παλι μου δινει ακυρο για τις πιο ηλίθιες δικαιολογίες οπως ξερει να λεει... Και μην πατε να την δικαιολογήσετε λέγοντας μου "περάσαν 2,5 χρόνια, έληξε η υποστήριξη" κτλ γιατι μεταξύ μας μιλάμε και ξέρουμε την ολη κατάσταση πολυ καλα.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Βλεπω αρκετη σαβουρα να μην βγαινει στα 10, πχ η μαμα εφαρμογη για τον καιρο, τα "σχολια για τα windows" κλπ. Παρολα αυτα, βγαινουν κανονικα τα word, excel και powerpoint... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Βλεπω αρκετη σαβουρα να μην βγαινει στα 10, πχ η μαμα εφαρμογη για τον καιρο, τα "σχοια για τα windows" κλπ. Παρολα αυτα, βγαινουν κανονικα τα word, excel και powerpoint... Ο καιρος όπως και οι περισσοτερες εφαρμογες βγαινουν στην εκδοση που ερχεται. Παντως μια και λες για τον καιρο. Δοκιμασα και άλλες εφαρμογες αλλα σε καταναλωση μπαταριας ηταν η μερα με τη νυχτα. Λιγοτερο από 1% η επισημη 5-6% οι άλλες. Δοκιμασε το και μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ακομα δεν δινεται η δυνατοτητα να βαλω σταθερη ip. Λεγανε οτι θα την βαζανε οταν βγηκαν τα wp 8.1 στους insiders, τον Απριλιο του 2014. 3 χρονια μετα και ακομα τιποτα... Πως θα δω οτι τρεχω την τελευταια εκδοση των 10 (release channel προφανως) για το κινητο που εχω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ακομα δεν δινεται η δυνατοτητα να βαλω σταθερη ip. Λεγανε οτι θα την βαζανε οταν βγηκαν τα wp 8.1 στους insiders, τον Απριλιο του 2014. 3 χρονια μετα και ακομα τιποτα... Πως θα δω οτι τρεχω την τελευταια εκδοση των 10 (release channel προφανως) για το κινητο που εχω? Ρυθμισεις,Συστημα,Πληροφοριες, Περισσοτερες πληροφοριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 @g13333 Δεν χρειαζομαι εφαρμογη για τον καιρο, γιαυτο την βγαζω και τη μαμα. @olimpiakos 7 Λεει οτι εχω Εκδοση: 1607 Εκδοση λειτουργικου συστηματος: 10.0.14.14393.953 Καλα ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ναι τζι τζι!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ακομα δεν δινεται η δυνατοτητα να βαλω σταθερη ip. Λεγανε οτι θα την βαζανε οταν βγηκαν τα wp 8.1 στους insiders, τον Απριλιο του 2014. 3 χρονια μετα και ακομα τιποτα... Πως θα δω οτι τρεχω την τελευταια εκδοση των 10 (release channel προφανως) για το κινητο που εχω? Πάντως σαν μια λύση, μπορείς να πας στον router, στις ρυθμίσεις του DHCP, και να ζητήσεις η συγκεκριμένη συσκευή να παίρνει συνέχεια την ίδια IP... Δεν το υποστηρίζουν όλοι οι routes, αλλά η πλειοψηφία το έχει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Γεια πείτε παιδιά κατι σχετικό με αυτο που ρώτησα παραπάνω, τι ρίσκο υπάρχει στο να περάσω την RS2 σε 930 τώρα και στην μετέπειτα πορεία? Μου προτείνετε να το κανω άφοβα? Φοβάμαι μην δώσει άκυρο στους insiders παλιότερων συσκευων οπως εκανε στο παρελθόν... Έστρωσε καθόλου η RS2 στα κινητά η ειναι γεματο bugs? Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Γεια πείτε παιδιά κατι σχετικό με αυτο που ρώτησα παραπάνω, τι ρίσκο υπάρχει στο να περάσω την RS2 σε 930 τώρα και στην μετέπειτα πορεία? Μου προτείνετε να το κανω άφοβα? Φοβάμαι μην δώσει άκυρο στους insiders παλιότερων συσκευων οπως εκανε στο παρελθόν... Έστρωσε καθόλου η RS2 στα κινητά η ειναι γεματο bugs? Ευχαριστώ. Κανεις δεν το ξερει Flogereeeee...οπως ειπες και εσυ λογικα θα τις κοψει οπως παλια..και θα θελουν αλχημιες για να περαστουν..αλλα αυτο δεν το κανεις σε Main συσκευη κατα την αποψη μου... Η πλακα θα ειναι να απαιτουν οι εφαρμογες τους σε λιγο RS2 και να μην λειτουργουν σε RS1, οπως εγινε και με την σειρα x20 να φριξει το σκυλι..ΧΑΧΑΧΑ. Τεσπα...παντως απο εδω το πας απο κει το φερνεις στα λογια που ελεγα εδω και τοσους μηνες ερχεσαι...χεχε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, τα λέω τα πράγματα όπως είναι.... Κ από την καλή τους και από την ανάποδη... Μπορώ να την παινεψω τη Microsoft για τα καλά της, κ άλλο τόσο μπορώ να την κραξω για τις μ@λ@κιες που κάνει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Για να μην κανω το χορταρεα και γω και να προβλεψω τι θα γινει στο μελλον θα απαντησω στο δευτερο ερωτημα που εθεσε ο φιλος. Δουλεψα αρκετο καιρο την εκδοση που ερχεται. Μπορω να πω και οχι να μαντεψω, οτι το τηλεφωνο ειναι γρηγοροτερο από την rs1. Ένα πρόβλημα ειχα μονο με την πλοηγηση χωρις δεδομενα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα