panos9553 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Σωστα αυτό ηταν. Μετα από 6 ωρες ξεκολλησαν και περασα τα 10αρια. Ωραιος, σου περαστηκαν τα updates κομπλε? 1
g13333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ωραιος, σου περαστηκαν τα updates κομπλε? Τωρα το σεταρω θα δουμε. 2
panos9553 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τωρα το σεταρω θα δουμε. Εβγαλες sd card κατα τη διαρκεια?
g13333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τωρα το σεταρω θα δουμε. Ετοιμο το τηλεφωνο. Γυρισα στην 14393.953 και δεν εχω κανενα πρόβλημα.(λυθηκε το θεμα με την πλοηγηση χωρις δεδομενα) Σε ερωτηση που εγινε για την καρτα. Όχι δεν την εβγαλα αλλα όταν πηγα στην 953 εκανα hardreset και διεγραψα ότι ειχε μεσα η καρτα όταν μου το ζητησε. 4
cameranek Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 η 14393.953 είναι η πιο σταθερή έκδοση αυτή τη στιγμή. η φαστ ακόμα έχει προβλήματα (την έχω σε 550, 650 και 640) 1
Angelcrow Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δυστυχως το 535 δεν θα πάρει creators update! Ξενερωσα πραγματικά αλλά τουλάχιστον θα έχει security updates... 1
Hlapatsas Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγώ πάλι με το 730 ξενέρωσα τρελά!! Δεν την χάλασε την MS που έχασε την πρωτιά από Android παγκοσμίως στην χρήση λειτουργικού για διείσδηση στο internet.Άντε γειά λέω εγώ! 1
panos9553 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγώ πάλι με το 730 ξενέρωσα τρελά!! Δεν την χάλασε την MS που έχασε την πρωτιά από Android παγκοσμίως στην χρήση λειτουργικού για διείσδηση στο internet.Άντε γειά λέω εγώ! Αλλο το ενα αλλο το αλλο βρε...μην τα μπερδευουμε. Κατσε να δουμε τελικα τι θα γινει και το συζηταμε παλι, αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι αλλα τεσπα. Επισης μια παρακληση γενικοτερα..μην λετε οτι οι συσκευες που δεν θα παρουν επισημα το creator update, Οτι θα περνουν τα updates μεσω insider...και για τα 820-920-925-1020 ετσι νομιζαμε αλλα anniversary δεν πηραν. Αρα και τωρα το ιδιο θα κανει Λογικα... 1
g13333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το προβλημα αν δεν παρουν το τελευταιο update ποιο ειναι ακριβως? Δεν θα δουλευουν οι εφαρμογες? Δεν θα τρεχει καλα η συσκευη? Δεν θα παιρνει ενημερωσεις ασφαλειας? Τα τηλεφωνα που κοβει είναι 2μιση ετων τουλάχιστον. 2
eliasjuve Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Viber καλά κρατεί και στα 10άρια. Μετά από μισή ώρα σκάνε κι αν. 1
Retromaniac Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Viber καλά κρατεί και στα 10άρια. Μετά από μισή ώρα σκάνε κι αν. Δες στα settings του viber αν έχεις το notification aggregation ενεργοποιημένο. Είναι default, οπότε μπορεί να είναι ενεργοποιημένο. Διάλεξε την 1η επιλογή που είναι χωρίς aggregation. Το aggregation καθυστερεί γιατί περιμένει να μαζέψει notifications να τα στείλει όλα μαζί... Όμως θέλω να πω, πως αν μια εφαρμογή δεν έχει υλοποιήσει σωστά τα push notifications, σε αυτό δεν φταίνε ούτε τα windows 10, ούτε η Microsoft, και ούτε μην περιμένετε ότι θα φτιαχτεί με update στο λειτουργικό, πρέπει να πάρει update η εφαρμογή... 3
eliasjuve Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Άνοιξα την εφαρμογή γιατί ήξερα ότι θα έχω μήνυμα,το διάβασα, απάντησα και μου ήρθε ειδοποίηση 20 λεπτά μετά για το μήνυμα που έχω ήδη εμφανίσει. Τα παλιά καλά των 8.1 Δες στα settings του viber αν έχεις το notification aggregation ενεργοποιημένο. Είναι default, οπότε μπορεί να είναι ενεργοποιημένο. Διάλεξε την 1η επιλογή που είναι χωρίς aggregation. Το aggregation καθυστερεί γιατί περιμένει να μαζέψει notifications να τα στείλει όλα μαζί... Όμως θέλω να πω, πως αν μια εφαρμογή δεν έχει υλοποιήσει σωστά τα push notifications, σε αυτό δεν φταίνε ούτε τα windows 10, ούτε η Microsoft, και ούτε μην περιμένετε ότι θα φτιαχτεί με update στο λειτουργικό, πρέπει να πάρει update η εφαρμογή... Θα το δοκιμάσω. Δεν λέω ότι φταίει η Microsoft αλλά παλιότερα κατηγορούσαν τα 8.1 για το χάλι του Viber. Το 1ο είναι επιλεγμένο. Στο toast έχω επιλεγμένο το 2ο when Viber is minimized or closed. 2
JPep04 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ενταξει, συμβαινουν αυτα...και στο android υπαρχει γκρινια για το viber και τις ειδοποιησεις του (ιδιως στην τελευταια εκδοση)...ουδεις τελειος Περναω τωρα creators update στο 820..θα δω πως θα παει κι ισως να κανω hard reset (δεν εχω κανει μεχρι τωρα - το εχω παει απο 8-8.1-10-anniversary-creators). Επειδη δεν το θυμαμαι, αν βγω απο Insider, θα συνεχισω να παιρνω updates κανονικα; 1
Hlapatsas Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αλλο το ενα αλλο το αλλο βρε...μην τα μπερδευουμε. Κατσε να δουμε τελικα τι θα γινει και το συζηταμε παλι, αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι αλλα τεσπα. Όχι άλλο το ένα και άλλο το άλλο..οι μ****ιες πληρώνονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα