g13333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, ή είναι bug ή θέλουν εσκεμμένα το ψάξιμο να γίνεται ονλάιν μόνο. Γι αυτό έγραψα παραπάνω ότι θα δείξει γιατί στην περίπτωση bug είναι πολύ απλό να διορθωθεί αυτό όταν οριστικοποιηθούν οι αλλαγές. Μακαρι να είναι bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Επαφές - ημερολόγια και ότι έχει το onedrive θα τις τραβήξει από τον outlook λογαριασμό. Για τα υπόλοιπα πάρε back up για την περίπτωση που θέλεις να κάνεις μετά hard reset ή θελήσεις να γυρίσεις στα 8αρια. Ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, ή είναι bug ή θέλουν εσκεμμένα το ψάξιμο να γίνεται ονλάιν μόνο. Γι αυτό έγραψα παραπάνω ότι θα δείξει γιατί στην περίπτωση bug είναι πολύ απλό να διορθωθεί αυτό όταν οριστικοποιηθούν οι αλλαγές. Εσκεμμένα, γιατί? Για usage statistics, πχ? Χάνεται το νόημα του offline map, έτσι. Ειδικά για χρήση σε περιαγωγή, είναι foul σα σκέψη. Μάλλον bug... Δοκίμασε κανείς να κάνει το ίδιο σε χάρτη άλλης χώρας? Μήπως έχει γίνει "εξυπνάδα" στο χάρτη της Ελλάδας μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εσκεμμένα, γιατί? Για usage statistics, πχ? Χάνεται το νόημα του offline map, έτσι. Ειδικά για χρήση σε περιαγωγή, είναι foul σα σκέψη. Μάλλον bug... Δοκίμασε κανείς να κάνει το ίδιο σε χάρτη άλλης χώρας? Μήπως έχει γίνει "εξυπνάδα" στο χάρτη της Ελλάδας μόνο. Κατεβασα από περιεργεια τον χαρτη της Γεωργιας. Βαζω προορισμο Τιφλιδα (Η πρωτευουσα) τιποτα .βαζω τον προορισμο στα αγγλικα παλι τιποτα. Δοκιμαζω με δεδομενα ΑΝΟΙΧΤΑ παλι τιποτα. Εβαλα προορισμο Αμβουργο και με δεδομενα το βρηκε κανονικα. Κατεβαζω χαρτες γερμανιας. Αν κανει πλοηγηση για αμβουργο χωρις δεδομενα θα πει ότι εμας και την Γεωργια μας εχουν γραμμενους κανονικα. Κατεβασα χαρτες γερμανιας και χωρις δεδομενα δεν βρισκει τιποτα. Αρα δεν μας εχουν γραψει.(τους γεωργιανους δεν ξερω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Κατεβασα από περιεργεια τον χαρτη της Γεωργιας. Βαζω προορισμο Τιφλιδα (Η πρωτευουσα) τιποτα .βαζω τον προορισμο στα αγγλικα παλι τιποτα. Δοκιμαζω με δεδομενα ΑΝΟΙΧΤΑ παλι τιποτα. Εβαλα προορισμο Αμβουργο και με δεδομενα το βρηκε κανονικα. Κατεβαζω χαρτες γερμανιας. Αν κανει πλοηγηση για αμβουργο χωρις δεδομενα θα πει ότι εμας και την Γεωργια μας εχουν γραμμενους κανονικα. Κάποια μλκία έχουν κάνει. Κατέβασα Βατικανό. Κλειστά data: Άγιο Πέτρο, δεν βρίσκει. Ανοικτά: Βρίσκει. Κλειστά, πάλι: Vatican Hill, βρίσκει! Κλειστά: Δυο δρόμους δίπλα από το σπίτι μου, δεν βρίσκει. Κλειστά: Ακρόπολη...βρίσκει. Το μνημείο, το σταθμό, το μουσείο. Κάτι έχει μπερδευτεί εκεί μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Κάποια μλκία έχουν κάνει. Κατέβασα Βατικανό. Κλειστά data: Άγιο Πέτρο, δεν βρίσκει. Ανοικτά: Βρίσκει. Κλειστά, πάλι: Vatican Hill, βρίσκει! Κλειστά: Δυο δρόμους δίπλα από το σπίτι μου, δεν βρίσκει. Κλειστά: Ακρόπολη...βρίσκει. Το μνημείο, το σταθμό, το μουσείο. Κάτι έχει μπερδευτεί εκεί μέσα. Εισαι insider η σε επισημη εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αλήθεια, ποσο σημαντικό ειναι για το μεσο χρήστη η δυνατότητα πλοήγησης και search offline στους χάρτες; Αν πχ αφαιρουταν αυτη η δυνατότητα απο τους ενσωματωμένους χάρτες, θα αλλαζατε εφαρμογή πλοήγησης; Ισως σε roaming να είναι καπως σημαντικό(άσχετα που ειναι παμφθηνο), αλλα και με τις χρεώσεις roaming να καταργούνται ουσιαστικά απο τον Ιούνιο στην ΕΕ δεν νομίζω πως ο μέσος χρήστης δεν έχει data εν ετει 2017. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Για μενα τουλαχιστον ειναι σημαντικο offline περιηγηση και για πιο εξατομικευμενη περιηγηση να απαιτουνται δεδομενα(αν χρειαστει). Για offline περιηγηση θα πω ναι καθως αν ειναι μονο με δεδομενα bye bye data αλλιως!! Αν αφαιρουνταν αυτη η δυνατοτητα ναι θα πηγαινα σε αλλους χαρτες!.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Για μενα τουλαχιστον ειναι σημαντικο offline περιηγηση και για πιο εξατομικευμενη περιηγηση να απαιτουνται δεδομενα(αν χρειαστει). Για offline περιηγηση θα πω ναι καθως αν ειναι μονο με δεδομενα bye bye data αλλιως!! Αν αφαιρουνταν αυτη η δυνατοτητα ναι θα πηγαινα σε αλλους χαρτες!.... Εχεις δηλαδή κλειστα τα δεδομένα συνήθως στο κινητό; Γιατι; Δεν θεωρω προσωπικά οτι ειναι θεμα κοστους, γιατι: Α) υπαρχουν πακετα 4gb με 4€ Β) οταν εχω κλειστα δεδομένα μου κοστίζει ουσιαστικά παραπάνω, γιατι δεν δεχομαι whatsapp, viber, messenger, οποτε χρησιμοποιω sms και κλησεις που ειναι ακριβότερα. Το να μπαίνω στην διαδικασια να νταντευω το κινητό για να γλυτωσω 100-200mb το μηνα(που δεν κοστιζουν σχεδόν τιποτα αν καποιος το ψαξει) και να εχω αισθητα υποδεέστερη εμπειρία χρησης(να μην βλεπεις αμεσα την κινηση ή τα δρομολόγια και να μην σε βρισκουν σε μηνυμα/κλήση whatsapp/viber) δε θεωρώ ότι αξίζει. 2017 έχουμε, πραγματικά προτιμώ να μην μπορω να κανω κανονικη κλήση απο το να μην εχω δεδομένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Στο fast έχουν κάνει αισθητικες αλλαγές στο groove. Διάβασα ότι θα αλλάξουν και τις υπόλοιπες για να ταιριάζουν στο project neon. Για το search στους χάρτες δεν είμαι πεπεισμενος ότι δεν είναι επίτηδες. Το ονλαιν ψάξιμο τους δίνει πληροφορίες για να πετάνε προτάσεις σε άλλες εφαρμογές. Τον χαρτη δεν τους πειραζει να τον αφησουν να αποθηκευεται γιατι εκει κανει την μεγαλυτερη οικονομια δεδομενων. Θα φανει τις επομενες εβδομαδες τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Στον σταθερο υπολογιστη με 10αρια ειμαι στην επισημη εκδοση. Οι χαρτες ειναι στην εκδοση 5.1703.762.0 που ειναι ιδια με την εκδοση που εχω στο τηλεφωνο που ειναι σε fastring. Απο τον υπολογιστη η αναζητηση χωρις δεδομενα ειναι αψογη. Στο τηλεφωνο η πλοηγηση χωρις δεδομενα απλα δεν υπαρχει. Η μονη διαφορα μεταξυ του υπολογιστη και του τηλ. ειναι στους χαρτες που εχει κατεβασει για πλοηγηση χωρις δεδομενα. 287mb εναντι 203mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εχεις δηλαδή κλειστα τα δεδομένα συνήθως στο κινητό; Γιατι; Δεν θεωρω προσωπικά οτι ειναι θεμα κοστους, γιατι: Α) υπαρχουν πακετα 4gb με 4€ Β) οταν εχω κλειστα δεδομένα μου κοστίζει ουσιαστικά παραπάνω, γιατι δεν δεχομαι whatsapp, viber, messenger, οποτε χρησιμοποιω sms και κλησεις που ειναι ακριβότερα. Το να μπαίνω στην διαδικασια να νταντευω το κινητό για να γλυτωσω 100-200mb το μηνα(που δεν κοστιζουν σχεδόν τιποτα αν καποιος το ψαξει) και να εχω αισθητα υποδεέστερη εμπειρία χρησης(να μην βλεπεις αμεσα την κινηση ή τα δρομολόγια και να μην σε βρισκουν σε μηνυμα/κλήση whatsapp/viber) δε θεωρώ ότι αξίζει. 2017 έχουμε, πραγματικά προτιμώ να μην μπορω να κανω κανονικη κλήση απο το να μην εχω δεδομένα. Δεν ειμαι τυπος να βαζω 2 καρτες 10ευρες καθε 15 μερες για να βαζω δεδομενα... 1 καρτα καθε μηνα παιρνοντας δωρο 500mb(μη νομιζεις οτι ειναι τα πολλα mb!!) και τα υπολοιπα πανε σε λεπτα... Εχω cu... Δευτερον δεν με νοιαζει η κινηση ή οτιδηποτε αλλο...τις στιγμες που χρησιμοποιω τον χαρτη τον χρησιμοποιω απλα για να μη χαθουμε(ή το χρησιμοποιω ετσι απλα) Τωρα για τα viber και αυτα συνηθως ολη την ωρα βρισκομαι σε Wifi...οποτε δεδομενα δεν θα χρειαστω... Δεδομενα ανοιγω οποτε χρειαστω! Τωρα για τις κλησεις θα πω πως εχουν μειωθει(γενικα μιλαω) λογω το οτι ανοιγουμε δεδομενα και στελνουμε (viber, messenger κλπ) 4gb με 4 ευρω που βρισκεις καθως ξερω μονο το cu εχει μονο 600mb με 6 ευρω...(μηπως εχεις φοιτητικο; Επισης δεδομενα ανοιχτα ολη μερα εχει περισσοτερη καταναλωση μπαταριας και φευγουν τα mb απο διαφημισεις εφαρμογων!! Edit: Δεν εχω ατομα (γενικοτερα) που να με ψαχνουν μεσω Viber/Messenger...Με καλουν οποτε με χρειαστουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν ειμαι τυπος να βαζω 2 καρτες 10ευρες καθε 15 μερες για να βαζω δεδομενα... 1 καρτα καθε μηνα παιρνοντας δωρο 500mb(μη νομιζεις οτι ειναι τα πολλα mb!!) και τα υπολοιπα πανε σε λεπτα... Εχω cu... Δευτερον δεν με νοιαζει η κινηση ή οτιδηποτε αλλο...τις στιγμες που χρησιμοποιω τον χαρτη τον χρησιμοποιω απλα για να μη χαθουμε(ή το χρησιμοποιω ετσι απλα) Τωρα για τα viber και αυτα συνηθως ολη την ωρα βρισκομαι σε Wifi...οποτε δεδομενα δεν θα χρειαστω... Δεδομενα ανοιγω οποτε χρειαστω! Τωρα για τις κλησεις θα πω πως εχουν μειωθει(γενικα μιλαω) λογω το οτι ανοιγουμε δεδομενα και στελνουμε (viber, messenger κλπ) 4gb με 4 ευρω που βρισκεις καθως ξερω μονο το cu εχει μονο 600mb με 6 ευρω...(μηπως εχεις φοιτητικο; Επισης δεδομενα ανοιχτα ολη μερα εχει περισσοτερη καταναλωση μπαταριας και φευγουν τα mb απο διαφημισεις εφαρμογων!! Edit: Δεν εχω ατομα (γενικοτερα) που να με ψαχνουν μεσω Viber/Messenger...Με καλουν οποτε με χρειαστουν! To frog της κοσμοτε εχει 4gb με 4€.Κατι αντιστοιχο πρέπει να εχει και η Q telecom. Γενικότερα, υπάρχουν λυσεις για οποιον νομιζει οτι τα δεδομένα είναι ακριβα. Τελος, είναι λογικό μην σε ψαχνουν ατομα σε viber/whatsapp, γιατι ξερουν οτι δεν θα σε βρουν παντα λογω οτι εχεις κλειστα τα δεδομένα. Ετσι τουλάχιστον κάνω εγω, τους ελαχιστους που δεν τους βρίσκω παντα σε viber/messenger λογω κλειστων δεδομένων, τους στελνω sms. Για αυτο λεω οτι ειναι πιο ακριβό ουσιαστικά το να εχει καποιος κλειστα δεδομένα για να γλυτωσει 100-200mb το μηνα(στην πραξη είναι ακομα λιγοτερα συνήθως τα δεδομένα που καταναλωνονται στο background, ειδικά απο την στιγμή που συχνα ειμαστε σε wifi). Θεωρώ πως ο μέσος χρήστης εχει ανοιχτα δεδομένα εν ετει 2017, μπορεί και να κανω λαθος και απλα ετσι να είναι ο περιγυρος μου. Υ.Γ.: Μιας και ανέφερες το φοιτητικό, εχει πεσει το ματι μου σε αγγελιες πχ στην Χρυση ευκαιρία, οπου μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρει φοιτητικο με πλαγιο τρόπο. Λυσεις υπάρχουν γενικότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Να εισαι τωρα σε κανα βουνο και να σωθουν τα δεδομενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Να εισαι τωρα σε κανα βουνο και να σωθουν τα δεδομενα. Άν έχεις Note7 μπορείς να κάνεις σήματα καπνού 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα