CosmosKGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 πιστευω θα υπαρχει καποια στιγμη και update σε 7.9 Τι να πω;! Μακάρι βέβαια! Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί που λένε δηλαδή αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, μόνο ως απλές "διαδόσεις" μου κάνει αυτό. Την κρίνω από αρκετά έως πολύ "δυσκίνητη" (καλώς ή κακώς) την Microsoft στις αναβαθμίσεις των Windows Phone λειτουργικών συστημάτων της ώστε να "ποντάρω" σοβαρά σε μια τέτοια εξέλιξη...
disqualified Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τι να πω;! Μακάρι βέβαια! Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί που λένε δηλαδή αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, μόνο ως απλές "διαδόσεις" μου κάνει αυτό. Την κρίνω από αρκετά έως πολύ "δυσκίνητη" (καλώς ή κακώς) την Microsoft στις αναβαθμίσεις των Windows Phone λειτουργικών συστημάτων της ώστε να "ποντάρω" σοβαρά σε μια τέτοια εξέλιξη... Δυσκίνητη γιατι, μετα απο 1.5 χρονο εχω update ενω ως συσκευη (αυτη που εχω εγω) μετράει 2.5 σχεδον χρόνια παρουσιας, το μονο παραπονο ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις το 8 αλλα πιστευω οτι θα υπαρχει και 7.9 μπορει να βγω και λαθος. Ισως για τα πρωτα lumia να υπαρχει παραπονο σχετικα με τα updates παντως. Κριμα γιατι σχεδιαστικα ειναι πανεμορφα (800 και 900), ωστοσο τη δουλεια τους την κανουν καλα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2013 από disqualified 1
zorans Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δυσκίνητη γιατι, μετα απο 1.5 χρονο εχω update ενω ως συσκευη (αυτη που εχω εγω) μετράει 2.5 σχεδον χρόνια παρουσιας.. Οντως τους παραδέχομαι σε αυτο το θέμα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να διακόψουν τις ενημερώσεις αλλα τους νιάζει προφανώς να αυξήσουν το ποσοστό τους στην αγορά είτε με τα 7αρια είτα με τα 8αρια. Πάντως αν περίμεναν απο τις εταιρείες κινητών αναβαθμίσεις θα μέναμε με το κινητό στο χέρι.....
privateer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πρόβλημα έχει το tile του weathermaster. Όλα τα άλλα tiles δουλεύουν κανονικά. Επικοινώνησα με τον developer και ελπίζω να το κοιτάξει. Κατέβασα επίσης weather flow και amazing weather και τα tiles τους δουλεύουν. Το άλλο περίεργο είναι ότι σταμάτησαν να μου έρχονται toast notifications για το alphajax. Δεν ξέρω αν φταίει το update για αυτό.
Still_Shady Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μολις πηρα το HTC 8s, για αναβαθμιση λογισμικου μεσω πισι χρειαζομαι το zune οπως στο Lumia 800?
giorgio0033 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα, μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε? σημερα πηρα το lumia 900 εβαλα τον λογαριασμο που εχω στο msn αλλα οταν μπαινω να κατεβασω κατι απο το μαρκετ μου βγαζει το εξης μηνυμα: κωδικος σφαλματος c101a247 τι κανω λαθος??? Παιδια please helppppppppp
Still_Shady Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα, μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε? σημερα πηρα το lumia 900 εβαλα τον λογαριασμο που εχω στο msn αλλα οταν μπαινω να κατεβασω κατι απο το μαρκετ μου βγαζει το εξης μηνυμα: κωδικος σφαλματος c101a247 τι κανω λαθος??? Παιδια please helppppppppp Eχεις φτιαξει Microsoft Account ?
zorans Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει καποια σελιδα για αναζήτηση, απο τον υπολογιστή, εφαρμογων του marketplace εκτος αυτης της επίσημης της microsoft ; Βασικα θελω να εχω μια αναζήτηση πιο πλήρης απο αυτην της επίσημης, που να μπορω π.χ. να κανω κατατάξεις εφαρμογων με βάση την αξιολόγηση ή με βάση τα συνολικά κατεβάσματα κ.τ.λ. θα με ενδιέφερε ισως και κάποια εφαρμογή που να το κανει αυτο μέσω κινητού.
Still_Shady Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει καποια σελιδα για αναζήτηση, απο τον υπολογιστή, εφαρμογων του marketplace εκτος αυτης της επίσημης της microsoft ; Βασικα θελω να εχω μια αναζήτηση πιο πλήρης απο αυτην της επίσημης, που να μπορω π.χ. να κανω κατατάξεις εφαρμογων με βάση την αξιολόγηση ή με βάση τα συνολικά κατεβάσματα κ.τ.λ. θα με ενδιέφερε ισως και κάποια εφαρμογή που να το κανει αυτο μέσω κινητού. Υπαρχουν, ωραια apps στο store που το κανουν αυτο παντως.
zorans Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχουν, ωραια apps στο store που το κανουν αυτο παντως. Μπορεις να μου προτεινεις κάποια; Δεν ξερω πως να τα αναζητήσω...
giorgio0033 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Eχεις φτιαξει Microsoft Account ? τελικα το πηγα σε ενα nokia care καταστημα. Το παλικαρι εκει μου ειπε πως ειχε φαει μαλλον καποιο σκαλωμα το τηλεφωνο και με την ευκαιρια μου περασε και τα 7.8. Τωρα ολα καλα.
arxaggelos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για TV out σε οποιοδήποτε Windows Phone;
termitiss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησε update σε 7.10.8860.142
polteris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για TV out σε οποιοδήποτε Windows Phone; Εχω περασμενη μια εφαρμογη η οποια λεγετε "USB Video out" την οποια εχω δοκιμασει μονο σε υπολογιστη και δουλευει κανονικα!! Να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησε update σε 7.10.8860.142 Μολις περασα την 8860.142 και στα καπακια περασε και την 8862.144 απο την Dynamics V2.0 και το τηλεφωνο παρεμεινε ξεκλειδωτο κανονικα!!!!
termitiss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Έχεις δίκιο, μου ήρθε σήμερα το πρωί και η 144
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα