Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εισαι insider η σε επισημη εκδοση?

Έβαλα την 063 (fast) την ημέρα που βγήκε, και εδώ και 4-5 ημέρες έχω "γυρίσει" τηλέφωνο (950) και υπολογιστή σε Release, για να μην ασχολούμαι με το κάθε update για το XBOX ή το Surface που βγαίνει κάθε 2η ημέρα και δεν προσφέρει τίποτα.

Έχω πάρει την τελευταία ενημέρωση για την εφαρμογή "χάρτες" (μου πέταξε και μήνυμα για τη δυνατότητα πολλαπλών σημείων, μάλιστα).

Μου φαίνεται εντελώς περίεργη-παράλογη αυτή η ιστορία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άν έχεις Note7 μπορείς να κάνεις σήματα καπνού  :D

λες να ειναι ευκολο να γινει επαναληψη αυτης της αστοχιας;;σηματα καπνου θα υπαρχουν τηλεφωνα να τα κανουν μιας και οι μοναδες που πωληθηκαν ειναι σε εκατομμυρια και οχι σε χιλιαδες  στο n7,παμε παρακατω,μπορει μια εταιρεια σαν την samsung που η δυναμη της ειναι 5 φορες μεγαλυτερη της ms και 3 φορες μεγαλυτερη της apple να συγκριθει με τα τηλεφωνα της ms?ειδες και ειδε ολος ο κοσμος τι εγινε,αγορασε το ονομα nokia το πηγε στον πατο ,πλεον με το ονομα νοκια στην εταιρεια με android πουλαει εκατομμυρια μοναδες.τελικα τι φταιει αραγε;επειδη η καραμελα των n7 παραεγινε.οποιος θελει ας κανει συγκριση δυνατοτητων με το 950 και το s7!το ενα πλαστικουρα που τριζει και το αλλο γυαλι αλουμινιο και μια amoled που δεν υπαρχει !η ιδια η μς μας κρεμασε αρκετες φορες,επομενως η ειναι ηλιθιος κοσμος που αγοραζει android 90% apple 9 % και η μς με κατι αλλα το υπολοιπο 1%.υπαρχουν προγραμματιστες που ασχολουνται με την πλατφορμα της μς?εφαρμογες απαρχαιωμενες ενημερωσεις με σφαλματα συνεχωςκαι τελικα τι γινεται;σε λιγες μερες αντε μηνες θα σταματησει καθολικα η πλατφορμα αυτη γιατι το δουλεμα εχει ορια,τωρα αν εσυ εισα ευχαριστημενος πολυ το χαιρομαι αλλα δεν θα ειναι για πολυ και θα καταληξεις αναμεσα σε δυο οικοσυστηματα android/iphone γιατι δεν θα υπαρχει το οικοσυστημα της μς.

εγω θα προτιμουσα να εχω το ν7 και να κανω σηματα καπνου παρα να εχω ενα τηλεφωνο με πολυ καλες δυνατοτητες οπως το 950 και να μου ειναι αχρηστο με ενα αδειο store,οπου εφτασε σε σημειο η ms να δινει χωρις εγγραφη τις εφαρμογες της μηπως και κανει το 0,4 στο 0,8..

βγαζω αυτη τη χολη γιατι αλλα υποσχεθηκε αλλα εκανε,θα μπορουσε να βαλει 10 προγραμματιστες  να ανουν τις εφαρμογες λειτουργικες,ο ινδος ομως δεν το θελει και το σκοτωνει

λες να ειναι ευκολο να γινει επαναληψη αυτης της αστοχιας;;σηματα καπνου θα υπαρχουν τηλεφωνα να τα κανουν μιας και οι μοναδες που πωληθηκαν ειναι σε εκατομμυρια και οχι σε χιλιαδες στο n7,παμε παρακατω,μπορει μια εταιρεια σαν την samsung που η δυναμη της ειναι 5 φορες μεγαλυτερη της ms και 3 φορες μεγαλυτερη της apple να συγκριθει με τα τηλεφωνα της ms?ειδες και ειδε ολος ο κοσμος τι εγινε,αγορασε το ονομα nokia το πηγε στον πατο ,πλεον με το ονομα νοκια στην εταιρεια με android πουλαει εκατομμυρια μοναδες.τελικα τι φταιει αραγε;επειδη η καραμελα των n7 παραεγινε.οποιος θελει ας κανει συγκριση δυνατοτητων με το 950 και το s7!το ενα πλαστικουρα που τριζει και το αλλο γυαλι αλουμινιο και μια amoled που δεν υπαρχει !η ιδια η μς μας κρεμασε αρκετες φορες,επομενως η ειναι ηλιθιος κοσμος που αγοραζει android 90% apple 9 % και η μς με κατι αλλα το υπολοιπο 1%.

