Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι θα την πάρεις. Ούτως ή άλλως θα την πάρει ακόμα και το 535 που γράφω τώρα μιας και δεν με βλέπω να βγαίνω από insider. Πάει πιο γρήγορα από την προηγούμενη και τα όποια bugs υπάρχουν ίδια και στο elite x3 οπότε δεν υπάρχει θέμα χαμηλού hardware.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Microsoft has noted that some phones may not be able to receive the Creators Update if the device hardware is incompatible, lacking current drivers, or otherwise outside of the Original Equipment Manufacturer’s (‘OEM’) support period.

Συμφωνα με το παραπανω φταιει η nokia.

http://www.windowslatest.com/2017/04/05/windows-phones-will-receive-windows-10-mobile-creators-update-april-25/

• Like 1

Εδω πολλοι χρηστες δεν βλεπουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ 930 και 950 σε ταχυτητα..τι λεμε τωρα? 
Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..Οι συσκευες με το Nokia επανω φαινεται να της ειναι <<βαρος>> και μενουν εκτος. 
Αντε καλή λευτεριά MS !! Πετα απο πανω σου το αμαρτωλο παρελθον και προχωρα ατενιζοντας με αλλο αερα το μελλον!!Κλαιω...

• Like 2

τπτ ,θα παρακολουθω το θρεντ μονο κ μονο για να βλεπω πως θα αλλαζουν το τροπαριο του ολα καλα οταν η καλη ms θα τους κοβει αδικαιολογητα την υποστηριξη σε αντιθεση με τα 5 χρονια που εταζε

• Like 1

Νομίζω διορθώθηκε το θέμα με τους χάρτες και την offline αναζήτηση.

Πριν 15' έγινε ενημέρωση των χαρτών, όχι της εφαρμογής, δοκίμασα από περιέργεια με κλειστά data&WiFi και βρήκε τα πάντα.

Καλό, πολύ καλό.

Έκανα μετάβαση στα 10 αφού σταμάτησε το messenger και μπορώ να πω πως δεν υπάρχει πλέον λόγος να μείνει κανεις στα 8.1

Χωρίς hard reset σε 640 και δεν παρατηρώ καμια πτώση στις επιδοσεις

Ο edge είναι λίγο πιο γρήγορος και ευχρηστος

Το store μακράν καλύτερο

Αυτό που με χάλασε είναι οι χάρτες που με μια μικρή δοκιμή δεν μου κάθονται καλά (χρησιμοποιούσα κυρίως το here drive) συν ότι δεν είναι όσο smooth είναι οι here

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που δεν καταλαβαινει ο κοσμος ειναι οτι αφου υπαρχει το store στα κανονικα windows και οσο βγαινουν - αναβαθμιζονται εφαρμογες εκει, τοσο θα βγαινουν - αναβαθμιζονται και για το mobile κομματι καθως για τον developer δεν ειναι τιποτα. Το σιγουρο ειναι οτι η MS δεν το εχει παρατησει εντελως. Βγαινουν συνεχως αναβαθμισεις στο λειτουργικο. Αν ηθελε να το σκοτωσει θα το εκανε εν μια νυχτι. 

Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι αργα ή γρηγορα θα εχουμε νεα σχετικα με αυτο

H ms δεν το εχει παρατησει με την εννοια οτι μια χαρα αναβαθμιζει το λειτουργικο, που ειναι σημαντικο.

Το προβλημα ειναι οτι αρκετοι devs το εχουν παρατησει(λογικό οταν ειναι με ποσοστο κατω του 0.5% και το εχουν παρατησει σχεδον τελειως οι υποψηφιοι αγοραστες) και ετσι βλεπουμε που και που εφαρμογες να φευγουν απο την πλατφορμα, να μην αναβαθμιζονται και καινουριες εφαρμογες να μην ερχονται καν.

Εκει ειναι το βασικο προβλημα.

Το οτι το store υπαρχει στα κανονικα windows δεν λεει και πολλα, μιας και λιγος κοσμος(απο μελετες της ms) σε desktop χρησιμοποιει τις εφαρμογες του store, οποτε δεν βοηθαει ιδιαιτερα για την πληθωρα του store των windows mobile.

Επισης, μερικες εφαρμογες ειναι ουσιαστικα μονο για mobile, οποτε δεν εχει νοημα να βγουν για desktop(πχ pokemon go).

Αυτοι ειναι χοντρικα οι λογοι που το store ειναι σχετικα φτωχο και βλεπουμε εφαρμογες να φευγουν/να μην ερχονται.

