Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Google pixel

2χρονια αναβαθμισεις λογισμικου και 3 αναβαθμισεις ασφαλειας. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

microsoft

ακριβως η ιδια υποστηριξη μπορει και μεγαλυτερη.(640)

Τα σχολια που γινονται τα διαβαζετε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Google pixel

2χρονια αναβαθμισεις λογισμικου και 3 αναβαθμισεις ασφαλειας. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

microsoft

ακριβως η ιδια υποστηριξη μπορει και μεγαλυτερη.(640)

Τα σχολια που γινονται τα διαβαζετε.

Που κολλάει η σύγκριση με το pixel? Να βάλουμε κι άλλες εταιρίες τότε...

iPhone 4s, κυκλοφορία 10/2011, τελευταίο upgrade 09/2015 (ios 9), τελευταίο update 08/2016. 4 χρόνια upgrade, 5 χρόνια update τότε. 

Αλλά βλέπω η MS αρχίζει πάλι τα ίδια με το να μην αναβαθμίζει συσκευές όπως το 930, 2,5 χρόνων κινητό (06/2014)... Αυτά είναι που με εκνευρίζουν γιατί νιώθω το μέλλον αβέβαιο με την συσκευή... Σαν να επαναλαμβάνει ότι έκανε με τα 7 και 8...

Σε iPhone έχεις 4-5 χρόνια και το ξέρεις, σε android άμα το παρατήσει η εταιρία μπορεί να βρεθεί κανένας και να βγάλει custom rom οπότε η υποστήριξη ανεπίσημα μπορεί να συνεχιστεί για χρόνια και μετά έχεις την MS που τρέμεις τις ανακοινώσεις που αφορούν τα κινητά, μπας και σε κόψει αυτή τη φορά... 

Τουλάχιστον εγώ έχω το 950, οπότε την γλίτωσα αυτή τη φορά, να δούμε μέχρι πότε όμως... μάλλον με την επόμενη θα πάρω και εγώ το πουλ... πουλόβερ παραμάσχαλα...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεπίσημα παίρνουν πολλοί τα updates...

Εμένα δεν  με νοιάζει καθόλου βέβαια αν υποστηρίζει παλιότερα κινητά ή όχι. Έτσι και αλλιώς πάντα παίρνω το τελευταίο.

Αυτό που με νοιάζει είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει το λειτουργικό.

Υπόψην πριν πέσει κράξιμο. Δεν λέω ότι καλώς κάνει που σας εγκαταλείπει μερικούς. Λέω πως εμένα δεν με επηρεάζει γιατί ποτέ δεν μένω με παλιό κινητό. Κάθε 2 χρόνια θα πάρω νέο...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 3

Πάντως την τρέχουσα εβδομάδα, είναι η πρώτη φορά που για 3-4 συνεχόμενες μέρες παρατηρώ κολληματάκια/σκαλωματάκια στο 950 μου. Ίσως φταίει γιατί ψάχνω μερικά πράγματα και του έχω πιεί το αίμα, μονίμως σε 3g/wifi και ασταμάτητο browsing (2 φορτίσεις σε κάθε μέρα κάνω γιατί δεν έχω υπολογιστή οπότε είμαι μονίμως με το κινητό). Είδα καρτέλες να κολλάνε, Edge να αργεί κάποιες φορές και τρέμουλο σε μενού 2-3 φορές.

Επίσης προς μεγάλη μου έκπληξη κόλλησε μια φορά και χρειάστηκε να το σβήσω και να το ανοίξω ξανά, πρώτη φορά μου συνέβει αυτό αν θυμάμαι καλά.

Υπόψην πριν πέσει κράξιμο. 

Ουουου fanboy! Τα άρπαξες καλά καλά με τα application που μας πάσαρες και τώρα δεν σε νοιάζει!!

P.s. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Χαχαχαχαχαχαχα 

• Like 2

Ουουου fanboy! Τα άρπαξες καλά καλά με τα application που μας πάσαρες και τώρα δεν σε νοιάζει!!

P.s. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Χαχαχαχαχαχαχα 

Που νόμισες ότι βρίσκω τα λεφτά και αλλάζω κινητό κάθε 2 χρόνια; :P

btw κατεβάζω τελευταίο update για visual studio που έχει 1703 support. Πριν λίγες ώρες βγήκε...

• Like 2

Πάντως (κατά τη γνώμη μου), θα ήταν προτιμότερο να καταργήσει την υποστήριξη (και την ανεπίσημη) για όλες τις συσκευές και να στραφεί αποκλειστικά στις δικές της. Μπορεί να βγάζει 1 - 2 developer phones (όπως πχ, η goog με το Pixel) οπότε σε κύκλο τριετίας θα έχει να ασχοληθεί με 3 το πολύ SOC.

Θα προκαλέσει γκρίνια σε όσους χάσουν τις αναβαθμίσεις αλλά τουλάχιστον θα είναι μια και έξω και δε θα ακούγονται τα ίδια κάθε χρόνο.

• Like 1

Ημουν στην 63,2 και όλα πηγαιναν καλα.(Εκτος από τους χαρτες)

Ειπα να φυγω από insider στηνοντας ξανα το τηλ. από τα 8.1 και να περιμενω την επισημη αναβαθμιση.

Αφου εβαλα τα 8,1 δεν με αφηνει να βαλω λογαριασμο Microsoft για να κατεβασω το συμβουλο αναβαθμισης από το store και να προχωρήσω στα 10.

Τι λετε την πατησα η είναι προσωρινο?

Ημουν στην 63,2 και όλα πηγαιναν καλα.(Εκτος από τους χαρτες)

Ειπα να φυγω από insider στηνοντας ξανα το τηλ. από τα 8.1 και να περιμενω την επισημη αναβαθμιση.

Αφου εβαλα τα 8,1 δεν με αφηνει να βαλω λογαριασμο Microsoft για να κατεβασω το συμβουλο αναβαθμισης από το store και να προχωρήσω στα 10.

Τι λετε την πατησα η είναι προσωρινο?

Γιατί το έκανες αυτό; Απλά έκανες opt out και περίμενες την επίσημη. Άσε που η επίσημη μάλλον θα είναι αυτή που είχες ήδη οπότε τσάμπα όλο αυτό. Καλύτερα να έκανες απλά ένα hard reset.

Γιατί το έκανες αυτό; Απλά έκανες opt out και περίμενες την επίσημη. Άσε που η επίσημη μάλλον θα είναι αυτή που είχες ήδη οπότε τσάμπα όλο αυτό. Καλύτερα να έκανες απλά ένα hard reset.

Ελα ντε. 

Για την πλοηγηση που την 63.2 απλα δεν υπαρχει χωρις δεδομενα,

Αν εκανα μονο hardreset παλι στην ιδια εκδοση θα με αφηνε.

Δεν μπορεις να βαλεις hotmail e-mail στο κινητο; Αν ναι ειναι προσωρινο! Αποκλειεται να παει το μυαλο σου να 'μπλοκαρε' η M$ και καλα να μην μπορεις να βαλεις e-mail...

Δεν μπορεις να βαλεις hotmail e-mail στο κινητο; Αν ναι ειναι προσωρινο! Αποκλειεται να παει το μυαλο σου να 'μπλοκαρε' η M$ και καλα να μην μπορεις να βαλεις e-mail...

Μακαρι να είναι ετσι.

Παντως ρε παιδια τα 8.1 πολύ χαλια. Δεν τα μπορω καθολου

• Like 1

Οταν δεν ηταν στα καλα τους τα 10ρια εμενα μαρεσαν τα 8...Για την ακριβεια μαρεσαν τα 8 την σμουθιλα που ειχαν, μαρεσαν γενικως τις αναμνησεις που μου φερνει(οταν πρωτοααποκτησα το 530) μετα το update Denim/Cyan δεν θυμαμαι, που ηρθε και ειχαμε ισοσταθμιστη και αλλες λειτουργιες και ημουν καταχαρουμενος!!

Στα 8 ακομα και τωρα θα μενα αρκει να βγαιναν οτι εφαρμογες βγαινουν τωρα, κει!!

Edit: Μηπως πρεπει να ανοιχθει ενα θεμα για εφαρμογες/παιχνιδια καλα που βρισκουμε;;

http://www.windowscentral.com/microsoft-bans-game-emulators-windows-store-rules-change

http://www.windowscentral.com/spotify-ceases-active-development-its-windows-phone-app-0

http://www.windowscentral.com/ea-kills-updates-sims-freeplay-windows-phone

http://www.windowscentral.com/toshl-finance-drops-support-its-windows-phone-app

Αχαα!....Καλα νεα!

• Like 2

Μακαρι να είναι ετσι.

Παντως ρε παιδια τα 8.1 πολύ χαλια. Δεν τα μπορω καθολου

Οι σερβερ φταιγαν, ξαναπροσπάθησε σήμερα. Είχαν πολλοί χθες αυτό το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...