Πάντως την Samsung, σίγουρα ηλίθια δεν την λες, δοκίμασε και στα windows phone δεν της βγήκε, προχώρησε... Το θέμα είναι τι αρέσει στον καθένα , εγώ ήμουν android με το SGS3 το είχα αγοράσει το 12 €600 , το 13 σερνότανε με το touchwiz να γινόταν πολύ βαρύ και πολλές άχρηστες εφαρμογές να μην μπορούν να διαγραφούν. Προσωπικά μετά από αυτή την απάτη, ακόμη και να έρθει η μέρα που η Microsoft θα σταματήσει το windows mobile , δεν την ξαναπατάω με android συσκευή, η apple δυστυχώς η ευτυχώς θα είναι μονόδρομος...

Στο θέμα του store της Microsoft και των απευθείας πωλήσεων του S8, θεωρώ ότι ένας παράγοντας που συνέτεινε σε αυτό είναι η απόφαση της Samsung να ανακοινώσει δυο windows tablets και ουσιαστικά να γυρίσει την πλάτη στο android κυκλοφορόντας μόνο μια συσκευή μέσα στο 2017.

Πάντως την Samsung, σίγουρα ηλίθια δεν την λες, δοκίμασε και στα windows phone δεν της βγήκε, προχώρησε... Το θέμα είναι τι αρέσει στον καθένα , εγώ ήμουν android με το SGS3 το είχα αγοράσει το 12 €600 , το 13 σερνότανε με το touchwiz να γινόταν πολύ βαρύ και πολλές άχρηστες εφαρμογές να μην μπορούν να διαγραφούν. Προσωπικά μετά από αυτή την απάτη, ακόμη και να έρθει η μέρα που η Microsoft θα σταματήσει το windows mobile , δεν την ξαναπατάω με android συσκευή, η apple δυστυχώς η ευτυχώς θα είναι μονόδρομος...

Στο θέμα του store της Microsoft και των απευθείας πωλήσεων του S8, θεωρώ ότι ένας παράγοντας που συνέτεινε σε αυτό είναι η απόφαση της Samsung να ανακοινώσει δυο windows tablets και ουσιαστικά να γυρίσει την πλάτη στο android κυκλοφορόντας μόνο μια συσκευή μέσα στο 2017.

touchwiz τελος!αλλα το  touchwiz απο τα s6 και μετα ηταν απροβληματιστο!

παιδια υποσχεθηκε με τα 10 ρια να φερει τη θαλασσα στην ερημο!εκει που ριχνω ευθυνες ειναι οτι δεν πληρωσε προγραμματιστες ενω εχει το χρημα και κρεμασε τον κοσμο.

οσο για τα ταμπλετς καλως η κακως μοδα ηταν και φευγει,ο κοσμος ο περισσοτερος εχει ενα κινητο ανδροιντ με αυτο προχωραει,σε πιο επαγγελματικο επιπεδο αγοραζει ο αλλος λαπτοπ.τα tablets της ms surface μπουκωνουνε σε επεξεργασια βιντεο οπως με το premiere ,και τελος χανεις σχεδια 30 και 50 ωρων! ειναι καλα να τα γνωριζει ο κοσμος αυτα

το κινητο με δυνατοτητα εκκινησης εφαρμογων αρχιτεκτονικης χ86 και να ερθει δεν θα εχει απηχηση η ms καθυστερησε κομματακι ομως ε;την πηραν σβαρνα ολες οι αλλες εταιρειεςς. για ολους τουςγνωστους λογους.ολος ο κοσμος μπαινει fb/yt/inst/mes/viber/whatsοπου στο ανδροιντ ειναι ενημερωμενες με κλησεις βιντεοκλησεις .δεν ξερω ποσοι θα συνδεσουν τα κινητα τους σε μονιτορς<ποιος ο λογος στο 90 % του κοσμου ;).

ουτε τρολ ειμαι ουτε τιποτα ,αγορασα τηλεφωνα σε μια σειρα απο αυτα που εβγαζε,αγορασα και στους γονεις μου ,οπως στο ανδροιδ ηθελα να κανω κλησεις με μεσενγερ,δεν κατεστη δυνατο.viber οκ δοκιμασα επαιρνα τηλεφωνο και το εβλεπαν μετα 2 ωρες.τελικα που μπορει να μας βγηκε σε καλο αυτη η μς;πριν δυο ωρες δεν μου εκανε εγκατασταση μια ενημερωση εψαξα εψαξα και τελικα ακρη δεν βρηκα,να κανω φορματ;(σε win10 pc)

προσφατα ετυχε να παω στη νεα υορκη,ο κοσμος εκει δεν εχει iphone στο 100 % αντιθετα εχει android ,windows mobile δεν εχει κανεις αυτο αν το πεις θα γελασουν ,σε υπολογιστες λαπτοπ εχουν ios κινητα οι περισσοτεροι android,εχουν υπολογιστες apple air που δουλευουν σε δρομους πεζοδρομια με wifi αλλα κινητα σε android οι περισσοτεροι.αγοραζεις μια καρτα wifi και εχεις σημα σε καθε στενο μεχρι 10 gb ανα 24ωρο,στη δε verizon εχεις 100 gb με σταθερο συμβολαιο 44,90 κινητα σταθερα σε ολο τον κοσμο 1000 ωρες

Δεν υπαρχει εναλλακτικη, επειδη το πρωτοκολλο που χρησιμοποιει το facebook για συνομιλιες ειναι κλειστο και μονο το ιδιο το messenger μπορει να συνδεθει στο δικτυο του. Οπως ακριβως ειναι του skype δηλαδη απο παντα, μονο που του facebook εγινε κλειστο τα 2 τελευταια χρονια. Αλλιως θα αρκουσε ενας κοινος xmpp client.

Οποτε, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μπαινεις απο τον browser, με οτι συνεπαγεται αυτο, πχ απουσια ειδοποιησεων. Ή να πας σε 10. Ή σε android.

• Like 2

Δεν υπαρχει εναλλακτικη, επειδη το πρωτοκολλο που χρησιμοποιει το facebook για συνομιλιες ειναι κλειστο και μονο το ιδιο το messenger μπορει να συνδεθει στο δικτυο του. Οπως ακριβως ειναι του skype δηλαδη απο παντα, μονο που του facebook εγινε κλειστο τα 2 τελευταια χρονια. Αλλιως θα αρκουσε ενας κοινος xmpp client.

Οποτε, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μπαινεις απο τον browser, με οτι συνεπαγεται αυτο, πχ απουσια ειδοποιησεων. Ή να πας σε 10. Ή σε android.

Φαντάζομαι θα αρκουσε μια web wrapper εφαρμογή όπως πχ το metal στο Android.

Εχεις κανονικά τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις του messenger χωρίς να χρησιμοποιεις τις επίσημες εφαρμογές του fb, απλα χρησιμοποιωντας το metal που ειναι μαλιστα εφαρμογή κατω απο 3mb.

Δεν νομίζω ομως οτι θα κατσει καποιος να φτιάξει τετοια εφαρμογή για wp8.1.

Ισως με ψαξιμο να βρεθεί κατι ή με καποια ρύθμιση να κανεις τον browser να σου στέλνει ειδοποιήσεις οταν εχεις μηνύματα.

Update στη Καμερα(και άλλα καλουδια) σε release!

Επειδή δεν είμαι σίγουρος μήπως τώρα η επεξεργασία που κάνει η καμερα χρωματίζει καλύτερα τα χρώματα;

παντως τα 10αρια με το τελευταιο επισημο update εχουν στρωσει

πλεον θα προτεινα χαλαρα μεταβαση απο 8.1 

Και εγω πλεον προτεινω Ανεπιφύλακτα την μεταβαση σε 10ρια..μετα κοπων και βασανων βεβαια..αλλα πλεον με τα wm10  δεν θα σου βγαινει η πιστη απο καθημερινες δυσλειτουργιες..κατι παρουσιαζεται απο εδω και απο εκει αλλα πλεον <<ισιωσε>> κατα ενα μεγαλο ποσοστο το λειτουργικο και μπορουμε να το χαρουμε...

Απλα ασπρισαν τα μαλλια μας μεχρι να γινει αυτο και το καραβι πηρε νερακια..χαχαχα...

• Like 2

Θα κοιτάξω επειδή διαβάζω καλύτερες επιδόσεις στα παλιότερα μοντέλα με την RS2 μήπως οντως τα περάσει κάποιος η βγει κάποιο review οτι οντος πανε καλα στα 820, 920 κτλ και αν ειναι θα βαλω την RS2 γιατι ρωτάω για της γυναικάς μου το 820...  Γιατι με την Threshold τα πράγματα ηταν χάλια...

• Like 1

Μπήκα σήμερα επιτέλους και εγώ σε slow ring, φαίνεται γενικά να έχουν κάνει αρκετές αλλαγές και βλέπω και κάποια βελτίωση στην ταχύτητα.

Ξέρει κανείς αν τελικά δώσουν το option να μπορούμε να κάνουμε delete και Stock Apps; 

*​Στο θέμα της κατάργησης του Messenger από Windows 8.1 συσκευές , αρκεί να μπει κάποιος στην σελίδα του Messenger στο Store για να καταλάβει πόσο μεγάλη απογοήτευση υπάρχει στο κατόχους αυτών των κινητών. Πολλούς από αυτούς τους βλέπω να εγκαταλείπουν πολύ σύντομα την πλατφόρμα.*

• Like 2

Μπήκα σήμερα επιτέλους και εγώ σε slow ring, φαίνεται γενικά να έχουν κάνει αρκετές αλλαγές και βλέπω και κάποια βελτίωση στην ταχύτητα.

Ξέρει κανείς αν τελικά δώσουν το option να μπορούμε να κάνουμε delete και Stock Apps; 

*​Στο θέμα της κατάργησης του Messenger από Windows 8.1 συσκευές , αρκεί να μπει κάποιος στην σελίδα του Messenger στο Store για να καταλάβει πόσο μεγάλη απογοήτευση υπάρχει στο κατόχους αυτών των κινητών. Πολλούς από αυτούς τους βλέπω να εγκαταλείπουν πολύ σύντομα την πλατφόρμα.*

Ναι μπορεις να απεγκαταστησεις τις περισσοτερες stock εφαρμογες.

Δοκιμασε το,  γινεται στην εκδοση που εισαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...