Ενδεικτικα εφαρμογες που εφυγαν, παρολο που το store υπαρχει και για τα κανονικα windows, αλλα αυτο οπως ειπαμε δεν επεισε τους devs να συνεχιζουν να αναβαθμιζουν τις εφαρμογες τους:

Opera mini leaves Windows Phone

Shazam kills off its Windows Phone and Windows 10 app

HSBC France to pull Windows Phone app in February, blames Microsoft

State Bank of India to discontinue their Windows Phone app

Runtastic has ceased updates to its Windows Phone apps

Ebay app:It's over for the eBay app on Windows as it ceases operation

Amazon is pulling the plug on its Kindle app for the Windows Store

CNN shutting down its Windows Phone app

BBC TO SHUT DOWN WINDOWS PHONE IPLAYER APP IN APRIL

UK Carrier EE to kill off their Windows phone app

Domino’s UK pulling its app from the store

Toshl Finance app to be pulled from Windows Store

Readly shutting down its apps for Windows and Windows phone on February 27

SofaScore ends support for its Windows Phone app

KakaoTalk Windows Phone App Discontinued

Air New Zealand Windows Phone app discontinued

Delta Air Lines drops app support for Windows phones, tells people to visit its website

MyFitnessPal ends support of its Windows Phone app

SmartThings is killing its Windows Phone app

Amazing Weather HD leaving Windows Phone on March 17

Angry Birds developer Rovio ends support for Windows

GoPro Inc (GPRO) Ends Support of Windows Phone App: Bad News for Microsoft

Amazon kills its Windows Phone app for good on August 15

PayPal is shutting down its Windows Phone app

Tumblr Windows Phone app has been removed from Windows Store

Mint discontinues its Windows Phone app

The Chase Bank app no longer works for Windows Phone as support is now entirely cut off

The official Pinterest app has been removed from Windows Phone Store

--------------------------------------------------------

Πχ και το Viber εχει μεινει ουσιαστικα 2 εκδοσεις πισω στο windows store σε σχεση με iOS και android, ας ελπισουμε οτι θα συνεχιζει τις αναβαθμισεις και δεν θα τις σταματησει οπως ειχε ανακοινωσει η εταιρεια.

In order to allocate our limited company resources in the most efficient way possible, we have decided to put any updates for Windows Phone 10 and Windows 10 on hold until further notice.

There are no version releases planned in the forseeable future. We will address this issue if our plans change and a decision is made to release an update.

We apologize for the inconvenience.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2

Νομίζω διορθώθηκε το θέμα με τους χάρτες και την offline αναζήτηση.

Πριν 15' έγινε ενημέρωση των χαρτών, όχι της εφαρμογής, δοκίμασα από περιέργεια με κλειστά data&WiFi και βρήκε τα πάντα.

Καλό, πολύ καλό.

Αναβαθμιση πηρα αλλα βελτιωση δεν μπορω να πω ότι ειδα.

• Like 1

Συνεχίζει δηλαδή και δεν λειτουργεί η offline αναζήτηση?

Ναι ακριβως

Το αρχειο των χαρτων που εχεις κατεβασμενο τι μέγεθος εχει? (εμενα είναι 203mb)

Ναι ακριβως

Το αρχειο των χαρτων που εχεις κατεβασμενο τι μέγεθος εχει? (εμενα είναι 203mb)

Ok, το έχω χαμένο.

203ΜΒ το αρχείο μου κι εμένα.

Επίσης, δεν λειτουργεί τώρα η αναζήτηση.

Δεν ξέρω τί να πω!

Είμαι σίγουρος πως είχα κλείσει δεδομένα κλπ το βράδυ, το διπλοτσέκαρα.

Ok, το έχω χαμένο.

203ΜΒ το αρχείο μου κι εμένα.

Επίσης, δεν λειτουργεί τώρα η αναζήτηση.

Δεν ξέρω τί να πω!

Είμαι σίγουρος πως είχα κλείσει δεδομένα κλπ το βράδυ, το διπλοτσέκαρα.

Εγω δεν λεω τιποτα γιατι δεν είμαι σε επισημη εκδοση. Θελω να πιστευω ότι θα διορθωθεί .

• Like 1

Μα κι εγώ Insider Fast είμαι, απλά πια έχω βάλει "κανάλι" Release για να μην ασχολούμαι με τις μικροαναβαθμίσεις των ημερών.

Στην 063.2 είμαι.

Λίγο που γύρισα τη γλώσσα (μόνο) σε Αγγλικά Αμερικής και μπήκα στο εκεί Κέντρο Σχολίων (δεν κατάλαβα γιατί δεν παρέμεινα στο ελληνικό, αλλά βολεύει γιατί έχει πολλά περισσότερα θέματα και πραγματική συμμετοχή), έχει ήδη αναφερθεί από εκατοντάδες χρήστες, σε πολλαπλά θέματα.

Κι εγώ πιστεύω πως είναι ζήτημα λίγου χρόνου να διορθωθεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...